Dongon 2 Опубликовано: 25 августа, 2023 Доброго дня друзі Хочу зробити бокс так як тенди від 100$ для мене дорого У мене є карказ з шафи(труби які складаються в різні розміра) в планах 60х60х120 Можна зробити любу ширину та висоту Питання такі: Чим оббити стінки(матеріал) ? Чим закривати щилини між матеріалами? В наявності є канальний вентилятор 100, ставити на вдув чи з самого верху на видув ? Лампа саморобна, 6 лед ламп від 3200к до 6500к(сумарно ват виходить 70w) є ще одна лампа лед на 50 ват 6500к (великий плафон який нормально так гріється) В наявності є два комп'ютерні вентилятора для обдуву растішки в середині бокса Що порадите купити для автоматичного контролю вологи? Найшов на сайтах вже готовий вугільний фільтр на стадію цвітіння, можливо є інформація який краще всього купувати? Можливо щось забув то порадьте будь ласка А ще ставити планую його в кладовку в дальній кімнаті, тобто двері можуть бути відкриті для подачі туди свіжого повітря 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 25 августа, 2023 44 минуты назад, Dongon сказал: Чим оббити стінки(матеріал) https://hydroponics.in.ua/ua/tovtree-osveschenie-dlya-rasteniy/svetootrazhayushie-plyonki/ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ijahman 1 306 Опубликовано: 25 августа, 2023 Забирай всю кладовку і двері закривай) Заодно і оббивки не потібно буде Матеріал для гроутентіфв продається, та ціна тобі не сподобається. Иможна пошукати плівку білу, обтягнути нею. Колгосп- справа добровільна, та я б пошукав готовий бу тент. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 25 августа, 2023 Ламп маловато конечно. Особенно если 60*60 и несколько растих. На вегетацию пойдет, потом можно будет добавить. Вытяжку лучше сверху, чтоб горячий воздух эффективней уходил. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dongon 2 Опубликовано: 25 августа, 2023 (изменено) 32 хвилини тому, Тилорн сказав: Ламп маловато конечно. Особенно если 60*60 и несколько растих. На вегетацию пойдет, потом можно будет добавить. Вытяжку лучше сверху, чтоб горячий воздух эффективней уходил. В планах 1 растішку ростити, декілька ще руки не доросли ) Изменено 25 августа, 2023 пользователем Dongon Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dongon 2 Опубликовано: 25 августа, 2023 26 хвилин тому, ijahman сказав: Забирай всю кладовку і двері закривай) Заодно і оббивки не потібно буде Матеріал для гроутентіфв продається, та ціна тобі не сподобається. Иможна пошукати плівку білу, обтягнути нею. Колгосп- справа добровільна, та я б пошукав готовий бу тент. Но тоді не буде доступу до свіжого повітря, стіну сверлити я не хочу ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dongon 2 Опубликовано: 25 августа, 2023 36 хвилин тому, Тилорн сказав: https://hydroponics.in.ua/ua/tovtree-osveschenie-dlya-rasteniy/svetootrazhayushie-plyonki/ Ця співка цупка ? Не рветься ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dongon 2 Опубликовано: 25 августа, 2023 А ще якщо кладовку лишати, що робити з запахом ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ijahman 1 306 Опубликовано: 30 августа, 2023 вугільний фільтр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас