navnick 26 Опубликовано: 29 марта, 2023 (изменено) Привіт брази ось і наступив перший гров в індорі.Будем ростити Big Grapes auto від бро kriss та Opium,Gagarin від milen9. 1 Opium(17 днів від каски) 2 Gagarin(14 днів від каски) 3 BigGrapes(7днів від каски) Изменено 29 марта, 2023 пользователем navnick 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 29 марта, 2023 Освітлення UHE LED 4 покоління +досвіт по периметру 8шт бит лед11w 3000 к Горшки 10л Грунт PEATFIELD universal в перемішку з перлітом та вермикулітом Температура в румі в день 25-26 вночі 20-22 Вологість 30-35% Витяжка -канальник з регулятором оборотів Притік повітря -примусовий Обдув бит вентилятор (кожних 15 хв раз в годину вмикається для обдуву та повітрообміну) Добрив ще не давали тільки відстояна вода Ph-7.2 (при першому проливі грунту без раст).2 полив був відстояною кранухою з відрегульованим(електролітом) Ph 6.8.На виході в піддоні показало Ph6.3. І сьогодні появились перші трабли на 2 растах жовті плями (фото додаю).Брази підкажіть в чому проблема?Може магній сульфатом скропити їх? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 29 марта, 2023 21 минуту назад, navnick сказал: Притік повітря -примусовий Чому примусовий? 22 минуты назад, navnick сказал: Обдув бит вентилятор (кожних 15 хв раз в годину вмикається для обдуву та повітрообміну Навіщо? Нехай маслає постійно. 23 минуты назад, navnick сказал: Ph 6.8.На виході в піддоні показало Ph6.3. Як що так то спробуй наступного разу не регулювати. 23 минуты назад, navnick сказал: фото дода Це не критично, дивимось а потім приймаємо рішення, задля профілактики сулфіком перед сном пшикнуть 3 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 29 марта, 2023 1 година тому, Migelxl сказав: Чому примусовий? Навіщо? Нехай маслає постійно. Як що так то спробуй наступного разу не регулювати. Це не критично, дивимось а потім приймаємо рішення, задля профілактики сулфіком перед сном пшикнуть Дякую бро за допомогу. Примусовий тому що там притік свіжого повітря і так конкретний + вентиляція в комин(тяга). Для обдуву ще не дуже хочу на постійно його вмикати,расти ще малі боюсь щоб з корінням їх не повиривало за сутки))) Теж вже подумав над регулюванням що краще не треба було того робити,при першому проливі грунту при вході ПШ 7.2 на виході було ПШ 6.6-6.7. Також думаю що для профілактики 0.5 куба аптечного на 1л не помішає. Ще раз дякую бро))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 29 марта, 2023 2 години тому, Migelxl сказав: Чому примусовий? Бро мав на увазі не примусовий а природній)))Але він у нас примусово природній(коли канальник вмикається при температурі 26 і скидає її до 25 то природній притік стає примусовим)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 457 Опубликовано: 30 марта, 2023 17 часов назад, navnick сказал: І сьогодні появились перші трабли на 2 растах жовті плями это не траблы, это генетическое, ни чего с этим делать не надо не понял какой размер бокса или рума и какова мощность света? 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Консультация по грову в телеграм (голосовая связь), платно. Пишите в ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 30 марта, 2023 Хелоу бро! Вітаю зі стартом! Вдалого тобі гроу! 18 годин тому, navnick сказав: Вологість 30-35% Дуже мало. Було б норм 50-55%. Постав зволожувач. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stimpi 128 Опубликовано: 30 марта, 2023 увидел пару пятнишек на листках и уже успел обосраться ,да дак что аж репорт заависти успел. Помогите,спасите. Давай продавай скорей лампу может я куплю. куму привет. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 30 марта, 2023 (изменено) 40 хвилин тому, Stimpi сказав: 11 година тому, Olka сказав: Хелоу бро! Вітаю зі стартом! Вдалого тобі гроу! Дуже мало. Було б норм 50-55%. Постав зволожувач. Дякую бро.Будем думати над цим...Костян з форуму радив нічого не піднімати.Навіть незнаю... Изменено 30 марта, 2023 пользователем navnick Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 30 марта, 2023 12 години тому, webmaster сказав: это не траблы, это генетическое, ни чего с этим делать не надо не понял какой размер бокса или рума и какова мощность света? Дякую бро. Рум кутовий 1 на 1.5*2=3кв світло ось це https://uheled.com/shop/h4-2810/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 30 марта, 2023 55 хвилин тому, Stimpi сказав: увидел пару пятнишек на листках и уже успел обосраться ,да дак что аж репорт заависти успел. Помогите,спасите. Давай продавай скорей лампу может я куплю. куму привет. Пиши в приват адресу,привезем тобі лампу під хату і дамо покористуватись на 21 день...(в травматолога дізнайся що це означає)Сині пятна попід очі обезпечимо і репорт поможем завести,так що води не вистачить на районі тебе відмити від гумусу) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stimpi 128 Опубликовано: 31 марта, 2023 14 години тому, navnick сказав: Пиши в приват адресу,привезем тобі лампу під хату і дамо покористуватись на 21 день...(в травматолога дізнайся що це означає)Сині пятна попід очі обезпечимо і репорт поможем завести,так що води не вистачить на районі тебе відмити від гумусу) У тебя шо фляга свистит? Когда будешь продавать лампу мне, я тебе адрес напишу куда выслать, вместо новой почти подвезешь. Ну как раз на 21 день ты и осознаешь шо гровер с тебя так себе. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stimpi 128 Опубликовано: 31 марта, 2023 Фуфло оформление репорта. Где фотки пачек от орехов , где орехи в ватних, где они скинули касски. Я так тоже могу зависти репорт, нам 30 ,60 дней и харв. А знаешь почему так получилось? Потому что ты бы уверен что ты Джеки Чан. Приложу фоточки пачек орехов типа просто так . Коплю на лампу. говорят классная. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 31 марта, 2023 3 години тому, Stimpi сказав: Фуфло оформление репорта. Где фотки пачек от орехов , где орехи в ватних, где они скинули касски. Я так тоже могу зависти репорт, нам 30 ,60 дней и харв. А знаешь почему так получилось? Потому что ты бы уверен что ты Джеки Чан. Приложу фоточки пачек орехов типа просто так . Коплю на лампу. говорят классная. Гірський орел (але не той що літає,а гори обсирає і гній клює) Stimpi буде тут розказувати що хто має робити і як має проводитись репорт...Мені твоя думка взагалі не цікава абсолютно...Ти просто блабла-бол Stimpi нюхач...Як вмів так і оформив,тебе це особисто чому має хвилювати???Не всі учасники були відразу гуру,хтось навчився швидше хтось пізніше... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
navnick 26 Опубликовано: 1 апреля, 2023 Orangery) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас