Maugli007 984 Posted July 3, 2022 На одному кусту зрізали всі недоспівші шиші а куст лишили , я куст Пересадив , але тепер питання він був на цвітінні вже 3 тижні чи встановить растіха цвітіння ? 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Kapman 1,816 Posted July 3, 2022 Ні Бро то вже все. Треба було не так сильно коцати. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 11,910 Posted July 3, 2022 Що лишилось то перецвіте) Share this post Link to post Share on other sites
0 Sunnyday 325 Posted July 3, 2022 9 минут назад, ZeleniyVoxa666 сказал: На одному кусту зрізали всі недоспівші шиші а куст лишили , я куст Пересадив , але тепер питання він був на цвітінні вже 3 тижні чи встановить растіха цвітіння ? Співчуваю, Бро.. Share this post Link to post Share on other sites
0 CannabisDoomOcculta 5,780 Posted July 3, 2022 3 часа назад, ZeleniyVoxa666 сказал: На одному кусту зрізали всі недоспівші шиші а куст лишили , я куст Пересадив , але тепер питання він був на цвітінні вже 3 тижні чи встановить растіха цвітіння ? смотря как коцнули. если все срезали куст начнет погибать скорей всего, если что то осталось то вполне может нарости хоть что то 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
0 Maugli007 984 Posted July 4, 2022 16 годин тому, CannabisDoomOcculta сказав: смотря как коцнули. если все срезали куст начнет погибать скорей всего, если что то осталось то вполне может нарости хоть что то Всі шиші срізали 🤷😑 Share this post Link to post Share on other sites
0 CannabisDoomOcculta 5,780 Posted July 4, 2022 54 минуты назад, ZeleniyVoxa666 сказал: Всі шиші срізали 🤷😑 ты ж фото не выкладываешь, тяжело сказать, но я бы держал думаю нарастет если остались листья и тд. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
0 Maugli007 984 Posted July 4, 2022 1 година тому, CannabisDoomOcculta сказав: ты ж фото не выкладываешь, тяжело сказать, но я бы держал думаю нарастет если остались листья и тд. Так листя є і стебла Share this post Link to post Share on other sites
0 However 470 Posted July 4, 2022 On 7/3/2022 at 7:34 PM, ZeleniyVoxa666 said: На одному кусту зрізали всі недоспівші шиші а куст лишили , я куст Пересадив , але тепер питання він був на цвітінні вже 3 тижні чи встановить растіха цвітіння ? ха))) еще хотели вернуться)) Share this post Link to post Share on other sites
Question
Maugli007 984
На одному кусту зрізали всі недоспівші шиші а куст лишили , я куст Пересадив , але тепер питання він був на цвітінні вже 3 тижні чи встановить растіха цвітіння ?
8 answers to this question
Recommended Posts