batyavelikiy 21 Опубліковано: 1 жовтня, 2023 Привет, никто не шарит в чем дело? Листья которые вылазят с соцветий(с трихомами) обретают чёрный оттенок начиная с конца листа, стоит ли беспокоиться? Если кто с таким сталкивался, буду рад фидбеку, первый гров ес что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kostia 28 730 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 @batyavelikiy скорее всего это гены индики ,у меня вообще шишки чернели,вот как на фото ,к сожалению большому не моё(((((( 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 batyavelikiy 21 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 (змінено) 4 часа назад, kostia сказал: @batyavelikiy скорее всего это гены индики ,у меня вообще шишки чернели,вот как на фото ,к сожалению большому не моё(((((( Фиг его знает, пробовал соцветие снизу, эффект сативный, может быть какие то гены и индики есть, главное, шоб это не болячка какая то была) Змінено 2 жовтня, 2023 користувачем batyavelikiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
batyavelikiy 21
Привет, никто не шарит в чем дело? Листья которые вылазят с соцветий(с трихомами) обретают чёрный оттенок начиная с конца листа, стоит ли беспокоиться? Если кто с таким сталкивался, буду рад фидбеку, первый гров ес что
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз