DikiyLaserPiuPiu 3,934 Posted September 19, 2022 Хтось пробував таку добавку Powder Feeding Bio Enhancer? Хотілося б знати, наскільки вона ефективна, бо коштує чимало) Другий репорт. Автікі.2 в 1. завершений. Третій репорт. Golosa Early Version (Delicious Seeds) завершений. №4 Hypnotic (Anaconda Seeds) завершений. Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 CannabisDoomOcculta 5,831 Posted September 20, 2022 12 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: наскільки вона ефективна, бо коштує чимало) Есть куча отечественных аналогов, Гуминовые кислоты, Триходермин сильно ничего в составе нового не вижу. Тот же Корневин за 5 грн не чем не хуже зарубежного Клонекса и тут то же самое. 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 12,094 Posted September 20, 2022 Упакочка гарна, дорога) 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 VoVkulaka 2,500 Posted September 20, 2022 15 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: Хтось пробував таку добавку Powder Feeding Bio Enhancer? Хотілося б знати, наскільки вона ефективна, бо коштує чимало) 2 цикла на них провів+ блюм,мені сподобалось… але дорогувато виходить трохи.у Бро @kriss бачив щось схоже і ціна адекватна,теж собі хочу взяти. Рекомендую! 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 3,934 Posted September 20, 2022 24 минуты назад, VoVkulaka сказал: + блюм у мене набір фідінгу, 3 грови на ньому провів: Grow, Short Flowering, Calcium, Booster PK+. сподіваюсь, з ними зайде добре)) сьогодні купив таки цей енхансер, буду пробувати 1 Другий репорт. Автікі.2 в 1. завершений. Третій репорт. Golosa Early Version (Delicious Seeds) завершений. №4 Hypnotic (Anaconda Seeds) завершений. Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
Question
DikiyLaserPiuPiu 3,934
Хтось пробував таку добавку Powder Feeding Bio Enhancer? Хотілося б знати, наскільки вона ефективна, бо коштує чимало)
Другий репорт. Автікі.2 в 1. завершений. Третій репорт. Golosa Early Version (Delicious Seeds) завершений.
№4 Hypnotic (Anaconda Seeds) завершений.
Всім мирного неба!!
4 answers to this question
Recommended Posts