UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 9 июля, 2023 Вітаю весь цивільний раста-люд , орки нахуй Тут буде гроу репорт насіння від сидбанку SeedStockers Отже закурюємо улюблену індюху беремо планшет або телефон падаємо на диван а я починаю Місце вирощування: Indoor Размір гроубоксу: 80х50х120 Сорт: Gorilla Glue Auto Fem Сидбанк: SeedStockers Тип насіння: Автофемінізоване Спосіб вирощування: Субстрат Субстрат: Земля+перлітЄмність для вирощування: 2шт по 7л. Добрива: Advanced Nutrients pH Perfect, стимулятори Вентиляція: Домовент ВКО 150/вугольний фільтр/120мм пк кулера для обдування Освітлення: Битлед +-250вт Прилади: Xiaomi Mi TDS Pen, pH-009(він є, але я ним не користуюся) Далі буде........... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 9 июля, 2023 09.07 - насіння були замочені у склянкі з водою 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 9 июля, 2023 Вау! Мені дуже імпонує такий крутий підхід з оформленням теми Підписуюсь на оновлення! Якщо є ще місце під якийсь інший сорт - напишіть мені, одразу хочеться щось додати :) PS: У кожного свій відпрацьований метод пророщування, але ми все ж рекомендуємо пророщувати в ватних спонжах, аби зернята не задихнулися :) Якщо замочувати у воді, то декілька годин. Це не автору теми, а майбутнім читачам :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 9 июля, 2023 49 минут назад, SeedStockersUA сказал: Вау! Мені дуже імпонує такий крутий підхід з оформленням теми Дякую 51 минуту назад, SeedStockersUA сказал: Якщо є ще місце під якийсь інший сорт - напишіть мені, одразу хочеться щось додати :) Нажаль no place будемо на зв'язку, і обговоримо це питання після закінчення циклу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 9 июля, 2023 2 хвилини тому, UnknownGrower83 сказав: Нажаль no place будемо на зв'язку, і обговоримо це питання після закінчення циклу Домовились! 🤙🏻 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 9 июля, 2023 09.07 - насіння занурилося через кілька годин після замочування і було переміщене у ватні диски Далі буде........... 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 11 июля, 2023 10.07 - насіння проросло, та було пересаджене на пмж у 7 літрові відра. Заміс у відрах - земля 60% перліт 40%. Дренаж - пінопласт. Далі буде........... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 11 июля, 2023 24 хвилини тому, UnknownGrower83 сказав: 10.07 - насіння проросло, та було пересаждене на пмж у 7 літрові відра Кайф! Коли все за технологією! 🤙🏻 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 16 июля, 2023 12.07 - рослина №1 скинула каску, але на вигляд була слабка, накинув на неї парничок, та поставив в бокс під 11Вт 6500к. 13.07 - перемістив рослину у більш прохолодне місце на підвіконня, бо через жару в боксі був ризик занапастити рослину. 14.07 - рослина №2 скинула каску, на вигляд живіша за живих. Було прийнято рішення якось почати розташовувати рослини у боксі, ураховуючи температуру за бортом. 2 по 11Вт 3000к + 1 на 11Вт 6500к, канальник на full speed, зволожувач повітря. Вдалося домогтися 25,5 за Цельсієм при зовнішніх 27 градусах - юзайте зволожувач!! 15.07 - полив водою приблизно по 100мл по колу на відстані +-5см. 16.07 - в цілому маємо не поганий вигляд, хоча рослина №1 трохи замала для свого віку. №1 - 4 від каски №2 - 2 від каски 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 351 Опубликовано: 16 августа, 2023 Всім хай!! Обставини склалися так, що мені довелося на місяць покинути будинок. Дівок залишив на людину, яка мало розбирається в цій справі. Намагався спочатку якось контролювати процес, але постійно заебывать людини "глянь це, глянь то" якось не зручно. Ех, відсутність належного догляду, все ж таки позначилося на рослинах, але маємо, що маємо. Отже, +/-30 днів від каски. Я на місці, продовження слідує 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения