MamaIndica 399 Опубликовано: 16 мая, 2024 Всім доброго ранку. У нас 96 день. На цьому тиждні, я трішки скоригувала їжу, що видно по таблиці, так як ппм зростав, а одже растіха не вивозила той об‘єм, який давала раніше. На 93 дні зробила полив водою, аби дещо знизити ппм кокосу. Зараз вихід мене цілком задовільняє. Це дискусійне питання, але я вважаю що ппм дренажу має буде нижчим або близьким до входу. Щодо всього іншого, в мене є питання на рахунок зачіски. Треба її зараз робити чи ні? Мене стримує лише те, що після стрижки вона мало їсть, при тому що вона і так їсть не багато. Це теж риторичне питання як на мене, буду вдячна за поради на цей рахунок та і взагалі. Може щось роблю не так, я не цураюсь критики. P.S. В таблиці помилка у 96 дні, неправильні пропорції компоту. Насправді компот там був такий же, як і у 95 дні. P.S. 2.0 Ще в мене є питання на рахунок Overdrive. Коли мені його давати? Я планувала, в кінці цього тиждня перестати давати Big Bud (так як даю його вже 3 тиждні), і замінити його на Overdrive. Що думаєте з цього приводу? 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 759 Опубликовано: 16 мая, 2024 Не стоит стрич сейчас,шишка массу набирает,нечем будет если обрежеш 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 16.05.2024 в 12:56, sshkiper сказал: Не стоит стрич сейчас,шишка массу набирает,нечем будет если обрежеш Добре, дякую. А що по Overdrive? Чи ще рано його запускати? Написано в останні 2 тиждні перед флешом, та здаеться мені що ще тиждень можна без нього, типу цей тиждень ще давати big bud, а з наступного вже переходити на overdrive🤷🏻♀️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 мая, 2024 Чому так крутить кінці листів догори? Деф магнію, чи щось інше? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 493 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 16.05.2024 в 10:16, MamaIndica сказал: Щодо всього іншого, в мене є питання на рахунок зачіски. Треба її зараз робити чи ні? режь конечно, листьев не будет - больше почек накидает, а то у тебя там темный лес внутри Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 16.05.2024 в 12:56, sshkiper сказал: Не стоит стрич сейчас,шишка массу набирает,нечем будет если обрежеш 3 часа назад, webmaster сказал: режь конечно, листьев не будет - больше почек накидает, а то у тебя там темный лес внутри Ахах old school vs new school battle p.s. я за new 1 4 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 344 Опубликовано: 19 мая, 2024 14 часов назад, BlueberryMuffin сказал: Ахах old school vs new school battle p.s. я за new Якщо стара школа-це дефоліації,то я за стару) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 19 мая, 2024 1 час назад, pro100grow сказал: Якщо стара школа-це дефоліації,то я за стару) навпаки не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 759 Опубликовано: 19 мая, 2024 Всему своё время exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 344 Опубликовано: 20 мая, 2024 23 часа назад, BlueberryMuffin сказал: навпаки Зрозуміло,ну в мене самі круті растіхи ті,які сильно обривав,шишки мʼясисті і тверді а от Cinema Haze практично не трогав листя вийшов дуже рихлий структурою,багато листви а шишки мʼякі всередині( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 177 Опубликовано: 20 мая, 2024 В 16.05.2024 в 10:16, MamaIndica сказав: алоха, де це такий модний журнал росту береться? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 В 18.05.2024 в 14:30, webmaster сказал: режь конечно, листьев не будет - больше почек накидает, а то у тебя там темный лес внутри Я хвилююсь що вона ще більше тормозне, бо мені здаеться, суто моя думка, що вона і так якось не швидко росте (та і споживає вона якось мало, на 700 ппм-ному компоту в якому 200 то крануха, дренаж починає задиратись) А якщо я її ще раз застресую, то вона ще буде 100 днів рости? 😃 Мені вже просто боязно взагалі щось з нею робити. На рахунок почок, мені здается їх і так до фіга, є навіть внизу поодинокі, руки чухаються їх відірвати нафік )). Буду думати на цей рахунок. Я взагалі то за стрижку, але також логічно, що ці листя виступають в ролі єнергії для шишок) Фіг його зрозумій 23 часа назад, pro100grow сказал: Зрозуміло,ну в мене самі круті растіхи ті,які сильно обривав,шишки мʼясисті і тверді а от Cinema Haze практично не трогав листя вийшов дуже рихлий структурою,багато листви а шишки мʼякі всередині( Ти про автіки? В мене ж виявився фотік, питання чи підходить цей підхід до нього? Чи різниці немає? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 16 часов назад, jumbojet сказал: алоха, де це такий модний журнал росту береться? Привіт, береться з голови)) Це я сама накидала у Photoshop😉 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 В 18.05.2024 в 17:46, BlueberryMuffin сказал: Ахах old school vs new school battle p.s. я за new І смішно і грішно )) Даешь проміжний варіант ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 436 Опубликовано: 21 мая, 2024 50 хвилин тому, MamaIndica сказав: підходить цей підхід до нього 50 хвилин тому, MamaIndica сказав: різниці немає Обдирати можна на везі до передцвіту та,за необхідністтю, на цвітінні,але коли мала цвіте (шш надуває) - листя вона не нарощує,Тож треба враховувати цей момент. Ще нюанс - через місяць цвіту листя нормально міняє. Тож маєш вміти зупинятися 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 29 минут назад, Neverminder сказал: Обдирати можна на везі до передцвіту та,за необхідністтю, на цвітінні,але коли мала цвіте (шш надуває) - листя вона не нарощує,Тож треба враховувати цей момент. Ще нюанс - через місяць цвіту листя нормально міняє. Тож маєш вміти зупинятися Так а я ще ж не починала, щоб зупинятись ))) я 2 рази стригла на початку цвітіння, вже як місяць її не чіпаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 566 Опубликовано: 21 мая, 2024 17 минут назад, MamaIndica сказал: Так а я ще ж не починала, щоб зупинятись ))) я 2 рази стригла на початку цвітіння, вже як місяць її не чіпаю Обычно если делают швази,то первый сбор листвы в день перевода на 12/12,потом ещё раз спустя месяц. После можно только точечно убирать веерные листья (если такие нарастут) что бы открыть доступ света к точкам роста цветов. Так как после второй подрезки начинается активный цвет. В листья будет содержаться много элементов запускающих процессы усиленного цветения + гормоны. И если их убирать на пике цвета это неизбежно приведёт к замедлению процесса цветения,возможно и к стрессу. По этом только точечно и немного за раз. Лучше подгибать,загибать,сворачивать. Красивая растиха,систр 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 566 Опубликовано: 21 мая, 2024 Все неразвитые точки роста,которые затенённые и бесперспективные лучше сразу удалять,что бы не тянули на себя энергию растения Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 25 минут назад, Rastafaf сказал: Обычно если делают швази,то первый сбор листвы в день перевода на 12/12,потом ещё раз спустя месяц. После можно только точечно убирать веерные листья (если такие нарастут) что бы открыть доступ света к точкам роста цветов. Так как после второй подрезки начинается активный цвет. В листья будет содержаться много элементов запускающих процессы усиленного цветения + гормоны. И если их убирать на пике цвета это неизбежно приведёт к замедлению процесса цветения,возможно и к стрессу. По этом только точечно и немного за раз. Лучше подгибать,загибать,сворачивать. Красивая растиха,систр Дякую 23 минуты назад, Rastafaf сказал: Все неразвитые точки роста,которые затенённые и бесперспективные лучше сразу удалять,что бы не тянули на себя энергию растения Ось дивись які в мене знизу нарости, їх можна прибрати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 566 Опубликовано: 21 мая, 2024 Ну судя по всему ты подчищала низы уже,да? А этот попкорн обрезать или нет зависит от степени проникновения света через крону куста. Если чуток прорядить над ними,то можно и оставить. А если там плотно и густо сверху перекрыто,то так оно и останется недоразвитым попкорном Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 1 час назад, Rastafaf сказал: Ну судя по всему ты подчищала низы уже,да? А этот попкорн обрезать или нет зависит от степени проникновения света через крону куста. Если чуток прорядить над ними,то можно и оставить. А если там плотно и густо сверху перекрыто,то так оно и останется недоразвитым попкорном Так нізи підрізала, але бачиш, все одно повилазило. Я до того, чи не стресане рослина якщо я такі попкорни приберу? Якщо я правильно розумію, толку від них 0, а енергію споживають. А їх досить багато знизу. Щодо виду з верху то ось що маємо на даний момент, і тут вже друге питання, чи треба підчищати/стригти це листяне полотно/джунглі. Бо думки різняця, а досвіду щоб зробити правильне рішення в мене немає. Зрозуміло лише одне, що найбезпечніший варіант це не чіпати її. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 566 Опубликовано: 21 мая, 2024 Какой день цветения? Если 30-40,то можно плотно подстричь. Если цветение дольше,чем 40 дней,то сильно обстригать не стоит. Но листья которые на длинных черенках стоят,можно смело срезать Только делай это на след.день после полива 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 436 Опубликовано: 21 мая, 2024 53 хвилини тому, MamaIndica сказав: Так нізи підрізала, але бачиш, все одно повилазило. Я до того, чи не стресане рослина якщо я такі попкорни приберу? Якщо я правильно розумію, толку від них 0, а енергію споживають. А їх досить багато знизу. Щодо виду з верху то ось що маємо на даний момент, і тут вже друге питання, чи треба підчищати/стригти це листяне полотно/джунглі. Бо думки різняця, а досвіду щоб зробити правильне рішення в мене немає. Зрозуміло лише одне, що найбезпечніший варіант це не чіпати її. На довгих черенках листя можеш спокійно різати і курити. Ріж спокійно собі на покури. Так і прорізатимеш по-троху,і користь з того тобі буде. Тобі потрібен буде вейп для сухих сумішей. Тільки купуй зі змінним акумом. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 436 Опубликовано: 21 мая, 2024 54 хвилини тому, MamaIndica сказав: толку від них 0 не скажи - якшо стрейн файний - на сраку садитиме 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 мая, 2024 37 минут назад, Rastafaf сказал: Какой день цветения? Если 30-40,то можно плотно подстричь. Если цветение дольше,чем 40 дней,то сильно обстригать не стоит. Но листья которые на длинных черенках стоят,можно смело срезать Только делай это на след.день после полива Почала давати Блум десь на 60 день, через днів 10 почалось цвітіння. Тож, станом на сьогодні, це 32 день цвітіння. Плюс мінус 3 дні. так в мене полив кожен день, зранку. Перед виключенням лампи можна різати? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас