gans30 7 218 Опубликовано: 18 февраля, 2024 А чому не садила в аірпот? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 10:31, gans30 сказал: тебе фотік Показать больше в назві теми авто не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 218 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 10:35, BlueberryMuffin сказал: в назві теми авто Показать больше Побачів Fast думав фотік) А раз автомат тоді треба садити в великий горшик... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 10:33, gans30 сказал: А чому не садила в аірпот? Показать больше Та тому що раніше робила так, і наче більш менш норм було. Ну практика, то наука. У наступний раз, відразу куплю їй посадочний квиток на рейс «Аір пот — Шарм-Ель-Харв»)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля, 2024 Корочі Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б (за порадою @BlueberryMuffin). 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля, 2024 І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 11:35, MamaIndica сказал: Корочі Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б. 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт. Показать больше нормас) тепер набирайся сил і терпіння і все буде ок а пш перфект крануху важко рівняє) В 18.02.2024 в 11:44, MamaIndica сказал: ph perfect від AN Показать больше найкраще це працює на осмосі і на дощовій воді 3 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 218 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 11:44, MamaIndica сказал: І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Показать больше Користуюсь сенси коко,теж с пш перфект, практика показала що повністью не корегує.. Даю спачатку пів куба на літр кислоти ph up,потім базу виходить 6,3-6,7 приблизно... Вода 7,5.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 218 Опубликовано: 18 февраля, 2024 В 18.02.2024 в 11:44, MamaIndica сказал: І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Показать больше Ще купи дісцил води,або осмосом по листу на вегі в-52 давай. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 20 февраля, 2024 @MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 февраля, 2024 В 20.02.2024 в 09:29, INVICTUS сказал: @MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото) Показать больше Ща всьо буде 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 февраля, 2024 Мала росте Звісно що їй подобається заряджений коко. Це ж треба було включити мізки шо їй там бідній нема шо їсти. Ну нічо досвід є досвід. Дякую всім за поради. Забула шо не дала падружані імʼя, буде Піпісінка Обдув працює цілодобово на мінімальній швидкості, вологість 50-60. Температура 24-25 вдень, вночі 18,5-19,5. Режим світла 18/6. Відстань до лампи 35см, вночі працює витяжка. Шерстяний кєнт, інспектор кіт, вважає що умови топ бо йому дуже хочеться прогріти свою дупу в боксі і зжерти Піпісінку, а маман його не пускає. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 21 февраля, 2024 дівчинки такі дівчинки... в мене жінка гриль Геркулесом назвала 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля, 2024 14 день Потрошку росте, Піпісінці два тижні. горщик вже легкий то треба поливати, не знаю чи дати їй літру компоту (база, b-52, voodoo juice) чи пролити горщик, бо щось вона мені трішки жовтенька, може просто голодна може лампа жовтить. Корочі, експерто патронуси, що порадите? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 24 февраля, 2024 колоти компот , контроль ппм, пш старайся кокос вологим тримати 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля, 2024 В 24.02.2024 в 09:39, BlueberryMuffin сказал: колоти компот , контроль ппм, пш старайся кокос вологим тримати Показать больше Полила 1л компотом (515 ппм, PH 5.7), порціями. Буду моніторити. Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 17 день, Піпісінка росте. Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. база А і Б по 1 мл/л Б-52 0.5 мл/л Voodoo Juice 2 мл/л ппм 443 пш 5,7 пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. по листу Б-52 перед сном кожен день температура без змін вдень 24-25 вночі 18-19 волога 40 50 Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 05:52, MamaIndica сказал: 17 день, Піпісінка росте. Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. база А і Б по 1 мл/л Б-52 0.5 мл/л Voodoo Juice 2 мл/л ппм 443 пш 5,7 пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. по листу Б-52 перед сном кожен день температура без змін вдень 24-25 вночі 18-19 волога 40 50 Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг Показать больше б52 раз на тиждень вноситься спробуй душ водою чередувати не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 07:56, BlueberryMuffin сказал: б52 раз на тиждень вноситься спробуй дощ водою чередувати Показать больше Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 08:31, MamaIndica сказал: Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? Показать больше Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш) 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 09:04, BlueberryMuffin сказал: Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш) Показать больше Добре, я зрозуміла. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 05:52, MamaIndica сказал: Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. Показать больше Все вірно робиш, сенс у інтервальному поливі звісно є, 15 хвилин достатньо щоб вносити літр. Робиться це для того щоб весь компот разом не витік у самий низ, це наприклад якщо сразу 5 літрів гатануть, то звісно все вийде одразу у дренаж, а так грунт рівномірно пропитується компотом/водою. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля, 2024 Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 11:48, INVICTUS сказал: Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) Expand Показать больше Дякую за поради. Та я так і роблю зараз, дивлюсь на кокос, якщо сухий то поливаю. На рахунок дренажа, от сьогодні я поливала 2 л, десь годину. Кожні 20 хв ходила і потихеньку доливала. Цікавий факт, навіть при таких умовах, у мене був невеличкий дренаж🙀 Так, я вже визначилась що буду робити ЛСТ, читаю гайди на цю тему, та дивлюсь відоси. Це я вперше так буду тренувати малиху. Зазвичай вирощувала просто ялинку, а зараз вирішила спробувати навчитись щось нове для рослини робити 💪 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 19 день Потихеньку ростимо. Але появились якісь трабли (див. фото). Питання у тому, що з нею не так, можливо їй чогось не вистачає, а може сонечко підпалило (висота до лампи 35 см), які ваші думки? Пліс хелп 🙏 Поливала останній раз два дні тому, та кожен день пшикаю с пульвіку б52+вода по листу (перед тим як вимкнути світло). З сьогоднішнього дня планую пшиками тільки водою, за рекомендацією @BlueberryMuffin 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас