gambino 3 900 Опубликовано: 12 октября, 2022 ну і саме головне харв .Сушив я свої рослини на деревах так як там де я жив не дуже гарно з приватністью і таку арому всі одразу впізнають . 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 октября, 2022 Результат зі всіх рослин які росли в мене вийшов такий пакетик манікюрених шишок та літра молочини з тріму.Добрі спогади мене накривають....Тому друзі ,що хочу сказати на кінець :завжди є можливість виростити для себе трохи цієї чарівної рослини та не переплачувати скажені гроші за те що ти сам можешь виростити . Всім Джа. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 октября, 2022 А і на останок хто буде подорожувати в Данії моя рекомендація відвідати Християнію (в Копенгагені).Чарівне місце в ньмому можна побачити що таке свобода думки і група людей може зробити свій маленький зелений парадайз. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
enlil 370 Опубликовано: 13 октября, 2022 На вигляд твої растіхи ще не визріли. Я б ще потримав. Тим паче листя на деревах навіть жовтіти не намагається. Але то твоя особиста справа. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 14 октября, 2022 В 13.10.2022 в 10:00, enlil сказал: На вигляд твої растіхи ще не визріли. Я б ще потримав. Тим паче листя на деревах навіть жовтіти не намагається. Але то твоя особиста справа. та мені пришлось уїхати с Данії ,я навіть і половини не встиг скурити. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 20 октября, 2022 Репорт завершено ! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас