Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

3 часа назад, kotoamatsukami сказал:

Замір дренажу дасть зрозуміти якщо є жосткий засол 600-800+

600-800 це ти про конкретно дренаж, чи різницю між входом та дренажем? 

2 часа назад, kostia сказал:

допустим 800 вчера и сегодня 

Я сьогодні зробила полив, трішки зменшивши базу. Замість 2мл/л, 1.5. І того, ппм компоту 762, а вихід 1040. Завтра планую ще раз дати такий компот і подивитись як поведе себе ппм в дренажі. Якщо ще зросте, буду проливати водою, якщо ні — буду стежити як сильно він почне падати. Поливаю 2л води, оприскувачем, тричі з інтервалами пів години, тобто ~0.7л кожні 30 хвилин.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@MamaIndica завтра можно ещё слабее компот сделать только в сам компот добавляй как и нужно в тех же пропорциях гроу  ну там всё что клала до этого только в половину где то ,я не знаю как тебе ещё объяснить чтобы поняла но у меня кокос чистый промытый после предцвета под ноль почти по этому сразу вниз показатели идут вниз как только этим компотом проливаю. я вообще промываю после каждого вот вега закончилась и промыл затем предцвет и промыл ,после цвета когда на рипен переход вымываю до 600 ррм и даю сверху рипен

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

по промывке так я и не парюсь хватает на ночь залить клина литр а на утро 2мя объёмами горшка промыл и всё ,
обычно хватает если в ручном режиме полив а если капля тогда и хавает по другому оно как бы больше да и быстрее идёт развитие самого куста. при отрыве капли идёт насыщение её кислородом что хорошо сказывается на развитии корневой а следовательно и верха. опытный гровер  разгоняет корневую как может кто использует стимы а кто народные средства такие как дать вытянутся ростку перед посадкой например я сажу в кокос таблеткой и перед посадкой даю вытянутся ростку а сажу на всю глубину т.е. со временем с прикопанной части корни тоже  полезут ну где то так сис
)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

43 минуты назад, kostia сказал:

@MamaIndica завтра можно ещё слабее компот сделать только в сам компот добавляй как и нужно в тех же пропорциях гроу  ну там всё что клала до этого только в половину где то ,я не знаю как тебе ещё объяснить чтобы поняла но у меня кокос чистый промытый после предцвета под ноль почти по этому сразу вниз показатели идут вниз как только этим компотом проливаю. я вообще промываю после каждого вот вега закончилась и промыл затем предцвет и промыл ,после цвета когда на рипен переход вымываю до 600 ррм и даю сверху рипен

А не краще, наприклад, один раз в тиждень, лити не компот, а просто воду, якщо ппм сильно зростає? Як у мене. Типу, завтра пролити водою, а після завтра заряджати компот як завжди? 

32 минуты назад, kostia сказал:

дать вытянутся ростку перед посадкой например я сажу в кокос таблеткой и перед посадкой даю вытянутся ростку а сажу на всю глубину т.е. со временем с прикопанной части корни тоже  полезут ну где то так сис

У мене до речі, так було на початку грову, росток був дуже високим, що аж наклонився. Я його десь на відсотків 50 занурила у кокос))

66E6E9DF-5357-4FD3-B63C-AE24F4AB61D5.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

26 минут назад, MamaIndica сказал:

А не краще, наприклад, один раз в тиждень, лити не компот, а просто воду, якщо ппм сильно зростає? Як у мене. Типу, завтра пролити водою, а після завтра заряджати компот як завжди? 

можно и так, а можно просто на постоянку делать ниже концентрацию, смысл от этого не меняется

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 11.05.2024 в 07:47, kostia сказал:

стесняюсь спросить какой нах при таком ррм засол? не высаживай девушку на измену ,жосткий засол происходит при ррм уже за 1600 когда раста прекращает есть и всё что внёс осталось в грунте . понял чего она хотела спросить ....с каким ррм безопасно поливать расты так вот как и писал выше чёткой цифры нет ,зависит чем светишь и какого размера раста у тебя, у неё растёт ррм в дренаже тупо значит раста не съедает всё и надо меньше давать и ещё идёт путаница из за того как поливаешь ,одним литром это одно а вот когда их уже 2...3 совсем другое. при желании можно с лёгкостью высчитать сколько осталось в субтракте а что стекло в дренаж  и определить сколько ест раста за сутки но надо тогда поливать одинаково допустим 800 вчера и сегодня 

Бро,в мене зараз в кокі 2000-2800ppm вихід дренаж,кокос мив але не дало толку,растіх годую 1200+ppm,ростуть амбали і скоро зжеруть мої удобри.Хз як так виходить,при такому ppm,повинні не їсти взагалі ж?

Поделиться сообщением

5 часов назад, pro100grow сказал:

Бро,в мене зараз в кокі 2000-2800ppm вихід дренаж,кокос мив але не дало толку,растіх годую 1200+ppm,ростуть амбали і скоро зжеруть мої удобри.Хз як так виходить,при такому ppm,повинні не їсти взагалі ж?

а что за удобры? такие же как у неё)

Поделиться сообщением

On 5/11/2024 at 10:38 AM, MamaIndica said:

600-800 це ти про конкретно дренаж, чи різницю між входом та дренажем? 

Різницю між входом і виходом. Але це до прикладу. Можливо є сорти яким така опція буде норм. Технічно засол це коли сформувались кристали такого розміру що вони не проходять через мембрану коренів, просто забивають їх, і твої поливи просто висихають і при наступних поливах буде ще більший ріст на виході. Тоді ті кристали треба вимивати розчиняючи в великій кількості води.
Хотів би я знати відповідь технічну як так виходить що в когось 1000+ різниця на виході і корні не забиваються і загалом не зрозуміло навіщо тримати такий diff.

Поделиться сообщением

21 час назад, kostia сказал:

а что за удобры? такие же как у неё)

нєнє,я мав на увазі що в мене PPM самого коко такий)))цдобри даю як і всі,сам PPM коко кривий дуже,мив багато піску і тд вимилось але все одно,після промивки тоді міряв PPm то біло від 1800 до 2500 в різних потах)растам пох я в шоці

Поделиться сообщением

18 минут назад, pro100grow сказал:

нєнє,я мав на увазі що в мене PPM самого коко такий)))цдобри даю як і всі,сам PPM коко кривий дуже,мив багато піску і тд вимилось але все одно,після промивки тоді міряв PPm то біло від 1800 до 2500 в різних потах)растам пох я в шоці

так промывать нужно лучше ,это не ррм кокоса это соль . не какого отношения к удобре не имеет .

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 часов назад, kostia сказал:

так промывать нужно лучше ,это не ррм кокоса это соль . не какого отношения к удобре не имеет .

я знаю бро,сам в шоці як так трабли не вилазять

Поделиться сообщением

Всім доброго ранку. У нас 96 день. На цьому тиждні, я трішки скоригувала їжу, що видно по таблиці, так як ппм зростав, а одже растіха не вивозила той об‘єм, який давала раніше. На 93 дні зробила полив водою, аби дещо знизити ппм кокосу. Зараз вихід мене цілком задовільняє. Це дискусійне питання, але я вважаю що ппм дренажу має буде нижчим або близьким до входу. Щодо всього іншого, в мене є питання на рахунок зачіски. Треба її зараз робити чи ні? Мене стримує лише те, що після стрижки вона мало їсть, при тому що вона і так їсть не багато. Це теж риторичне питання як на мене, буду вдячна за поради на цей рахунок та і взагалі. Може щось роблю не так, я не цураюсь критики. :peace:

P.S. В таблиці помилка у 96 дні, неправильні пропорції компоту. Насправді компот там був такий же, як і у 95 дні. 

P.S. 2.0 Ще в мене є питання на рахунок Overdrive. Коли мені його давати? Я планувала, в кінці цього тиждня перестати давати Big Bud (так як даю його вже 3 тиждні), і замінити його на Overdrive. Що думаєте з цього приводу? 

F5D66204-C070-41C9-B7F1-41F30FBF98A6.png

2C633792-CC5C-4A5E-B734-89E6BFF96B3F.jpeg

F567A7C7-D40C-4B7E-A3AD-4DF2A31F5BC1.jpeg

BC76353F-B057-4CA4-8908-CB1BE0862E23.jpeg

412C818F-FE41-42BB-921C-B5F9358B380B.jpeg

E93B7FCA-D59A-4B1F-AAA5-2E3ED7753E18.jpeg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Не стоит стрич сейчас,шишка массу набирает,нечем будет если обрежеш

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 16.05.2024 в 12:56, sshkiper сказал:

Не стоит стрич сейчас,шишка массу набирает,нечем будет если обрежеш

Добре, дякую. А що по Overdrive? Чи ще рано його запускати? Написано в останні 2 тиждні перед флешом, та здаеться мені що ще тиждень можна без нього, типу цей тиждень ще давати big bud, а з наступного вже переходити на overdrive🤷🏻‍♀️

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Чому так крутить кінці листів догори? Деф магнію, чи щось інше? 

60DE2626-D4F8-4928-AB03-3EA1DC720609.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 16.05.2024 в 10:16, MamaIndica сказал:

Щодо всього іншого, в мене є питання на рахунок зачіски. Треба її зараз робити чи ні?

режь конечно, листьев не будет - больше почек накидает, а то у тебя там темный лес внутри

Поделиться сообщением

14 часов назад, BlueberryMuffin сказал:

Ахах :giggling:

old school vs new school  battle 

p.s. я за new

Якщо стара школа-це дефоліації,то я за стару)

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

23 часа назад, BlueberryMuffin сказал:

навпаки 

Зрозуміло,ну в мене самі круті растіхи ті,які сильно обривав,шишки мʼясисті і тверді а от Cinema Haze практично не трогав листя вийшов дуже рихлий структурою,багато листви а шишки мʼякі всередині(

Поделиться сообщением

В 16.05.2024 в 10:16, MamaIndica сказав:

F5D66204-C070-41C9-B7F1-41F30FBF98A6.png

алоха, де це такий модний журнал росту береться?

Поделиться сообщением

В 18.05.2024 в 14:30, webmaster сказал:

режь конечно, листьев не будет - больше почек накидает, а то у тебя там темный лес внутри

Я хвилююсь що вона ще більше тормозне, бо мені здаеться, суто моя думка, що вона і так якось не швидко росте (та і споживає вона якось мало, на 700 ппм-ному компоту в якому 200 то крануха, дренаж починає задиратись) А якщо я її ще раз застресую, то вона ще буде 100 днів рости? 😃 Мені вже просто боязно взагалі щось з нею робити. На рахунок почок, мені здается їх і так до фіга, є навіть внизу поодинокі, руки чухаються їх відірвати нафік )). Буду думати на цей рахунок. Я взагалі то за стрижку, але також логічно, що ці листя виступають в ролі єнергії для шишок) Фіг його зрозумій

23 часа назад, pro100grow сказал:

Зрозуміло,ну в мене самі круті растіхи ті,які сильно обривав,шишки мʼясисті і тверді а от Cinema Haze практично не трогав листя вийшов дуже рихлий структурою,багато листви а шишки мʼякі всередині(

Ти про автіки? В мене ж виявився фотік, питання чи підходить цей підхід до нього? Чи різниці немає? 

Поделиться сообщением

16 часов назад, jumbojet сказал:

алоха, де це такий модний журнал росту береться?

Привіт, береться з голови)) Це я сама накидала у Photoshop😉

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 18.05.2024 в 17:46, BlueberryMuffin сказал:

Ахах :giggling:

old school vs new school  battle 

p.s. я за new

І смішно і грішно )) Даешь проміжний варіант ))) 

Поделиться сообщением

29 минут назад, Neverminder сказал:

Обдирати можна на везі до передцвіту та,за необхідністтю, на цвітінні,але коли мала цвіте (шш надуває) - листя вона не нарощує,Тож треба враховувати цей момент.

Ще нюанс - через місяць цвіту листя нормально міняє. Тож маєш вміти зупинятися:smile:

Так а я ще ж не починала, щоб зупинятись ))) я 2 рази стригла на початку цвітіння, вже як місяць її не чіпаю 

Поделиться сообщением

17 минут назад, MamaIndica сказал:

Так а я ще ж не починала, щоб зупинятись ))) я 2 рази стригла на початку цвітіння, вже як місяць її не чіпаю 

Обычно если делают швази,то первый сбор листвы в день перевода на 12/12,потом ещё раз спустя месяц. После можно только точечно убирать веерные листья (если такие нарастут) что бы открыть доступ света к точкам роста цветов. Так как после второй подрезки начинается активный цвет. В листья будет содержаться много элементов запускающих процессы усиленного цветения + гормоны. И если их убирать на пике цвета это неизбежно приведёт к замедлению процесса  цветения,возможно и к стрессу. По этом только точечно и немного за раз. Лучше подгибать,загибать,сворачивать.

Красивая растиха,систр

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...