Перейти к публикации

dench

Гровер Новичок
  • Публикации

    337
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя dench

  1. Теж цікаво про Cannabiogen Delta 9... До речі, у бро з форуму є альтернатива https://shop.floragrowing.com/p1162255343-270-cannabooster-dlya.html Чи варто переплачувати?
  2. А є відео-інструкція, як збирають світильники з кобів? Як правильно їх з'єднати між собою дротами? І як підібрати до них драйвер? Може й спробую зібрати, але поки що й на побутових ледах політ влаштовує. І менше гемору зі збиранням світильника, зробив каркас із пластикових труб, вкрутив лампи у патрони і полетів)) Он у Боярського на побутовому леді кущі виходили краще, ніж на фірмовому борді.
  3. @growled тут не фізика. Тут ботаніка. Зовсім інша наука.
  4. OG Kush їх вирощував, крута дудка. Росла вибагливою, але в результаті шишки топові. Тверді, цукрові, красиві та ефект бомба.
  5. Правильно розумію, що якщо хочеш ту саму оригінальну White Widow або Super Lemon Haze, то ці сімки треба купувати у Green House Seeds, так як вони створили ці сорти?
  6. @growled то все теорія. А якщо хочеш побачити, як воно на практиці, то подивись репроти, наприклад, у бро https://jahforum.net/profile/81497-boyarskiy/
  7. @growled тому, що світильник виходить у п'ять разів дешевше, а підсумковий результат майже такий самий. А якщо ти не бачив лампочок з більш ніж 80-90 лм/вт, то це не означає, що їх немає. А дохнуть низькоякісні лампи сумнівних брендів. Лампи нормальної фірми живуть щонайменше 40 000 годин.
  8. А в якому сідбанку зараз можно купити сімки того самого Blueberry від DJ Short?
  9. Курив одразу після сушіння? Без пролікування? Багато хто каже, що після місячного пролікування шишки стають чи не вдвічі крутішими.
  10. dench

    Ripen

    А ріпеном обприскують по листу?
  11. dench

    Afghani #1, 98дней 40 дней цвета

    Більше немає фільтрів у продажу? На ОЛХ вугіллям затарився? А якого розміру вугілля потрібне для філтра?
  12. dench

    Babushka black auto

    Цікаво, скільки грамів вийде.
  13. @SeedStockersUA бро, куди зник? І на сайті досі висять банери старого розпродажу Чорної п'ятниці
  14. dench

    обнова

    Бро, вставляє слабше ніж мокрий, але перти буде)) Просто потрібно буде схопати трохи більше. До речі, цю випарену траву потім ще можна курити, тобто там у ній залишається приблизно 20-30% ТГК від того, що було. Але ті, хто користуються вапорайзерами курити вже не захочуть, можна залишити для кулінарії. Вапорайзери це для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і у кого не має дефіциту трави.
  15. А хтось пам'ятає які давали бонусні сімки при покупці від 5 штук у них на сайті? До розпродажу Чорної п'ятниці. Читав тоді за цей бонусний сорт, зацікавив, але забув як називався... Згадав! Blue Moby!
  16. А яку бонусну сімку давали при покупці п'яти сімок? Який то був сорт? Було написано на сайті до знижок Чорної П'ятниці.
  17. Ці банки пропускають повітря. Залишив у них шишки на пролечку та гігрометр туди. Була вологість 67%, а за місяць стало 60%. Поруч стояли банки з іншими кришками і норм тримали, вологість зовсім не впала.
  18. @boyarskiy а чому вибрав прямокутний горщик замість круглого? У чому прикол?
  19. А що означає "преобразовывать зеленую массу в углеводы"?
×
×
  • Создать...