Перейти к публикации

Заміна ламп днат

Рекомендованные сообщения

Привіт, просте питання, але мені потрібно точно знати)

Є комплекти з баластами Vossloh Schwabe та зажиги Vossloh Schwabe під 400ват досить старенькі вже, але все працює, потрібно замінити лампи на нові, більш сучасні. Око лягло на лампи  LUCALOX® PSL 400W. Стануть нормально ? Головне ж щоб лампи по ватам співпадали і все ? Підскажіть
І  питання по лампам, підкажіть на вашу думку лампи LUCALOX® PSL 400W нормальні ? Чи  взяти щось краще ? Де Ви купуєте лампи ? Перевірений магазин і норм ціни

Дякую)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Візьми собі LED та викинь ДНаТ )

• Like +1 1

Поделиться сообщением

18 хвилин тому, WeedStreet сказав:

Візьми собі LED та викинь ДНаТ )

Та теж над цим розмірковую) Але є майже все під днат, то думаю може всетаки зробити днат...
Лед на нормально  дорожче вийде з нуля все робити, але економія на електроенергії...

Изменено пользователем Poni
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Я свои здесь брал: https://hydroponics.in.ua/ua/tovtree-osveschenie-dlya-rasteniy/tovtree-lampyi/

Указанной тобой нет, но думаю должна подойти. Есть на некоторых указывается электронный розжиг. Посмотри по характеристикам, а так у меня осрам дроссель и изу а лампы разные и светят нормально лишь бы 400 на 400.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

43 хвилини тому, Тилорн сказав:

Я свои здесь брал: https://hydroponics.in.ua/ua/tovtree-osveschenie-dlya-rasteniy/tovtree-lampyi/

Указанной тобой нет, но думаю должна подойти. Есть на некоторых указывается электронный розжиг. Посмотри по характеристикам, а так у меня осрам дроссель и изу а лампы разные и светят нормально лишь бы 400 на 400.

Супер, дякую ! Бо в мене сумніви, потрібна була порада

Розжиг vossloh schwabe z400m ( прикріплю фото ), дроссель vossloh schwabe nahj 400 006, це ще від міського освітлення 20 річної давності позалишалось, але все ще працює, та й лампи кілька штук живих має бути philips son t 400, але лампи думаю потрібні нові

Знімок екрана (15).png

Изменено пользователем Poni
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, Poni сказал:

Супер, дякую ! Бо в мене сумніви, потрібна була порада

Розжиг vossloh schwabe z400m ( прикріплю фото ), дроссель vossloh schwabe nahj 400 006, це ще від міського освітлення 20 річної давності позалишалось, але все ще працює, та й лампи кілька штук живих має бути philips son t 400, але лампи думаю потрібні нові

Знімок екрана (15).png

Если лампа не работала, неважно сколько пролежала. Новые скорей всего будут производительней немного и возможно лучше спектр.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

37 хвилин тому, Тилорн сказав:

Если лампа не работала, неважно сколько пролежала. Новые скорей всего будут производительней немного и возможно лучше спектр.

Теж одразу ж думки промайнули  що спектр за 20 років можливо кращий став. Так,  100% не варто возитись з старими лампами

Дякую за корисні поради і перевірений магазин !) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...