DangerZipo 632 Опубліковано: 15 вересня, 2022 можно ли покрасить отражатель тз нержавейки в хром? перед нтим зачистить наждакрм крупним 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Crocodildo 121 Опубліковано: 15 вересня, 2022 18 хвилин тому, DangerZipo сказав: можно Я таким користувався, але він якось фігово схне. Через пару днів навіть мокрий. А взагалі, я думаю краще біла фарба, а не хром. Бо буде світло призмою відбиватися 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 БенЛаден 14 119 Опубліковано: 15 вересня, 2022 Перетри нержавейку. Вона добре отражає. Тільки хотя б двухтисячкою- трохтисЧкою 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 DangerZipo 632 Опубліковано: 15 вересня, 2022 @БенЛаден не будит сжигать как по зеркалу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 БенЛаден 14 119 Опубліковано: 15 вересня, 2022 1 хвилину тому, DangerZipo сказав: @БенЛаден не будит сжигать как по зеркалу? Якщо не полірнеш до дзеркала)) думаю 3к зернистість матову поверхню зробить. Несподобається закрасиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 V12Monza 54 Опубліковано: 15 вересня, 2022 (змінено) Змінено 15 вересня, 2022 користувачем V12Monza Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 V12Monza 54 Опубліковано: 15 вересня, 2022 ответ на твой вопрос НЕТ. краску может вздуть упадет на лампу и ебнет лампа. отлично на тестах себя показала пивная банка. там чистый алюминий и обработан чемто чтоб не окислялся. так же считаю что отражатели из аланода за 300 грн очень неплохие. ну либо такой шик как по ссылках)))) но там до 10 слоев краски ОСОБОЙ)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
DangerZipo 632
можно ли покрасить отражатель тз нержавейки в хром? перед нтим зачистить наждакрм крупним
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз