Перейти к публикации

Моє вперше: indoor, грунт, автофем


Рекомендованные сообщения

Вітаю, шановне панство.

Ще на початку грудня я і гадки не мав, шо зі мною таке трапиться, але у бога Джа, мабуть, були свої плани)))

Все сталось досить несподівано, бо я ніколи не був завзятим споживачем. Ну не те шоб зовсім не споживав... Було діло, але дуже рідко, лише коли хтось в компаніі пригощав. Бо сам я ніколи це не купував, бо навіть не знав де його беруть))). Скажу відверто: я з іншого факультету. Ну, того, де вчать, як з складних вуглеводів, шляхом біохімічних процесів за допомогою дріжджів (переважно сахароміцетів), видобувати легкозаймисті сполуки групи етилів. Це, так би мовити, було моїм хобі протягом останніх років. А було всяке: починаючи з того, що можна зустріти на кожному подвір'ї у будь-якому селі до фракційного перегону шляхом тепломасового обміну азеотропних розчинів у ректифікаційній установці (тут мав бути якийсь алкосмайл, але не знайшов, вимбачте). А проміж цим ростив на підвіконні перчини. Не такі, як ростять усі, а ті, на які дивитись боляче, а куштувати їх треба тільки тоді, коли написав заповіт. Може хто чув про хабанеро, кароліну ріпер, скорпіон трінідад? Отож бо..

З початком повномасштабної війни на все забив. Були деякі запаси вдома - досі споживаємо потроху... Якби не йобана кацапня (шоб вони всі повиздихали), запасів вистачило б на десяток років, але ці виблядки розграбували мою дачу, де я зберігав стратегічні запаси. Сподіваюсь, що у кожного з них буде цироз печінки, бо вкрали геть усе! Як вони все познаходили, я не розумію. Бо знайшли навіть те, шо я колись закопав під льохом, та й сам забув)))

А поки я був тут, жінка жила деякий час у країні з легалайзом. І, якось ми розмовляли про те, шо було б цікаво щось виростити. Ну побалакали і забули. Хоча забув тіко я. А вона ні. І в грудні привезла звідти грець зна шо з написом Barni Farms. Каже, шо в цьому магазині попросила щось невибагливе і просте у догляді. А їй дали якісь три зернятка, які вона мені і привезла.

Ну я спочатку зрадів, бо такого в мене ще було... І все було б добре, і поставив би я на підвіконня ще один горщик, якби не побачив цінник на упаковці з трьома зернятками. Перевів на гривню в умі, потім перевірив на калькуляторі, потім перевірив в онлайн конветері валют і підохуїв, вибачте за мій хранцузький, бо одне зернятко вийшло більше 500 гривнів. Та яке підвіконня за такі гроші??? Зрозуміло, шо тут шось не те і тре вивчити питання, щоб розібратись - схуябто? Власне, все і почалось...

Десь з тиждень читав форум, але як у будь-якій справі треба володіти термінологією. А мій лексикон був обмеженій термінами "план", "бульбік", і ще по анліцькі - "джойнт". Ну, за тиждень, я вже розумів майже все, про що тут пишуть і поняв, що легкого шляху не буде... І почав я міркувати, де будуть рости дівчата (тут, я, типу, вже на жаргоні розмовляю, якщо що).

На сімейній нараді жінка одноособово винесла рішення, що строймайданчик буде на лоджії. Там мені виділили ділянку під будівництво, видали дозвіл, взяли хабар і треба було шукати проект, який можна було б взяти за основу. Гроутент мені не підходив, бо лоджія не опалюється, тобто треба гарне утеплення будиночку. Тому пішов на ОЛХ шукати тумбу-шафу-пенал-або щось більш-менш підходяще, та що не кидається в очі. Бо "перше правило бійцівського клубу - ніхто не повинен знати про бійцівський клуб". Але на ОЛХ я так нічого не вибрав, бо купувати якийсь недорогий мотлох - це санкції з боку жінки, а щось, що мало пристойний вигляд коштувало дурних грошей. Та й на додачу його треба було все одно переробляти-доробляти, тому став шукати інші варіанти. Згодом вирішив зупинитись на каркасі з металевого стелажа розміром 30см*75см.

IMG_0953.thumb.JPG.44c534eedb8342300baa0c1de1168858.JPG

Висоту можна регулювати, та я вирішив, шо 1 м буде досить для першого разу. Нє, ну а шо, он бро в репорті (тут, я знов, типу шарю терміни) виростив в системному блоці. Ще один в коробці від взуття. Може хтось колись виростить в чохлі від телефона? 
Потроху скрутив каркас, стіни в будиночку утеплив пенополістіролом, приладив дах, всередині обклеїв все пенофолом, зробив дверцята

IMG_0956.thumb.JPG.402b74d866dbf43a2ce4609ec919573d.JPG

і ..... розібрав все к грецям))) Бо треба спочатку думати, а потім робити, а не та як я.

Бо росте те зернятко щонайменше 3 місяці. Панькати його, пестувати, шоб шо? Отож. Треба розширятися.

Дістав другий, такий саме, стелаж. Скрутив обидва разом. Вийшла хатка 60*75. Ну це вже хоч щось... Підняв дах на 30 см.

Поки шло будівництво, до мене йшли каравани посилок з Китаю. Темореле, смарт-вимикачі, датчики, РН, ТДС, горщики... Але, як я засвоїв, що головне - це світло. Але ж воно і дороге. Тому був прийнятий компромісний варіант - побутові леди (які я отримав безкоштовно на пошті в обмін на старі лампи розжарювання), та китайські СОВ. 
Все це зібрав на каркасі з СД профілю. Два СОВа по 50 вт поставив на радіатори від проців з штатними кулерами. На лампи взяв найдешевші керамічні патрони. Всьго накрутив 14 патронів Е27 та два СОВа по 50 вт кожен. Загалом, десь 250 вт. На лампи для обдуву направив 2 кулера 120мм. Ще два кулери направив, щоб дули згори вниз. Підняв напругу на них до 15 в, щоб краще дули.

IMG_0968.thumb.JPG.8172eee149490ea832ccf21b04d2a323.JPG

Ввімкнув усе світло, на якусь хвилинку оченята трошки осліпли, та невдовзі прийшов до тями і почав дивитись на температуру. І дуже швидко зрозумів, що навіть взимку треба не обігрів, а охолодження. Бо ті лампи швидко нагрівали хатинку. Для вентиляції взяв 100 мм канальний вентилятор, підключив його через термореле. Зараз тримається температура 25-27 градусів.

Ну, коли світять лампи, воно, звичайно спекотно. А що, коли "ніч"? "Вночі" - прохолодно. Тому на ці 6 годин треба було думати якийсь обігрів. Оскільки в мене залишилось декілька патронів для ламп, то вірішив обігрівати лампою розжарювання. Але, якщо ви пам'ятаєте, всі такі лампи я обміняв на пошті на леди. Прийшлось купувати лампу розжарювання в супермаркеті. Вирішив взяти на 60 вт.

Те, шо лампа гріє, то добре. Та вона ще й (хто б міг подумати...) світить. А оскільки гріти треба вночі, то що робити? Ви ніколи не здогадаєтесь! Вірна відповідь - пити Бейліз. Бо Бейліз продають у дуже темних пляшках, з якої я, відрізавши дно, зробив плафон. Додатково обмотав фольгой. Другу обрізану 1,5 л пляшку від вина я використав як підставку. Вийшло і темно, і безпечно. Лампу підключив через димер і термореле. Вночі підтримує температуру 20-22 градуси і вмикається дуже рідко, бо будиночок добре тримає температуру. 

IMG_0970.thumb.JPG.0cb9ba9c077d7a4e36efbb563da7df74.JPG


Оселитися там мали дві автодівчини. Їх, а також набір добрив я придбав у бро з цього форуму @kriss

26.01 два зернятка (Big RBX та Big Grapes) сховав між вологими ватними дисками. 
Тим часом намішав грунту: третина універсального, третина цитрусового, і третина промитих кокос, перліт, вермікуліт у рівних долях. Горщики з тканини на 3 галона (12 л). Пролив це до дренажу. На вході було ТДС 32ррм  РН 7,25 (вода із зворотнього осмосу). вийшло в дренаж 146ррм, та РН 6,75, хай би що це не означало:smile:

27.01 Big RBX репнула , а Big Grapes ще не прокинулась
28.01 Big RBX вже косу висунула, а Big Grapes наче її не стосується

29.01 Big RBX як закричить: "Дядьку, сади мене в горщик, бо зімлію", а Big Grapes виявилась ледацюгою, тільки трохи щоки надула. Перша одразу, як і забажала, переїхала в горщик і заїхала в будиночок справляти входини, а іншу я по-батьківськи, ніжно клацнув по потилиці, шоб каска луснула. До вечора вона ще полежала між ватними дисками, наче процес потроху пішов. Щоб не розділяти дівчат, Big Grapes теж була висаджена в грунт. Обидві під пластиковими дірявими стаканами.

IMG_0959.thumb.JPG.89d13eb6f8735e66d6c32a7714120dc6.JPGIMG_0960.thumb.JPG.34025175f9f9ed4d95222ddbe34f8971.JPG


30.01 Big RBX знімає капелюха, Big Grapes ледача дівка лежить, наче в неї відпустка

IMG_0961.thumb.JPG.153297a09341b467e8d0dfc9861052b4.JPG

01.02 Big RBX росте,Big Grapes висунулась з землі, замоталась в хустку

03.02 Big RBX вже показала другу пару листя, а Big Grapes наче забула, навіщо на світ божий вилізла.

IMG_0966.thumb.JPG.1ff5d25e2bba1fd00da5b8c407aedbda.JPG

IMG_0967.thumb.JPG.af0b68e36bbe31b6d4fe704e5a00d825.JPG

Ну от шо з нею було робити? Кажуть, що можна допомогти зняти каску... Акуратно зняти не зміг. Дуже міцно трималась. Коротше - нема її більше. Я і не шкодую. Бо то, як у житті - як воно не пішло, то і нехай. Дістав із землі, а там якесь воно кволе було, волосина корінчика, а під каской наче утрамбоване. Треба було, мабуть, в менший горщик її пересадити, може щось з неї і виросло б. Та пом'яніть її, ледачу, хто це читає. 
Цього ж ранку взяв ще одне зернятко (дякую @kriss за додаткові горішки!), одразу трохи прикусив, щоб луснуло і положив між вологими ватними дисками
Далі буде... 

  • Like +1 22

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Все буде добре, молодець!!! Піднімав оба сорта. Будуть питання, пиши...

  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Успехов бро:rasta_peace:

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Наче казочку прочитав, але ще не закінчену) Чекаю на продовження та гарний кінець :jahwatering:

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Рівного грова :flagdja:

Я пам'ятаю свій перший бокс, з гівна і палок, був просто брус і пенофол, ведро двц, і більше нічого :oops: ні одного девайса для вимірювання :giggling: але пам'ятаю його досі, всі останні забув що і як, а його пам'ятаю :weedbush: перший куст це як перша дівчина, на все життя у спогадах...

  • Like +1 4

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ласкаво просимо.

Вдалого першого грову, друже. Нехай все вийде, правильно що зробив репорт перший раз, підкажуть люди, якщо накосячиш, але підхід з розумом, тому думаю через 100 днів куритимеш запашні шишки.

 

Автомати від Кріса потужні ростуть, удобри теж вже перевірені давно, тому сам Джа велів тобі підняти достойні расти. 

Изменено пользователем FeniX3
  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

удачі гарний підхід :flagdja:

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

то що там жінка привезла?

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Тобі шось з видувом треба буде рішати, вентиляція постійна має бути а не по термореле, щоб бюджетно то я б зробив постійний активний видув(але меншої потужності) з пасивним вдувом через трубу з твоєю лампою на 60вт всередині без всяких реле. Не впевнений шо ця хуйня буде працювати, ну але ти сам пішов важким шляхом. Зверни увагу шо в тебе грунт не зараяжений, але скоріше всього на приборі ше стояло х10 збоку, тоді все ок.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Успехов,не плохо заморочился для первого раза.

Кстати когда ты писал,шо може кто то вырастит в коробке от смартфона,то попал в самую точку,по тому как есть такой репорт на форуме.

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
19 годин тому, jumbojet сказав:

то що там жінка привезла?

Gorilla Glue Auto, якщо не помиляюсь. 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
9 годин тому, jahzist сказав:

Тобі шось з видувом треба буде рішати, вентиляція постійна має бути а не по термореле, щоб бюджетно то я б зробив постійний активний видув(але меншої потужності) з пасивним вдувом через трубу з твоєю лампою на 60вт всередині без всяких реле. Не впевнений шо ця хуйня буде працювати, ну але ти сам пішов важким шляхом.

Справа в тому, що температура зовні боксу не постійна і може коливатись в значному диапазоні - від мінусової, коли відкриваю провітрювати кімнату; до кімнатної, коли рама зачинена, а двері в кімнату відчинені. Тому, мабуть, без термореле не обійтись, бо або замерзне, або зіпріє. Спробую зменшити оберти вентилятора, а там подивлюсь, шо воно вийде. 

Цитата

Зверни увагу шо в тебе грунт не зараяжений, але скоріше всього на приборі ше стояло х10 збоку, тоді все ок.

Дякую, навіть не знав, що там ще є разрядність.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

6 годин тому, Хотабыч сказав:

Успехов,не плохо заморочился для первого раза.

Кстати когда ты писал,шо може кто то вырастит в коробке от смартфона,то попал в самую точку,по тому как есть такой репорт на форуме.

Це вже банзай якийсь...

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Вибачте, може дурне питання, але чи юзав хтось для очищення повітря щось типу аквафільтра? На кшталт того, що стоїть на автомобілі ЗАЗ, або на зразок мийки повітря. Бо хочу зробити зовнішній фільтр з мінімальним опором повітря, і на думку спадає лише така конструкція. Та чи буде вона ефективна?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Легкого грову,бро!:jahwatering:

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Китайських тих бездрайверних модулів купи про запас - вони горять сильно

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
4 часа назад, Kitopes сказал:

Вибачте, може дурне питання, але чи юзав хтось для очищення повітря щось типу аквафільтра? На кшталт того, що стоїть на автомобілі ЗАЗ, або на зразок мийки повітря. Бо хочу зробити зовнішній фільтр з мінімальним опором повітря, і на думку спадає лише така конструкція. Та чи буде вона ефективна?

не буде це ефективно. Хоча напевно краще ніж нічого 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 години тому, Neverminder сказав:

Легкого грову,бро!:jahwatering:

Дякую!

 

2 години тому, Neverminder сказав:

Китайських тих бездрайверних модулів купи про запас - вони горять сильно

Ой-йо. Завтра ще замовлю

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 години тому, GG19876 сказав:

не буде це ефективно. Хоча напевно краще ніж нічого 

А чи не можете підказати, яка саме конструкція використовувалась? Чи, може, посилання на обговорення, бо не знайшов нічого подібного

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Big RBX2 Вже 8 день від каски. 

IMG_0976.thumb.JPG.d9cdf64ba548b087b410db585d3b6a05.JPG

Наче все в межах норми. За пару днів хочу додати оприскування на ніч сульфатом магнію. 

А от з новим зернятком Big Grapes незрозуміло.  На 5 день між ватних дисків виглядає так

IMG_0978.thumb.JPG.48caa16b843e0f4269f9291b5f497e12.JPG

Як вважаєте, хай ще полежить, чи можна висаджувати в грунт?

Я ще про всяк випадок поставив пророщувати ще одне зернятко. Третій сорт, що взяв Tangie Cookies. Його зернятко лежить третій день і виглядає так

IMG_0979.thumb.JPG.a5da8cd74270b5b0f52016f120315474.JPG

Изменено пользователем Kitopes
  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ще попередній пост не перевірен модератором, та буду писати новий. Як то кажуть: "Вони хай що, а нам - своє роби"

Далі буду вести репорт тільки по Big RBX2, бо шось і другий горішок Big Grapes не хоче рости аж ніяк. Ото як був у попередньому пості, так є і поки. А от Tangie Cookies, яку я на 3 добі пізніше замочив вже 2 дні як зняла каску та зайняла другий горщик у будиночку. Різниця в віці - 14 діб.

Так от:

10 двк полив 300 мл води РН 6,6 ТДС 35

IMG_0980.thumb.JPG.e5114fd43be638a3ce0b4ec4f426968f.JPG

з 11 дня каски почав на ніч оприскувати листя розчином аптечного сульфату магнію - 1мл на 1 л води. Пару пшиків зверху на листя на початку ночі

12 двк Полив 750 мл води з додаванням гетероауксину

IMG_0982.thumb.JPG.452d7018247b0d03a0f12349cd482324.JPG

На 15 день помітив невелике пожовтіння поміж прожилками нижнього листя. Симптоми схожі на брак азоту, але, кажуть, що землю перший місяць можна зовісім не займати. Та і сам розумію, що таке малоймовірно, але почав подумувати потроху додавати легенького узвару, аж потім на одному з форумів дізнався, що таке може бути від того, що завеликий обдув вентилятором. А в мене 120 кулер на 15 В мотиляє з 20-25 см. Убрав його геть донизу. Подивлюсь, чи буде покращення

IMG_0987.thumb.JPG.28ed927b372166f10f9bc738c508be72.JPGIMG_0988.thumb.JPG.a4f6031cb42c0cf95e5de8e83b073322.JPG

Сьогодні, на 16 двк полив 750 мл води і помітив, що половина одного листа якась дивна...

IMG_0993.thumb.JPG.68fb3f7beabeb1f38314497cab6b3bfa.JPG

Поки що не знаю, що це таке. Може підкаже хто?

 

А так на 2 двк виглядає молодша Tangie Cookies

IMG_0995.thumb.JPG.73c023cf8f4fcd94eed72b47091118d4.JPG

Тікі шо згадав, що коли настраював сценаріі ввімкнення та вимкнення ламп то встановив ввімкнення СОВів на пів-години пізніше "дня", а вимкнення - на пів-години раніше "ночі". Типу, щоб був, наче ранок і вечір))) Мабуть вже не буду нічого міняти. Чи як ви підкажете?

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
17 часов назад, Kitopes сказал:

і буду вести репорт тільки по Big RBX2, бо шось і другий горішок Big Grapes не хоче рости аж ніяк. Ото як був у попередньому пості, так є і поки. А

Бывают проблемные орехи и опыт лишь немного влияет на проклев и всходы,в частности с блюхой(на сколько помню)от Гринома в этом сезоне были проблемы.

Не сомневаюсь шо ты проращивал как советуют,но есть ньюанс,который редко учитывают,а зря.Сам лично столкнулся с такой проблемой лет 5-6 назад,как оказалось она решается несколькими не сложными манипуляциями.Собственно проблема в толстой кожуре семок и не смотря на свежесть орехов,не малое количество,может так и не дать полноценного хвостика.По совету одного из местных гроверов,стал использовать этот метод с всеми семенами,не смотря на размер и толщину шкарлупы.Собственно шо делаю : подпиливаю пилкой для ногтей носик и острое ребро семечки,до самой жопки.Плавание в воде не практикую,так как опыт показал,шо просто теряется это время.В воду,которой смачиваю хлопчатобумажную ткань,добавляю янтарную кислоту 5-8 крупинок на 15 грам воды.Смочил,отжал,заложил орех,в пакет или зиплок,и в теплое,темное место.Пару суток и результат не заставит себя ждать.Некоторые добавляют перекись водорода,но у меня её нет,по этому использую янтарку.

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
5 годин тому, Хотабыч сказав:

Бывают проблемные орехи и опыт лишь немного влияет на проклев и всходы,в частности с блюхой(на сколько помню)от Гринома в этом сезоне были проблемы.

Прихований текст

Не сомневаюсь шо ты проращивал как советуют,но есть ньюанс,который редко учитывают,а зря.Сам лично столкнулся с такой проблемой лет 5-6 назад,как оказалось она решается несколькими не сложными манипуляциями.Собственно проблема в толстой кожуре семок и не смотря на свежесть орехов,не малое количество,может так и не дать полноценного хвостика.По совету одного из местных гроверов,стал использовать этот метод с всеми семенами,не смотря на размер и толщину шкарлупы.Собственно шо делаю : подпиливаю пилкой для ногтей носик и острое ребро семечки,до самой жопки.Плавание в воде не практикую,так как опыт показал,шо просто теряется это время.В воду,которой смачиваю хлопчатобумажную ткань,добавляю янтарную кислоту 5-8 крупинок на 15 грам воды.Смочил,отжал,заложил орех,в пакет или зиплок,и в теплое,темное место.Пару суток и результат не заставит себя ждать.Некоторые добавляют перекись водорода,но у меня её нет,по этому использую янтарку.

 

Дякую за пораду! Ще є два зернятка, спробую наступного разу.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

17 двк

IMG_0996.thumb.JPG.f9d6360f1fe4f74771e1316704ea54c2.JPG

18 двк пролив зворотнім осмосом до дренажу. Залив 1.8л вийшло близько 0.2л

IMG_0999.thumb.JPG.a13d0cd3a72acad0ac6efd933ee71b24.JPG

21 двк почали тренування. Зранку трохи нахилив вбік. 

було

IMG_1005.thumb.JPG.ff9fb9bb76f71c0d10d53227b2ae73dc.JPG

стало

IMG_1007.thumb.JPG.5dd52549f18fdcb0340e6b6ab711c53e.JPG

Ввечері вона вже майже вирівнялась. Але фото на робив, бо дівчата вже сплять. В них ніч. А поки сплять, полив їх, як зазвичай, водой з зворотнього осмосу.

 

  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Вчора був 24 день від каски.

1.thumb.jpg.2987685aacdb7f03ee6f8b6fd323072b.jpg

 

Почав підгодовувати узваром. Для першого разу приготував половину дози по таблиці від @kriss

1828990345_.jpg.b322df612280aa8773db4b14d4afc7bb.jpg

по 0.5 мл\л Micra, Grove, Bloom. Зробив 2 л на воді з осмосу. 307 ррм, Рн 6,9

В дренаж вийшло близько 0,5 л 1210 ррм, Рн7,0 Це нормально?

Наче росте, але мене турбує колір листя. Якесь воно з жовтими прожилками

IMG_1016.thumb.jpg.0232d481d3802787f2e8806572e50909.jpg

IMG_1019.thumb.JPG.9e4d764824acb36d0b838a10466a28bf.JPG

Наче, схоже на дефіцит магнію, яле звідки йому? 

А у молодшої зовсім якісь плями на листі

 

IMG_1020.thumb.JPG.b62fecf20bfb454b9dac335f08e5f5d5.JPG

А чи може воно бути від того, що неправильний спектр світла? Бо спочатку я вкрутив між звичайний побутовими ледами дві китайські "гроулампи" з ультрафіолетовими та червоними діодами. Зараз вже їх замінив на звичайні, але, чи може бути, що це наслідки того світла?

Буду вдячний за поради! 

P.S. Помітив, що запах став слабше. Майже нема зараз. А ще кілька днів тому був вже дай боже... Це норм?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...