Monky 500 Опубликовано: 15 марта, 2023 Вітаю всіх, кому буде цікаво і не дуже! Вирішив спробувати підняти декілька рослин і поділитись з вами✋🐵 ПОЧНУ З СЕТАПУ: ⛺️ Більшість Веги пройде в пильному куточку, а вже ближче до цвітіння переїдуть в новий бокс. 🌬️Канальник SP500, обдув Ram Wall Fan Heavy Duty 450мм(100вт). 💡По світлу маєм біля 200вт на Вегетацію і 800вт запас на Цвітіння(використуєм за надібністю)Uhe led, боковий Osram. 🪹Субстрат - PLAGRON COCO Perlit 70/30. 🪣 Горщики 11л. Початкові будуть 1.5л; 🍽️ Раціон у дівчат буде приблизно такий: 🪴Вега - CANNA COCO, HESI ROOT, для пересадки Great White(гранули). 🌻Цвітіння - HESI COCO, PK14/15(Growth Technology). 🧃Стіми та інше - HESI BOOST, HESI SuperVit, DELTA9, SILICONIC(GT), сульфат магнію. 🩺🧪 Для заміру Ph кампоту використовуєм рідкий test kit(TA), TDS самий простий десь валяється. З HESI він мені не потрібен став згодом.. міряю тільки Ph, коли щось змінюється в кампоті. Полив завжди до дренажу, дренаж не міряю. 💦🌧️ Водичку використовуєм Дощ+крануха. Виходить близько 200ppm і +-7ph, якщо 50/50. Калмаг не додаю. 🍀🧬Генетика : https://t.me/Shop_Barabashka69 🍧The Biz - ExoticGenetix 🥧Apple Tartz - Clearwater Genetics 🧋Coffee Creamer - Seed Janky Джа☝️ 18 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 15 марта, 2023 Ну шо, поїхали🤗🤗🤗 Насіння було замочене в стаканах з водою + чайна ложка перекису водню. З води одразу в субстрат! Горщики з кокосом пролив легким кампотом Canna Coco 1мл/л + Silicon(GT). Вода крануха+дощ 50/50(200 ррм). Після цього кокос дістав, віджав і засипав назад. Підсипав гранул Great White 🦈 Хай росте🤗 Початок життя під біколорними кобами😬 Coffee Creamer закинув на пару днів пізніше, думаю дожене👶🏾 Вегу почнем рахувати з повноцінного лопуха. ✌️ 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 15 марта, 2023 Йо! В нас вже другий тиждень, скину пару світлин(пару днів між фото). По кампоту поки CANNA COCO 1мл/л + Silicon(GT) + HESI ROOT. Вода 200-250ппм початкова. По листу Bio Protect(TA). Полив з пульвіка по борту, але так, щоб до дна. В центр вже саме натягує вологу. Темпа 22-25, волога біля 40. Світла близько 100вт. Динаміка не погана, хай чілять поки в бомжатні🤭. Далі вже в реальному часі будем. Джа☝️ 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АндрейСынВолоди 1 453 Опубликовано: 16 марта, 2023 Зі стартом, Бро. 1 Посмішка - це крива, яка випрямляє все! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АндрейСынВолоди 1 453 Опубликовано: 16 марта, 2023 31 минуту назад, Monky сказал: не можу редактувати свої пости Бро, в тебе ще недостатньо репутації, мабуть через те... Коли набереш 20-50 (не пам*ятаю точно) вподобань, ця функція стане доступною. 3 Посмішка - це крива, яка випрямляє все! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 340 Опубликовано: 17 марта, 2023 палєтєлі рівного грову 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 544 Опубликовано: 17 марта, 2023 Here we go 3 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Льoва 15 Опубликовано: 17 марта, 2023 Прямого грову, бро) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Noodlez 2 Опубликовано: 17 марта, 2023 Супер! Слідкуємо 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Parrus 37 Опубликовано: 17 марта, 2023 Опа, опа, послідкуємо 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GreenOM 4 136 Опубликовано: 17 марта, 2023 Ну і я тут. Автор - салют 3 Foto fem: Uncle Fester EFV, Uncle Fester 34, Latifah - Ранник и сильная Индика. Auto fem: Diplomatic,Yodas fruits–Автоцветы с индичным уклоном. Seeds from GreenOM - Ссылка в тему) Детальная информация в личку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 17 марта, 2023 Вітаю всіх, Друзі!!! Щиро дякую за увагу🫡 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 17 марта, 2023 3/0(Вега/цвітіння). Йо! Навідався до малечі, підлив кампоту. Під стебло не заливаю, але кампоту не жалію. Вперше покапало знизу. Поливаю з пульвіку перший час🌧️ Джа☝️ 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OG420THC 6 565 Опубликовано: 17 марта, 2023 Ровного Грова 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GreenOM 4 136 Опубликовано: 17 марта, 2023 Зібрались Барабашківці Салют Хантерам і в добрий гров браза! 5 2 Foto fem: Uncle Fester EFV, Uncle Fester 34, Latifah - Ранник и сильная Индика. Auto fem: Diplomatic,Yodas fruits–Автоцветы с индичным уклоном. Seeds from GreenOM - Ссылка в тему) Детальная информация в личку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 18 марта, 2023 5/0. Обробляв вчора іншу рослину Цирконом.. залишки вирішив набризгати на малишню.. Сьогодні вже побачив якісь бока на лопухах у The Biz. Тупа звичка жаліти ті помиї(не робіть так). А так то вроді динаміка тьфу тьфу, Creamer доганяє😎 Джа☝️ 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 394 Опубликовано: 18 марта, 2023 @Monky плохо видно конечно,всё синее но сдаётся это траблы не из за циркона бро а нехватка магния вылезла у растишек 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 18 марта, 2023 8 минут назад, kostia сказал: @Monky плохо видно конечно,всё синее но сдаётся это траблы не из за циркона бро а нехватка магния вылезла у растишек Возможно, я впервые взял Канну на вегу, привыкаю к пропорции. Но я про вот это место, оно аж подгорелое. Точки роста все хорошие, та и дефф не беда если что, исправим. Но ожог появился именно сегодня, вчера когда брызгал вечером, то не было. Понаблюдаю) я на такое особо не обращаю внимание, вывезут 🤣 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 20 марта, 2023 7/0. Привіт друзі!! Певно, що я ,все ж таки ,щось набризкав не те шо треба тоді, бо далі все норм вже росте і стопу ніякого не було, динаміка вогонь! Чисто на тих двох лопухах у The Biz така шляпа лишилась, а далі гуд. Creamer теж наздоганяє сусідок🤗 Здається, треба трохи підняти дозняк бази з 1мл/л, бо світлішають по мірі росту. Дав сульфат магнію для профілактики по листках. Звик HESI на око ляти прям з кришки, ось намагаюсь так само з CANNA натикатись. Ще якийсь тиждень і можно буде пересаджувати в домівки по об‘ємніше😎😎😎 Джа✌️ 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 21 марта, 2023 8/0. Пробігав повз малечі, зробив душ з вітамінкою і Сульфатом магнію. Дівчатка аж позеленішали після вчорашньої обробки. Срізав старшим по дві пари лопухів, хай гілки тягнуть, за одне Creamer дожене. Сьогодні без поливу. Джа☝️ 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tab 795 Опубликовано: 21 марта, 2023 Гляну теж, може щось цікаве для себе і узнаю теж))))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stimpi 128 Опубликовано: 23 марта, 2023 Дорогий обдув почті 4 касіка..нормуль ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 27 марта, 2023 14/0. Привіт друзі✌️ Не сподобалась шось мені якось Canna.. 1мл мало, 1.5 багато😂😂. Вирішив спробувати пройти весь цикл на одній бутилці HESI COCO, як основа(ну і плюс Рк зрозуміло). Цікаво, як воно буде. Змінити базу завжди можно, але спробуєм так. Можна було ще потримати в маленьких горщиках з тиждень, але почали швидко сохнути, то вирішив пересадити. Взяв 11л горщики, пролив HESI COCO 3мл/л підсипав в лунки Great White. Поки ще потерплять в бомжаріумі😈 The Biz Coffee Creamer Apple Tartz Мирного тижня всім!! Джа☝️ 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 4 апреля, 2023 21/0. Йо!! Пройшов тиждень з моменту пересадки в нові горщики. Що я можу сказати.. Динаміка нічогенька вроді в дівчат, навіть обідрав вже двічі і трошки понаклоняв, але так і лізуть ті кінчики на листках.. Щось мені підказує, що це калмаг так проявляється(їду без нього). Базу використовую HESI COCO на крануху/дощ, спробую ляти більше кранухи, а ні, то доведеться купити калмаг🤣🤣🤣. Але ми експерементуємо, так шо не біда!! Доречі переставив малих під квантум. На половину світить, близько метру над макухами. Джа☝️ 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 500 Опубликовано: 8 апреля, 2023 25/0. Вегетуємо, почали вирівнюватись по корму. Нове листя вже кращого кольору і здається не когтить так. Прорвемось😛 HESI COCO + Silicon + SuperVit. Джа☝️ 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас