pro100grow 2 379 Опубликовано: 13 января, 2024 Тест-гровінг,UA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 13 января, 2024 Будуть присутні такі сорти/сідбанки: @milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto @sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast @GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 15 января, 2024 По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 13 февраля, 2024 Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 13 февраля, 2024 Такі діла) Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 13 февраля, 2024 По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 15 февраля, 2024 1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 17 февраля, 2024 Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 17 февраля, 2024 2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагонСтоп-матч,потрібен трансферТріхоми вмєсто ізвілін 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 19 февраля, 2024 5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 27 мая, 2024 В 27.05.2024 в 11:55, POSTAL сказал: С Харвестом Бро ! Красава! Показать больше Дякую бро,замочив ще по горіху Diesel Ryder i WW,топова плотність 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 309 Опубликовано: 27 мая, 2024 В 27.05.2024 в 11:59, pro100grow сказал: Дякую бро,замочив ще по горіху Diesel Ryder i WW,топова плотність Показать больше А є фото вв де весь куст щоб було видно?) Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 28 мая, 2024 В 27.05.2024 в 12:13, POSTAL сказал: А є фото вв де весь куст щоб було видно?) Показать больше Ще є десь інші фотки В 27.05.2024 в 12:13, POSTAL сказал: А є фото вв де весь куст щоб було видно?) Показать больше 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 29 мая, 2024 Big Bang це буде просто єєєбать яка єль величезна,бро @RISEWEED оце ріл топ брат,замочив ще 2 хоч трішки довше проте навіть досвідос в вихоопі курить,наступна в хараесті-Amnesia,ще не пробував але виглядить дуже достойно й шишки тяжкі 🌲Afghan Kush,Diesel Rider,Amnesia 💧крануха+сульфат магнія+мфк 🌲Big Bang 💧осмос Micro-3 bloom-3 big bud-2 B-Booster-2 Bud Candy-2 Bud Factor X-2 янтарка Hydro minerals-0,9 іду на кращий куст в свому опитівласні досягнення раста малишки від @STAFFТГК двуголові,ще якусь недільку і їдуть в аут,по листу B-booster 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 7 июня, 2024 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 16 июня, 2024 Валять дощі,аутдор росте😌Заніс останню растіху за перший цикл від @RISEWEEDна скільки грамм вангуєм?)Йолка росте шо дура,запах солодко-терпкого крему,на скільки грамм ванганем?) 🌲Big Bang-жосткий буст по BLOOM 💧джерельна водиця 1200ppm 6.6ph 3л 2 рази в день -micro-12 -bloom-12 -big bud-6 -bud ignitor-6 -bud candy-6 -bud factor X-6 -хелати калію та магнію -B-Booster-6 ППМ навіть не міряю бо там пздц,растіха жере як не в себе 4500+ppm,хто не вірить-окі) Цитата Показать больше 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 28 июня, 2024 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 30 июня, 2024 сьодня обнаружив пацтінного кліща,пездааааа передивився весь ютуб,так не охота обрабатувать милом а тимпаче ядами,потом ж курить....((((ну це мій косяк я почав забивать хуй на гігієну а це дуже важливо.Вобщім хто шо порадить на моїй стадії? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 441 Опубликовано: 30 июня, 2024 В 30.06.2024 в 08:59, pro100grow сказал: сьодня обнаружив пацтінного кліща,пездааааа передивився весь ютуб,так не охота обрабатувать милом а тимпаче ядами,потом ж курить....((((ну це мій косяк я почав забивать хуй на гігієну а це дуже важливо.Вобщім хто шо порадить на моїй стадії? Показать больше Бро, пишуть ще за лушпиня з цибулі, особисто не провіряв, Цибулинним лушпинням також знищують попелицю і трипсів, і навіть павутинного та суничного кліща. Для цього піввідра лушпиння заливають гарячою водою. Закривають кришкою і залишають настоюватися на 2-3 дні. Настій використовується нерозведеним. Тільки обробки треба проводити щотижня протягом місяця. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 30 июня, 2024 В 30.06.2024 в 10:19, sim сказал: Бро, пишуть ще за лушпиня з цибулі, особисто не провіряв, Цибулинним лушпинням також знищують попелицю і трипсів, і навіть павутинного та суничного кліща. Для цього піввідра лушпиння заливають гарячою водою. Закривають кришкою і залишають настоюватися на 2-3 дні. Настій використовується нерозведеним. Тільки обробки треба проводити щотижня протягом місяця. Показать больше оце самий походу безпечний варіант 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 441 Опубликовано: 1 июля, 2024 В 30.06.2024 в 20:18, pro100grow сказал: оце самий походу безпечний варіант Показать больше Головне щоб для павутинника також не був безпечним. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 4 июля, 2024 відфлешив малу,харвест.Дуже тяжкий куст і врожайний вийшов,дякую бро @riseweed за насіння,і всим хто підтримав мій репорт✊🏻запах дуже убойний,курив шишку з мікрохвильовки-убило з 2 кришок в хлам,предвкушаю вже гарну просушку і пролічку 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 472 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июля, 2024 С харвом браза ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 4 июля, 2024 В 04.07.2024 в 15:29, MrHaze сказал: С харвом браза Expand Показать больше дякую,от души 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 379 Опубликовано: 17 июля, 2024 По ітогу вийшло: Dos-siDos-219g WW-92g Amnesia-114g Afghan Kush-110g Big Bang-249g вихлоп-784г ідеально відтрімлених шишок👍🏻👍🏻👍🏻Ідеальної якості Прошу перенести репорт до завершених. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 472 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июля, 2024 Супер результаты! Поздравляю бро ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас