Перейти к публикации

dench

Гроверы Новичок
  • Публикации

    346
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

81 Очень хороший

О dench

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Гидропоника
    Земля
    Indoor
    Outdoor
  • Страна
    США

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. dench

    Mudro Seeds Auto Extreme

    ppm After - це дренаж?
  2. Пишуть, що під деякими світлодіодами рослині потрібно більше кальцію. Правда чи ні? Типу не вистачає рослині якогось спектру і їй через це потрібно більше кальцію. Тільки не зрозумів, чи це під усіма світлодіодними лампами або лише дешевими, де немає якогось спектру.
  3. А кальцій на старому листі теж вилазить? Бо у всіх статтях з дефіциту кальцію пишуть, що ці плями з'являються на новому листі. У моєї рослини схожі плями на старому листі, теж грішу на кальцій, але ось ця писанина по дефу кальцію на сайтах вводить в оману, що деф кальцію з'являється на верхньому листі.
  4. dench

    IMG_20240423_182519.jpg

    А не занадто близько їх парами один до одного посадив?
  5. dench

    IMG_20240423_182558.jpg

    Скільки днів їм тут?
  6. dench

    IMG_3995.jpeg

    Побутовий LED рулить!
  7. dench

    Органо мінералка. Мгл400/днат600.

    Сильно пахне-смердить? Якщо без фільтра вирощувати.
  8. Теж цікаво про Cannabiogen Delta 9... До речі, у бро з форуму є альтернатива https://shop.floragrowing.com/p1162255343-270-cannabooster-dlya.html Чи варто переплачувати?
  9. А є відео-інструкція, як збирають світильники з кобів? Як правильно їх з'єднати між собою дротами? І як підібрати до них драйвер? Може й спробую зібрати, але поки що й на побутових ледах політ влаштовує. І менше гемору зі збиранням світильника, зробив каркас із пластикових труб, вкрутив лампи у патрони і полетів)) Он у Боярського на побутовому леді кущі виходили краще, ніж на фірмовому борді.
  10. @growled тут не фізика. Тут ботаніка. Зовсім інша наука.
  11. OG Kush їх вирощував, крута дудка. Росла вибагливою, але в результаті шишки топові. Тверді, цукрові, красиві та ефект бомба.
  12. Правильно розумію, що якщо хочеш ту саму оригінальну White Widow або Super Lemon Haze, то ці сімки треба купувати у Green House Seeds, так як вони створили ці сорти?
  13. @growled то все теорія. А якщо хочеш побачити, як воно на практиці, то подивись репроти, наприклад, у бро https://jahforum.net/profile/81497-boyarskiy/
×
×
  • Создать...