pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Тест-гровінг,UA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Будуть присутні такі сорти/сідбанки: @milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto @sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast @GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 января По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Такі діла) Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 февраля 1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля 2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагонСтоп-матч,потрібен трансферТріхоми вмєсто ізвілін 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 февраля 5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RISEWEED 1 716 Опубликовано: 20 февраля 1 час назад, pro100grow сказал: З 2-х auto ak-47,тільки одна дала корінь.Прошу звернути увагу @RISEWEED,може сємки трошки не свіжі?Все роблю правильно. бро, по меньше влаги, дуже мокра вата, поменьше воды,и пару дней пусть постоит i все буде добре Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RISEWEED 1 716 Опубликовано: 20 февраля також якшо ти так грубо проращиваешь в таком количестве воды то може в тебе i тормознули семки вiд @milen9(( 1 Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 февраля 14 минут назад, RISEWEED сказал: бро, по меньше влаги, дуже мокра вата, поменьше воды,и пару дней пусть постоит i все буде добре ну для мене це може бути ок бо я в індорі не гровив практично.Так ото фотіки перед висадкою але й ті стресували.Для мене зараз задача №1-навчитись гровити в індорі по правильному,от замовив tds і ph прилади.Ростуть 3 автіки від @milen9 і вроді все ок,але тормоз☹️Листя насичене,зелене і стебло товстіє але дистя підкручує.Я грішу на Ph,коли раніше все робив на глаз. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 февраля 12 минут назад, RISEWEED сказал: також якшо ти так грубо проращиваешь в таком количестве воды то може в тебе i тормознули семки вiд @milen9(( може бути маса ньюансів.Там земля не сама краща+зараз доволі прохолодно,я це питання вирішив дуйчиком і помітив,що коли він вмикається,підсушується повітря і я поставив зволожувач.Старе світло топило норм там був галогеновий прожектор250w 2700K,китайлед аля-фулл спектр,матриця з прожектора 20w 6500K на радіаторі і битлед на 14w ну вобщім шопопало,просто перебивався поки збирав кеш на світло.Тепер умови більш-менш ок,разом з дуйчиком кожні 15хв вмикається і зволожувач на 100% і виходить +24-26 і вологість 68-72%.Може оговтається. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 21 февраля Вирішив не викидати старе світло,замінив проводку та повідмивав все,перепаяв заново і зібрав гірлянду з 5 битовух по 15w 4000К і 6500К,колхозну лампу,2 бездрайверних діода по 20вт,5000К і мультиспектр+плашка з прожектора 10w 6500K.Свєт-шопопало ну як досвєт,думаю лишнім не буде.Через місяць,дуже сподіваюсь куплю гроутент і норм все розставлю бо трішки підзадовбався повзати накорячках,бокс висотою 1м-це боль.Проте зараз саме головне-пережить тормоз ну вроді трошки підросли після зволожувача і температура +- може бути.Жду і сподіваюсь.АК-47 вже закинув в коко,Dos-si-Dos ще в спонжику. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 23 февраля День 8,придбав Ph та tds metr,оказалось в мене крануха геть гівно-9ph,2780ppm,а осмос,яким я поливаю-8.2ph,70ppm,вирівняв розчином лимонної к-ти до 6.1,пролив растіхи що на землі десь по 200мл,калаш в кокосі-слабким компотом з Gro(десь 0,5мл/1л,хелатами залізо/калій/кальцій теж по пару крапель,пролив грамів 200 також.Жду Ph down. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 23 февраля 3 минуты назад, pro100grow сказал: Жду Ph down купи электролит не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 24 февраля 10 часов назад, kostia сказал: купи электролит Я заказав Ph Down )) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 февраля Приїхали ніштяки для вирівновання ph і трохи стимуляторів,В-52 буду оприскувати в нічний час по листу,Tarantula-як годування для мікоризи і Tasty Terpenes також в корінь. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 февраля День 10,вночі тепер кожен день оприскую по листу В-52(2ml/L),також сьогодні почав грдування по графіку,з не великих дозувань і ось що вийшло: gro-0.3ml/L micro-0.3ml/L bloom-0.2ml/L tarantula-0.5ml/L b-52-0.5ml/L tasty terpenes-0.5ml/L після перемішування зробив заміри: ph-6.32 ppm-576 ,капнув 2 краплі ph-down і кослотність впала до 5.6. позділив компот на 2 банки 0,5 одну банку розлив на всі растішки в ніч і одну перед ввімкненням світла. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 февраля 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 27 февраля Народження dos-si-dos. полив:осмос 5.8ph,78ppm 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 2 марта Всім привіт.Вобщім перший хейз тормозить жостко,сімядолі пожовкли і жовкнуть перші 2 однолистники.Вже є думки викинути ту дурну землю і забить коко,закинути якусь нову сємку бо це пздц чи ждать мб щось виросте яхз.Полив сьогодні вранці по 0,5 осмос+Б-52+Tasty Terpenes+Tarantula по 0,5 ,ph 6.6 270ppm,в кокос зайшло також по 0,5л компоту(осмос+gro+micro+bloom по 0,5+tasty terpenes+b-52+tarantula,також по пів куба),ph 5.8 728ppm,дуже подобається ріст в коко,прямо нова любов. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 2 марта Їздив на дачу,на місці минулорічного ауту посходили сємки,пережили -3 оце я понімаю генетика) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 2 марта 3 часа назад, pro100grow сказал: Їздив на дачу,на місці минулорічного ауту посходили сємки,пережили -3 оце я понімаю генетика) Круто! Будеш спостерігати? Походу морози ще можуть бути і навіть сніг. Цікаво чи виживуть Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 3 марта 8 часов назад, Warming сказал: Круто! Будеш спостерігати? Походу морози ще можуть бути і навіть сніг. Цікаво чи виживуть Та хай ростуть)шанс на життя мають,так і зараз кожної ночі -2 а їм пох) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 4 марта Вобщім....одна Cinema Haze була дискваліфікована і вилетіла разом з вонючою землею)вирішив не тратить на неї час,там тупо тормоз і весь низ пожовк...забив коко,буфер-калмаг 227ppm 5,84ph,доречі тільки сьогодні поняв що зря купив ph down,він занадто сильно збиває ph і я його майже взагалі не юзаю,сьогодні розвів янтарну кислоту,нею вирівняв ph,і для рослин кайф і...ну вобщім двох зайцівхз навіщо тепер мені ілий літр.Тепер до растіх,мілині наче не погано ростуть а в коко то вобщє нонсонс,зрівнюю просто і кожен раз дивуюсьв третій баг з коко залетить White Widow XXL від @POSTAL годування🌱 земля: по 0,8л осмос+янтарка 201ppm 6.4ph вихід:ну грам 100 витекло,908ppm 6.9ph засол потрішки покидає наш чат кокос: 1,5л осмос Gro-0,5ml micro-0,5ml bloom-0,3ml b-52-0,5ml Tasty Terpenes-0,5ml Tarantula-0,5ml кослив янтаркою компотік вийшов 422ppm 5,85ph і тепер саме головне,що дуже мене парить-бля пацики це пезда я провтикав промить коко,там навіть на пакеті написано що перед використанням треба промити чистою відстояною водою,щоб зменшити вміст натрію,калію та хлору.Так на себе грішу пздц,поспішив просто...вобщім вихід з растіх на кокосі: 2400ppm 5.62ph,я просто чуть не вмер коли побачив той ppm.ну вже не буду нічо трогать,може з часом вимиється але растіхи ростуть досить швидко,та й мікоризу вже заселив щоб щось міняти-пересипати,там вже корні пруть.Ну і общій видок будки через лінзу)Вже жду недождусь тент 140х140,отам можна вже і якісь фотіки загровить нормальні або клонаріум вобщє замутю на 6 бордів і 3 зволожувача😂час покаже 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 8 марта Приїхала палатка,вроді нічо так.По ітогу,маю 120х120х200,ще маю докупити мінімум 2 борда і канальнік з фільтром і буде пуся.Залишилось навчитись гровити в індорі норм полив: всим по 1л осмос 78ppm 7.8ph Gro-0,5 Micro-0,5 Bloom-0,3 B-52-0,5 Tasty Terpenes-0,5 Tarantula-0,5 компот-440ppm 6,4ph 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 10 марта Справи пішли вгору,вирішив гулять так гулять і замочив ще 4 горіха,а саме: @RISEWEED -auto amnesia -auto big bang @POSTAL -auto afghan kush -auto diesel ryder завтра буду готувати беги по 10л і буферну коко калмагом. полив: ☘️Cinema haze,AK-47-по 0,5л осмос 80ppm 9ph gro-0,5 micro-0,5 bloom-0,5 b-52-0,5 Tasty Terpenes-0,5 Tarantula-0,5 янтарна к-та компот 440ppm 5.8ph ☘️Night Queen-0,5 осмос-80ppm 9ph -епін-0.05 -циркон-0,05 -B-52-0,3 янтарна к-та компот:280ppm 6.3ph ☘️Dos-si-Dos,WW XXL-по 0,5 осмос 80ppm 9ph циркон-0,03 епін-0,03 В-52-0,3 Tasty Terpenes-0,5 Tarantula-0,5 янтарна к-та компот:280ppm 4.8ph з приводу світла:ще думаю взяти 2 борди по 120w,збираю люстру з битлед,25шт,буду різні спектри давати,лишнім точно не буде. Почали лізти думки в голову про установку автополиву але ще дуже мало інфи про то маю. Якщо хтось має якісь зауваження або поради,буду радий послухати. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 10 марта @pro100grow ты если осмосом поливаешь про калмаг не забывай 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 10 марта 1 минуту назад, kostia сказал: @pro100grow ты если осмосом поливаешь про калмаг не забывай ніколи не даю його бро,він сильно лужить компот,а в мене й так ph 9,як вихід-додавати більше янтарки)від Ph down відмовився повністю.Просто тільки знайшов в старих закрамах пакет і завтра тільки буду юзати в якості буфера. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 10 марта Затарив 5 багів по 25л для ауту,в них буде: @POSTAL New Moon foto fem Afghani #1 foto fem Candy Kush Foto fem @milen9 -Wedding Cheascacе foto fem -Kerosene Krash foto fem всі інші фасти і фоти будуть в ауті в потах по 10Л відразу післ харву автів в індорі. @sim -Kritical Kush fast fem -S.A.D fast fem і ще деякі горіхи від міли і Мудро. Деякі горіхи віддам кєнту,по можливості,буду фоткати їх. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 14 марта Кароч засол в коко починає сказуватись ще більше,особливо White Widow бля горить кінчик,хз промивать не промивать...чи хай так росте.По останнім 4 автікам,швидше за всих зійшли обоє від @RISEWEED,авти від @POSTAL припіднялись над коко але каску ще не скинули,тож усе ок,від обох брідерів всхожість 4/4.Тепер по траблам:задощило і піднялась тотально вологість до 91% вдень,це пздц,думаю туди дуйчик всунуть просушить трішки бо расти понікли чи то від вологості чи то від галімого кокоса з Шрі Ланки.Сподіваюсь що останні висаджені 4 растіхи в промитому кокосі не будуть тупитьПолив поки не проводив,поти втратили лише 15-20% вологості,ще крапаль підожду. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 14 марта Ще кароч такий ньюанс шо я десь начитався що UV вмикається і на вегу,навалив позавчора 395nm на бордах.Наче стрельнули но всі якісь вялі.Навіть не знаю,від вологи,від засолу чи від UV Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 14 марта У мене нещодавно так було, грішив на перелив, дав просихати - перестало далі сохнути. Яку розсаду готуєш бро? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас