Semen66 74 Опубликовано: 29 января, 2024 1 час назад, Dunulbul сказал: це лишній стрес рослині і заморочки тобі) СссстреСС, фотику ??? Бро, не делайте мне смешно ..... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 74 Опубликовано: 29 января, 2024 1 час назад, Dunulbul сказал: це лишній стрес рослині і заморочки тобі) СссстреСС, фотику ??? Бро, не делайте мне смешно ..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 29 января, 2024 17 хвилин тому, Semen66 сказав: СссстреСС, фотику ??? Бро, не делайте мне смешно ..... Ну на основне питання ти не відповів, але я знаю відповідь) зрозуміло Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 74 Опубликовано: 29 января, 2024 11 минут назад, Dunulbul сказал: , але я знаю відповідь) зрозуміло Ну, если знаешь відповідь, то на хер спрашиваешь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 29 января, 2024 22 хвилини тому, Semen66 сказав: Ну, если знаешь відповідь, то на хер спрашиваешь? Та зрозуміти хотів піздабол чи ні, ну вже зрозумів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 30 января, 2024 підписався , послідкую люблю цей сорт таблетку висаджуй відразу ,не морочся, корені мають розповсюджуватись, для того і поливають на початку по колу , щоб коріння до води тягнулося не буде великої різниці просто 1.2 дні швидше 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 30 января, 2024 50 хвилин тому, BlueberryMuffin сказав: підписався , послідкую люблю цей сорт Дякую! Хочу з класичного сорту розпочати, взнати який він на смак) А то бариги продають, навіть не знають що за сорт. 47 хвилин тому, BlueberryMuffin сказав: таблетку висаджуй відразу ,не морочся, корені мають розповсюджуватись, для того і поливають на початку по колу , щоб коріння до води тягнулося А ось тут - буду далі упиратись, хоч бийте мене) Хочу спробувати як я напланував собі. Потримаю до 7-го дня десь, подивимось на коріння разом) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 30 января, 2024 Листя ще розвиваються повільно, основний ріст відбувається унизу Температура вдень 24.6, вночі падає до 21. Вологість впала до 59%, набрав у піддон води. 3ДВК Прихований текст 4ДВК Прихований текст 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 30 января, 2024 32 хвилини тому, DumbassEast сказав: Дякую! Хочу з класичного сорту розпочати, взнати який він на смак) А то бариги продають, навіть не знають що за сорт. А ось тут - буду далі упиратись, хоч бийте мене) Хочу спробувати як я напланував собі. Потримаю до 7-го дня десь, подивимось на коріння разом) Від того що подивишся на коріння ти не зрозумієш шо це тобі дало, бо треба порівняння 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 30 января, 2024 1 час назад, Dunulbul сказал: Від того що подивишся на коріння ти не зрозумієш шо це тобі дало, бо треба порівняння 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 1 февраля, 2024 Нічого особливого не відбувається за ці дні. Рослинка виглядає добре, навіть піднімає листочки до світла. По трошку підкручую діммер на лампі. З сьогоднішнього дня корінці почали лізти з таблетки. Щоб не потрапляло на них світло зроби та поставив у імпровизовану "казна-що". Відрізав низ від альюмінієвої банки. Вдрізав носок шкарпетки та натягнув на банку) Вийшла як тканева мульча. Може роблю багато зайвих рухів, але у перший гров хочу побавитись, буду вірити що це все працює 5ДВК Прихований текст 6ДВК Прихований текст Так як корінці вже полізли, завтра чи після завтра зроблю пересадку у невеликий горщик. А може вже не марочити голову та у основний гроубег?! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 февраля, 2024 10 годин тому, DumbassEast сказав: Нічого особливого не відбувається за ці дні. Рослинка виглядає добре, навіть піднімає листочки до світла. По трошку підкручую діммер на лампі. З сьогоднішнього дня корінці почали лізти з таблетки. Щоб не потрапляло на них світло зроби та поставив у імпровизовану "казна-що". Відрізав низ від альюмінієвої банки. Вдрізав носок шкарпетки та натягнув на банку) Вийшла як тканева мульча. Може роблю багато зайвих рухів, але у перший гров хочу побавитись, буду вірити що це все працює 5ДВК Показати вміст 6ДВК Приховати вміст Так як корінці вже полізли, завтра чи після завтра зроблю пересадку у невеликий горщик. А може вже не марочити голову та у основний гроубег?! Поки ти пересадками займаєшся ти втрачаєш час, ось як у мене була на 6 ДВК 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 февраля, 2024 Зверни увагу, друга пара листя в розмірі сімядолі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 2 февраля, 2024 був ют в 55 минут назад, Dunulbul сказал: Поки ти пересадками займаєшся ти втрачаєш час, ось як у мене була на 6 ДВК був би в нього автік він би стільки не грався ну а так, хай тішиться людина 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 2 февраля, 2024 11 часов назад, DumbassEast сказал: А може вже не марочити голову та у основний гроубег?! та ні, ще тиждень- другий почекай) 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 2 февраля, 2024 2 години тому, Dunulbul сказав: Поки ти пересадками займаєшся ти втрачаєш час, ось як у мене була на 6 ДВК 1 година тому, BlueberryMuffin сказав: та ні, ще тиждень- другий почекай) Та добре, добре, переконали Сьогодні нажаль не зможу пересадити, бо не підготував потрібний об'єм води. Треба щоб відстоялась добу. Завтра все буде) Але я сьогодні зробив 1л тестового розчину, подивився скільки буде ppm на 1мл/л МГБ/КалМаг/Піранья. Вийшло ~630ppm. Вважаю це гарним показником. Таким розчином буду заряджати кокос. Ще, з заздалегіть відстоянною водою зробив трошки розчину з МГБ 500ppm та зі шприца трошки полив рослинку. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 3 февраля, 2024 Вдалого грову) Бро не залюби її )) Дуже гарний сорт а головне стійкий до стресів і пройобів гровера ( як у мене було спочатку), тому не очкуй і пересаджуй. Не забудь трохи водички по краям дати і потім на дні 2 привязуй себе до батареї і не чіпай її, нехай росте. По заряду кокоса я б радив зарядити до 1000 ппм, тому як стандартно навіть в готових пакетах з кокосом буфер там від 800-1100 ппм Ну і саме головне бро, не проливай кокос звичайною водою без компоту НІКОЛИ окрім фінальних стадій якщо хочешь промити землю і підготувати рослину до харву. Так буде простіше зрозуміти скачки ппм та пш, навіть якщо зловить передоз, просто зменьш кіл-сть добрива на літр розчину. Ох щось понаписував напаяним але наче все толкове відписав 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 3 февраля, 2024 1 година тому, Технотопарь сказав: Вдалого грову) Бро не залюби її )) Дякую, бро! Ведить мене, та я пойду) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 3 февраля, 2024 Ну штош, цей день настав) Нарешті я пересадив малечу Мій експеремент з затримкою пересадки вважаю не вдалим. Коріння не сильно наросли, хоча і повилазили з таблетки. Прихований текст Замішав розчин з ppm 600 та pH 6.2. Розчинив брікет Plagron Coco Brix і додав перліту у пропорції 70/30. Навіть не сильно засрався Прихований текст Пересадивши малечу зверху кокосу присипав корою з дерев. У магазині був тільки субстрат до орхідей, тому у упаковці разом з корою були якісь сухі залишки рослин. Сидів викалупував. Не беріть таке. Сподіваюсь причепом ніякої живності не заніс. Але вийшло красиво) Прихований текст Ну все, зараз як пульне і наросте кіло шишла 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 4 февраля, 2024 Хай росте велика 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 4 февраля, 2024 19 часов назад, DumbassEast сказал: зверху кокосу присипав корою з дерев і нахіба не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 4 февраля, 2024 21 хвилину тому, BlueberryMuffin сказав: і нахіба Мульчування Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 4 февраля, 2024 22 години тому, Технотопарь сказав: не проливай кокос звичайною водою без компоту НІКОЛИ А чому? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 4 февраля, 2024 46 минут назад, andriyko сказал: А чому? вимиваєш буфер кокос не земля , в ньому для рослини само по собі нічого нема не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 4 февраля, 2024 Что чим оприскує по листу і у яких пропрціях? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас