Jamaica7 0 Опубліковано: 26 грудня, 2023 Могу ли я просто обрезать верх, посыпать табаком, выкатать и просушить на фольге и сковороде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 slimmy 405 Опубліковано: 26 грудня, 2023 5 часов назад, Jamaica7 сказал: Могу ли я просто обрезать верх, посыпать табаком, выкатать и просушить на фольге и сковороде? Можешь пару капелек спирта капнуть, лучше сотрётся. Потом заворачиваешь в бумажку и ложиш на батарею на 5 минут +- https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Warming 3 795 Опубліковано: 27 грудня, 2023 22 часа назад, slimmy сказал: заворачиваешь в бумажку и ложиш на батарею Отличная идея можно в туалетную бумажку, к ней лучше липнет 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 slimmy 405 Опубліковано: 27 грудня, 2023 1 час назад, Warming сказал: Отличная идея можно в туалетную бумажку, к ней лучше липнет Коли ума нема то можна і в туалетну))) https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 haps 4 358 Опубліковано: 27 грудня, 2023 (змінено) Нах их сушить выкинь лучше Змінено 27 грудня, 2023 користувачем haps Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Jamaica7 0
Могу ли я просто обрезать верх, посыпать табаком, выкатать и просушить на фольге и сковороде?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз