13thSm0ke 274 Опубликовано: 9 марта 2 часа назад, Сын-Джа сказал: Бля, пизда, он их опылял или просто собрал с шишек семена?) Я таких помню раскидал семян с шишек опыленых хуй-зна чем , увидел что 4 растихи проросли по весне, ну думаю збс, эксперимент заодно, только поливал их водой, пару раз за все время, крч в итоге с 4 растих одна рабочая, но кайф был буторный, крч говоря перло, но тоже слабовато, а те три вообще ничем. Та хер знает че он там делал, ну мне кажется что селекцией там вообще не пахнет, как и нормальными семенами, чисто походу с шишек собрал и посчитал себя бридером 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yariklp 58 Опубликовано: 10 марта 4 часа назад, Сын-Джа сказал: У чувака выборка пиздатая была , от него бы отзыв Так. Просто на форум не заходив майже весь минулий рік. Багато роботи було. За відгук можу сказати наступне: матеріалу було видано на тест дуже багато, а місця в мене було не стільки достатньо. Частину залишив для індору, частину лишив для ауту і частину віддав знайомим бро також для ауту (у відсотках десь (10/50/40 відповідно від того, що бачите на фото). Так як бро @teon одразу мене попередив, що це рег. насіння, було вирішено робити масс. висівки на невелику площі землі і дивитись по обставинах (залишати лише сильне, кволе та слабе прибирав ще на етапі вегетації). На етапі прокльовувавання насінин було багато просто зелених та зелено світлих насінин (у відсотковому співвідношенні 5-10 %). Відповідно навіть і вони не пішли в землю за загальною оцінкою того, що не дали корінець. Одразу відмічаю що таких було до 10%. Своїми кривими руками я також загубив на етапі пророщування близько 20 штучок (але ж і матеріалах було до біса просто ). Гарно все висіявши було 4 великі великі ділянки (приблизно біля 5 соток, де рослини росли досить щільно одна до одної). Одна з цих ділянок була в досить затіненому місці, від великих крон дерев (планувалося розчистити їх і дати більше світла, але ж моя лінь+ об'єми + додаткові причини цьому не посприяли ). Хоч ці рослини і росли, але за відсутності світла виросли карликами - це виключно мій факап був (біля 1 сотки землі). Інші гарно пройшли сезон. Що хочу відмітити в цьому випадку особливо важливого - кількість чоловічих рослин (півників) була велика, я б сказав це десь 60-65% від загальної кількості. Розумію, що це багато. Але це лотерея під назвою "рег.", за що зазделегідь і був попереджений від бро @teon. Загалом так, я отримав в такому ауті перезапилення рослин, бо не міг щоденно ретельно перевіряти на пітухів. Так, майже 90% відсотків отриманих мною шиш було з насінням (на велику шишку в 3-5г / від 2 до 5 насінин). Так, розумію, що це більше мій факап, та потрібно було розмежовувати, або ж садити не в такій кількості. Але тут я виходив з логіки що "даровоному коню під хвіст не дивляться" і тому був радий тому, що є. Як кажуть, маємо те, що маємо Загалом: вийшло підняти досить багато. Курили всім селом (обсяг йшов на кг)) По кількості було десь 30-40 монстрів (2-2,2м. +++ доводилось підвязувати). Рослин біля 30 приблизно 1,5м. Та ще біля пів сотні дівчаток до метра. Таким результатам - безмежно був радий, за що і дякую @teon велике!!! Бо коли просив насіння - навіть і не розраховував на таку кількість!!! А, і головне!!! Якість. Навіть за умов перезапилення (просто фізично не встигав видьоргувати тих пітухів, але ж все ж частенько навідувався). Навіть за умови недостатньої підкормки та пролиття водичкою - вийшло на рівні якість!!! Так, це не з 1ї банки що садить на дупу. Я сам такого не люблю навіть... Але 2-3 водневі і впевнено отримував стоун на найближчі 2-3 години дак точно. Три десятки людей з місцевих відмітили також гарну якість навіть при тривалому курінні (а це минула осінь + зима 2024+ Ось весна! Я особисто - досить швидко прикурився до неї та тепер важко пробити толлер. І головне. Хочу побажати BRO @teon натхнення та гарного настрою. Нікого не слухай та продовжуй свою справу. Ти щедра людина, і упевнений, знаєш що робиш. Тому усім миру ☮️ та перемоги. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Lюbitel 127 Опубликовано: 10 марта 4 години тому, Yariklp сказав: Так. Просто на форум не заходив майже весь минулий рік. Багато роботи було. За відгук можу сказати наступне: матеріалу було видано на тест дуже багато, а місця в мене було не стільки достатньо. Частину залишив для індору, частину лишив для ауту і частину віддав знайомим бро також для ауту (у відсотках десь (10/50/40 відповідно від того, що бачите на фото). Так як бро @teon одразу мене попередив, що це рег. насіння, було вирішено робити масс. висівки на невелику площі землі і дивитись по обставинах (залишати лише сильне, кволе та слабе прибирав ще на етапі вегетації). На етапі прокльовувавання насінин було багато просто зелених та зелено світлих насінин (у відсотковому співвідношенні 5-10 %). Відповідно навіть і вони не пішли в землю за загальною оцінкою того, що не дали корінець. Одразу відмічаю що таких було до 10%. Своїми кривими руками я також загубив на етапі пророщування близько 20 штучок (але ж і матеріалах було до біса просто ). Гарно все висіявши було 4 великі великі ділянки (приблизно біля 5 соток, де рослини росли досить щільно одна до одної). Одна з цих ділянок була в досить затіненому місці, від великих крон дерев (планувалося розчистити їх і дати більше світла, але ж моя лінь+ об'єми + додаткові причини цьому не посприяли ). Хоч ці рослини і росли, але за відсутності світла виросли карликами - це виключно мій факап був (біля 1 сотки землі). Інші гарно пройшли сезон. Що хочу відмітити в цьому випадку особливо важливого - кількість чоловічих рослин (півників) була велика, я б сказав це десь 60-65% від загальної кількості. Розумію, що це багато. Але це лотерея під назвою "рег.", за що зазделегідь і був попереджений від бро @teon. Загалом так, я отримав в такому ауті перезапилення рослин, бо не міг щоденно ретельно перевіряти на пітухів. Так, майже 90% відсотків отриманих мною шиш було з насінням (на велику шишку в 3-5г / від 2 до 5 насінин). Так, розумію, що це більше мій факап, та потрібно було розмежовувати, або ж садити не в такій кількості. Але тут я виходив з логіки що "даровоному коню під хвіст не дивляться" і тому був радий тому, що є. Як кажуть, маємо те, що маємо Загалом: вийшло підняти досить багато. Курили всім селом (обсяг йшов на кг)) По кількості було десь 30-40 монстрів (2-2,2м. +++ доводилось підвязувати). Рослин біля 30 приблизно 1,5м. Та ще біля пів сотні дівчаток до метра. Таким результатам - безмежно був радий, за що і дякую @teon велике!!! Бо коли просив насіння - навіть і не розраховував на таку кількість!!! А, і головне!!! Якість. Навіть за умов перезапилення (просто фізично не встигав видьоргувати тих пітухів, але ж все ж частенько навідувався). Навіть за умови недостатньої підкормки та пролиття водичкою - вийшло на рівні якість!!! Так, це не з 1ї банки що садить на дупу. Я сам такого не люблю навіть... Але 2-3 водневі і впевнено отримував стоун на найближчі 2-3 години дак точно. Три десятки людей з місцевих відмітили також гарну якість навіть при тривалому курінні (а це минула осінь + зима 2024+ Ось весна! Я особисто - досить швидко прикурився до неї та тепер важко пробити толлер. І головне. Хочу побажати BRO @teon натхнення та гарного настрою. Нікого не слухай та продовжуй свою справу. Ти щедра людина, і упевнений, знаєш що робиш. Тому усім миру ☮️ та перемоги. А фото тих монстрів чому незакріптв хоч кілька штук чи кінцевого матеріалу? Ато виглядає як ахуєнна історія рибака 🫠 🙂🙂 2 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 182 Опубликовано: 10 марта Шось відгуки лише з нових аккаунтов...цікаво 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yariklp 58 Опубликовано: 10 марта 1 час назад, Lюbitel сказал: А фото тих монстрів чому незакріптв хоч кілька штук чи кінцевого матеріалу? Ато виглядає як ахуєнна історія рибака 🫠 🙂🙂 Як би вирощував там 5-10 корчиків, або індор там, то тут питань нема. Але в таких об'ємах, я виключно з цілей безпеки не брав навіть з собою слухавку з камерою. Фотіка окремо немає. На форумі з 18 року. Перші грови ще були в 16му, нукліонівською генетикою. Ось саме ці, великі рослини мені більше всього нагадали його матеріал. P.S. Цю тему я навіть і забув. Якби мене не тегнули, то наврядчи б і написав. Мені хлопці честно по цимбалах, хто що думає. Але за гарних манер мав залишити відгук Теону. Написав як є, з + та -. Тому вам вирішувати. Особисто моя думка - як би брав щось для індору - то брав би іноземні сід банки. В аут - напевно при достатній кількості коштів - також. Але важливо - ця людина сипле щедро, хоч ми не брати та взагалі не знайомі. Та навіть якщо комусь здається "слабенька травка" - для мене та моїх знайомих було файно. Додам ще гарний седативний ефект після покупки - це реально сон трава. Після неї спиш як вбитий 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
13thSm0ke 274 Опубликовано: 10 марта 8 часов назад, Yariklp сказал: Так. Просто на форум не заходив майже весь минулий рік. Багато роботи було. За відгук можу сказати наступне: матеріалу було видано на тест дуже багато, а місця в мене було не стільки достатньо. Частину залишив для індору, частину лишив для ауту і частину віддав знайомим бро також для ауту (у відсотках десь (10/50/40 відповідно від того, що бачите на фото). Так як бро @teon одразу мене попередив, що це рег. насіння, було вирішено робити масс. висівки на невелику площі землі і дивитись по обставинах (залишати лише сильне, кволе та слабе прибирав ще на етапі вегетації). На етапі прокльовувавання насінин було багато просто зелених та зелено світлих насінин (у відсотковому співвідношенні 5-10 %). Відповідно навіть і вони не пішли в землю за загальною оцінкою того, що не дали корінець. Одразу відмічаю що таких було до 10%. Своїми кривими руками я також загубив на етапі пророщування близько 20 штучок (але ж і матеріалах було до біса просто ). Гарно все висіявши було 4 великі великі ділянки (приблизно біля 5 соток, де рослини росли досить щільно одна до одної). Одна з цих ділянок була в досить затіненому місці, від великих крон дерев (планувалося розчистити їх і дати більше світла, але ж моя лінь+ об'єми + додаткові причини цьому не посприяли ). Хоч ці рослини і росли, але за відсутності світла виросли карликами - це виключно мій факап був (біля 1 сотки землі). Інші гарно пройшли сезон. Що хочу відмітити в цьому випадку особливо важливого - кількість чоловічих рослин (півників) була велика, я б сказав це десь 60-65% від загальної кількості. Розумію, що це багато. Але це лотерея під назвою "рег.", за що зазделегідь і був попереджений від бро @teon. Загалом так, я отримав в такому ауті перезапилення рослин, бо не міг щоденно ретельно перевіряти на пітухів. Так, майже 90% відсотків отриманих мною шиш було з насінням (на велику шишку в 3-5г / від 2 до 5 насінин). Так, розумію, що це більше мій факап, та потрібно було розмежовувати, або ж садити не в такій кількості. Але тут я виходив з логіки що "даровоному коню під хвіст не дивляться" і тому був радий тому, що є. Як кажуть, маємо те, що маємо Загалом: вийшло підняти досить багато. Курили всім селом (обсяг йшов на кг)) По кількості було десь 30-40 монстрів (2-2,2м. +++ доводилось підвязувати). Рослин біля 30 приблизно 1,5м. Та ще біля пів сотні дівчаток до метра. Таким результатам - безмежно був радий, за що і дякую @teon велике!!! Бо коли просив насіння - навіть і не розраховував на таку кількість!!! А, і головне!!! Якість. Навіть за умов перезапилення (просто фізично не встигав видьоргувати тих пітухів, але ж все ж частенько навідувався). Навіть за умови недостатньої підкормки та пролиття водичкою - вийшло на рівні якість!!! Так, це не з 1ї банки що садить на дупу. Я сам такого не люблю навіть... Але 2-3 водневі і впевнено отримував стоун на найближчі 2-3 години дак точно. Три десятки людей з місцевих відмітили також гарну якість навіть при тривалому курінні (а це минула осінь + зима 2024+ Ось весна! Я особисто - досить швидко прикурився до неї та тепер важко пробити толлер. І головне. Хочу побажати BRO @teon натхнення та гарного настрою. Нікого не слухай та продовжуй свою справу. Ти щедра людина, і упевнений, знаєш що робиш. Тому усім миру ☮️ та перемоги. Якщо тебе і твоїх кінтів пре це))) то від нормальних би шишок напевно теряли б свідомість, а вообще у мене горіхів були багато від різних бридерів, крісс грином, гуд мастер, тилорн, от там є якість, а це саме слабе второсортне, після нормального матеріалу це повна шляпа!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Lюbitel 127 Опубликовано: 10 марта 3 години тому, Yariklp сказав: Як би вирощував там 5-10 корчиків, або індор там, то тут питань нема. Але в таких об'ємах, я виключно з цілей безпеки не брав навіть з собою слухавку з камерою. Фотіка окремо немає. На форумі з 18 року. Перші грови ще були в 16му, нукліонівською генетикою. Ось саме ці, великі рослини мені більше всього нагадали його матеріал. P.S. Цю тему я навіть і забув. Якби мене не тегнули, то наврядчи б і написав. Мені хлопці честно по цимбалах, хто що думає. Але за гарних манер мав залишити відгук Теону. Написав як є, з + та -. Тому вам вирішувати. Особисто моя думка - як би брав щось для індору - то брав би іноземні сід банки. В аут - напевно при достатній кількості коштів - також. Але важливо - ця людина сипле щедро, хоч ми не брати та взагалі не знайомі. Та навіть якщо комусь здається "слабенька травка" - для мене та моїх знайомих було файно. Додам ще гарний седативний ефект після покупки - це реально сон трава. Після неї спиш як вбитий Бро я бачу нема сенсу продовжувати розмову а то враження що "теон гренджой"відповідає😉 Наперед вибачаюсь за флуд 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 10 марта 8 часов назад, Yariklp сказал: Мені хлопці честно по цимбалах, хто що думає. Але за гарних манер мав залишити відгук Теону То шо отзыв оставил-хорошо,тем более правдивый,а вот то шо по цимбалах-не очень.Суть ведь в том,шо он их пытался продавать,а может даже кому то и втюхал. 5 часов назад, Lюbitel сказал: вибачаюсь за флуд Перед кем?говнобридером и пиздуном.? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Lюbitel 127 Опубликовано: 11 марта В 10.03.2024 в 20:21, Хотабыч сказав: То шо отзыв оставил-хорошо,тем более правдивый,а вот то шо по цимбалах-не очень.Суть ведь в том,шо он их пытался продавать,а может даже кому то и втюхал. Перед кем?говнобридером и пиздуном.? Бро я не з тих хто сперечається якщо моя честь та гідність нетронута) просто цікаво що власник теми употрібляє Мож на мєдлєний чи що бо таке враження що так і є Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elldorado 172 Опубликовано: 12 марта Бро глянь в приватні. https://errors-seeds.com.ua/?from=jahforum Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 12 марта 12 часов назад, Lюbitel сказал: просто цікаво що власник теми употрібляє Мож на мєдлєний чи що бо таке враження що так і є Тут как бы личный выбор каждого,главное при этом,оставаться человеком. 12 часов назад, Lюbitel сказал: я не з тих хто сперечається якщо моя честь та гідність нетронута Я понял о чём ты…типа тебя никто не оскорблял и т.д.,но посмотри на ситуацию с другой стороны.Оказавшись в числе «счастливых» обладателей сих семян(вдвойне печальее если ещё и покупал),теряешь время(целый сезон),а на резонную предьяву о качестве материала,получаешь в ответ мычание о кривизне рук и прочую ахинею. Я сам не конфликтный,но ненавижу кидал,пиздунов и непорядочных,а по этому не могу пройти мимо,когда вижу нечто подобное.Всё-таки я верю в то,шо это сообщество создано для помощи друг другу,обмену информацией,опытом и т.д.А выбирая вариант «моя хата с краю»(потому как лично меня это не касается),велика вероятность оказаться клиентом такого «семкодела»,со всеми вытекающими.Особенно актуально такое развитие ситуации для новичков или тех,кто зарегистрировался ради покупки посев материала,а толком где и как посмотреть отзывы не в курсе. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 416 Опубликовано: 12 марта Не в бровь а в глаз👍главная борьба не добра со злом а добра с похуизмом 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
teon 432 Опубликовано: 29 марта В 10.03.2024 в 02:52, Yariklp сказал: Так. Просто на форум не заходив майже весь минулий рік. Багато роботи було. За відгук можу сказати наступне: матеріалу було видано на тест дуже багато, а місця в мене було не стільки достатньо. Частину залишив для індору, частину лишив для ауту і частину віддав знайомим бро також для ауту (у відсотках десь (10/50/40 відповідно від того, що бачите на фото). Так як бро @teon одразу мене попередив, що це рег. насіння, було вирішено робити масс. висівки на невелику площі землі і дивитись по обставинах (залишати лише сильне, кволе та слабе прибирав ще на етапі вегетації). На етапі прокльовувавання насінин було багато просто зелених та зелено світлих насінин (у відсотковому співвідношенні 5-10 %). Відповідно навіть і вони не пішли в землю за загальною оцінкою того, що не дали корінець. Одразу відмічаю що таких було до 10%. Своїми кривими руками я також загубив на етапі пророщування близько 20 штучок (але ж і матеріалах було до біса просто ). Гарно все висіявши було 4 великі великі ділянки (приблизно біля 5 соток, де рослини росли досить щільно одна до одної). Одна з цих ділянок була в досить затіненому місці, від великих крон дерев (планувалося розчистити їх і дати більше світла, але ж моя лінь+ об'єми + додаткові причини цьому не посприяли ). Хоч ці рослини і росли, але за відсутності світла виросли карликами - це виключно мій факап був (біля 1 сотки землі). Інші гарно пройшли сезон. Що хочу відмітити в цьому випадку особливо важливого - кількість чоловічих рослин (півників) була велика, я б сказав це десь 60-65% від загальної кількості. Розумію, що це багато. Але це лотерея під назвою "рег.", за що зазделегідь і був попереджений від бро @teon. Загалом так, я отримав в такому ауті перезапилення рослин, бо не міг щоденно ретельно перевіряти на пітухів. Так, майже 90% відсотків отриманих мною шиш було з насінням (на велику шишку в 3-5г / від 2 до 5 насінин). Так, розумію, що це більше мій факап, та потрібно було розмежовувати, або ж садити не в такій кількості. Але тут я виходив з логіки що "даровоному коню під хвіст не дивляться" і тому був радий тому, що є. Як кажуть, маємо те, що маємо Загалом: вийшло підняти досить багато. Курили всім селом (обсяг йшов на кг)) По кількості було десь 30-40 монстрів (2-2,2м. +++ доводилось підвязувати). Рослин біля 30 приблизно 1,5м. Та ще біля пів сотні дівчаток до метра. Таким результатам - безмежно був радий, за що і дякую @teon велике!!! Бо коли просив насіння - навіть і не розраховував на таку кількість!!! А, і головне!!! Якість. Навіть за умов перезапилення (просто фізично не встигав видьоргувати тих пітухів, але ж все ж частенько навідувався). Навіть за умови недостатньої підкормки та пролиття водичкою - вийшло на рівні якість!!! Так, це не з 1ї банки що садить на дупу. Я сам такого не люблю навіть... Але 2-3 водневі і впевнено отримував стоун на найближчі 2-3 години дак точно. Три десятки людей з місцевих відмітили також гарну якість навіть при тривалому курінні (а це минула осінь + зима 2024+ Ось весна! Я особисто - досить швидко прикурився до неї та тепер важко пробити толлер. І головне. Хочу побажати BRO @teon натхнення та гарного настрою. Нікого не слухай та продовжуй свою справу. Ти щедра людина, і упевнений, знаєш що робиш. Тому усім миру ☮️ та перемоги. Дякую бро, було цікаво) сам також випадково зайшов, тільки для підтвердження рахунку для оплати. А тут бачу ти пишешь, та ще в лс різні люди по насінню. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
teon 432 Опубликовано: 9 апреля І там є нові цікаві сорти для роздачі, ТІЛЬКИ ДЛЯ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ. Щоб не вийшло як минуло разу. Пішить в лс. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
teon 432 Опубликовано: 11 апреля Так мало хто пише репорти, ось знайшов більш менш повноцінний репорт. Бачив його давно, уже забув. https://olkpeace.org/forum/viewtopic.php?f=56&t=117805&start=15 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
musician 44 Опубликовано: 16 июня Привіт бро, роздача ще актуальна, якщо так хотів би зробити репорт з твоїми зернами) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас