Технотопарь 220 Опубликовано: 28 августа, 2023 2 часа назад, Neverminder сказал: бо ти її трохи залюбив. То нормально. Я свій перший лорік 16 тижнів підіймав Я точно памятаю що були проблеми з буфером і пш землі це 100 % тому як рослини спочатку росли жовтими. Тож гарно що хоть щось наросло ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 453 Опубликовано: 29 августа, 2023 10 годин тому, Технотопарь сказав: Я точно памятаю що були проблеми з буфером і пш землі це 100 % тому як рослини спочатку росли жовтими. Тож гарно що хоть щось наросло ) наступного разу вже будеш знати що точно не треба робити - так набувається досвід,бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 29 августа, 2023 4 часа назад, Neverminder сказал: наступного разу вже будеш знати що точно не треба робити - так набувається досвід,бро Стопудово бро, перші 14 днів були самими тяжкими для рослини і для мене. Моєї любові вистачить на всіх ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 29 августа, 2023 Так, сьогодні на листочках та на шишках був виявлений конденсат у вигляді води, показники вологості були на 65% - було прийнято рішення записатися в барбершоп, фото трохи згодом. Думаю стригти не дуже гарна ідея але зроблю простір для легкого просуваня повітря між стеблями рослини, тому як лампа гарно сушить але воно все до одного місця якщо це все конденсується в шишках - плісняви не хочу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 29 августа, 2023 День 65 Пролив 1. л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 250 мл PH 6.5 > Ppm 560 + помив тазік щоб не було водорослей ) Трохи фото після стрижки Наче так багато назбиралось, а по факту майже нічого не змінилось Тепер дуже гарно просвічується і повітря проходить Підвязав великі коли до 4х сторон гроубоксу щоб всередені був простір Гарно бачно як на листочку утворилась роса + шишки були досить вологими Після підрізів так велично виглядає центральна стеблина Утворення сахару на листочках Деякі листки виглядають наче трохи поржавівшими, але мені здається то все через перегрів - є думки ? з середени Так виглядає низ зараз 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 31 августа, 2023 День 66 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 500 мл PH 6.5 > Ppm 560 День 67 Пролив 1.4 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 470 Фото 67 дня вечором А паахне як Центральне стебло 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 1 сентября, 2023 Красота Радий що в тебе все виходить) дивлячись на не дуже гарний початок Бро листя закручене в трубку - перегрів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 1 сентября, 2023 3 часа назад, Dunulbul сказал: Красота Радий що в тебе все виходить) дивлячись на не дуже гарний початок Бро листя закручене в трубку - перегрів Дякую бро, не знаю що з перегрівом робити.. Може поставити світло на 80% ? Доречі брази потрібна допомога по вологості - в квартирі і так вологості багато, чи будуть ефективними вологопоглиначи пасивні ті що в гранулах ? Думаю купити таких штук 10-15 по всьому гроубоксу розкиати та кімнаті. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 2 сентября, 2023 День 68 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 500 мл PH 6.5 > Ppm 660 День 69 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 450 мл PH 6.5 > Ppm 530 День 70 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 520 мл PH 6.5 > Ppm 510 Наче все було добре але побачив біле павутиння на деяких шишках, поняв що не к добру, пліснява- привіт Я з тих людей котрий думав що вологість 70-80 в ніч - то пронесе, пронесло.. Фото 70 дня Нажаль погано видно але майже всі квіти на центральній колі були уражені і прилягаючи листочки помирали від плісняви + центральне стебло також почало потроху припадати цвілью Хірургічно після підрізання всіх шишок і виявлення початку плісняви на самому стеблі було прийнято рішення відрубати центральне стебло. Хочеться плакати але що поробиш. Незапланований харвест того що можна було на стеблі спасти. Повертаючись до хороших новин. Жінка побачивши мене засмученим вирішила зробити подарунок у вигляді осушувача wetair за 6к в той момент коли я вже збирався замовляти гелі поглиначи та гранули пасивного поглинання вологи. Жінці дуже вдячний, як би там не було це досвіт і рано чи піздно я би побачив ту плісняву і в своє виправдовування скажу так " Добре що це було на початку" Тому що запороти взагалі весь урожай то булоб сумно Всі шви і стінки боксу було протерто перекісью водню у чистому вигляді, рослину не оброблював але буду вдячний порадам що можна буде зробити щоб мінімізувати подальше поширення та мабуть якусь профілактику. Розумію що оброблювати квіти додатковою вологою або хлоркою - не можна )' З вологістью звісно питання вже з завтрашнього дня не стоїть 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 сентября, 2023 10 годин тому, Технотопарь сказав: День 68 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 500 мл PH 6.5 > Ppm 660 День 69 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 450 мл PH 6.5 > Ppm 530 День 70 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 520 мл PH 6.5 > Ppm 510 Наче все було добре але побачив біле павутиння на деяких шишках, поняв що не к добру, пліснява- привіт Я з тих людей котрий думав що вологість 70-80 в ніч - то пронесе, пронесло.. Фото 70 дня Нажаль погано видно але майже всі квіти на центральній колі були уражені і прилягаючи листочки помирали від плісняви + центральне стебло також почало потроху припадати цвілью Хірургічно після підрізання всіх шишок і виявлення початку плісняви на самому стеблі було прийнято рішення відрубати центральне стебло. Хочеться плакати але що поробиш. Незапланований харвест того що можна було на стеблі спасти. Повертаючись до хороших новин. Жінка побачивши мене засмученим вирішила зробити подарунок у вигляді осушувача wetair за 6к в той момент коли я вже збирався замовляти гелі поглиначи та гранули пасивного поглинання вологи. Жінці дуже вдячний, як би там не було це досвіт і рано чи піздно я би побачив ту плісняву і в своє виправдовування скажу так " Добре що це було на початку" Тому що запороти взагалі весь урожай то булоб сумно Всі шви і стінки боксу було протерто перекісью водню у чистому вигляді, рослину не оброблював але буду вдячний порадам що можна буде зробити щоб мінімізувати подальше поширення та мабуть якусь профілактику. Розумію що оброблювати квіти додатковою вологою або хлоркою - не можна )' З вологістью звісно питання вже з завтрашнього дня не стоїть Бро у мене такий осушувач, купуючи його готуйся до ще більших температур, так як осушене повітря яке він викидає воно 32-33 градуси, але осушає дуже швидко. Короче якщо будеш гровить взимку то отримаєш норм результат, але взимку будуть відключення світла через клятих рашистів, а якщо будеш гровить з ним влітку то буде в тебе 33 градуси в боксі але сухо, я би тобі рекомендував обдувати рослину двома вентиляторами як у мене, так як обдувка вирішує проблему не тільки вологості, а ще й допомагає рослині скидати тепло Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 3 сентября, 2023 4 часа назад, Dunulbul сказал: Бро у мене такий осушувач, купуючи його готуйся до ще більших температур, так як осушене повітря яке він викидає воно 32-33 градуси, але осушає дуже швидко. Короче якщо будеш гровить взимку то отримаєш норм результат, але взимку будуть відключення світла через клятих рашистів, а якщо будеш гровить з ним влітку то буде в тебе 33 градуси в боксі але сухо, я би тобі рекомендував обдувати рослину двома вентиляторами як у мене, так як обдувка вирішує проблему не тільки вологості, а ще й допомагає рослині скидати тепло Дякую братуха! Зараз присобачив ще один вентс більш мощний так він бокса дуже гарно надуває і продуває, вже забрав з НП осушувач і тестую. Це все клята погода, без дощів дуже довго а в мене дома якщо сильно жарко все перетворюється в тропіки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 5 сентября, 2023 Питання по осушувачу вирішене тепер стабільно 50% вологість, тож на цьому я спокійний. Дякую своїй коханій жінці. Тепер хочеться купити гарного великого бокса щоб поселити туди декілька рослин + осушувач. Розумію що можливо результат був би кращий якби бокс був трохи більше чи то я просто трохи сублімую свої пережевання через те що прийшлось зрізати центральну колу. Короче ХЗ. В будь якому випадку правило №1 якщо в тебе в боксі вологість в ніч 70-80% - чекай плісняву. З гарних новин - такого більше не повториться, кожен день продивлявся всі шишки і наче все гуд. ТДС метр починає жити своїм життям показуючи з початку 500 ппм потім 700, якщо можливо порекомендуй будьласка полупроф тдс метр @AlexSteel , буду дуже вдячний. День 71 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 610 День 72 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 580 мл PH 6.5 > Ppm 510 День 73 Пролив 2 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж поправлю згодом тому як тільки залив і після праці дуже втомився пишучи цей текст) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexSteel 1 107 Опубликовано: 6 сентября, 2023 11 часов назад, Технотопарь сказал: якщо можливо порекомендуй будьласка полупроф тдс метр @AlexSteel , буду дуже вдячний. Я еористуюсь TDS Xiaomi Mi Pen. Працює відмінно. Сам користуюсь та людям продаю. А використовувати ті, що за 100 долл потрібно тільки на промці... 1 Комплекты удобрений Hydroponics Kit аналог GHE Flora Series (UA) Стимулятор цветения Flowering, аналог Ripen (UA) Комплекты удобрений для зелени W-Green (UA) Корректоры pH minus Bloom и pH minus Grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexSteel 1 107 Опубликовано: 6 сентября, 2023 1 минуту назад, AlexSteel сказал: Я еористуюсь TDS Xiaomi Mi Pen. Працює відмінно. Сам користуюсь та людям продаю. А використовувати ті, що за 100 долл потрібно тільки на промці... Комплекты удобрений Hydroponics Kit аналог GHE Flora Series (UA) Стимулятор цветения Flowering, аналог Ripen (UA) Комплекты удобрений для зелени W-Green (UA) Корректоры pH minus Bloom и pH minus Grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 6 сентября, 2023 пліснява завжди прикро але це досвід пробував вже ?) 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CATALYST 71 Опубликовано: 6 сентября, 2023 9 часов назад, AlexSteel сказал: Я еористуюсь TDS Xiaomi Mi Pen. Працює відмінно. Сам користуюсь та людям продаю. А використовувати ті, що за 100 долл потрібно тільки на промці... Бро, підскажи будь ласка по цьому тдс, скільки ти вже ним користуєшся, чи потрібна калібровка і калібрується він взагалі, що по показникам, чи є якісь нюанси? Буду дуже вдячний за відповідь так як сам зараз гадаю який тдс придбати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 453 Опубликовано: 6 сентября, 2023 23 години тому, Технотопарь сказав: якщо в тебе в боксі вологість в ніч 70-80% - чекай плісняву Бро, в мене вночі 100% вологість і плісняви нема Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexSteel 1 107 Опубликовано: 7 сентября, 2023 14 часов назад, CATALYST сказал: Бро, підскажи будь ласка по цьому тдс, скільки ти вже ним користуєшся, чи потрібна калібровка і калібрується він взагалі, що по показникам, чи є якісь нюанси? Буду дуже вдячний за відповідь так як сам зараз гадаю який тдс придбати Привіт! Користуюсь більше 2-3 років, міняю тільки батарейки. Ні разу не калібрував. Порівнюю з лабораторним +-20-30 ппм (бувають і глючені але 5 із 100, по досвіду продажів), для звичайних справ дуже практичний. Із нюансів полюбляє свіжі батарейки)) Нормальна штука. А з лабораторними геммора багато, треба міняти елементи, відкалібровувати та правильно зберігати та і дорогі... Але на виробництіві завжди потрібні!! 2 Комплекты удобрений Hydroponics Kit аналог GHE Flora Series (UA) Стимулятор цветения Flowering, аналог Ripen (UA) Комплекты удобрений для зелени W-Green (UA) Корректоры pH minus Bloom и pH minus Grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexSteel 1 107 Опубликовано: 7 сентября, 2023 Найгірше, що бачив на ринку та після півроку продажів (остатки викинув на смітник) це ТДС - 3. Гівно рідкісне. з вимірюванням не має нічого спільного. 2 Комплекты удобрений Hydroponics Kit аналог GHE Flora Series (UA) Стимулятор цветения Flowering, аналог Ripen (UA) Комплекты удобрений для зелени W-Green (UA) Корректоры pH minus Bloom и pH minus Grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CATALYST 71 Опубликовано: 7 сентября, 2023 5 часов назад, AlexSteel сказал: Привіт! Користуюсь більше 2-3 років, міняю тільки батарейки. Ні разу не калібрував. Порівнюю з лабораторним +-20-30 ппм (бувають і глючені але 5 із 100, по досвіду продажів), для звичайних справ дуже практичний. Із нюансів полюбляє свіжі батарейки)) Нормальна штука. А з лабораторними геммора багато, треба міняти елементи, відкалібровувати та правильно зберігати та і дорогі... Але на виробництіві завжди потрібні!! Дуже Дякую, Бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 7 сентября, 2023 В 06.09.2023 в 09:16, AlexSteel сказал: Я еористуюсь TDS Xiaomi Mi Pen. Працює відмінно. Сам користуюсь та людям продаю. А використовувати ті, що за 100 долл потрібно тільки на промці... Те що я хотів почути, дякую - з 10 чисел замовлю, чекаю бабосиків 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 7 сентября, 2023 В 06.09.2023 в 12:06, BlueberryMuffin сказал: пліснява завжди прикро але це досвід пробував вже ?) Звісно) Бахнув через бонг. Запаху майже не мали тому як в цілому шишки не сильно виросли, але дуже приємний хай та стоун. Сидів і дивився як жінка грала в Baldurs Gate 3 і просто заліпав з солоденьким. По ефекту було наче дали камнем по голові а потім огорнули в теплі обійми 1000 маленьких пухнастих кошенят, лежав на дивані і наче всі м"язи мого тіла рослабились і приємно покалували від того наскільки вони релаксовані. На ранок ніяких похміль чи ще щось - голова чиста і очі горять вогнями. Короче дуже радий що виростив хоть щось і воно ще з тим ефектом котрий мені потрібен. Тож чекаю созрівання 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 14 сентября, 2023 День 74 ( 06/09 ) Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 700 мл PH 6.5 > Ppm 610 День 75 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 900 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 510 День 76 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1030 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 710 День 77 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 450 мл PH 6.5 > Ppm 450 День 78 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 610 День 79 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро + 4 мл Кана) - PH 6.0 > Ppm 1170 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 690 День 80 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 550 День 81 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро+ 4 мл Кана ) - PH 6.0 > Ppm 1250 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 600 День 82 Пролив 1.5 л. компота (4.6 мл Коко + 2 мл Мікро ) - PH 6.0 > Ppm 1050 Дренаж 600 мл PH 6.5 > Ppm 610 Нарешті приїхав вентилятор - знаю що піздно і кінці на листочках пообгорали від температури, але краще так. Нажаль щойно получивши зп зміг хоч щось виділити на корисну справу ) Дуже дякую @AlexSteel за крутий ппм метр та інші прикольдеси котрі замовив ) Наступний гров буде просто шик, а не тяжкий люкс А так в цілому рослина росте - я працюю і все у нас добре ) Вже покрилась трихомами та потроху скдає "вуса" Після вирізання центральної коли одразу стрельнула інша. Багато для себе взяв з цього грову насправді, підбив всіх промахів та гарних рішень буде вже ближче до харвесту. А так поки що йдем стабільно на +100 днів ) Трохи фоток 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 15 сентября, 2023 Тільки гровер розуміє який це труд, почати це одне, а довести до кінця це інше, третю частину року піклування про рослину з дня на день! Ти молодець бро! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 15 сентября, 2023 хай пухне 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас