kotoamatsukami 520 Опубликовано: 3 апреля Вітаю з харвом! Чудовий результат як на мене, а наступний буде ще кращий! Хай відключення світла оминають твою хату 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля 1 хвилину тому, BlueberryMuffin сказав: мені знайомий цей біль Та для мене це не біль, скоріше задоволення порадувати близьких) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 144 Опубликовано: 3 апреля 2 минуты назад, Dunulbul сказал: Та для мене це не біль, скоріше задоволення порадувати близьких) звичайно я образно але бувають випадки коли бувають 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 517 Опубликовано: 3 апреля 1 минуту назад, Dunulbul сказал: Друзі допоможуть швидко з баночками попрощатися 😂 А в мене друзі майже всі бухарики, було декілька спроб накурити кентів, але щось їм не заходить) Ті, що покрепше одразу спати лягають, ті що послабше на підлогу падають, бо гравітація, то серйозна штука) Але і ті, і інші відмічають одне і те саме - зранку похмілля нема і голова майже ясна. Я їм кажу: так отож, на що вони мені у відповідь: а потеревенити?) Ну, не розуміють вони тієї хвилі піднебесної, їм би сливою в склянку та мармизою в салат. Але були й такі, що розуміли, та на жаль війна ця клята розкидала їх в різні боки, кого куди. Деяких вже й в живих нема( Отже доводиться самому за всіх курити, ну то таке... 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 19 мая Всім привіт друзі, 46 днів ферментації (пролічки як багато хто каже) позаду. Одну банку тримав на дні холодильника з овочами, інші стояли в темряві при 21С в кладовкі. Ферментація в темряві це класика, але деякі гровери радять проводити пролічку в холодильнику, тому я вирішив провести такий експеримент щоб порівняти і зрозуміти раз і назавжди: холодильник чи кладовка. Можу сказати впевнено, пролічка в холодильнику це хуйня, яка не має переваг взагалі, тобто трава на смак і по ефективності точно така як з кладовки але на шш з холодильника через холод багато тріхом сильно обсипалися і поналипали на скло банки. Так нічого страшного, але якщо в кладовкі такий же результат тільки шишки ціленькі + треба виділити в холодильнику місце + холодильник для декого взагалі ризикована зона для зберігання так як це популярне місце в сім'ї і в кладовкі явно не так паливно робити ферментацію то для себе я абсолютно чітко вирішив робити ферментацію тепер тільки в кладовкі чого і вам брази бажаю) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 144 Опубликовано: 19 мая 1 час назад, Dunulbul сказал: Можу сказати впевнено, пролічка в холодильнику це хуйня щоб зрозуміти треба гровлені на землі лікувати , тоді зрозумієш бо на кокосі смак зазвичай шляпа 1 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 19 мая 2 години тому, BlueberryMuffin сказав: щоб зрозуміти треба гровлені на землі лікувати , тоді зрозумієш бо на кокосі смак зазвичай шляпа Навіщо мені на землі лікувати щоб щось зрозуміти якщо я на кокосі вирощую і мені так зручно і я зробив висновок для себе і свого методу, не зрозуміло навіщо ти мені землю пропихуєш Типу я тепер буду на землі ростить.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 517 Опубликовано: 19 мая 3 часа назад, Dunulbul сказал: Можу сказати впевнено, пролічка в холодильнику це хуйня Дякую, Бро! Ти мене вберіг на зайві рухи :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 мая 8 хвилин тому, VladIsLove сказав: Это какой-то миф форума, я заметил что многие не глупые ребята имеют заблуждение что на кокосе получается якобы "полуфабрикат" Я даже спорить не хочу с теми кто несёт эту єресь бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 21 мая В 03.04.2024 в 13:14, kotoamatsukami сказав: Вітаю з харвом! Чудовий результат як на мене, а наступний буде ще кращий! Хай відключення світла оминають твою хату Дякую друже, тобі теж мирного неба 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения