pro100grow 1 873 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Наразі,бійці готуються в аут в кількості 15 фотоперіодичних,фемінізованих малишок від @milen9,Master Yoda(ранніки),Cream Caramel(f/f),Red Mandarine(f/f),Satory(f/f),Kerosene Krash (f/f) 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Світло-фігня повна,китайлед 2 матриці по 20вт,3500К+фіто,ноунейм матриця 6500К з Польського прожектора,10вт...все плачевно,але маємо,що маємо...не можу зрозуміти чому крутить листочки,але вроді ростуть)думаю ще потримати днів 10 і десантувати в поля і степи України🇺🇦 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Керує цією дискотекою ось така двіжуха з китайського таймера на 12 програм з акумулятором,зібрано з підручних матеріалів,світло по стандарту світить 18/6 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 10 апреля, 2023 +16,пасмурно,растіхам по 18 днів від каски,виніс на вулицю,зробив шось типу теплички на швидку руку з плівки,нехай подихають,в 18:00 заношу в бокс 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 10 апреля, 2023 Також готую до замочування нові горішки,ранніки Master Yoda,Gertrude,Cream Caramel,Satory🌱 З автіками ще не оприділився,замочувати вже чи підождати кінця квітня...буду думати) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 10 апреля, 2023 Ну шо,годинку нехай замочаться,потім в диски,зволожені на 60%,в контейнер і в тепле місце до проростання.Малишки сорта "Gertrude" були оброблені пилочкою для нігтів,минула партія не проросла ні одна,підозра на аномально тверде тіло горішка,всі інші в первозданному виді. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 11 апреля, 2023 11.04 вирішив тотально глибше посадити растіхи бо оті довгі стволи-то якийсь пиздець просто,поміняв землю,стара була якась не якісна,постійно збивалась в комочки і воняла цвілістю.Кореневі системи обробив корневином,по листу підживу з янтарною кислотою.Залишив одну расту з довгим стволом,щоб розуміти на скільки тормознуть в розвитку ті,які були пересаджені. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 13 апреля, 2023 13.04.2023 Чудооові результати,проросли всі горіхи,хтось раніше,хтось пізніше,але в цей раз 100%,буду готувати стакани,на рахунок автіків,в той же день не втримався і замочив 2 горішка Missis X,все проросло. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 18 апреля, 2023 Усі бійці були вивезені в дикий аутдор,під кожен викопував лунки по 30-40л та засипав чорнозем з поля з соломою,буду сподіватись що з 18 растіх усі приймуться Master Yoda Fast-7шт Cream Caramel F/F-4шт Red Mandarine F/F-3шт Satori F/F-2шт Kerosene Krash F/F-2шт Наступні 10 фотіків вже проросли,сьогодні деякі поскидали каски,думаю замутить поляну в очереті😎Автомати також проросли,Gorilla Glue auto-2шт Missis X auto-3шт вже в аутдорі,поскидали каски,остальні 4 автоцвіта в стаканах,буду десь також висаджувати в аут🇺🇦 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 29 апреля, 2023 29.04.2023 Зїздив на плантарік,растішки ростуть але не швидко,деякі трішки показали дефіцит азоту,дав мінеральних добрив з НПК 16-5-5+ковпачок Well Gro на 5л води і полив по 2л приблизно під кожен кущ,підрихлив верхній слой грунту.Фото растішок зверху вниз: 1:Satori F/F 2:Master Yoda Fast/fem 3:Kerosene Krash 4:Red Mandarine F/F 5:Cream Caramel F/F 6:Kerosene Krash F/F 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 384 Опубликовано: 5 мая, 2023 30 минут назад, pro100grow сказал: Автомати від @milen почуваються дууже круто,потихеньку ростуть,лунки по 10 л чорнозем+перліт+вермикуліт,одну тестово заповнив чистим чорноземом,знову таки для експерименту,але земля явно гірше виглядає,дала трішину,будем спостерігати далі))Подумую замовити якісь стимулятори від Adwanced Nutrients,можливо Tarantula,Iguana Juice,на цвітіння Big Bud,Bud Candy і в саму останню чергу-Ripen Трохи травою прикривай в очі сильно кидається , чи тут в тебе ніхто не ходить? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 6 мая, 2023 13 часов назад, CERVANTES сказал: Трохи травою прикривай в очі сильно кидається , чи тут в тебе ніхто не ходить? Це приватна територія коріша,він вже 5 років не куре і не п'є,дозволив мені гровити)Всім би такого кєнтіка😌 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yurok 5 977 Опубликовано: 6 мая, 2023 Згоден 👍💪 1 СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Пожежник 4 060 Опубликовано: 6 мая, 2023 21 година тому, pro100grow сказав: дала трішину В руці культиватор , за кожним поливом розрихлюєш навколо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 7 мая, 2023 13 часов назад, Пожежник сказал: В руці культиватор , за кожним поливом розрихлюєш навколо Так точно бро) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 7 мая, 2023 Gertrude,2 расти і обоє щось тормозять і мутанти якісь,вперше таке бачу 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 11 мая, 2023 Сьогодні були висаджені 4 Master Yoda,2 Cream Caramel на новий містяк,один із найпроблемніших у цьому сезоні по доступу,тільки в забродах іти,просто мільйон комарів і кліщів але поруч вода,досить не погана земля і дуже багато сонця,трава на галявині вже майже по пояс.Буду пробувати в самих з різних місцях,на підході остання хвиля фотіків від Ganjaseeds,усі проросли 10/10,буду щось думати з приводу нового місця,подалі від цивілізації 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 11 мая, 2023 Залетів на плент#2 Самий проблемний в плані двуногих,потерпів 1 пересадку,3 расти з 5-и були висаджені в полі на лісосмузі,були посіви кукурудзи і втупу викопали 2 расти,3 не знайшли.Полив з мінеральним добривом і ковпачок well Gro на 6л води під кожен кущ,тепер сиджу на іжжозі що в майбутньому треба буде і їх пересаджувати бо скоріш за все,будуть шукати поруч...поки нехай поростуть так,щоб більш-менш відійти від стресу за минулої пересадки.Тяжкий буде сезон...Фото по порядку: 1-Red Mandarine,2-Cream Caramel,3-Kerosene Krash 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 650 Опубликовано: 12 мая, 2023 Удачі!) Норм затарився!) А що за широта..? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 12 мая, 2023 2 часа назад, валерджан сказал: Удачі!) Норм затарився!) А що за широта..? 47 широта,південь.Та затарився норм,головне щось з того зібрати) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 12 мая, 2023 Доброго вечора,справи ще погіршились,до кєнта має приїхати тітка з сім'єю на неділю,автіки ще дуже малі,прийняв рішення пересадити в гроубеги по 10л,затарився мішками,землею,перлітом і вермикулітом,перед приїздом буду вивозити на певний час десь в комиші...тяжко,але немає недосяжних задач) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 12 мая, 2023 Сподіваюсь Джа пробачить таку халатність(5 малишок Missis X(на задньому плані),3 Gagarin#2(на передньому плані),гаріки тільки нещодавно скинули каски то має щось нарости,ех будемо сподіватись.Але поти то капєц удобна тєма паци,можна переставляти щоб растіха отримувала якомога більше світла,компактніше і можна розташувати просто де завгодно.І в потрібний момент,легко вивозиться десь коли це необхідно...жалію,що відразу не висадив усе в поти🥺 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ferrari 3 112 Опубликовано: 14 мая, 2023 Hi . Хай Бог помагае Мой Репорт 2016 =>Широта 47 Всем огромных шишек <= Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 540 Опубликовано: 14 мая, 2023 В 11.05.2023 в 18:25, pro100grow сказал: Сьогодні були висаджені 4 Master Yoda,2 Cream Caramel на новий містяк,один із найпроблемніших у цьому сезоні по доступу,тільки в забродах іти,просто мільйон комарів і кліщів але поруч вода,досить не погана земля і дуже багато сонця,трава на галявині вже майже по пояс.Буду пробувати в самих з різних місцях,на підході остання хвиля фотіків від Ganjaseeds,усі проросли 10/10,буду щось думати з приводу нового місця,подалі від цивілізації Я тебе из опыта скажу,траву полевую (буръян) нужно на метр (можно больше) вокруг лунки скорнем удалять. А то, корни этих трав залезут в лунку и будут хавать удобрения и влагу с пушистой земельки. Не поленись перекопай и убери всё лишнее. А голую землю замульчируй. 5 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 15 мая, 2023 Доброго вечора🇺🇦Новини з комишів))Усі 6 растіх прийнялись та потроху ростуть,полив по 12л води під кожну дівку,наступний візит-підкормка Gro+бурштинова кислота по листу. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 17 мая, 2023 Поставив тестово 1 автік в бокс,18/6 чисто експериментально глянути як це вплине на нього 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 19 мая, 2023 Автіки повний тормоз після пересадки(Думаю вже їх замінити на нові але ще не впевнився 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 25 мая, 2023 Всім привіт,вобщім так діла...4 растішки Missis X і вже показали пол,3 расти гагарін#2 від Ganjaseeds,1 богом забута і топнута слимаком Gorilla Glue.Також вчора вивіз в дикий аут останню хвилю фотіків то були від Ganjaseeds там були watermelon skittles,Dos-we-dos,mohan ram і як на зло зараз не має чим добиратись на інші 2 мєстяка хоча б глянуть на них,але маємо що маємо. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 25 мая, 2023 Тішить душу погодка,яка буде якраз все полиє дощиком нормально і компенсується що я не можу туди добратись Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 25 мая, 2023 Missis X,за них вобщє обідно походу будуть карліки і все більше закрадається відчуття щоб засадити на їх місце якісь інші топові авти і відразу в пот,чи ще може щось наросте? 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maximus36 439 Опубликовано: 25 мая, 2023 1 час назад, pro100grow сказал: карліки Привет бро. Ты бы их в полный рост показал, а то по тем фоткам не понятно. После первого одувана может ещё стрельнуть в росте не много но может. У меня был случай зацвела раста ростом 20см, думал будет карликов, боковых побегов вообще не было. Через 3 недели я её не узнал. Накидала веток с низу (штук 8) правда они позже на недельку зацвели. Срезал в два этапа. Верхушка дала 20 грамм и низа 30. А 50 грамм это уже средний автик. Вот тебе и карлик. Мир боо. Хай росте 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 25 мая, 2023 13 минут назад, Maximus36 сказал: Привет бро. Ты бы их в полный рост показал, а то по тем фоткам не понятно. После первого одувана может ещё стрельнуть в росте не много но может. У меня был случай зацвела раста ростом 20см, думал будет карликов, боковых побегов вообще не было. Через 3 недели я её не узнал. Накидала веток с низу (штук 8) правда они позже на недельку зацвели. Срезал в два этапа. Верхушка дала 20 грамм и низа 30. А 50 грамм это уже средний автик. Вот тебе и карлик. Мир боо. Хай росте Та да нехай)хоч попробую мілин місіс х,до речі зараз ливень такий єбоше шо капєц,прольє усе дощовою водичкою а то дощів геть не було майже,другу хвилю автоматів думаю якісь взяти мб XXL типу Sweet seeds роскошелитись для себе харошої дудки покурить Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 436 Опубликовано: 25 мая, 2023 @pro100grow нормально ти бро розійшовся! По автікам невеликим - якщо там все без косяків, автік коли зацвітає навіть розміром по коліно, то все одно продовжує рости і буває, що виростає вдвічі більшим і навіть ще більше. Дивись чи розвиваються боковухи і на їх кількість Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 192 Опубликовано: 26 мая, 2023 20 часов назад, pro100grow сказал: Missis X,за них вобщє обідно походу будуть карліки і все більше закрадається відчуття щоб засадити на їх місце якісь інші топові авти і відразу в пот,чи ще може щось наросте? Шось та наросте,но сколько смотрел по индорным репам,как раз эти сорти(мисис х и ириску)берут под небольшие боксы,так что если был упор на количество,то не совсем удачный выбор сорта. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 873 Опубликовано: 27 мая, 2023 Місіс Х показали усі вуса,гагаріки менші віком і вже догнали майже а растіха Gorilla Glue вобщє там товста така росте пздц і пре вгору,пізніше сфоткаю,дощі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас