Monky 498 Опубликовано: 29 июня, 2023 60/47. Закінчується сьомий тиждень в режимі 12/12, різких запахів так і не було, що тішить. The Biz має самий хімічний запах серед усіх (але не дуже різкий, якщо не чіпати). Квітки плотнючі, але дуже компактні. Гілочки всі позавалювались, які не підвязав. Досить врожайна буде, візьме вагою. Apple Tartz красуня просто, як на мене, виглядає шикарно 🤗Гілки заліплені шишками, дуже гарні будуть після тріму.. на вигляд майже готова, можна мити(47 днів тільки). Coffee Creamer горе лукове по іншому не назвати😆🤣😜. Рослина зовсім не врожайна, шиши якісь криві, але досить цукрові і дуже гарно пахнуть! Зрізав клончика на всяк, може там супер терпеновий букет буде.. за що тоді така ціна не розумію🙃 HESI COCO + Pk 14/15 + Silicon + меласа. Дозняк по трохи збавляю.. скоро почну скручувати світло. Джа🫠 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 498 Опубликовано: 1 июля, 2023 60/49. Було прийняте рішення рубати Apple Tartz, дуже плотнючі коли і вже місцями почали підсихати листочки, думаю від гріха по далі, треба харвити. Відцвіла неймовірно швидко… місцями зʼявився янтарик(дуже мало), проба вже знімалась, ефект дуже седативний. Сатіви в ефекті - нуль. Дуже смачна навіть без пролічки, віддає кислим. Котрий цикл підряд помічаю, що відцвітає під FR швидше як мінімум на тиждень(можливо я помиляюсь, але прям підряд вже стільки разів).. Більш детальніше після сушки/тріму. Шиши повинні бути просто бомба!!!🤗 тільки гляньте на цю красу.. навіть не центрухи😜 Інші дівчатка ще стоять на легкому кампоті, The Biz на черзі! Вся завалилась вже майже, шишки кругленькі компакнті, але тверді жах!!! Прям meatballs🤭 Coffee Creamer хоть і буде уступати по врожайності в сусідок, але став набирати на очах!!! Запах в нього це шось з чимось.. крутезний😋 HESI COCO + меласа. Джа☝️ 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 498 Опубликовано: 5 июля, 2023 60/52. Ось і прийшла черга The Biz..🥲 Хоч шиши, як горох, але їх усипано і гілочок неймовірно багато! Рослина врожайна, хоч і не гранати..(але такі шш не бере пліснява). Вигляд мала в останні хвилини зовсім не гарний, але нічого не поробиш 😁, розвалилась, як скотиняка🤣 Без сітки такі стрейни нема шо гровити☝️ Coffee Creamer ще постоїть, хоч і уродець, але має крутезний аромат і почали валитись гілки(значить набирає ще). Світло скрутив, пролив лайтовим кампотом крайній разок, далі водичка. Джа🤙 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 498 Опубликовано: 6 июля, 2023 Йо!! Сиджу трімлю Apple Tartz😋 Дуже седативно і смачно, мені подобається🫠🫠 Тихої ночі всім(на скільки це можливо)!!! 17 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 168 Опубликовано: 7 июля, 2023 Красота…столько трихом,респект. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 498 Опубликовано: 10 июля, 2023 Йо✌ Підсохла The Biz😃, поки трімив, назнімався проб, то дуже задоволений🥳 Шиши вийшли невеличкі, але вони мають вагу і дуже смолисті.. штиняють так, що жахливо просто в кімнаті знаходитись… як коти обісцяли клумбу з квітами🤣🤣🤣, та вона і працює так, як треба!!! Смак теж цікавий, але треба полічити. трімчик шикарний в неї😋 Джа☝️ 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 498 Опубликовано: 14 июля, 2023 60/61. Coffee Creamer лишилась одненька доживати 🥲😅, знатно набрала за останній тиждень, хоч і пʼє вже тільки воду. Почала хавати листя вже, значить ще разок проляю на днях і буде вже сохнути горщик сам. Знімав пробу з низів(щоб зря думаю не стояла), це напевно сама смачна mj, яку мені доволилось спробувати..😛😋😳, ефект теж дуже приємний і мʼякий, щасливий(ні разу не слабий), без параної. Шкода, що врожайність в стрейну на трієчку.. але воно компенсується цим смаком! Джа☝️ 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 127 Опубликовано: 5 августа, 2023 Шо по ітогу, бро ?? ДАВАЙ ТРІП РЕПОРТ!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас