Технотопарь 220 Опубликовано: 14 февраля, 2024 В 09.02.2024 в 11:13, DumbassEast сказал: Ще маленьке уточнення: 1. CalMag треба давати кожен пролив, навіть як що я поливаю кранухою а не осмосом? 2. Чи можна використовувати дренаж для полива? 3. 2л компоту для моїй рослини це раціонально? 4. І як навчитись вирахововати скільки чого треба?) Не хочеться задовбувати однотипними питаннями усіх, хочу навчитись. Це треба складати NPK всіх добрив та враховувати вегітація чи квітіння? На вегі більше азоту, на квітінні фосфор? 1. Звісно бро в тебе ж кокосій і він повинен бути завжди з буфером 2. Я так не робив, точніше іноді на початку дренажну водичку брав для інших кімнатних рослин, коли ппм роствору був більше 450 то вже просто в унітаз тому як кімнатним багато солей не потрібно і вони від цього гибнуть) Загалом в якийсь момент на цвітінні мої 5л горщики потребували проливу по 2 рази на день. Тому було вирішено поставити тазік щоб рослина постійно мала доступ до компотику, так і закінчив гров тому як часу не було по 2 рази на день його лить і калапуцать компот. 3. Проливай до дренажу 400-500 мл і буде найс. Там вже будеш знати норму проливу 4. Інструкція від виробника, я користувався Flora Growing там все просто і продавець дає інструкцію одразу. Або дивись на таблиці з форуму. В 09.02.2024 в 18:05, DumbassEast сказал: Ось ДУУУУУЖЕ корисна стаття з форуму про усі можливі проблеми з рослинами. Дивись з цим обережно, тому що може бути так що тобі здається що щось не так, а по факту все найс і рослина трохи стресує від збільшення норми добрив. Кокос в цьому плані топ - так як одразу є можливість швиденько все виправити і подивитись через декілька днів на зміни. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 14 февраля, 2024 ДВК19 Прихований текст Вирішив сьогодні зробити LST, бо руки дуже чесались) Здається вийшло непогано. Використовував гачки з твостого дроту, дуже зручно. Просто встромляєш у субстрат як тобі треба. Ти паче для мого бегу резинки та прищіпки то таке. Питання: Чи можна рубанути цей лопух? Я б його рубанув, та такий самий з іншої сторони. Бо закривають паросткам світло. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 февраля, 2024 30 хвилин тому, DumbassEast сказав: можна рубанути цей лопух? Я б його рубанув, та такий самий з іншої сторони. Бо закривають паросткам світло. Судячи з зеленої масси я би не рекомендував тобі зараз щось різати) мало ще лопухів у неї для фотосинтезу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 14 февраля, 2024 2 хвилини тому, Dunulbul сказав: Судячи з зеленої масси я би не рекомендував тобі зараз щось різати) мало ще лопухів у неї для фотосинтезу Дивився відос на цю тему, там тип таке виробляє. Що затіняє малі паростки, то і рубає без коливань. У мене ж фотік тим паче 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 февраля, 2024 23 хвилини тому, DumbassEast сказав: Дивився відос на цю тему, там тип таке виробляє. Що затіняє малі паростки, то і рубає без коливань. У мене ж фотік тим паче Ти вже дивився відос про чувака який робить 3 пересадки заради "укріплення" коріння....я замітив ти ставиш запитання і якщо відповідь не така як ти сам хочеш то ти робиш всеодно по своєму, так навіщо питати? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 14 февраля, 2024 (изменено) 48 хвилин тому, Dunulbul сказав: Ти вже дивився відос про чувака який робить 3 пересадки заради "укріплення" коріння....я замітив ти ставиш запитання і якщо відповідь не така як ти сам хочеш то ти робиш всеодно по своєму, так навіщо питати? Бо я така людина, скіптично відношусь до будь якої інформації. Збираю інформацію, та обераю те, що здається мені більше вірогідною. Твою відповіть я сприймаю як ще одну інформацію. Я в ніякому разі не обезцінюю твої відповіді, просто може провокую на дискусію) А той тип з трьома пересадками має шарити, бо він бридер, і тому я спробував його спосіб. Висновки я зробив) Изменено 14 февраля, 2024 пользователем DumbassEast малограмотний віслюк) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 15 февраля, 2024 ДВК20 Прихований текст Зробив полив 3л компоту 1.2|1|1.2|мл/л МГБ 1.3м/л B-52 0.7 CalMag ppm 740|pH 6.0 Перший дренаж – ppm 940|pH 6.0, другий – ppm 740|pH 6.0 Здається ще багато даю їжи. Не подобається що після LST мала виглядає як млинець, усі паростки під листями ховаються. Схоже рано почав робити LST, треба було ще одного поверха дочекатись. Також здається як пересадив у горщик - задавив світлом, віт того зробилась низенька. Є приємна новина: коли купував з рук бокс, мені разом пдігнали добрива. Вони були без етікеток, і тільки зараз з'ясував що це Tripart (Flora Series). Перепрошую усіх, кого затрахав питаннями про свій pH Perfect. Тепер можна його злити в унітаз Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Roeder 1 156 Опубликовано: 5 марта, 2024 Бгг..в мене якісь дивні відчуття типу "дежавю" , розмір бокса такий самий, лампа від Кастамана така сама. Н.Л.ки в мене були пару разів, хороший сорт для початківця, на ДВЦ ледь "хату" не порвала(поставила рекорд по врожаю), на грунті з шишами як ракети, але коренаста була красуня, як борцуха .. підписався, бажаю успіху 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 5 марта, 2024 15 годин тому, Roeder сказав: Бгг..в мене якісь дивні відчуття типу "дежавю" , розмір бокса такий самий, лампа від Кастамана така сама. Н.Л.ки в мене були пару разів, хороший сорт для початківця, на ДВЦ ледь "хату" не порвала(поставила рекорд по врожаю), на грунті з шишами як ракети, але коренаста була красуня, як борцуха .. підписався, бажаю успіху Дякую за увагу та побажання! Зараз якось підзабив на репорт, веду його оффлайн. Зара тоді освіжу 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 5 марта, 2024 Ну шош, вже 39ДВК позаду. За цей час були маленьки косяки у вигляді засолу, пролив флорою та ростемо далі (здається pH метр трошки занижує показники). Зараз знов навалив добрив що аж кінчики пожовтіли. Поливаю малу кожні два дні, коли приходить час поливати - горщик вже легенький, так що завтра починаю кожноденний полив. Весь час її гну, та відкриваю доступ до світла новим паросткам. Не думав що індика така космата, листя всередені заважають один одному. Ріжу листя тільки по необхідності, які реально заважають. Компот регулює як вважає моя чуйка) Останній компот був 0.9|1.1|0.7 МГБ|0.8 B-52|0.3 CalMag ppm 730 pH 5.8. Дренаж ppm 680 pH 6.0. Гірше стала їсти, то ж пару днів поседить на легкій дієті. У препредостанньому поливі дренаж був ppm 515 pH 6.2, тож тому вирішив навалити трошки добрив. На цвітіння буду переводити коли розтягну равномірно під розміри бокса, та хай трошки у вверх піднімится. Може як раз тиждень-півтора та переведу. А, ще у перші дні тренувань, гнув головну та єдину колу, і щось як голосно хруснуло. Все, пиздець, як я пересрав. Як я засмутився... Але я так і не зрозумів що хруснуло, рослинка ні як не відреагувала на це Може після харву на стволі знайду наслідки) ДВК25 Прихований текст ДВК31 Прихований текст ДВК36 Прихований текст ДВК39 Прихований текст 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 18 апреля, 2024 На календарі 18 квітня, а це означає що пора писати репорт Зараз вже 83 ДВК, та 18 день квітіння. Може десь затягнув, але це перший гров, і це фотік! Мала пробачає мені багато косяків, а я надаю їй час на відновлення) За півтора місяці у нас з квіточкою були різні події. Але ми їх пережили та стали ще: я - досвідченіше, квіточка - сильніше) Спочатку була проблема - жовтіли кінчики верхніх листів. Потім ще збився pH метр. Поки чекав на калібруючи рзчини, закислив субстрат до ой-ой-ой. Далі почали іржавіти по трошку нижні листя, наче деф кальцію, але трошки по іншому. Але все це само собою вирішилось. Просто ровний pH та пропорції добрив по таблиці. Єдине що мене зараз бентежить це висока вологість. Коли у рослинки день - бокс завжди відкритий. Вологість коливається 50-60%, залежить від погоди (цікаво що запаху у комнаті не відчуваю, тим паче у квартирі. Фільтр справляється навіть з відкритим боксом). Але коли закриваю на ніч бокс - 70-80%. Обвішав рослинку кулерами, сподіваюсь не зловлю плісняву Ще по троху підрізаю лопухи. Починаю знизу. Таким чином відкриваю світло шишкам, та забеспечую ліпший обдув. Шкода що не всі коли зміг вивести на світло, требо було трошки решучим бути - покоцати лопухі які заважали. І ці коли відстали у рості, і зараз вже точно не наздоженуть. Коли передостанній раз робив дефоліацію назбиралось багато листя. Щось шкода стало його викидати. Вирішив зварити Бімбу Робив вперше, на сгущеному молоці. Взагалі не очикував на якийсь результат, але 50мл стаканчик зробив свою справу. Прям як по підручнику) Звісно велику роль зіграло те, що у мене толеру не було зовсім. Залишилось ще багато, тому зробив на цьому періг. Смак все одно відчувається, але ефект є. Наступний раз зроблю масло. Сподіваюсь підари русняві не завадять завершити як треба мій перший цикл. Вже хочеться спробвати новий сорт, але треба бути реалістом. За теперішньою сітуацією довести наступний гров буде маловірогідно. ДВК 48 Прихований текст ДВК 49 Прихований текст ДВК 54 Прихований текст ДВК 64 Прихований текст ДВК 70 Прихований текст ДВК 75 Прихований текст ДВК 79 Прихований текст ДВК 83 Прихований текст 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 580 Опубликовано: 20 апреля, 2024 Привіт бро, що по запаху , сильно фонить ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 20 апреля, 2024 3 хвилини тому, Яр13 сказав: Привіт бро, що по запаху , сильно фонить ? Привіт, мабуть це сама не пахуча травичка, у мене постійно бокс відкритий, не має штину 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 24 апреля, 2024 Вітаю, шановні! Ось ще один тиждень позаду. Ростемо. ДВК 89, 12/12 24 дні. Прихований текст Компот зараз даю такий: на 3л кранухи відфільтрованою трьохступеневим фільтром (ppm 170 pH 6.7) даю 2.4|1.2|4.4ml/3l МГБ, 1.4ml/3l Cal/Mag, 4ml/3l Big Bud, 2ml/3l B-52. Виходить ppm 670 pH 6.0. Може калатаю слабки розчин, але я ліпше недокормлю, ніж засол зараз ловити. CalMag по трошку зменшую, дефа не маю, а просто так завищувати ppm не бачу сенсу. Десь тиждень тому тільки прийшло розуміння, що можна перед поливом проливати 1л чистою води, щоб більше вийшло зайвих солей з дренажу. Раніше мій дренаж був майже такий сами як і компот, а тепер я бачу що рослинка рейально почала їсти. Дренаж зараз ppm 510. І тепер буду по трошку навалювати добрив. Підкажіть будь ласка чого мені додати у компот? Нещодавно робив капітальну дефоліацію. Залишилось багато свіжого листя, та ще до того збирав та сушив. І ось вперше зробив масло. А на маслі - печіво Десь тут бачив, хтось казав що листя не пручі Одне таке печівко, через 2-3 години розмазує добренько) Але, у мене і толера майже немає, бо маю стопи. Прихований текст 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 24 апреля, 2024 11 hours ago, DumbassEast said: Вітаю, шановні! Ось ще один тиждень позаду. Ростемо. ДВК 89, 12/12 24 дні. Hide contents Компот зараз даю такий: на 3л кранухи відфільтрованою трьохступеневим фільтром (ppm 170 pH 6.7) даю 2.4|1.2|4.4ml/3l МГБ, 1.4ml/3l Cal/Mag, 4ml/3l Big Bud, 2ml/3l B-52. Виходить ppm 670 pH 6.0. Може калатаю слабки розчин, але я ліпше недокормлю, ніж засол зараз ловити. CalMag по трошку зменшую, дефа не маю, а просто так завищувати ppm не бачу сенсу. Десь тиждень тому тільки прийшло розуміння, що можна перед поливом проливати 1л чистою води, щоб більше вийшло зайвих солей з дренажу. Раніше мій дренаж був майже такий сами як і компот, а тепер я бачу що рослинка рейально почала їсти. Дренаж зараз ppm 510. І тепер буду по трошку навалювати добрив. Підкажіть будь ласка чого мені додати у компот? Нещодавно робив капітальну дефоліацію. Залишилось багато свіжого листя, та ще до того збирав та сушив. І ось вперше зробив масло. А на маслі - печіво Десь тут бачив, хтось казав що листя не пручі Одне таке печівко, через 2-3 години розмазує добренько) Але, у мене і толера майже немає, бо маю стопи. Hide contents Красава, класний гроу! Думаю, що цей сорт буде наступним в списку а підскажи, будь-ласка, чи робиш ти якісь дії з листям перед тим як його в масло перетворюєш? Наприклад декарбонізацію, чи сильний запах? Може підскажеш де можна рецепт масла саме для листя знайти? Бо де не дивлюсь - всюди для шишок 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 27 апреля, 2024 В 24.04.2024 в 19:44, MrSilverBullet сказав: Красава, класний гроу! Думаю, що цей сорт буде наступним в списку Дякую! В 24.04.2024 в 19:44, MrSilverBullet сказав: а підскажи, будь-ласка, чи робиш ти якісь дії з листям перед тим як його в масло перетворюєш? Наприклад декарбонізацію, чи сильний запах? Може підскажеш де можна рецепт масла саме для листя знайти? Бо де не дивлюсь - всюди для шишок За рецепт не скажу, робив майже навмання. Декарбоксилювання не робив, трошки не розумію нащо це робити, бо все одно піддаємо термічній обробці. ТГК то точно екстрагується у жири масла під час варіння, а потім на 180 градусах у духовці. Хоча то печево я запікав 15хв. На весь той продукт (що на фото зверху) я витратив дві пачки масла по 180г. Ще додавав поступово води, щоб рідина накрила все листя, з водою не пригорить, та зайве і не потрібне залишиться у воді. Варив годину, не доводив до кіпіння. Віджав через марлю та вилив у контейнер. Потім у холодильник до поки не затвердіє масло. Зверху масло зібрав, та трошки серветкую промакуй, щоб прибрати воду. Коли пік періг на молоці, смак трави був сильний. А на маслі майже не відчутно, більш смачно. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 27 апреля, 2024 ДВК 92 12/12 27 дні Цитата Ростемо-квітнемо, але не все так рівно як хотілось би) По перше, зловив трошки деф кальцію, останні поливи по трошку понижував CalMag у компоті. Але це не страшно... Мене більше бентежить що наче хтось жре мої листя, і шкідників я поки ще не знахожу. Може хтось з таким стикався: Цитата Коли шукав шкідників, у мішку, у самих коріннях побачив дуууже маленьких жучків. Погуглив, схоже на ґрунтовних клещів. Хто стикався з ними? Ось тільки так зміг сфотографувати: Прихований текст Та і вологість зависока. Погода останнім часом похмарна, уночі вологість піднімається до 80% . Зараз хоч сонечко вийшло, має стати ліпше. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 28 апреля, 2024 On 4/27/2024 at 12:22 PM, DumbassEast said: Декарбоксилювання не робив, трошки не розумію нащо це робити, бо все одно піддаємо термічній обробці Чисто в теорії - це збільшує кількість тгк в листах, бо інші сполуки перетворються в тгк Лазив по форуму, хтось робив тести і писав що так більше пре, але не впевнений) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 5 мая, 2024 Ось і настав 100 ДВК та 35 день 12/12 Ростемо та квітнемо. Експерементую з поливом. Якось витратно на кокосі кожен день лити компот, хочу іноді проливати водою. Може насправді не займатись фігнею, та дати рослині спокійно закінчити свій цикл =] Погода на дворі сонячна - волгість у боксі впала до 40%-55% Нещодавно підрізав лопухи, та своїми кривими руками рубанув не величку колу. Ну шош, прийшлось зняти пробу) Просушив пару днів, через бонг пів напасу. На смакових якостях загострюватись не буду, земляний смак розібрав тільки По ефекту так що можна виділити - розслаблення м'язів. Так було приємно, наче мені робили массаж, хоча я тоді був на ногах) Вишче мене питали за запах. Зараз він з кожним день стає сильнішим. Сьогодні коли зайшов до дому, то вловив запах одразу. Не сильний, але явний. Мій бокс стояв трішки-трішки відкритим, та двері у кімнату були зачинені. Скоріш за все то фільтр треба міняти, бо до мене він як мінімум цикл пройшов. Пару питаннь на попиздіти: 1. Коли мені починати давати Овердрайв? І як його лити, разом з базою та додатками, чи чисто овердрайв з додатками? 2. Хоч до харву ще як мінімум 2 тижні, може хтось бажає навангувати скільки буде грам? Ще поділіюсь як я робив скрог. Щось мені не хотілось купувати готове рішення. Тому тільки з 3-ої спроби у мене вийшло Спочатку купив шнур з штучного матеріалу, а він взагалі погано зав'язується, слизький. Потім купив бавовняний шнур, та спробував саме сплести. Є ролік на ютубі, простеньку сітку можна сплести. Але вийшло криво) А ось на третій раз, як у казці, вже мені самому сподобалось як вийшо. Тупо вркутив 4 саморіза по периметру бокса. Натягнув шнур бавовняйний по периметру, потім накидав продольні та поперечні шнури. У місцях перетинання шнури закріпив маленькими стяжками. Рослині та мені подобається) ДВК 98 Прихований текст ДВК 100 Прихований текст 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 659 Опубликовано: 5 мая, 2024 Красивые бошки бро 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 12 мая, 2024 Ще один тиждень позаду, а точніше 107 ДВК та 42 день 12/12 Сьогодні був останній полив з Big Bud. Завтра вже почну давати Overdrive, планую поливати їм два тижні та готуватись до харву, Запах стає все сильнішим Пахне солодким, пряний, іноді схоже на гнилу диню (гнилу диню не нюхав, але здається що десь так пахне), іноді так концентровано як часник, а іноді трохи кавою. Але це все суб'єктивно, і мені дуже подобається запах, не можу надихатись) По троху знімаю пробу. На тижні підрізав лопухи, один кривий рух і разом з листом зрізав бокову шишку. Мене нагрибає. Особливо не помічаю якогось ефекту, просто бере. Але і толер у мене маленький. Також від зрізаних лопухів окремо відрізаю сахарні листочки ті які ближче до стовбура, роблю з них джоінти. Теж гребе, ліпше ніж барижне "зілля") Останній раз купував аж у серпні-вересні минулого року і сподіваюсь останній раз у житті ДВК 107 Прихований текст 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
laLdWUF420 3 Опубликовано: 12 мая, 2024 Круто! Чекаю вже скільки у вас буде грам(чи кг) :) Скоро у самого буде перший гров, то багато інформації з Вашої теми взяв :) Зара вивчаю які добрива краще брати, щоб меньше мороки з цим всим було, ростити буду на кокосі. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 13 мая, 2024 13 години тому, laLdWUF420 сказав: Круто! Чекаю вже скільки у вас буде грам(чи кг) :) Скоро у самого буде перший гров, то багато інформації з Вашої теми взяв :) Зара вивчаю які добрива краще брати, щоб меньше мороки з цим всим було, ростити буду на кокосі. Дякую, бро! Мені і самому цікаво скільки вийде! Звісно хочеться 100+г, але це все мої вологі мрії Я б тобі порадив одразу взяти удобри Jungle Juice від Advanced Nutrients і не матимеш з ними проблем. Їх можна взяти у бро @kriss, оригінальні добрива, дешевше та можна замовити невеликий об'єм. Теж визначся який об'єм тобі буде потрібен. Мій гров займе десь 120 днів, і бази по 250мл мені вистачить упритул. Це ще враховуючи що десь місяць використовував інші добрива. Також pH+/pH- потрібні будуть. Але витрачання буде не ровномірним. У мене майже закінчилась ємність на 100ml з pH-, а pH+ майже повна. Тут для себе визначив один момент - коли будеш калатати компот, то додавай pH-\pH+ по троху. Бо як що проскочиш потрібне значення, то треба буде додавати антагоніста. А його придеться додавати набагато більше, а це зайві солі та ppm компота буде вище. Ще дуже пораджу подивитись репорти від бро @DikiyLaserPiuPiu. Хоч перші репорти у нього були на землі - з них я теж відібрав багато корисного. І вже можу зробити висновок зі свого репорту, що проростивши у таблетці можна одразу висаджувати у кокос без всяких додаткових пересадок у маленьки горщики) Як почнеш репорт, залюбки завітаю та буду ділитись своїм маленьким досвідом 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 16 мая, 2024 Браза почитав твої результати, ти красава!) Багато досвіду цей гров тобі приніс я бачу. Продовжуй діло гроверське, до бариг більше ні ногою 😀. Як знімеш гарно пролічи не забудь) це основа для гарного стафа) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 16 мая, 2024 4 години тому, Dunulbul сказав: Браза почитав твої результати, ти красава!) Багато досвіду цей гров тобі приніс я бачу. Продовжуй діло гроверське, до бариг більше ні ногою 😀. Як знімеш гарно пролічи не забудь) це основа для гарного стафа) Дякую, дуже приємно приймати такі відгуки! Сушити та лікувати збираюсь по правилам, нема куди поспішати. Хочу нарешті отримати задоволення від процесу вживання 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас