MamaIndica 399 Опубликовано: 20 апреля 25 минут назад, MamaIndica сказал: У мене є питання, на рахунок вентилятора. Як видно по фото номер два, зараз він плюс мінус на рівні бокових побігів. Все нічого, але малиха така широка, що листя вже впирається в стіни палатки, та у цей вентиль. Суть питання, чи можна його опустити до рівня еір поту, та направити у напрямку повітря, що циркулює в палатці. Тобто знизу до гори. Чи краще його взагалі вижче підняти і дути зверху вниз. Що думаєте? Як правильніше? Корочі, вирішила його підняти. Якщо хтось не згоден, буду рада аргументам. Всім гарного дня. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 328 Опубликовано: 20 апреля 1 час назад, MamaIndica сказал: Що думаєте? Як правильніше? у меня всегда стоит на уровне макушек ,сдувает тепло с макушек а то люблю люстру по ближе к растам приблизить) )) 3 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 462 Опубликовано: 20 апреля ох и огроменная стриги не стесняйся 4 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 20 апреля 5 часов назад, MamaIndica сказал: зверху вниз краще так , щоб шишки в майбутньому обдувались, а знизу вгору можливо буде зайву вологу на шишки гнати з горшка 6 часов назад, MamaIndica сказал: я сьогодні святкую / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 20 апреля ах да , ще одне пострЕжися 2 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 апреля Чубакка тепер Стетхем 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 64 Опубликовано: 21 апреля 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 21 апреля 31 минуту назад, MamaIndica сказал: Чубакка тепер Стетхем ох навалюй хавки , кущик буде топ 2 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 349 Опубликовано: 21 апреля Стэтхэм 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 462 Опубликовано: 21 апреля 3 часа назад, MamaIndica сказал: Чубакка тепер Стетхем Отлично подстригла сис, еще одна такая стрижка через дней 10 и норм, шишек будет вагон 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 26 апреля Всім привіт. Планово поливаю, потихеньку ростемо. Через декілька днів буду підстригати. Peace ✌️ 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 64 Опубликовано: 26 апреля Быстренько заросла. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 440 Опубликовано: 26 апреля 12/12 так и держиш? exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 26 апреля 3 часа назад, sshkiper сказал: 12/12 так и держиш? Так, 12/12. Змінювати графік світла не планую вже до кінця цього грову. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 28 апреля Доброго ранку. Сьогодні вирішила зробити зачіску, бо як на мене вже достатньо сильно заросла. Тож вирішила поділитись фотозвітом. Скрытый текст 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 28 апреля 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elldorado 172 Опубликовано: 28 апреля 41 минуту назад, MamaIndica сказал: Доброго ранку. Сьогодні вирішила зробити зачіску, бо як на мене вже достатньо сильно заросла. Тож вирішила поділитись фотозвітом. Скрыть содержимое Круть.... 35 минут назад, BlueberryMuffin сказал: То ж сістер, значить ЗРОБИЛА...))))) 1 https://errors-seeds.com.ua/?from=jahforum Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 2 мая Всім доброго ранку. Традиційний звіт. Нещодавно, після зміни вітамінів почав рости ппм, тож один день поливала водою. А так, в цілому, наче все нормально. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 2 мая підтягнути б трохи вихід , щоб з входом трохи зрівняти і розганяй до 1000 ppm я давав по 4мл/л / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 2 мая 2 часа назад, BlueberryMuffin сказал: підтягнути б трохи вихід , щоб з входом трохи зрівняти і розганяй до 1000 ppm я давав по 4мл/л Не зрозуміла. Підтягнути вихід чого? Ппм? Я тільки но пролила водою щоб його зменшити, бо коли робила полив, на 80 день, компотом без бази з 343 ппм, вихід був 962. Станом на сьогодні, вихід такий малий, бо днем раніше пролила водою добряче. Судячи с того як веде себе ппм, я взагалі поки що не бачу сенсу давати більше їжі. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 440 Опубликовано: 2 мая 10 часов назад, MamaIndica сказал: після зміни вітамінів почав рости ппм Після стрижки меніше почала їсти це нормально 10 часов назад, MamaIndica сказал: тож один день поливала водою 👍 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 8 мая Всім привіт. Потихеньку приближаємось до ювілейної дати у 100 днів)) Росте непогано, наче без проблем, сьогодні запримітила, що кінці листів підгорілі, хз чого. Вчора ще раз промила водою, лякає мене той ппм)) Сьогодні залила компот, то наче норм, подивимось як буде завтра. Якщо що, буду ще раз промивати водою. По традицї табличка та фотозвіт. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 440 Опубликовано: 9 мая PK нема в тебе? exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 9 мая 14 минут назад, sshkiper сказал: PK нема в тебе? Привіт, ні нема. А потрібно? Якщо так, то який? Це, я так розумію, для покращення врожайності типу? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 141 Опубликовано: 9 мая В 02.05.2024 в 14:37, MamaIndica сказав: Не зрозуміла. Підтягнути вихід чого? Ппм? Я тільки но пролила водою щоб його зменшити, бо коли робила полив, на 80 день, компотом без бази з 343 ппм, вихід був 962. Станом на сьогодні, вихід такий малий, бо днем раніше пролила водою добряче. Судячи с того як веде себе ппм, я взагалі поки що не бачу сенсу давати більше їжі. Привіт! Хочу підказати як я роблю. На 100% вірність не пертендую, але це спосіб мені почав допомогати. Раніше в мене дренаж теж був рівний та вишче за компот. Але я спробував перед поливом компоту спочатку проливати 1л чистою води (Головне не забувати вирівнювати pH води!!!). Це допомогає вивести зайві солі. У мене бег на 10л, 1л води, та 3л компоту вливаю. Різниця між компотом та дренажом 100-200ppm може бути. Ось як роблю замір ppm. Проливаю 1л води, потім 2л компоту. Чекаю коли майже не буде капати - зливаю дренаж. Проливаю 0.5л компоту - дивлюсь ppm - зливаю дренаж. І потім останні 0.5л компоту - заміряю ppm. Зараз взагалі почав експерементувати з поливом. Бо кожен день давати компот це затратно якось. Тому зараз почав проливати день компот, день вода. Мої поради не приймай за чисту монет, бо свій перший гроу я ще не закінчив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас