Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

ДВК - 115    12/12 - 50

По планах ще тиждень поливати Overdrive, а там вже подивлюсь, чи робити промивку та готуватись до харвесту.

Через прищепку-збільшувальне скло до телефону пильную за трихомами. Десь 10% бурштинових трихом. Як що за тиждень набереться хоча б 50% - почну промивати, бо вже затягнувся гров)

Ще прибрав з добрив "Grow". Хай починає жерти свої лопухи.

Погода зараз волога, тож вологість і у боксі 60%-70% :bayan:

Де ваші прогнози по вазі? :flagdja:

ДВК 115

Прихований текст

DVK115.1.thumb.jpg.9730c63bf5f2492008443274bc575959.jpgDVK115.5.thumb.jpg.7e085380b3c413b49d53d1934db26215.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

10 хвилин тому, DumbassEast сказав:

Привіт бро, гарно виглядає , думаю 150гр буде . Сам скільки хотів би ?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 хвилини тому, Яр13 сказав:

Привіт бро, гарно виглядає , думаю 150гр буде . Сам скільки хотів би ?

Моя психологічна відмітка 100гр) Така собі ачівка.

А ще гарно коли сподіваєшся на гірше, а результат краще =]

• Like +1 3

Поделиться сообщением

29 хвилин тому, DumbassEast сказав:

прогнози

+-200

29 хвилин тому, DumbassEast сказав:

ДВК - 115    12/12 - 50

По планах ще тиждень поливати Overdrive, а там вже подивлюсь, чи робити промивку та готуватись до харвесту.

Через прищепку-збільшувальне скло до телефону пильную за трихомами. Десь 10% бурштинових трихом. Як що за тиждень набереться хоча б 50% - почну промивати, бо вже затягнувся гров)

Ще прибрав з добрив "Grow". Хай починає жерти свої лопухи.

Погода зараз волога, тож вологість і у боксі 60%-70% :bayan:

ДВК 115

Приховати вміст

DVK115.1.thumb.jpg.9730c63bf5f2492008443274bc575959.jpgDVK115.5.thumb.jpg.7e085380b3c413b49d53d1934db26215.jpg

Бомбезно виглядає, вангую 200+

• Like +1 2

Поделиться сообщением

20 хвилин тому, DumbassEast сказав:

Моя психологічна відмітка 100гр) Така собі ачівка.

А ще гарно коли сподіваєшся на гірше, а результат краще =]

В тебе 110w світла ? Грам на ват  буде 100%  це мінімум , але моя думка що 150+ 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 години тому, Dunulbul сказав:

Бомбезно виглядає, вангую 200+

1 година тому, Яр13 сказав:

Грам на ват  буде 100%  це мінімум , але моя думка що 150+ 

Дякую! О це ви мене зараз накрутили :rasta_laugh:

1 година тому, Яр13 сказав:

В тебе 110w світла ?

Castaman казав що десь 115w споживає, але я не на максимум викручую діммер, трошечки зовсім не докручую. Десь читав що так більше КПД, та не так сильно деградувати діоди будуть.

І ще таке відчуття, що на фотках вона виглядає більше і красивіше =]

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

4 хвилини тому, DumbassEast сказав:

Дякую! О це ви мене зараз накрутили :rasta_laugh:

Castaman казав що десь 115w споживає, але я не на максимум викручую діммер, трошечки зовсім не докручую. Десь читав що так більше КПД, та не так сильно деградувати діоди будуть.

І ще таке відчуття, що на фотках вона виглядає більше і красивіше =]

Багато залежить від того чи  шишкі тверді і плотні (зараз жмякати їх не треба 😁) чи воздушні , ну ти зрозумів - на один і той же об'єм може бути різна вага . 

Я щось пропустив цей момент, ти вже скубав бошкі , як вона на покур ?

Поделиться сообщением

Ровного цикла! 

Подписался

• Like +1 1

Поделиться сообщением

18 годин тому, Яр13 сказав:

Багато залежить від того чи  шишкі тверді і плотні (зараз жмякати їх не треба 😁) чи воздушні , ну ти зрозумів - на один і той же об'єм може бути різна вага . 

Я щось пропустив цей момент, ти вже скубав бошкі , як вона на покур ?

так, вже куштую по трохи) головні коли не чіпаю, а ось малі коли які від основних відростають - куштую. Обираю менш перспективні. На смак звісно поки ще трава травою, а ефект - ну напалює, що ще треба) Як що з друзями, то всі розмовляють, всі регочуть. А ось як один палиш, ну таке. Зараз такий час, що дуже легко і тверезим заганятись. А шмалюка може це тільки примножити...

Здається я більше задоволення отримую від самого грову, від вигляду шишла, ніж від покуру. Наче на цукерки дивлюсь :feedme:

Ще приємно коли своє палиш, та можеш пригощати друзів) Але нікому не розповідаю що гровлю

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Йдемо до фінішу! :flagdja:

ДВК - 121    12/12 - 56

Завтра даю останній раз добрива. Далі 5 днів проливаю просто водою. 3 дні темряви та засухи. ХАРВЕСТ!

У підсумку 129 днів грову буде.

Також з сьогоднішнього дня вирішив зменшити світло на одну годину. Хай починає квапитись набирати ще більше смоли)

Ще ось подумав, весь час ми свої рослинки доглядаємо та турбуємось за них. А вже перед самим харвом починаємо над нею знущатись. Спочатку прибераємо їжу, потім воду та світло. І це все при тому, що не даємо рослинці виконати її призначення. А потім же самі і ріжемо. Трошки сумно від цього...

Прихований текст

DVK121.1.thumb.jpg.29ec685ce265ffd668b331c7e69adfc1.jpgDVK121.3.thumb.jpg.75984cb01a363fe6874dbb1512a30e23.jpg

Бачили колись такі шапочки? Таке у мене на трьох колах. Здається я таке впершу бачу, або просто не звертав уваги на фотографії з інших гровів. На виглядт це суцільні трихоми :feedme:

Прихований текст

DVK121.2.thumb.jpg.878baae237600f8a0417eaed909561c8.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

41 хвилину тому, DumbassEast сказав:

Йдемо до фінішу! :flagdja:

ДВК - 121    12/12 - 56

Завтра даю останній раз добрива. Далі 5 днів проливаю просто водою. 3 дні темряви та засухи. ХАРВЕСТ!

У підсумку 129 днів грову буде.

Також з сьогоднішнього дня вирішив зменшити світло на одну годину. Хай починає квапитись набирати ще більше смоли)

Ще ось подумав, весь час ми свої рослинки доглядаємо та турбуємось за них. А вже перед самим харвом починаємо над нею знущатись. Спочатку прибераємо їжу, потім воду та світло. І це все при тому, що не даємо рослинці виконати її призначення. А потім же самі і ріжемо. Трошки сумно від цього...

Приховати вміст

DVK121.1.thumb.jpg.29ec685ce265ffd668b331c7e69adfc1.jpgDVK121.3.thumb.jpg.75984cb01a363fe6874dbb1512a30e23.jpg

Бачили колись такі шапочки? Таке у мене на трьох колах. Здається я таке впершу бачу, або просто не звертав уваги на фотографії з інших гровів. На виглядт це суцільні трихоми :feedme:

Показати вміст

DVK121.2.thumb.jpg.878baae237600f8a0417eaed909561c8.jpg

Дуже гарно бро ! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

ХАРВЕСТ!

Через обставини провів харвест раніше запланованого. У когось взагалі буває за планом?! :giggling:

Десь два дні вийшло потримати у темряві за без поливу.

Фотографії не робив, спочатку думав що пізніше зроблю, а потім вже просто заєбався) П'ять годин з гаком сидіти у одному положенні та скубати, ще то діло)

На мокру трошки потрімив, прибрав великі лопухи та листя без цукру.

Коли шишки ще не висохли, здавалось - оце буде вражай)

Через п'ять днів у боксі, при вологості ~60% шишики просохли. Сушив разом зі стовбурами. Навіть пересушив.

Далі знов п'ять годин з гаком скубав вже ретельніше. Заєбався)

Зважив:

Великі шишки - 69г (насправді там буде менше, гілки теж додають ваги добряче).

Маленьки шишки - 48г.

Попкорн - 37г.

Тріму було багато, але не важив.

Разом залізно 100г шишек. Хоч губу я встиг розкатати на більше, але моя психологічна планка подолана. Але все ж бл.. за 126 днів і 100г) Не зміг здивувати не себе не вас)

Трошки поміркувавши зробив деякі висновки:

- низа у мене погано набрали, бо вивів багато кол, а між ними свтіло не проходило. Площі боксу не вистачало для такої кількості.

- може ще треба було сильніше порубати лопухи, дати світла тим самим низам.

- затягнув вегу, через те після встановлення скрогу не дав додаткового часу на витягування, а рости ще було куди.

Про шишки:

Низа вийшли такі собі, взагалі не камінь) верха прям добрячі, тверді, але стрункі.

Але ефект - взяв маленьку нижню шишечку, хапанув з неї десь чверть. З моїм маленьки толером то було вражаюче) Не в гімно звісно (я так не люблю), але наче мене хтось взяв міцно в руки та тримав) Треба буде добряче так напаснутись, вийти за межу)

Смак - слабенький але вже є, приємний. Сіна вже не відчував, навіть горло не дерло, тільки по легеням б'є. А це тільки після просушки.

Так як шишки були пересушені, додав лимонної цедри до банок на один день. Одразу сітуація виправилась, шишки стали м'якішими, а запах цедри змішався з шишками і дав цікавий симбіоз)

Десь тижні через три ще раз зроблю огляд на смак та ефект.

Дякую що слідкували за моїм репортом! :flagdja:

P.S. Не знаю коли почну наступний гров, через підарів ціни на енегрію ростуть, та саме харчування не стабільне. Можу тільки побажати вдалого грову тим відчайдушним, хто буде продовжувати гроверьске діло!

ДВК 126

Фотографії перед останнім вимкненням світла:

Скрытый текст

DVK126.1.thumb.jpg.b222d4145331ab2d5c05cab2e797ca64.jpgDVK126.4.thumb.jpg.f0ff47a0d8030eb95259ab855559f380.jpgDVK127.1.thumb.jpg.fa837a5e8fa59c7d40c0f5beb0ccf299.jpg

ВРОЖАЙ

Скрытый текст

Harvest1.2.thumb.jpg.0f81cd60cf5e89de48e18ca0d0e68c03.jpgHarvest2.1.thumb.jpg.b9fb2e491f783491aa52e440fbc905e6.jpg

• Like +1 10

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

З харвестом бро , в загальному всіх шишок 150гр вийшло , те що попкорн то фігня , головне що навалює достатньо 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

С харвом бро! Удачного покура:giphy:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

З харвом бро, ти підняв своє+ отримав досвід, що ше треба для щастя) вважаю твій гров вдалий, а вага то таке, тобі і цього вистачить огого

Изменено пользователем Dunulbul
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Дякую, бразеси, за відгуки! :embarased:

Так як далі гровити дуже ризиковано, планую зайнятись трошки іншим. Я зберіг стеблі, та хочу з них зробити фітіль щоб запалювати через нього стаф)

Ось знайшов непоганий гайд. Друга частина.

Вже замочив у ведрі стеблі, похвастаюсь результатом як вийде щось)

hempwick20(3)-2000x2000-800x800.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю з гровом! 
Вражаючий урожай, враховуючи розмір боксу і кількість світла. Я теж тільки що захарвив з бокса 40х40, сподіваюсь, що хоча б 40гр. зможу отримати вкінці 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

З харвом братан!Класні шишки,видно дуже смолянисті,красава😊

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Молодець, чесно, це ж теж результат, з твоїм малим толером, якщо на одного, 1 г це +- 150 суток гарного настрою, а якщо тільки ввечері то це на рік майже, але ти добра людина, тому будеш пригощати, тому закидуй ще одну ) гарного настрою і великих рослин, експериментуй, воно того варте )

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 13.06.2024 в 19:23, Maui сказал:

Молодець, чесно, це ж теж результат, з твоїм малим толером, якщо на одного, 1 г це +- 150 суток гарного настрою, а якщо тільки ввечері то це на рік майже, але ти добра людина, тому будеш пригощати, тому закидуй ще одну ) гарного настрою і великих рослин, експериментуй, воно того варте )

Та я б залюбки ще одну почав, на черзі як раз ще одна класика була - фотік White Widow від Green House. Але через підарів не погровити :bayan:

Поделиться сообщением

10 часов назад, DumbassEast сказал:

Та я б залюбки ще одну почав, на черзі як раз ще одна класика була - фотік White Widow від Green House. Але через підарів не погровити :bayan:

Та да з цим відключенням світла, є тільки варіант якийсь дешевий автік на балконі, індику щоб встигла 😉

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

Прийшов час зробити тріп репорт МОЇХ шишек :rasta_laugh:

Майже місяць маринувались шишки у банці. На пробу обирав не самі верха, поки що шкодую чіпати таку красоту)

Палю через бонг, без перкулятора, але додаю у воду лід.

Взяв рандомну маленьку шишечку, розмолотив у гріндері. Зробив маленький напас. Горло не дере взагалі, але все одно по легеням б'є, навіть після лікування. Я спеціально взяв маленький напас, щоб за пару разів потягнути та відчути смак. Смак приємний, навіть присмак солодкого залишається)

Але смак та як палиться то фігня. Від того що б'є по легеням, трошки покашляв і мене сука роз'єбало! Через хвилин 15 я міг піти "відпочивати", але зібравши всю свою волю, я витримав першу хвилю) На скільки довго тримає не скажу, бо я зазвичай хапаю вечором, години 3-4 тріпую та спати.

Реально, я задоволенний СВОЇМ врожаєм) З моїм маленьким толером реально бімба.

Також зі стеблів, а точніше з кори звив конопляний канатик, та пропитав віском. Вийшов такий собі фітіль, для того щоб прикурювати стаф. Температура горіння менше за запальничку, та спалюється не газ, менш шкідливишій конопляний канатик) На справді то не прям важливо, мені просто було цікаво щось "зкрафтити". Фоток не робив, але вийшло дуже так грубо)

Прошу закрити репорт @kostia.

Усім ровного грову та мирного неба! :flagdja:

• Like +1 6

Поделиться сообщением

@DumbassEast не могу бро,я уже не админ ,пидары сломали как сайт так админов всех и убрали.

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...