Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

А чому не садила в аірпот?

Поделиться сообщением

3 минуты назад, gans30 сказал:

тебе фотік

в назві теми авто 

/

Поделиться сообщением

Только что, BlueberryMuffin сказал:

в назві теми авто 

Побачів Fast думав фотік) А раз автомат тоді треба садити в великий горшик...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, gans30 сказал:

А чому не садила в аірпот?

Та тому що раніше робила так, і наче більш менш норм було. Ну практика, то наука. У наступний раз, відразу куплю їй посадочний квиток на рейс «Аір пот — Шарм-Ель-Харв»))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Корочі

Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б (за порадою @BlueberryMuffin). 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт.

IMG_1376.thumb.jpeg.c20a85182ec2287dd2d98adf153fde14.jpegIMG_1377.thumb.jpeg.b5cdd4fa998fed1e15b315033b033071.jpegIMG_1374.thumb.jpeg.fe171031e168ac62857786fdcf05f6a2.jpegIMG_1375.thumb.jpeg.bce2a8cb81ddda667080fc0512da3762.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? 

Поделиться сообщением

6 минут назад, MamaIndica сказал:

Корочі

Переїхала мала в великий горщик. Коріння довге відростила, але ще тоненьке. Заправила кокос по 2мл/л А і Б. 5 літрів води, 860 ппм, пш показує 7, але я би не вірила цьому китайському метру. Формула пш перфект, будем вірити шо так і є. Пролила до дренажу, не міряла його, бо коко був порожній, того сенсу нема. Під коко пінопласт.

IMG_1376.thumb.jpeg.c20a85182ec2287dd2d98adf153fde14.jpegIMG_1377.thumb.jpeg.b5cdd4fa998fed1e15b315033b033071.jpegIMG_1374.thumb.jpeg.fe171031e168ac62857786fdcf05f6a2.jpegIMG_1375.thumb.jpeg.bce2a8cb81ddda667080fc0512da3762.jpeg

нормас)

тепер набирайся сил і терпіння і все буде ок

а пш перфект крануху важко рівняє)

1 минуту назад, MamaIndica сказал:

ph perfect від AN

найкраще це працює на осмосі і на дощовій воді

• Like +1 3

/

Поделиться сообщением

1 час назад, MamaIndica сказал:

І ще таке питання, чи варто взяти ph up/down? Або все таки довіряти формулі ph perfect від AN? 

Користуюсь сенси коко,теж с пш перфект, практика показала що повністью не корегує.. Даю спачатку пів куба на літр кислоти ph up,потім базу виходить 6,3-6,7 приблизно... Вода 7,5..

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, MamaIndica сказал:

Ще купи дісцил води,або осмосом по листу на вегі в-52 давай.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото)

Поделиться сообщением

20 часов назад, INVICTUS сказал:

@MamaIndica як там ростіха, сподобався їй заряджений кокос?) Дай фото)

Ща всьо буде 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

IMG_1388.thumb.jpeg.38f923060df8c0ad47b4a5fb4d158cfb.jpegIMG_1389.thumb.jpeg.7a8dbd2199916825284b95590cb33113.jpeg

Мала росте 

Звісно що їй подобається заряджений коко.

Це ж треба було включити мізки шо їй там бідній нема шо їсти. Ну нічо досвід є досвід. Дякую всім за поради. 

Забула шо не дала падружані імʼя, буде Піпісінка 

Обдув працює цілодобово на мінімальній швидкості, вологість 50-60. Температура 24-25 вдень, вночі 18,5-19,5. Режим світла 18/6. Відстань до лампи 35см, вночі працює витяжка. 
Шерстяний кєнт, інспектор кіт, вважає що умови топ бо йому дуже хочеться прогріти свою дупу в боксі і зжерти Піпісінку, а маман його не пускає.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

дівчинки такі дівчинки... в мене жінка гриль Геркулесом назвала:smile:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

14 день

Потрошку росте, Піпісінці два тижні. 
горщик вже легкий то треба поливати, не знаю чи дати їй літру компоту (база, b-52, voodoo juice) чи пролити горщик, бо щось вона мені трішки жовтенька, може просто голодна може лампа жовтить. 

Корочі, експерто патронуси, що порадите?

IMG_1398.thumb.jpeg.874b6ca82207dd192e7e0d0d89b85416.jpegIMG_1397.thumb.jpeg.7fe7bf12e93c88baef443bd5b93cf606.jpeg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

колоти компот , контроль ппм, пш 

старайся кокос вологим тримати 

• Like +1 1

/

Поделиться сообщением

35 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

колоти компот , контроль ппм, пш 

старайся кокос вологим тримати 

Полила 1л компотом (515 ппм, PH 5.7), порціями. Буду моніторити. Дякую 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

17 день, Піпісінка росте.

Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. 

база А і Б по 1 мл/л

Б-52 0.5 мл/л

Voodoo Juice 2 мл/л

ппм 443

пш 5,7

пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. 
по листу Б-52 перед сном кожен день 

температура без змін вдень 24-25

вночі 18-19

волога 40 50

Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг

IMG_1412.thumb.jpeg.bb7134d00e02cf60db34815fcd2a9b6e.jpegIMG_1411.thumb.jpeg.147a21c91f9e284065c0c531143da00c.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

3 часа назад, MamaIndica сказал:

17 день, Піпісінка росте.

Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. 

база А і Б по 1 мл/л

Б-52 0.5 мл/л

Voodoo Juice 2 мл/л

ппм 443

пш 5,7

пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. 
по листу Б-52 перед сном кожен день 

температура без змін вдень 24-25

вночі 18-19

волога 40 50

Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг

IMG_1412.thumb.jpeg.bb7134d00e02cf60db34815fcd2a9b6e.jpegIMG_1411.thumb.jpeg.147a21c91f9e284065c0c531143da00c.jpeg

б52 раз на тиждень вноситься 

спробуй душ водою чередувати

/

Поделиться сообщением

40 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

б52 раз на тиждень вноситься 

спробуй дощ водою чередувати

Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? 

Поделиться сообщением

17 минут назад, MamaIndica сказал:

Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? 

Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю 

Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева

я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш)

• Like +1 1

/

Поделиться сообщением

45 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю 

Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева

я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш)

Добре, я зрозуміла. Дякую 

Поделиться сообщением

5 часов назад, MamaIndica сказал:

Все вірно робиш, сенс у інтервальному поливі звісно є, 15 хвилин достатньо щоб вносити літр. Робиться це для того щоб весь компот разом не витік у самий низ, це наприклад якщо сразу 5 літрів гатануть, то звісно все вийде одразу у дренаж, а так грунт рівномірно пропитується компотом/водою. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ.

Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, INVICTUS сказал:

Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ.

Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям)

Дякую за поради. Та я так і роблю зараз, дивлюсь на кокос, якщо сухий то поливаю. На рахунок дренажа, от сьогодні я поливала 2 л, десь годину. Кожні 20 хв ходила і потихеньку доливала. Цікавий факт, навіть при таких умовах, у мене був невеличкий дренаж🙀

Так, я вже визначилась що буду робити ЛСТ, читаю гайди на цю тему, та дивлюсь відоси. Це я вперше так буду тренувати малиху. Зазвичай вирощувала просто ялинку, а зараз вирішила спробувати навчитись щось нове для рослини робити 💪

Поделиться сообщением

19 день

Потихеньку ростимо. Але появились якісь трабли (див. фото). Питання у тому, що з нею не так, можливо їй чогось не вистачає, а може сонечко підпалило (висота до лампи 35 см), які ваші думки? Пліс хелп 🙏 

Поливала останній раз два дні тому, та кожен день пшикаю с пульвіку б52+вода по листу (перед тим як вимкнути світло). З сьогоднішнього дня планую пшиками тільки водою, за рекомендацією @BlueberryMuffin 

25305A36-DE56-45D1-AAFB-C52D7378DED5.jpeg

554EC2A6-BD8D-46E3-99C6-770C3409E8BC.jpeg

A285187D-4248-4AB5-A4A4-77C21FA49795.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...