Всем добрый вечер, хотел поинтересоваться. Скоро будет первый гров, но покачто ничего не придумал на счёт света. Говорю сразу большого бюджета нету. Так вот, нашёл такую штуку, называется "разветвитель" и я вот думаю что если купить этот разветвитель, и просто вкрутить туда 7 ламп по 15в, хотел посоветоваться с вами. Также вот характеристики этого разветвителя. Буду рад любому ответу, всем джа.
друзі, ну камон, на репорти хапаза треба вішати іконку "графоманія". Новачки -- будьте обережні, дуже багато форумних мифів та серйозних помилок майже у кожному повідомленні
@Guest1747140749924 бери молоко 200мл і додай трохи гарного масла солодковершкового 82 чи оливкової олії, тримать пів години годину на слабкому вогні 80-90 град не вище і перемішувати. про декорбонізацію почитай також
ці рослини дуже світолюбиві, от дивись хороша техніка. у тебе три рослини, візьми одну поставь за 15 см від лампи, саму малу, а інші хай там стоять. побачиш різницю.
@CannabisDoomOcculta дякую ща попаду, сьогодні глянув на кущі і оху.., за 1 ніч в 2 раза більше стали після того як лед поставив на 300вт і 20 см від куща.після роботи фотку кину )
@Guest1748005612940 ну лично мой топ: Green House Seeds, Barney Farm, Humbolt, Royal Queen Seeds, Victory seeds, Sweet seeds, Mandala, Dutch Passion. Выбираю между ними по ценне
@vladosic Привіт бро! Так, обдув повинен працювати цілодобово, особливо якщо кущі квітнуть. Я використовую 12-14мм ПК вентилятори, ставлю 5-7 В (а не 12) і вони прац безшуму. Оце взяв 20см, планую їх потестити.
Мої вітання, народ підкажіть як зменшити пш на виході (кокос) заливаю 4.8 на виході 5.9-6.1, по ппм майже норма вхід 800-900 вихід 700-800, а от пш ніяк не стабілізую.
Вопрос
mollyhol 6
Всем добрый вечер, хотел поинтересоваться. Скоро будет первый гров, но покачто ничего не придумал на счёт света. Говорю сразу большого бюджета нету. Так вот, нашёл такую штуку, называется "разветвитель" и я вот думаю что если купить этот разветвитель, и просто вкрутить туда 7 ламп по 15в, хотел посоветоваться с вами. Также вот характеристики этого разветвителя. Буду рад любому ответу, всем джа.
Поделиться сообщением
18 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас