Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Доброго всім дня, шановне гроверске товариство .

У цому році , після минулорічної перерви , плануємо провести Конопляну Ярмарку , Cannafair , у Київі .

Орієнтовна дата 23-24 вересня 2023 року .

Місце проведення - ВДНГ , 4тий павільйон . 

Запрошуємо усів охочих. Буде як завжди цікаво та весело. 

Тут буду додавати сюди перелик експонентів , та будь яку інфу по івенту. 
Основний напрямок заходу - медични коноплі , як ліки від ПТСР . Буде багато цікави спікеров з інших країн, які поділяться з нами успішним  досвідом використання КБД канабісу в їхніх країнах . 

Сайт івенту https://cannafair.info/

Посилання на Ютуб канал Ярмарку https://www.youtube.com/@user-er2jf4ko2i/videos

Слава України та героям ЗСУ !!!

• Like +1 18

Поделиться сообщением

• Kesh changed the title to Конопляний Ярмарок Київ 2023
  • Kesh pinned this тему

А зараз трішки фоток з Сannafair 2021

20210924_112419.jpg

1897990560_20210924_155149(2).jpg

20210924_141604.jpg

20210924_112345.jpg

IMG_20210924_101021_567.jpg

20210924_112419.jpg

• Like +1 16

Поделиться сообщением

• Kesh featured this тему

Поделиться сообщением

а вход платный или шо,?:rasta_peace:

Поделиться сообщением

Отлично!, жаль не попаду. Буду виртуально смотреть:cannabis:

• Like +1 2

Foto fem: Uncle Fester EFV, Uncle Fester 34, Latifah - Ранник и сильная Индика. Auto fem: Diplomatic,Yodas fruits–Автоцветы с индичным уклоном.

Seeds from GreenOM - Ссылка в тему)

Детальная информация в личку:flower:

Поделиться сообщением

16 часов назад, Сын-Джа сказал:

Как и в 21 году. 

Поделиться сообщением

16 часов назад, Сын-Джа сказал:

так , алеж  ціна там зовсім не висока . якщо брати на два дня - то буде дешевше 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Від минулого ярмарку лишився лише позитив, цього року, якщо все буде норм, також буду намагатися з'їздити

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 часа назад, Neverminder сказал:

а потім хтось буде уважно пильнувати за відвідувачами заходу:giggling:...

бо всі такі із себе виробники продукції з конопель,шо аж страшно))) Прям самі кандидати аграрних наук)

якщо в тебе параноя , то це не означає що за тобой хтось  не стежить ? )))

насправді страх існує лише в  голові та уяві ...

• Like +1 7

Поделиться сообщением

9 hours ago, Neverminder said:

а потім хтось буде уважно пильнувати за відвідувачами заходу

Припустимо (хоча кому ти там всрався...) і що далі? Сядуть тобі на хвіст?))

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

9 часов назад, Neverminder сказал:

а потім хтось буде уважно пильнувати за відвідувачами заходу:giggling:...

бо всі такі із себе виробники продукції з конопель,шо аж страшно))) Прям самі кандидати аграрних наук)

Ага, згідно твоєї теорії сидіти вже повинні були відсотків 10-15 відвідувачів форуму які були на ярмарку, включаючи мене, хоча я міг адмінкою відбутися, бо не банчу і росте не багато)

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

2 часа назад, Neverminder сказал:

гарантую

к слову..это ты пишешь учредителю форума и эрорса..

Поделиться сообщением

32 минуты назад, Neverminder сказал:

на коленях писал

да я не о том вовсе,

так...для размышления

• Like +1 1

Поделиться сообщением

я б приехал если повестки відавать не будут))) кто на паранойе и боится , кусты ночью в мусорку выкинули и поехали ))) и можно не бояться ))) ил релокацию на время если есть гроши и возможности мобильности)  

Поделиться сообщением

44 минуты назад, Tab сказал:

я б приехал если повестки відавать не будут))) кто на паранойе и боится , кусты ночью в мусорку выкинули и поехали ))) и можно не бояться ))) ил релокацию на время если есть гроши и возможности мобильности)  

Бро какие повестки не гони их выдают в каждом городе уже больше года должен был уже научится их  обходить а все остальное отмазы :rasta_biggrin:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

9 часов назад, haps сказал:

Бро какие повестки не гони их выдают в каждом городе уже больше года должен был уже научится их  обходить а все остальное отмазы :rasta_biggrin:

а я хочу кацапов убивать так не берут((( инвалид.

• Like +1 5

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

1 минуту назад, kostia сказал:

у меня соседка девушка воюет а я дома сижу(((((((

• Like +1 3

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Вы ебнутые все тут какого хуя конопл ярморка а вы как синяки это пиздец это ж добрый яроморок а аы сретесь как те дети ебаные.на следущем ярморке будет походу дикий махач

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

6 часов назад, Ferrari сказал:

Вы ебнутые все тут какого хуя конопл ярморка а вы как синяки это пиздец это ж добрый яроморок а аы сретесь как те дети ебаные.на следущем ярморке будет походу дикий махач

Та бро война хули нервы уже у многих на пределе от всей этой хни что происходит 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 12.08.2023 в 07:57, kostia сказал:

😁

• Confused 1

Поделиться сообщением

On 8/12/2023 at 3:18 PM, Neverminder said:

То в тебе друзі хвостаті)

В тебе шо мова,шо порівняння - примітивні і недолугі. Ти вмієш виражати свої думки людською літературною мовою?

Бо нема бажання спілкуватися з містечковими приблатньоними остряками... 

Доречі, а де можна подивитися шо ти зараз гровиш? Шо й коли в тебе наростало?

Бо ти мені зі старту "кому всрався" - тож, покажи хто ти такий,в загалі, і чому мені таке тут пишеш,піонер

Ти образився?)) Заділо твоє велике "цабе"?)) Ми не на літературному формі, лол. Чи у нас тут дискримінація по лайкам/репортам?)

P.S.
Якщо я почну писати літературно, то ти не вивезеш, чувачок ;) Ти купу помилок в тексті робиш і ще щось комусь тут розказуєш ... пздц ... :giggling:

Изменено пользователем FreeManUA
to strong)
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Щось не розумію взагалі за що срач то, хлопці ( або дівчата ) все ж добре, видихайте будьласка!  Давайте краще кожен залишиться при своєму ?

Було б круто попасти на ярмарок, нажаль далеко і скоріш за все не отримаю тих емоцій котрих хотів би. Скоріш би війна скінчилась - так воно вже остопиздело, особливо закупівлі від влади на прозоро і т.п.

Нажаль шансів на зміни в нашій країні  дуже низькі і від цього мені тільки сумніше. Тримаємось брати  і надіємось на краще!

• Like +1 6

Поделиться сообщением

13 часов назад, Технотопарь сказал:

Щось не розумію взагалі за що срач то, хлопці ( або дівчата ) все ж добре, видихайте будьласка!  Давайте краще кожен залишиться при своєму ?

Було б круто попасти на ярмарок, нажаль далеко і скоріш за все не отримаю тих емоцій котрих хотів би. Скоріш би війна скінчилась - так воно вже остопиздело, особливо закупівлі від влади на прозоро і т.п.

Нажаль шансів на зміни в нашій країні  дуже низькі і від цього мені тільки сумніше. Тримаємось брати  і надіємось на краще!

Отож глянь Юрія Романенко єфіри там дуже багато конструктиву. Війна повинна була очистити авдієви конюшні, а вона всугубила процесси ще гірше. Але надія є хош і ВВП з 1991 року на 2023  став меньше ніж був...Рад бачити людину яка думає на форумі

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 15.08.2023 в 15:25, Tab сказал:

Отож глянь Юрія Романенко єфіри там дуже багато конструктиву. Війна повинна була очистити авдієви конюшні, а вона всугубила процесси ще гірше. Але надія є хош і ВВП з 1991 року на 2023  став меньше ніж був...Рад бачити людину яка думає на форумі

Бро чесно  - взагалі вже 6-7 місяців не дивлюсь новини і живу щасливий. Я розумію тільки одне - якщо я хочу щось змінити  мені потрібен кеш, поки його нема не хочу навіть і думати, сидіти і рефлектувати на новий найоб від влади нема сил взагалі, я розумію тільки одне - якщо я собі не допоможу, то я просто помру :).

Багато знайомих виїхало з країни і більшість з них хто хоть чогось вартий - вибились в люди і вони інші не так як в нас. Там якщо ти їздиш на хорошій машині та займаєшся бізнесом ти допомагаєш собі, державі, людям навколо і там ти такий же як і інший тільки з достатком. У нас же якщо ти заробляєшь трохи більше 1000 баксів в місяць ти вже можеш офеційно плювати на голови тих хто нижче.  І це сумно. На жаль більшість людей  -  орки і діло тут не в мові або місці народження. Що казати в мене товарищ получив виплату за померлого батька на війні і він завжди був дуже скромним та гарним хлопцем, зараз цього півня невпізнати, тому як пальці віяром, поміняв машину і відчуває себе хозяїном життя. Я йому сказав звісно що радий за нього що все стало "краще", але дуже дивно як невелика купка грошей міняє людину котру ти знав 13 ровік на дибілоїда.

Був в різних ситуаціях і з достатком і без - але ніколи не міг подумати що  за час війни буде стільки довбойобів-крадіїв. Це ж просто смішно.. В мене було колись більше 100к баксів, купив машину, квартиру і все - нащо більше я взагалі не розумію, навіть якщо всіх вже забезбечив куди його все складати ?

Саме сумне те що  і вибору в нас нема, ми вибираємо між двома довбойобами - меньшого довбойоба щоб хоч не так швидко розкрадав.

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...