Технотопарь 219 Опубликовано: 14 июля, 2023 Репорт на жаль не з першого дня, але що маємо то маємо ( 18 день ) Оборудка: ProBox ECOPRO 40x40x160 Quantum Board Samsung LM301H 120W ВЕНТС 100 КВАЙТЛАЙН ДУО Вугільний фільтр Пара кулерів від пк 2 IP камери ( але поки хз хочу я їх монтувати в бокс чи ні) Кокосовий субстракт Комплект добрив Coco Kit від @AlexSteel + PH Down та PH Up TDS метр PH метр Декілька гроу бегів на 5л Вирощуємо взагалі 3 рослини від це: Auto Northern Lights Feminised Gold Auto Northern Lights Feminised Gold (надалі каліч) Auto Orange Feminised Gold (надалі тормоз) Відразу скажу так що насіння подарували, і воно просто пролежало більше року, тож то що вийшло хоч щось мене дуже сильно мотивує та надихає :) Підготовка кокосу була зазначена виробником добрив, тож тут наче проблем ніяких небуло, тільки бляха ванна вся була засрана. Вся оборудка скупалася по мірі потреби, наразі вилитів з роботи тож часу наче багато маю, сиджу з рослинками і ходжу туди сюди. Далі трохи фото для розуміння ситуації і репорту взагалі. Комплект добрив Красуня Northern Lights з підбитим листом ( по моїй неуважності ) 18 днів від каски 1. Красуня Northern Lights по троху гну 18 днів від каски А це 2 курви котрі не можуть не вирости, не гідно померти ( зліва Орандж- вона же тормоз, з правого фото NL2- вона ж каліч) Якось так вони живуть. Весь полив був день вода з 6 PH день компот. Температура стабільна вночі 21 - день до 27, вологість від 50 до 70 На разі зараз розумію що треба було в цілому одразу по троху давати компота. З дренажу ППМ 1000 зараз, PH 6.3 - 7 і не знаю чи треба його знижувати, тому як кокос заряджаний і мені здаєтся краще його з часом вимити. Перший гров, тож більшу частку інфи черпав з форуму, а тут подумав час настав зробити свій перший і не останній репорт Буду дуже радий всім хто пітримає словом або порадою, заздалегідь дуже вам всім ДЯКУЮ! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexSteel 1 106 Опубликовано: 14 июля, 2023 Ждем отличного урожаю! 2 Комплекты удобрений Hydroponics Kit аналог GHE Flora Series (UA) Стимулятор цветения Flowering, аналог Ripen (UA) Комплекты удобрений для зелени W-Green (UA) Корректоры pH minus Bloom и pH minus Grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 июля, 2023 Підписався, буду спостерігати) я теж зараз веду репорт і піднімаю автік в боксі як у тебе) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 075 Опубликовано: 14 июля, 2023 Як можно вирощувать три рослини в боксі 40-40??? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 июля, 2023 25 хвилин тому, gans30 сказав: Як можно вирощувать три рослини в боксі 40-40??? Згоден, навіть для двох рослин мало, в мене бокс 60*60 я на 2 куща не став ризикувати, вже одна так розпустилася що я розумію що їм би місця було критично мало, так що бро, або висаджуй їх кудись або відсіюй карликів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 15 июля, 2023 8 часов назад, gans30 сказал: Як можно вирощувать три рослини в боксі 40-40??? Фактично це наче щось по типу відбіркового турніру, були 3 семкі і пролежали дуже довго в хз яких умовах, тож маємо 1 гарний куст. Інші поки їсти не просять- сидять.Гарно що так, а ти прикинь якщо б я витрачав час на кожну з них ? Там і місяць пройде, а з нашим воєним станом хз як там буде навіть осінью. 7 часов назад, Dunulbul сказал: Згоден, навіть для двох рослин мало, в мене бокс 60*60 я на 2 куща не став ризикувати, вже одна так розпустилася що я розумію що їм би місця було критично мало, так що бро, або висаджуй їх кудись або відсіюй карликів) Дякую, сабнувся на тебе теж @Dunulbul - в тебе там взагалі королева росте ) Взагалі звісно не буде грову трьох рослин у боксі 40на40, поки сидять і нічого не потребують, як казав вище - відбір одна пройшла і богу Джа. Доречі мені всеодно якою мовою до мене звертаєтесь, тому кому як легше так і пишіть :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 15 июля, 2023 День 19 Вхід 700 мл водички + 0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро - PH 6.1 > Ppm 416 Вихід 300 мл водички - PH 7 > Ppm 750 + досипав кокосу до краю ( буферезований ) + думаю трохи додати світла, на дімері виставив 70% без включеного Інфо червоного та УФ. Також тимчасово відказався від LST тренувань, думаю ще рановато для неї, нехай набирає масу Доречі запашок вже такий гарненький відчуваєтся коли бокс відкриваеш, без вугільного фільтру була б габела. Хлопці ледо-води, підскажіть ще будьласка по світлу, я так розумію вмикати IR на цвітінні а UF коли вже шишки будуть сформовані ? Хотілось би все зробити максимально круто і правильно, тож чекаю на ваші відповіді, дуже дякую вам всім! Сидить, чи стоїть ? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 17 июля, 2023 День 20 Нічого не робилось, провірив рослинку та пересадив тормоза та каліча в аут на повільну смерть або розвиток до 5г з куста День 21 Вхід 600-740 мл води з бадягою (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 5.9 > Ppm 410 Вихід 350 мл водички - PH 6.7 > Ppm 680 Також не може не радувати система авто-скидання дренажу. Інженерно авторська робота доречі , тому як розумію що з часом буде дуже проблематично забирати з під горщика дренаж, зробив одразу вивід в іншу тару. Візуально стала трохи більша вшир, поки що світло залишу на 80% дімер до верхушки рослини 25см 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 17 июля, 2023 5 годин тому, Технотопарь сказав: День 20 Нічого не робилось, провірив рослинку та пересадив тормоза та каліча в аут на повільну смерть або розвиток до 5г з куста День 21 Вхід 600-740 мл води з бадягою (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 5.9 > Ppm 410 Вихід 350 мл водички - PH 6.7 > Ppm 680 Також не може не радувати система авто-скидання дренажу. Інженерно авторська робота доречі , тому як розумію що з часом буде дуже проблематично забирати з під горщика дренаж, зробив одразу вивід в іншу тару. Візуально стала трохи більша вшир, поки що світло залишу на 80% дімер до верхушки рослини 25см Бро мені здається ти пластиковим відром нівелюєш тканинний гроубег, у рослини корні не будуть отримувати повітря 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 17 июля, 2023 18 часов назад, Dunulbul сказал: Бро мені здається ти пластиковим відром нівелюєш тканинний гроубег, у рослини корні не будуть отримувати повітря Дякую бро, сам думав про це коли помітив що після поливу гроубег трохи розбухає і не залишає місця для повітря. Вже надовбив дірочок, дякую! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 17 июля, 2023 День 22 Вхід 600-700 мл води з бадягою (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 5.9 > Ppm 410 Вихід 100 мл водички - PH 7 > Ppm 990 Наче почала трохи більше пити + світло працює в посиленому режимі. Гарненько наростає, дуже подобається бачити відміності з фото навіть в 1 день. Поки різати чи ще щось робити не збираюсь, скоріш за все буде скрог. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 18 июля, 2023 Ой , нахуевертил я конечно с этими ведрами - как итог весь тент засцал, дырок много и водичка течет туда куда ей хочется . Решил что на сегодня с меня хватит, завтра буду допиливать. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 18 июля, 2023 Та нафига то ведро, гроубег в поддон, с поддона шлангу на слив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 июля, 2023 Як там твоя мала бро?) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 20 июля, 2023 День 23 Нічого не робилось окрім цих кончених ведер, але наразі зробив те що мені подобається +- як ітог, зламав 2 ведра по 35 грн йомайо День 24 Вхід 1000 мл води з бадягою (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 6 > Ppm 420 Вихід 300 мл водички - PH 6.5 > Ppm 550 День 25 Сьогодні нічо не буде робитися, кокос вологий, рослинка пьє по троху. Лопушиться капець Термометр від сяомі крутий, показує місячну вологість та температуру і все в в нормі Мінімум вологості 50% - максимум 77% Температура 23.1 -30.2 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 20 июля, 2023 1 минуту назад, Dunulbul сказал: Як там твоя мала бро?) Все добренько, дякую друже! Трохи по часу не встигаю. Дім-праця зараз але записи веду. Пушиться по троху ) Мамці скидував що вирощуваю, так вона вже претендує на пару грамів 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 июля, 2023 Норм мамка 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 20 июля, 2023 8 часов назад, Dunulbul сказал: Норм мамка Отож ) До речі дуже цікаво як взагалі у інших людей рідні та близьки ставляться до цього. Я взагалі хапаю раз у місяць, іноді раз в неділю. Наразі тенденція разок у місяць а то й менше. Я навіть вирощую і хз чи хочу я ще курити . Я зламався ? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 22 июля, 2023 какой же я тормоз или обо всем по порядку День 26 ( 21.07.2023) Пролив кампотом, заміри дренажу не робились тому як робила все жінка. (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 6 > Ppm 423 заготовочка День 27 Прийшов придурок - це я звісно. Давай короче загібати і подгібати її, все наче було добре потроху неспіша роблю все і чую * хрусь*, сердце в пятки абиж не центральна кола ) Слава богу бокова гілка десь на 40% відійшла, викликав 103 у вигляді стяжки. Питання тепер в тому - чи зможе заживитись? Я недавно проводив експеременти тільки з мятою дома, надламував і підвязував, і вона росте зіг-загом, я так розумію тут той самий принцип і рослинка повинна залікуватись ( я дуже надіюсь ) Пролив літруха компота як і вище. (0,8 мл Коко + 0,6 мл Мікро на літр води) - PH 6 > Ppm 423 заготовочка Вихід 450 мл водички - PH 6.3 > Ppm 670 Тепер фото всього що я натворив. Надлом Наче рівненько зробив Загальний вигляд (до процедур) Після Чи не дауніч я ? Думаю ні і хотілось би в це вірити. Загалом наче хотів зробити потроху щось чудесне а зробив геморой рослині. Казала мама не лізь в ті лст, а я хотів щоб було проще поливати і трохи дикаха рослина всередені тому як поросла гарно. Короче якось так 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 22 июля, 2023 Бро вона відсохне, той факт що вона похилилася вже каже про те що порушений сокообмін, центральне стебло не забезпечує гілку водою, думаю нічого страшного, ось як попруть інші ще будеш різати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 22 июля, 2023 26 минут назад, Dunulbul сказал: Бро вона відсохне, той факт що вона похилилася вже каже про те що порушений сокообмін, центральне стебло не забезпечує гілку водою, думаю нічого страшного, ось як попруть інші ще будеш різати Хоч трохи місця в середині зробив. Дякую друже, надіюсь що цей мій викидон не сильно відкине її в рості. Тож якщо тобі треба пообламувати гілки - запрошуй мене, я це легко зроблю ))) 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 23 июля, 2023 День 28 Вже перестав корити себе за вчорашній прикольдес, листя на відломаній гільці трохи похилила. Поки що не рвав тому як цікаво зможе вона її востоновити чи ні. Пролив 1,2л. компота, концентрацію збільшив. (1.2 мл Коко + 1 мл Мікро на літр води) - PH 5.9 > Ppm 450 Вихід 500 мл 6.5 ph > ppm 670 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 24 июля, 2023 День 29 Пролив 1 л. компота (1.2 мл Коко + 1 мл Мікро на літр води) - PH 5.7 > Ppm 442 Врубив на лампі UF+IR світло. Буду спостерігати, рослинка наче вже добре підросла і думамю спроможна вижити після всіх моїх викидонів. Вихід 200 мл 6.3 ph > ppm 530 Встановив крапельний полив, радий як слон що не треба стояти як краб і поливати рослинку по колу. Запіндюрив води і вона по троху побігла. Все куплялось в місцевому епіцентрі, часу на спороду було витраченно меньше 15 хвилин. Такі діла і декілька фото.. Потроху капає Загальний вигляд 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 26 июля, 2023 День 30 Пролив 1 л. компота (1.2 мл Коко + 1 мл Мікро на літр води) - PH 6.1 > Ppm 432 Дренаж 300 мл PH 6.5 > Ppm 545 День 31 Пролив 1 л. компота (1.2 мл Коко + 1 мл Мікро на літр води) - PH 6.15 > Ppm 442 Дренаж 530 мл PH 6.5 > Ppm 460 Рослина сказала що вона сильна та незалежна дівчинка. Тож дуже радий що попав в клуб дівчат Чомусь навіть не було і єдиного сумніву що буде дівчинка, хлопці як на мене сильно тонкі та більш витянуті, чи незавжди ? Такі діла хлопці, дякую вам! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 27 июля, 2023 День 32 Пролив 1 л. компота (1.2 мл Коко + 1 мл Мікро на літр води) - PH 6.1 > Ppm 452 Дренаж 410 мл PH 6.2 > Ppm 420 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас