misik 1 820 Опубликовано: 16 мая, 2023 Нарешті настало тепло, планував розпочати аут десь тижні через 3, але погода неочікувано налагодилась раніше. Всім привіт, цього сезону у нас такі герої від Ерорсів: 1. Auto Sour Diesel - проросли 3 з 3 2. Auto Purple - проросли 2 з 3 3. Auto Somango - проросли 3 з 3 4. Auto Northen Blue - проросла 1 з 1 5. Auto Hindu Kush - проросла 1 з 1 Всі були висаджені в подвійні стакани, чекаємо поки зійдуть. Роблю все по напрацьованій схемі на 1.5 - 2 неділі в парничку потім десант. 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 2 июня, 2023 І так... Спроба №2. В ватних дисках знаходяться: 1. Auto Cheese - 3шт 2. Auto Gagarin - 3шт 3. Auto Stardawg - 3шт 4. Auto Tutankhaton - 1шт 5. Auto Super Skunk - 3шт (бонус від ЕС) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 16 мая, 2023 Цього разу вирішив спробувати такі удобри, але до них повернусь пізніше, почну кормити з 3 - 4 неділі. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 384 Опубликовано: 16 мая, 2023 Успіху! Файний парник десь в лісі бачу. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 16 мая, 2023 4 часа назад, CERVANTES сказал: Успіху! Файний парник десь в лісі бачу. Дякую, так парничок лісний) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 384 Опубликовано: 16 мая, 2023 2 часа назад, misik сказал: Дякую, так парничок лісний) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 650 Опубликовано: 17 мая, 2023 16 часов назад, misik сказал: Цього разу вирішив спробувати такі удобри, але до них повернусь пізніше, почну кормити з 3 - 4 неділі. Привіт!Я би на твоєму місці спочатку як раз таки мінералкою би і розгляну би, а потім вже щось інше.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 мая, 2023 10 минут назад, валерджан сказал: Привіт!Я би на твоєму місці спочатку як раз таки мінералкою би і розгляну би, а потім вже щось інше.. Привіт, для початку мені буде достатньо селітри підсипати коли десантую їх, лунки заряджені ще з лютого, думаю там все вже перепріло і буде підживлювати моїх дівок. Як показала практика в тому місці як раз на пізніх стадіях постійно нестача якихось мікро елементів, через те і вирішив спробувати ці удобри. А так основному удобрюю тим що можна зробити своїми руками з натуральних елементів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 650 Опубликовано: 17 мая, 2023 56 минут назад, misik сказал: Привіт, для початку мені буде достатньо селітри підсипати коли десантую їх, лунки заряджені ще з лютого, думаю там все вже перепріло і буде підживлювати моїх дівок. Як показала практика в тому місці як раз на пізніх стадіях постійно нестача якихось мікро елементів, через те і вирішив спробувати ці удобри. А так основному удобрюю тим що можна зробити своїми руками з натуральних елементів) Я теж так роблю, підсипаю Карбамід спочатку, але якщо ж мінералка, то по-любасу вона..бо бистріше діє) А взагалі мінералка, якщо в тебе не багато кущів..а то це таке..удовольствіє не із дешевих) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Irokezzz 224 Опубликовано: 17 мая, 2023 Вдалого грову, бро !!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 17 мая, 2023 22 часа назад, misik сказал: Нарешті настало тепло, планував розпочати аут десь тижні через 3, але погода неочікувано налагодилась раніше. Всім привіт, цього сезону у нас такі герої від Ерорсів: 1. Auto Sour Diesel - проросли 3 з 3 2. Auto Purple - проросли 2 з 3 3. Auto Somango - проросли 3 з 3 4. Auto Northen Blue - проросла 1 з 1 5. Auto Hindu Kush - проросла 1 з 1 Всі були висаджені в подвійні стакани, чекаємо поки зійдуть. Роблю все по напрацьованій схемі на 1.5 - 2 неділі в парничку потім десант. оце дуже гарно придумано ,Гарного грову бро!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 мая, 2023 6 часов назад, валерджан сказал: Я теж так роблю, підсипаю Карбамід спочатку, але якщо ж мінералка, то по-любасу вона..бо бистріше діє) А взагалі мінералка, якщо в тебе не багато кущів..а то це таке..удовольствіє не із дешевих) Кущів не багато в цьому році саджу в одне рило так що всього було 11 горішків. Краще підняти менше але з максимальним доглядом, а не більше але чупіків) Так і планував на рахунок мінералки буду дивитись по кущиках, при потребі підживив швиденько і все. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 мая, 2023 Провідав, парничок робить свою роботу, переживав щоб земля зверху бетоном не стала, завдяки парничку нічого не пересихає. Маю перші сходи 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 19 мая, 2023 Приємна новина 10 з 10 зійшли. Дав янтарки по листку. 1-2 дні від каски 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 мая, 2023 Сталось те що сталось... Пропустив всього один день, не зміг потрапити до парничка, влупила спека і практично всі расти погоріли, залишилось пару калік з яких явно нічого путнього не буде. Замовив нові горіхи, залишилось чекати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Irokezzz 224 Опубликовано: 24 мая, 2023 Пєчаль звичайно, але автіки, ще встигнуть дозріти. Тепер як посадиш то одразу в активний ріст без стресів через температуру. Удачі!!! Ще загровиш в цьому сезоні!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 25 мая, 2023 В 24.05.2023 в 08:53, Irokezzz сказал: Пєчаль звичайно, але автіки, ще встигнуть дозріти. Тепер як посадиш то одразу в активний ріст без стресів через температуру. Удачі!!! Ще загровиш в цьому сезоні!!! Дякую бро, так зате наступні точно будуть без стресів. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 178 Опубликовано: 25 мая, 2023 В 24.05.2023 в 07:27, misik сказал: Сталось те що сталось... Пропустив всього один день, не зміг потрапити до парничка, влупила спека і практично всі расти погоріли, залишилось пару калік з яких явно нічого путнього не буде. Замовив нові горіхи, залишилось чекати. С вентиляцией прозвал? В 24.05.2023 в 08:53, Irokezzz сказал: Пєчаль звичайно, але автіки, ще встигнуть дозріти. Тепер як посадиш то одразу в активний ріст без стресів через температуру. Удачі!!! Ще загровиш в цьому сезоні!!! Ранники тоже катят,просто меньшими будут,за счет куска потеряной веги,а зацветут плюс минус одинаково. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 26 мая, 2023 21 час назад, Хотабыч сказал: С вентиляцией прозвал? Так, не зміг попасти вчасно привідкрити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 393 Опубликовано: 26 мая, 2023 @misik печаль, бро. З сонцем шуткі плохі, навіть дома на підвіконнику в стаканах на прямому сонці запікається молодь за пару годин. Ще можна підняти любий сорт запросто і вже нема холодів, більше шансів нормально стартанути. Стартуй, дофіга хто теж тільки починає, я також досіваю і фотіки 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 27 мая, 2023 6 часов назад, Warming сказал: @misik печаль, бро. З сонцем шуткі плохі, навіть дома на підвіконнику в стаканах на прямому сонці запікається молодь за пару годин. Ще можна підняти любий сорт запросто і вже нема холодів, більше шансів нормально стартанути. Стартуй, дофіга хто теж тільки починає, я також досіваю і фотіки Привіт бро. Та я і сам планував починати десь після 10 червня, травень видався теплим вирішив раніше почати. Горіхи вже їдуть, цього разу зроблю штучну тінь щоб не так пеклися. З тих що згоріли залишилось 4 шт. жостко стресанувших, я їх в одну лунку висадив, підійму чупіки якщо виживуть 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Irokezzz 224 Опубликовано: 27 мая, 2023 8 годин тому, misik сказав: Привіт бро. Та я і сам планував починати десь після 10 червня, травень видався теплим вирішив раніше почати. Горіхи вже їдуть, цього разу зроблю штучну тінь щоб не так пеклися. З тих що згоріли залишилось 4 шт. жостко стресанувших, я їх в одну лунку висадив, підійму чупіки якщо виживуть Буде на один покур може буде з тих чупіків. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 4 июня, 2023 Всім привіт, пророщені і висаджені: 1. Auto Cheese - 3шт 2. Auto Gagarin - 3шт 3. Auto Stardawg - 3шт 4. Auto Tutankhaton - 1шт 5. Auto Super Skunk - 2шт(одна так і не проросла) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 393 Опубликовано: 5 июня, 2023 В 04.06.2023 в 12:37, misik сказал: Всім привіт, пророщені і висаджені Салют З хвоєю фотка зачотна! Як поскидають каски, не забудь плівку забрати геть зовсім ) Але є питання: якщо ти в ауті починаєш з пророщення в червні, чому не починати зразу в лунках? Субстрат, баклаха, тінь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 6 июня, 2023 20 часов назад, Warming сказал: Салют З хвоєю фотка зачотна! Як поскидають каски, не забудь плівку забрати геть зовсім ) Але є питання: якщо ти в ауті починаєш з пророщення в червні, чому не починати зразу в лунках? Субстрат, баклаха, тінь Привіт бро. Зразу в лунках багато траблів може бути. Розсада стійкіша і виживання в них таким способом в рази краще. Для прикладу позавчора вночі було +3 і заморозок, так що з сучасною погодою так краще набагато. Знайомому порекомендував так само зробити, в нього при посадці одразу в лунки постійно більша половина гине, тепер натішитися не може висадив розсадою напали слимаки(у нас це рідкість) то постраждали тільки нижні листки а расти ростуть собі далі, так само і заморозок перенесли добре . Плівку вже зняв, скинули каски 10 з 12, 2 шт. були з маленькими ростками думаю зійдуть чуть пізніше. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас