Xapnulypal 734 Опубліковано: 19 червня, 2023 Фасти світ мандарін скітелз, 17 днів від каски, мені здається що занадто вони витянулись 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 gans30 8 207 Опубліковано: 19 червня, 2023 Це погано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Xapnulypal 734 Опубліковано: 19 червня, 2023 23 минуты назад, gans30 сказал: Це погано? Я подумав що погано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 gans30 8 207 Опубліковано: 19 червня, 2023 6 минут назад, Xapnulypal сказал: Я подумав що погано Воно не тонке,не падає.... Що тут поганого)? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Warming 3 795 Опубліковано: 19 червня, 2023 1 час назад, Xapnulypal сказал: 17 днів від каски, мені здається що занадто вони витянулись Були під дощами або може давав їм нормально води? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Xapnulypal 734 Опубліковано: 19 червня, 2023 28 минут назад, Warming сказал: Були під дощами Так, дощі ляли як з відра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Warming 3 795 Опубліковано: 19 червня, 2023 6 минут назад, Xapnulypal сказал: Так, дощі ляли як з відра Тому і повитягувались - від надлишку води. В мене також. Це не погано, може навіть навпаки 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sanja2020 927 Опубліковано: 20 червня, 2023 Тягнуться вони томущо бракує сонця. У мене в 19 дніа такі сімі точ в точ тіко три поверхи наростили... це брак сонця. Якщо це не автіки, то пох - встигнуть наростити масу, це автіки починають цвісти через місять (у мене позаминулого року три NL зацвіли на 21 і 23, а в 59 вже повністю визріли) і лишаються малими дрищами - чупачупсами. аж смішно читать, шо витягуються по причині перелива. Худі і довгі бо мало їжі(сонця) до якої вони і тягнуться. а от покручене листя(видно на фото), як листя-кіготь (загнуті до низу кінчики) - це ознаки переливу. Успіху, бро. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Likebeer 4 Опубліковано: 20 червня, 2023 Мадамы полностью здоровы ,еще и на 17 дней очень перспективно выглядят, просто успокойся и не выдумывай) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Warming 3 795 Опубліковано: 20 червня, 2023 4 часа назад, sanja2020 сказал: аж смішно читать Ну полюбому автор спецом гровить в ауті в вазонах, щоб ховати рослини від сонця ти правий бро 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 slimmy 405 Опубліковано: 21 червня, 2023 В 19.06.2023 в 19:49, Xapnulypal сказал: Фасти світ мандарін скітелз, 17 днів від каски, мені здається що занадто вони витянулись Света им было мало вот и вытянулись. 1 1 https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sanja2020 927 Опубліковано: 21 червня, 2023 9 часов назад, Warming сказал: Ну полюбому автор спецом гровить в ауті в вазонах, щоб ховати рослини від сонця ти правий бро Дощ і хмари... куди не ховай, а сонця як нема, то нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Warming 3 795 Опубліковано: 21 червня, 2023 5 часов назад, sanja2020 сказал: хмари... куди не ховай, а сонця як нема, то нема Рослина тягнеться до джерела світла. Коли є тінь, а десь вище або збоку проглядається сонце і рослина тягнеться в бік світла. На відкритому місці що в сонячну погоду, що в хмарну світло розсіяне, умовно у рослини нема конкретного орієнтиру і розвиток проходить більш-менш рівномірно, якщо не брати до уваги інші показники типу генетики, вологості, наявність поживних речовин і т.п. Конкретно в даному випадку рослини отримали велику кількість води, що спричинило активний ріст. Про це свідчить структура стебла і листків. Якщо рослина тягнеться від нестачі світла, вона має зовсім інший вигляд. Чув дзвін називається 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Xapnulypal 734 Опубліковано: 21 червня, 2023 5 часов назад, Warming сказал: Рослина тягнеться до джерела світла. Коли є тінь, а десь вище або збоку проглядається сонце і рослина тягнеться в бік світла. На відкритому місці що в сонячну погоду, що в хмарну світло розсіяне, умовно у рослини нема конкретного орієнтиру і розвиток проходить більш-менш рівномірно, якщо не брати до уваги інші показники типу генетики, вологості, наявність поживних речовин і т.п. Конкретно в даному випадку рослини отримали велику кількість води, що спричинило активний ріст. Про це свідчить структура стебла і листків. Якщо рослина тягнеться від нестачі світла, вона має зовсім інший вигляд. Чув дзвін називається Гарно пояснив 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Xapnulypal 734
Фасти світ мандарін скітелз, 17 днів від каски, мені здається що занадто вони витянулись
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
13 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз