Kroonik 497 Опубликовано: 28 января Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 29 января @Warming я збераюсь на цій неділі автіки саджать під днат 400 w +досвет есл 150 ват, могу бахнуть репорт и ти мені разповіси як годувати правильно))) ТДС метр у мене е.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Michman 3 263 Опубликовано: 29 января @Kroonik лучший пш метр который я видел был у флорагровинг, за полтора года даже калибровка не сбилась, я и не знал что так бывает ))) Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 1 127 Опубликовано: 29 января 14 години тому, Kroonik сказав: так, хочу потренуватися, я інвалід, час в мене є...... ти звернувся за порадою до колективного розуму. колективний розум тобі каже - не займайся дурнею - купи рідкий рн та насолоджуйся життям. приготував відро розчину - поміряв, зкорегував рн - підлив город. хулі не ясно?(с) Л. Подеревлянський 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 29 января 1 час назад, jumbojet сказал: хулі не ясно?(с) Л. Подеревлянський Мій улюблений поєт )))) 1 час назад, jumbojet сказал: ти звернувся за порадою до колективного розуму. колективний розум тобі каже - не займайся дурнею - купи рідкий рн та насолоджуйся життям. приготував відро розчину - поміряв, зкорегував рн - підлив город. Пойняв !!!!!!!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 29 января 17 часов назад, Kroonik сказал: не розумію як це можна....вода дощова 7+ пш, ппм 30 а треба робити 6.5, +як удобри добавляєш пш падає до 5 пш, треба цого піднімати,.....або я щось не так розумію??? Існує метод по якому чим менше використовуєш вимірювальні пристрої, тим більше усі компоненти відповідають нормі. В дикому ауті набираю воду з невеликого ставка, який в спеку перенасичений мікро та макроорганізмами, цвіллю, намулом, якимись різнокольоровими розводами та іншими невідомими домішками, додаю в ту воду удобри на око і жодного разу не виникало думки перевірити який же там рн. Так само і з відстояною кранухою або дощовою. Керуюся лиш одним правилом: на стадії пророщування використовую перевірений субстрат і чисту воду. Буває навіть купляю магазинну негазовану питну для цього або в кипячену крануху додаю перекис. Коли рослина показала ріст - перехожу на стандартний догляд. 16 часов назад, Kroonik сказал: останні 2 роки я піднімав розсаду на Щедрій землі, а перед цим брав Флора Лімон+Роза... 2 роки все було гаразд... а потім якийсь рік я взяв землю і перестало рости. На другий рік взяв Щедру Землю і всі до однієї семки вилізли. Цього року узяв туж саму землю усі автіки що брав і садив пропали Це якийсь ребус 16 часов назад, Kroonik сказал: Цого року не знаю яку землю брать Походу якщо минулого і позаминулого року була Щедра, то тепер черга Флори? Вгадав? Бро, ти сам давно повинен був визначити яка земля тобі більше підходить і яку брати. 7 років грову це більш ніж достатній термін для засвоєння основних принципів вирощування. Бери ту землю, на якій в тебе менше траблів, це ж очевидно 17 часов назад, Kroonik сказал: це даже не під лампою я іх піднімав під сонцем Ну проблема і від сонця могла бути, в пластиковій банці з вологим субстратом буває така сауна утворюється, що паросток вмирає миттєво 17 часов назад, Kroonik сказал: Одні кажуть вікинь прибори, другі кажуть купи прибори Для індору кажуть купи, для ауту кажуть не купляй. За ті гроші краще землі толкової пошукати і буде кайф, або сємок жирних. Я беру на пророщування землю з магазину, а в лунку замішую магазинну з аутною 50/50. Це стосується і відер також. Якщо є ТДС метр, на своїй воді розведи удобри до потрібного ппм і замішуй далі в тій пропорції на око. На землі ти пш не вирівняєш все одно, а росте воно і без контролю цього показника непогано Ну і може спробуй інші сємки для чистоти експерименту ) Свіжачок якийсь... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 260 Опубликовано: 30 января 19 часов назад, Warming сказал: Для індору кажуть купи, для ауту кажуть не купляй. верные наблюдения поколений грова, на улице даже промывать не стоит. типа как кормят в домашних, один через два или как там еще, у меня пара сезонов на улице, первый сезон чередовал с водой. потом увидел мнение что это хрень. и на сл цикл без пш и пролива водой гровил, результат мне понравился, так же прочитал что пш менять на улице даже вредно для корней. там должен образоваться свой симбиоз, а кислота нарушает его...в прошлом сезоне попробовал и реально не было никаких траблов. из опыта понял, что на улице это все лишак, пш и чередование с водой.но земелька конечно покупная, брал землю https://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_4_250lмешал с перлитом и вермиком, только с фракцией погадал, слишком мелкую взял, но все выросло всеравно, цена за 250 литров думаю отличная... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 260 Опубликовано: 30 января кто будет заказывать землю, берите Субстрат Домофлор Мікс 30, 250л, там фракция 0/30мм https://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_30_250l а то что меньше для рассады норм. Субстрат Домофлор Мікс 4, 250лhttps://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_4_250l Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 532 Опубликовано: 30 января Мне одному жидкий пш тест не зашел от слова абсолютно. Ни туды с ним ни сюды. Я просто желтые пш метры последней ревизии покупаю. Дешево и сердито. Часто приходится мерять питьевую воду, по сему капать туда красители не совсем камильфо. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 260 Опубликовано: 30 января 4 часа назад, ХаПаZz сказал: Мне одному жидкий пш тест не зашел от слова абсолютно. Ни туды с ним ни сюды. Я просто желтые пш метры последней ревизии покупаю. Дешево и сердито. Часто приходится мерять питьевую воду, по сему капать туда красители не совсем камильфо. по этой теме я не сказал бы Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Kroonik 497
Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн
Поделиться сообщением
34 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас