БадМан 1 433 Опубликовано: 18 марта, 2023 Краса! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/32. Йо!! В нас йде п’ятий тиждень 12/12, дівчата міняються на очах!! Деякі гілочки почали завалюватись, а ще мінімум місяць😳(підв‘яжу якщо буде треба). Заміть бустів буду по трохи вводити РК, поки в пів дози. Починається самий розгін🤗🤗🤗 HESI COCO + PK 14/15(GT) + SuperVit + BUD CANDY + Silicon. Джа☝️ 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/35. П’ятий тиждень з переводу завершується, ми почали замітно набирати вагу💪. Гілки почали завалюватись на бік, а позаду зовсім деякі попадали.. якось дуже швидко😬. Почну по трохи підв‘язувати.. Можу тепер сказати, що запах у PCG просто топ… цукерочка🍭😋 Часник теж пахне добре, але PCG прям вогонь!!! Накидуєм цукор🤗 А от структура більш подобається в часнику, камінчики будуть! HESI COCO + PK 14/15 + BUD CANDY + Silicon. Джа☝️ 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/38. Йо!! Пішов шостий тиждень 12/12. Продовжуєм набирати вагу і валитися, п‘яний ліс, як то кажуть🤣. Підв‘язую де треба.. По інтенсивності запаху я б не сказав, що це самі жорсткі сорта! Запах є, але помірний, якщо не чіпати звісно!Часник пахне ядлом, а PCG якась квітка-цукерка. Тріму буде більше з PCG, часник буде трімити легше! Імхо. Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG Світла +-500вт, темпа 23-25, вологість 50-60. HESI COCO + SuperVit + PK14/15 + BUD CANDY + Silicon. Джа☝️ 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/41. Ліс зовсім попадав.. дістав, що зміг, але це просто не реально.. тільки влазиш туди і прилипаєш, як муха..😬 зпереду ще хоч якось виходить підрівняти, а у середині та позаду просто хаос..пєчалька😢 Почались жорсткі відключення.. два дня бачили по 6-8 годин світла, а останню добу простояли майже в темряві… і це жахливо🤬🤬🤬, але маємо шо маємо.. буде вже, як буде!!! Жаль, що в самий розгін.. Закармлювати не став, не ясно скільки буде такий пздц.. Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG HESI COCO(пів дози) + SuperVit + BUD CUNDY. Джа☝️ 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/44. Йо!! Пару днів не будо світла майже зовсім, буквально по пару годинок і то не по черзі.. Але сьогодні світла дали більше і вони за 8 годин двічі поїли добряче, ледве капнуло в піддон.. Напились, наїлись і повністю позавалювались. Стояв в‘язав пів вечора, це було пздц😱😱. Став сам, як та тріхома, жах!!! Garlic Budder майже готовий з виду.. дуже швидко він враховуючи такі умови!!! Можливо ще FR відіграє свою роль, але прям несподіванно швидко!! Bulletproof Wallet наздоганяє, але видно, що йому треба більше часу, на тиждень, а то й на два. Цукерочка теж буде🤗🤗😛 HESI COCO + SuperVit + PK 14/15 + BUD CANDY + Silicon. Джа🤙 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/46. Добре, що не полінився і підв‘язав той раз.. значна частина кол спаслась, але позаду не дістати… всі впали🥲. Зі світлом цирк, але ми вистоїм!!! Часник продовжує кам‘яніти, я починаю влюблятись.. такий швидкий та врожайний!!! Шишки будуть просто каміння😱. PCG має суперський запах, сподіваюсь і смак не підведе!!! Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG Доречі хотів сказати за FR.. Рано казати, що це він прискорив цвітіння, але дуже на те схоже!! Буду наблюдати наступні цикли і порівнювати! Дуже цікаво, раніше в мене цвтітіння займало 70-80 днів з моменту переводу. А тут прям диво якесь… можливо сорта такі, але не упевнений.. Ще й світла мало.. Але це все імхо, буду рівняти на клонах колись в кращому майбутньому🙃 HESI COCO + SuperVit + PK 14/15 + BUD CANDY + Silicon. Поки живем!!! Джа☝️ 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 426 Опубликовано: 18 марта, 2023 @Monky ,даже с минимальным светом набирают хорошо. 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/50. Позаду сім тижнів 12/12. Дівчиська продовжують набирати массу!!! Дуже не вистачає світла, графіки шалені… але пухнуть🤗🤗🤗 Garlic Budder перетворюється на якогось цукрового монстра🤣🤣, стрейн просто маст хев кожному!! Bulletproof Wallet зробила лютий камбек.. так почали пухнути коли, жах!!! Дуже не хочеться щоб така краса пропала.. вологість 60-65 без світла… Дуже мажорно будуть виглядати шишки в PCG після тріму. Такі з круглішами буржуйськими🤩. Головне щоб достояли ще пару тижнів… А так дивлюсь і захоплює подих.. тупо ліс шишок🤫. Задні валяються, тай добре! HESI COCO + PK 14/15 + BUD CANDY + Silicon. По літру розчину Delta9 дав окремо в кінці. Джа☝️ 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/51. Заскочив покормити поки світло дали, та за одне пофоткаю трошки голівоньки🤗🤗. Кущі перетворюються на кашу і стають завсім не фотогінічні якісь, то думаю треба хоть щось встигнути сфотографувати.. дуже хвилююсь за задні коли які лежать.. відчуваю, що прийдеться скоро різати!!😟 Bulletproof Wallet PCG Garlic Budder HSC Макухи в часника стали краситись🤗, але шишло не бачу щоб вигорало. Терпимо… Джа☝️ 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 18 марта, 2023 60/55. Йо!! Кожен ранок починається з осмотру 😬😬. Дуже круті дівчата, поки справляються!! Чи я сліпий, чи поки все гуд🤗🤗, тьфу тьфу.. Щеб з тиждень покормити(бо їдять), а там можно вже промити і дати вже дойти самим.. Дівчата добряче набрали.. коли черкаю листя коло шишок, то воно аж шкрябає шкіру, таке насичене цукром.. каміння буде!!! Garlic Budder ще хоч якось тримається, а от Bulletproof Wallet зовсім розвалилась.. жах😱. Ще трошки.. Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG HESI COCO + PK 14/15(крайній раз) + BUD CANDY + Silicon. Світло скрутив на 20% основу. ДЖА☝️ 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 19 марта, 2023 60/57. Завітав до дівок.. картина не дуже😝😝. Bulletproof Wallet так розвалилась, що коли висять до піддону.. нічого там вже не зробити толком, тільки замастився весь😬. Вже нема того сильного запаху, як в розгар цвітіння. Йдем до фінішу..🤗😢 Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG Скрутив ще трохи світло, бокові теж. Приблизно 300вт лишив в суммі. Пролив кранухою з 1/3 дозы HESI COCO. Ще разок,другий водичку і будем сушити відра. Джа☝️ 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 20 марта, 2023 60/59. Ось і підійшов до кінця другий місяць 12/12. Нам чотири місяця і я вирішив більше не випробовувати долю. Треба рубати😈😬🥲. Знов почались відключення сильні, так шо під ніж.. Останні дні були на воді, довго я не мию. Зробив пару світлин перед рубкою.. Джа☝️ 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 20 марта, 2023 Йо✊ Ну шо… не просто, але подолав!!! Тяжко було виплутувати сзаду, треба взяти це до уваги.. Зняв тільки лопухи в основному, трімити буду вже на суху🤗 Що можу сказати.. Дуже плотні и смолисті вийшли дівчатка, у Bulletproof Wallet буде значно більше тріму, але він весь цукровий!!! Garlic Budder вийшло на рівень більше, десь 60/40. Та в PCG просто неймовірний запах і форма квітів🥳. Після сушки і тріму вже буде ясніше, а справжній смак та інше проявится більше хочаб з місячною пролічкою. По врожаю можу сказати , що заявлену виробником вагу я приблизну отримав, враховуючи умови, довжину циклу і мій сетап. Думаю досвідчене око одразу баче +-. А мірки в ГР/ВТ то не для мене. Знаєм ми, як деякі міряють і що взважують🤣🤣🤣. Але після сушки і тріму я обов‘язково заціню тих цукерочок🍭🍭🍭 Джа всім, хто наблюдає! Далі буде ще багато цікавого!! ✌️🐵 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 20 марта, 2023 Нажаль Гіф з зрізаним врожаєм не можу зкинути, вибиває помилки, як тільки не старався.. ну то таке🙃 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 20 марта, 2023 Garlic Budder HSC Bulletproof Wallet PCG Потрусив трохи тріму 17 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 20 марта, 2023 Балабахи - то шо треба. Зразу видно руку майстра своєї справи Ляпота 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БадМан 1 433 Опубликовано: 20 марта, 2023 Могутні шишки, бро, респектую. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 20 марта, 2023 3 часа назад, JahSoul сказал: Балабахи - то шо треба. Зразу видно руку майстра своєї справи Ляпота 1 час назад, БадМан сказал: Могутні шишки, бро, респектую. Дякую, друзі 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GreenOM 4 136 Опубликовано: 21 марта, 2023 В 20.03.2023 в 12:13, Monky сказал: Потрусив трохи тріму Знайома і зачьотна ложечка в тебе пане гровере Харв краса! 3 1 Foto fem: Uncle Fester EFV, Uncle Fester 34, Latifah - Ранник и сильная Индика. Auto fem: Diplomatic,Yodas fruits–Автоцветы с индичным уклоном. Seeds from GreenOM - Ссылка в тему) Детальная информация в личку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 77 Опубликовано: 22 марта, 2023 В 21.03.2023 в 13:43, GreenOM сказал: Знайома і зачьотна ложечка в тебе пане гровере Харв краса! И я хочу такую ложечку .... Где такую найти? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GreenOM 4 136 Опубликовано: 22 марта, 2023 1 час назад, Semen66 сказал: И я хочу такую ложечку .... Где такую найти? Напиши Барабашику. 1 Foto fem: Uncle Fester EFV, Uncle Fester 34, Latifah - Ранник и сильная Индика. Auto fem: Diplomatic,Yodas fruits–Автоцветы с индичным уклоном. Seeds from GreenOM - Ссылка в тему) Детальная информация в личку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ГришаСковорода 444 Опубликовано: 27 марта, 2023 Здоров Бро реп якісний хотів запитати чисто з цікавості , буде ревага в дівчат , чи просто так кущі почистив? В 20.03.2023 в 11:03, Monky сказал: Йо✊ Ну шо… не просто, але подолав!!! Тяжко було виплутувати сзаду, треба взяти це до уваги.. Зняв тільки лопухи в основному, трімити буду вже на суху🤗 Що можу сказати.. Дуже плотні и смолисті вийшли дівчатка, у Bulletproof Wallet буде значно більше тріму, але він весь цукровий!!! Garlic Budder вийшло на рівень більше, десь 60/40. Та в PCG просто неймовірний запах і форма квітів🥳. Після сушки і тріму вже буде ясніше, а справжній смак та інше проявится більше хочаб з місячною пролічкою. По врожаю можу сказати , що заявлену виробником вагу я приблизну отримав, враховуючи умови, довжину циклу і мій сетап. Думаю досвідчене око одразу баче +-. А мірки в ГР/ВТ то не для мене. Знаєм ми, як деякі міряють і що взважують🤣🤣🤣. Але після сушки і тріму я обов‘язково заціню тих цукерочок🍭🍭🍭 Джа всім, хто наблюдає! Далі буде ще багато цікавого!! ✌️🐵 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monky 502 Опубликовано: 27 марта, 2023 2 часа назад, ГришаСковорода сказал: Здоров Бро реп якісний хотів запитати чисто з цікавості , буде ревага в дівчат , чи просто так кущі почистив? Вітаю. Дякую, Бро. Та ні, я таким не займаюсь🙃. Будуть нові дівчата😎 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dench 88 Опубликовано: 29 октября, 2024 (изменено) В 17.03.2023 в 22:50, Monky сказал: Викладу перші тижні, до моменту пересадки в відра. Полив цей час з пульвіку, по борту, але добряче так!!! Щоб до дна, як то кажуть. HESI TNT + HESI ROOT, з пульвіка свіжий сік Алое по листочкам(брискаю від мошкари, сік дуже гіркий, давлю прям перед використанням. Роблю все на око). Привіт, бро! Ну, дуже круто вийшло!😍 А сік Алое розбавляєш водою або обприскуєш концентратом? Чув ним й поливають також, там якісь корисні мікроелементи. Але які... начебто кремній є. Изменено 29 октября, 2024 пользователем dench Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас