gans30 7 077 Опубликовано: 18 февраля А чому не садила в аірпот? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 18 февраля 3 минуты назад, gans30 сказал: тебе фотік в назві теми авто / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 18 февраля Только что, BlueberryMuffin сказал: в назві теми авто Побачів Fast думав фотік) А раз автомат тоді треба садити в великий горшик... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля 1 час назад, gans30 сказал: А чому не садила в аірпот? Та тому що раніше робила так, і наче більш менш норм було. Ну практика, то наука. У наступний раз, відразу куплю їй посадочний квиток на рейс «Аір пот — Шарм-Ель-Харв»)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля Корочі Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б (за порадою @BlueberryMuffin). 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 18 февраля І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 18 февраля 6 минут назад, MamaIndica сказал: Корочі Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б. 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт. нормас) тепер набирайся сил і терпіння і все буде ок а пш перфект крануху важко рівняє) 1 минуту назад, MamaIndica сказал: ph perfect від AN найкраще це працює на осмосі і на дощовій воді 3 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 18 февраля 1 час назад, MamaIndica сказал: І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Користуюсь сенси коко,теж с пш перфект, практика показала що повністью не корегує.. Даю спачатку пів куба на літр кислоти ph up,потім базу виходить 6,3-6,7 приблизно... Вода 7,5.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 18 февраля 1 час назад, MamaIndica сказал: І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? Ще купи дісцил води,або осмосом по листу на вегі в-52 давай. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 20 февраля @MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 февраля 20 часов назад, INVICTUS сказал: @MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото) Ща всьо буде 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 февраля Мала росте Звісно що їй подобається заряджений коко. Це ж треба було включити мізки шо їй там бідній нема шо їсти. Ну нічо досвід є досвід. Дякую всім за поради. Забула шо не дала падружані імʼя, буде Піпісінка Обдув працює цілодобово на мінімальній швидкості, вологість 50-60. Температура 24-25 вдень, вночі 18,5-19,5. Режим світла 18/6. Відстань до лампи 35см, вночі працює витяжка. Шерстяний кєнт, інспектор кіт, вважає що умови топ бо йому дуже хочеться прогріти свою дупу в боксі і зжерти Піпісінку, а маман його не пускає. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 220 Опубликовано: 21 февраля дівчинки такі дівчинки... в мене жінка гриль Геркулесом назвала 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля 14 день Потрошку росте, Піпісінці два тижні. горщик вже легкий то треба поливати, не знаю чи дати їй літру компоту (база, b-52, voodoo juice) чи пролити горщик, бо щось вона мені трішки жовтенька, може просто голодна може лампа жовтить. Корочі, експерто патронуси, що порадите? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 24 февраля колоти компот , контроль ппм, пш старайся кокос вологим тримати 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля 35 минут назад, BlueberryMuffin сказал: колоти компот , контроль ппм, пш старайся кокос вологим тримати Полила 1л компотом (515 ппм, PH 5.7), порціями. Буду моніторити. Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля 17 день, Піпісінка росте. Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. база А і Б по 1 мл/л Б-52 0.5 мл/л Voodoo Juice 2 мл/л ппм 443 пш 5,7 пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. по листу Б-52 перед сном кожен день температура без змін вдень 24-25 вночі 18-19 волога 40 50 Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 27 февраля 3 часа назад, MamaIndica сказал: 17 день, Піпісінка росте. Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. база А і Б по 1 мл/л Б-52 0.5 мл/л Voodoo Juice 2 мл/л ппм 443 пш 5,7 пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. по листу Б-52 перед сном кожен день температура без змін вдень 24-25 вночі 18-19 волога 40 50 Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг б52 раз на тиждень вноситься спробуй душ водою чередувати / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля 40 минут назад, BlueberryMuffin сказал: б52 раз на тиждень вноситься спробуй дощ водою чередувати Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 27 февраля 17 минут назад, MamaIndica сказал: Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш) 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля 45 минут назад, BlueberryMuffin сказал: Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш) Добре, я зрозуміла. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля 5 часов назад, MamaIndica сказал: Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. Все вірно робиш, сенс у інтервальному поливі звісно є, 15 хвилин достатньо щоб вносити літр. Робиться це для того щоб весь компот разом не витік у самий низ, це наприклад якщо сразу 5 літрів гатануть, то звісно все вийде одразу у дренаж, а так грунт рівномірно пропитується компотом/водою. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля 2 часа назад, INVICTUS сказал: Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) Дякую за поради. Та я так і роблю зараз, дивлюсь на кокос, якщо сухий то поливаю. На рахунок дренажа, от сьогодні я поливала 2 л, десь годину. Кожні 20 хв ходила і потихеньку доливала. Цікавий факт, навіть при таких умовах, у мене був невеличкий дренаж🙀 Так, я вже визначилась що буду робити ЛСТ, читаю гайди на цю тему, та дивлюсь відоси. Це я вперше так буду тренувати малиху. Зазвичай вирощувала просто ялинку, а зараз вирішила спробувати навчитись щось нове для рослини робити 💪 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля 19 день Потихеньку ростимо. Але появились якісь трабли (див. фото). Питання у тому, що з нею не так, можливо їй чогось не вистачає, а може сонечко підпалило (висота до лампи 35 см), які ваші думки? Пліс хелп 🙏 Поливала останній раз два дні тому, та кожен день пшикаю с пульвіку б52+вода по листу (перед тим як вимкнути світло). З сьогоднішнього дня планую пшиками тільки водою, за рекомендацією @BlueberryMuffin 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас