Перейти к публикации
  • 0

Світло Gavita Pro 1000 de

Вопрос

Всім привіт! Можливо хтось використовував ці світильники? Варто їх брати?

Хочу поставити два штуки на бокс 240/120/200. Вистачить два штуки по кілу?

Як в них з температурою? Сильно гріють?

З електроенергією все добре. Це питання не обговорюємо

Screenshot_20240105_145316_Chrome.png

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 1

@Lemonkesh @kostia

так то воно так. Але тільки якщо ці UHE gen2 нормальні. 

Бо саме у цьому поколінні з великою кількістю ламп приключилася біда на етапі запайки їх на радіатор і серед них просто величезний відсоток браку.

Перші пару циклів вони бігають нормально. А потім раз в цикл у тебе буде по 1-2 діоди з кожної пластинки відправлятися до пращурів. 

Ну а ще це лампа 2019 року... є у мене сумніви щодо того що вони відбігали лише 2 цикли. 

p.s з цього покоління є і не брак. Але ... рулетка, сам розумієш. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Думаю для твоих размеров бокса и одного хватит только вытяжка хорошая нужна

Да цена конечно ух я так понимаю это евро

Screenshot_2024-01-05-16-46-00-122_com.opera.browser.thumb.jpg.db82cafae62c546827f846e3fbad693f.jpg

Поделиться сообщением

• 0

Бро, ціна зараз на олх б/у по 8000грн продають, от і задумався за них.

Ще є в продажі лед панелі б/у по 7000грн, вроді два цикли пройшли.

Сиджу і голову ламаю що взяти

Screenshot_20240105_171130_OLXua.png

Screenshot_20240105_171134_OLXua.png

Screenshot_20240105_171124_OLXua.png

Изменено пользователем Lemonkesh

Поделиться сообщением

• 0

@Lemonkesh для кастомановского света 2 цикла это не о чём бро,моя 5 лет отходила и наверное ещё бы работала но с этими ебучими выключениями сгорел драйвер ( п.с. лампы работают цикл за циклом без перерыва , там на диоды вроде заявлено 50 000 часов работы а за тем идёт деградация и если не перегревать панель т.е разгонять только до того момента пока грется не начнёт сильно прослужит долго,другое дело если проблема не с драйвером а с чем то другим тут уже на совести продавца скорее ,спроси ради приличия чего так дёшево отдают если прошла всего 2 цикла )

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

• 0

Бро, запитав кастамана,  вони 320-330ват. Це їх три штуки потрібно на бокс

Да на б/у думав норм ціна!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

мб це і є причина по якій їх так дешево намагаються продати ) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Да і я про це думав, що з 2019року всього два цикли, потім лежали весь час в гаражі, ну таке...

Так а що про gavita? Два по 1000 ват буде багато для такого боксу? 

Чи може два Днат по 600?

Поделиться сообщением

• 0

@Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. 

І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати.

Звичайно лед буде краще, якщо не бракований :giggling:

Поделиться сообщением

• 0
  В 05.01.2024 в 17:04, Lemonkesh сказал:

Чи може два Днат по 600?

Показать больше  

мені в 120х120 одного днат 600 було малувато. Не критично, але по кутках було мало світла. Перейшов на лед 660 ватт, що як-раз десь як днат 1000 по світлу. 

В принципі якщо намутити додаткову підсвітку ЛЕДами - буде норм і з 600 ватт днат. Тим паче що він дешевий. 

Поделиться сообщением

• 0
  В 05.01.2024 в 17:06, GG19876 сказал:

@Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. 

І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати.

Звичайно лед буде краще, якщо не бракований :giggling:

Показать больше  

Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. 

Поделиться сообщением

• 0
  В 05.01.2024 в 18:03, Lemonkesh сказал:

Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. 

Показать больше  

В прохолодну пору року все буде норм. 

А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 05.01.2024 в 19:44, GG19876 сказал:

В прохолодну пору року все буде норм. 

А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. 

Показать больше  

Дякую бро за відповіді. Буду думати!

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz дай вгадаю. Майже всі здохші лампи про які ти чув = GEN-2. 

От зовсім не в перегріві справа. 

Температури у них в нормі, інші лампи з більшими температурами і гіршими радіаторами довше живуть, драйвери таким же чином кріпляться у багатьох ламп на ринку, і кріпляться вони на достатній відстані від радіаторів, а при бажанні можно написати щоб драйвер зробили виносним і присобачити до радіаторів активний обдув своїми руками.

Якби вигорало через тепло від драйвера - ставалося б це в першу чергу прямо біля драйвера. Але якщо спитаєш - як саме у людей вони починають ламатися = напевно більшість скаже щось в дусі "час від часу вигорає по декілька діодів на кожній матриці, деякі діоди починають світити яскравіше, деякі тускліше" 

Це не перегрів. Це брак виникший на етапі запайки їх на радіатор. З часом між доріжками на платі відбувається КЗ, вилітає частина діодів, на інші діоди де нема КЗ приходить підвищений струм і вони теж починають час від часу вилітати нарощуючи швидкість подихання. 

Згоден з тим що це лажа повна. Неприємно ніхуя. І у ламп такого рівня такого лайна не має бути.  

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн :giggling: чувак вирішив у breaking bad податися 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 08:26, GG19876 сказал:

@ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн :giggling: чувак вирішив у breaking bad податися 

Показать больше  

😃 чому у всі тяжкі?

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 08:26, GG19876 сказал:

Показать больше  

У кастамана 58к виходить на такий бокс! Не мало!!!

Я писав, світло не проблема!

Поделиться сообщением

• 0

Днат ні як не бентежить по потребам єлектроенергії! От тільки температура! Але думаю це виріться кондиціонером

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 07:21, ХаПаZz сказал:

я би радив квантум борди на LM301b/h. Прекрасні лампи з відмінним кпд.  Радіатори продумані, не дуже теплоємні. Зверху можна поставити активні кулери і температура буде 35градусів і дуже довгий час експлуатації. За час, скільки юзаю борди, в деяких знайомих, вже встигла здохнути не 1 кастаманівська лампа.  І все через те, що драйвер кріпиться на радіатори і самих радіаторів над то багато. + нема активного тепловідводу. Для ламп такого цінового сегменту, це взагалі не припустимо. 

Показать больше  

Привіт бро , я як людина далека від індору , хотів запитати - на скільки буде гірший квантумборд на LM281B ? В чому я програю якщо візьму LM281B а не LM301b/h ?

Поделиться сообщением

• 0

@Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. 

Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано 

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 10:36, GG19876 сказал:

@Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. 

Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано 

Показать больше  

Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд  на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці 

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 15:13, Яр13 сказал:

Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд  на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці 

Показать больше  

Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста.  

Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 15:37, GG19876 сказал:

Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста.  

Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них.

Показать больше  

Зрозуміло, і на 301 діодах можна запороти 

Поделиться сообщением

• 0

Бразы а может кто знает что за светодиоды cree в лампах кастамана ?У меня Е-395 уже три года без остановки работает и до сих пор все збс :yes:И кстати интересно почему все делают борды на самсунгах если cree как по мне вряд-ли хуже ..

Изменено пользователем haps

Поделиться сообщением

• 0

Саме цікаве! Мої повідомлення були вище. Ніхто не відповів,  тому що чекав одобрення від адміністратора! Я не розумію, я щось продаю що мої повідомлення треба контролювати?

В особистих також не відповів!!!!!!

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.01.2024 в 19:06, haps сказал:

Бразы а может кто знает что за светодиоды cree в лампах кастамана ?У меня Е-395 уже три года без остановки работает и до сих пор все збс :yes:И кстати интересно почему все делают борды на самсунгах если cree как по мне вряд-ли хуже ..

Показать больше  

лол. У кастамана не cree. А як-раз таки 301ші самсунги в парі з 660нм осрамами і така комбінація у нього вже років 5+. До цього наскільки пам'ятаю була комбінація як-раз таки з білих Cree і червоних осрамів, але це було дуже давно. 

Зараз тупо у всіх топових лампах білі світлодіоди = самсунги 301. А вот кольорові сині\червоні\інфрачервоні\уф можуть бути і осрам\філліпс\cree або інші.

Причина в цьому проста - самсунги дуже ефективні і не дуже дорогі. 

Три роки для таких ламп це взагалі смішний вік. Вони ще в 2 рази довше пропрацюють. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...