Перейти к публикации
  • 0

Підливка від Error seeds :(

Science

Вопрос

купую насіння тільки топ10 сід-банків як і, мабуть, більшість форумчан, через Errorсів і завжди все було 10/10, але тут останнє замовлення не взійшли 5 з 5 насінин lowryder від vision seeds. Одразу уточню, що в ідентичних умовах, прямо поряд успішно проросло, а потім вже й взійшло 17 (!) насінин.

Можливо, хтось мав досвід, чи є сенс писати Errorсам стосовно цього? Або просто забити та знайти новий шоп?
Можливо, хтось порекомендує перевірені шопи з буржуйським насінням?

UPDATE: прислали компенсацию 3 лоурайдера сильвер своих + авто лсд + авто сканк шоколад + авто ВВ вроде, всё их производства естественно. и на том спасибо, неплохой сервис

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
3 минуты назад, Warming сказал:

Есть сейчас Голоса фф от нашего местного бридера, которая крестилась автоматом и есть Голоса фф оригинал прям из запечатанной пачки. Скажу с полной уверенностью, что Голоса от нашего бро гораздо мощнее, её мне приходится курить вдвое меньше, чем оригинал для достижения одинакового по силе эффекта. И таких примеров предостаточно

убедил, как появится возможность запустить ящик, проведу такой эксперимент (понятно что очень не научный из 2 рандомных девок :D)

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Science сказал:

из 2 рандомных девок

из пяти

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Warming сказал:

из пяти

тогда 4 шоб поровну))
и то впритык на мой квадрат

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Science сказал:

тогда 4 шоб поровну))
и то впритык на мой квадрат

Друже, все легко робиться: знаходиш українського брідера(популярного) у якого є сорта з назвою оригіналу і відповідно замовляєш сам оригінал, піднімаєш, порівнюєш. Можна навіть не одночасно і навіть спочатку місцеве, а потім... подумати. По якості різниці нема ніякої в сегменті ширпотребу, перти буде шо то, шо то. Різниця тільки в тому, що фірмений імпорт безкінечний в плані асортименту і вибору сортів, а наш асортимент в порівнянні мікроскопічний, тому буржуї ніби як круче. І усьо :yes:

Поделиться сообщением

• 0
28 хвилин тому, Warming сказав:

Друже, все легко робиться: знаходиш українського брідера(популярного) у якого є сорта з назвою оригіналу і відповідно замовляєш сам оригінал, піднімаєш, порівнюєш. Можна навіть не одночасно і навіть спочатку місцеве, а потім... подумати. По якості різниці нема ніякої в сегменті ширпотребу, перти буде шо то, шо то. Різниця тільки в тому, що фірмений імпорт безкінечний в плані асортименту і вибору сортів, а наш асортимент в порівнянні мікроскопічний, тому буржуї ніби як круче. І усьо :yes:

Тут ще наше по 5 кущів піднімати за раз треба,шоб все перекуштувати. І примудритися ще ,при цьому, не з'їхати кукухою(бо від шишла,мабуть, не здихають - я хз):giggling:, а нормальних брідерів вистачає. А якшо ще й сатива,то й ,взагалі, треба добагато довго жити...

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, Neverminder сказал:

Тут ще наше по 5 кущів піднімати за раз треба,шоб все перекуштувати

Можна роками гровити наші місцеві гібриди, щоразу піднімати нові і завжди бути задоволеним. Потім взяти буржуя і зрозуміти, що воно мало чим відрізняється по якості )

10 минут назад, Neverminder сказал:

від шишла,мабуть, не здихають - я хз

Буває від шишла думаєш, що здихаєш, але все ніяк :rasta_laugh:

• Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

• 0
13 часов назад, Neverminder сказал:

Тут ще наше по 5 кущів піднімати за раз треба,шоб все перекуштувати. І примудритися ще ,при цьому, не з'їхати кукухою(бо від шишла,мабуть, не здихають - я хз):giggling:, а нормальних брідерів вистачає. А якшо ще й сатива,то й ,взагалі, треба добагато довго жити...

не обов'язково все скурювати за тиждень, я думаю, хоча... :tyanet:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

WARNING!

Error seeds відписали що надішлють компенсацію. Поки не радію, але коли отримаю по факту обов'язково оновлю перший пост, тому що виходить що у Еррорсів топовий сервіс і я можу радити купувати буржуйське насіння в фірмових упаковках саме у них

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

А ти в розіграші прийми участь в ерорсів)) а якщо серйозно, то на мою думку або місцеві брідери , або топові магазини але там ціна кусається)) я замовляла в ерорсів 7 із 7 проросли .

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, Science сказал:

WARNING!

Error seeds відписали що надішлють компенсацію. Поки не радію, але коли отримаю по факту обов'язково оновлю перший пост, тому що виходить що у Еррорсів топовий сервіс і я можу радити купувати буржуйське насіння в фірмових упаковках саме у них

Тонко :rasta_biggrin::peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
20 часов назад, LaLa сказал:

А ти в розіграші прийми участь в ерорсів)) а якщо серйозно, то на мою думку або місцеві брідери , або топові магазини але там ціна кусається)) я замовляла в ерорсів 7 із 7 проросли .

я ж казав, 17 з 17 інших пруть тіки в путь, а тут з конкретної пачки 5/5 кєкнули :bayan:

Поделиться сообщением

• 0
20 часов назад, Warming сказал:

Тонко :rasta_biggrin::peace:

нє ну по факту хто тобі ще компенсує буржуйскі сємки? )
то шо були приколяси у всяких мастер сідсов шо заказав фірму, а приїзджали в їх упаковці без пломби (хто знаєт тот паймьот) і ніхто ніякої компенсації, навіть повернення не збирався робить. тупо шахраї половина того шо видає гугл на запит купити насіння коноплі. у мене так пів села десять год дичку ростила по факту

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Ерорс в топ 10 ахахахх 

Страшно даже представить шо там ещё в топе и где ты этот топ нашел:rasta_laugh:бро не забывай где ты живёшь кароче ...

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Science сказал:

нє ну по факту хто тобі ще компенсує буржуйскі сємки?

Продавець несе відповідальність. Якщо не попередив, що відповідальності не несе. З нього і питати

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, haps сказал:

Ерорс в топ 10

ты, наверное, не понял: я покупаю семечки топовых сид банков в упаковках у еррорсов в магазине.

2 часа назад, haps сказал:

бро не забывай где ты живёшь кароче

здравая мысль)

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Warming сказал:

Продавець несе відповідальність. Якщо не попередив, що відповідальності не несе. З нього і питати

в теорії так, а на практиці мінімально адекватний сервіс далеко не у всіх

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Science сказал:

ты, наверное, не понял: я покупаю семечки топовых сид банков в упаковках у еррорсов в магазине

А ну тогда ладно удачи  :giggling: 

• Confused 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...