MamaIndica 399 Опубликовано: 21 февраля, 2024 Мала росте Звісно що їй подобається заряджений коко. Це ж треба було включити мізки шо їй там бідній нема шо їсти. Ну нічо досвід є досвід. Дякую всім за поради. Забула шо не дала падружані імʼя, буде Піпісінка Обдув працює цілодобово на мінімальній швидкості, вологість 50-60. Температура 24-25 вдень, вночі 18,5-19,5. Режим світла 18/6. Відстань до лампи 35см, вночі працює витяжка. Шерстяний кєнт, інспектор кіт, вважає що умови топ бо йому дуже хочеться прогріти свою дупу в боксі і зжерти Піпісінку, а маман його не пускає. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля, 2024 14 день Потрошку росте, Піпісінці два тижні. горщик вже легкий то треба поливати, не знаю чи дати їй літру компоту (база, b-52, voodoo juice) чи пролити горщик, бо щось вона мені трішки жовтенька, може просто голодна може лампа жовтить. Корочі, експерто патронуси, що порадите? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 24 февраля, 2024 35 минут назад, BlueberryMuffin сказал: колоти компот , контроль ппм, пш старайся кокос вологим тримати Полила 1л компотом (515 ппм, PH 5.7), порціями. Буду моніторити. Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 17 день, Піпісінка росте. Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. база А і Б по 1 мл/л Б-52 0.5 мл/л Voodoo Juice 2 мл/л ппм 443 пш 5,7 пш доводиться знижувати, бо вода з крану і вона кожен раз різний ппм і різний пш. по листу Б-52 перед сном кожен день температура без змін вдень 24-25 вночі 18-19 волога 40 50 Планую робити LST, але на мою думку ще рано. Спочатку думала зробити лише топінг 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 40 минут назад, BlueberryMuffin сказал: б52 раз на тиждень вноситься спробуй дощ водою чередувати Дивись, я пшикаю розчином (вода+б52 (не вказала це у звіті)) на лист, десь 20-30 пшиків перед тим як вимикати світло. Навіть за таких умов потрібно раз на тиждень б52 давати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 45 минут назад, BlueberryMuffin сказал: Це суто моя думка і спостереження на своїх рослинах , їх крутить якщо бешку частіше даю Це ж також виходить підкормка, хоч і внекоренева я б все ж порадив чередувати з просто водою (тією ж кранухою з рівним пш) Добре, я зрозуміла. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля, 2024 5 часов назад, MamaIndica сказал: Полила компотом 2 літри. Поливаю порціями, раз у 15 хвилин. Питання, чи є у цьому сенс, і чи варто робити більше інтервал між поливати порціями? Наприклад розтягнути полив на 5 годин. Все вірно робиш, сенс у інтервальному поливі звісно є, 15 хвилин достатньо щоб вносити літр. Робиться це для того щоб весь компот разом не витік у самий низ, це наприклад якщо сразу 5 літрів гатануть, то звісно все вийде одразу у дренаж, а так грунт рівномірно пропитується компотом/водою. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 27 февраля, 2024 Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 февраля, 2024 2 часа назад, INVICTUS сказал: Звісно не забувай за те що на кокосі є головне правило: завжди він повинний бути вологий та на буфері (заряджений компотом), пересихати не повинен, бо будуть трабли. Звичайною водою або осмосом яб на твоєму місці навіть і не думав полівати, завжди легким компотом з базою, іноді чередувати з калмагом і все буде топ. Я голосую за лст, топінг не роби) починай десь через дня 3-4 обережно гнути (по відчуттям) Дякую за поради. Та я так і роблю зараз, дивлюсь на кокос, якщо сухий то поливаю. На рахунок дренажа, от сьогодні я поливала 2 л, десь годину. Кожні 20 хв ходила і потихеньку доливала. Цікавий факт, навіть при таких умовах, у мене був невеличкий дренаж🙀 Так, я вже визначилась що буду робити ЛСТ, читаю гайди на цю тему, та дивлюсь відоси. Це я вперше так буду тренувати малиху. Зазвичай вирощувала просто ялинку, а зараз вирішила спробувати навчитись щось нове для рослини робити 💪 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 19 день Потихеньку ростимо. Але появились якісь трабли (див. фото). Питання у тому, що з нею не так, можливо їй чогось не вистачає, а може сонечко підпалило (висота до лампи 35 см), які ваші думки? Пліс хелп 🙏 Поливала останній раз два дні тому, та кожен день пшикаю с пульвіку б52+вода по листу (перед тим як вимкнути світло). З сьогоднішнього дня планую пшиками тільки водою, за рекомендацією @BlueberryMuffin 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 В 27.02.2024 в 06:52, MamaIndica сказал: пш 5,7 Пш метр правільно показуе, здается тут проблема exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 2 минуты назад, sshkiper сказал: Пш метр правільно показуе, здается тут проблема Міряю рідким метром і звичайним, показники співпадають 🤷🏻♀️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 Вологість у боксі яка? exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 1 минуту назад, sshkiper сказал: Вологість у боксі яка? Вчора вночі була десь 70%, на сонці 50+. В цілому в середньому 60% вночі, 45-50 вдень. Залежить від того, як часто я роблю вологе прибирання в кімнаті 😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 Calmag е там у меню? exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 Только что, sshkiper сказал: Calmag е там у меню? Ні, на жаль немає. Вода в мене крануха 200 ппм Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 Так це треба выправлять,він треба,ще с початку треба було буферізіровать кокос 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 4 минуты назад, sshkiper сказал: Так це треба выправлять,він треба,ще с початку треба було буферізіровать кокос Зрозуміла, буду замовляти. Цей купляти (фото)? Як його в моему випадку використовувати? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 1мл на літр він весь майже однаковий 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 22 минуты назад, sshkiper сказал: 1мл на літр він весь майже однаковий Дякую, буду виправляти ситуацію. Надіюсь на наступний полив встигне приїхати 🙏 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 518 Опубликовано: 29 февраля, 2024 52 минуты назад, MamaIndica сказал: (висота до лампи 35 см), які ваші думки? посмотрел 100 ватт твоя лампа, можно пока чуть повыше поднять сантиметров на 10 хотябы. То что кончики листа сохнут это от брызганий твоих, перестань её вообще брызгать. Растение отлично обходится вообще без опрыскиваний весь цикл . То что лист рябой это генетическое, говорят типа вирус но это не страшно, чуть позже обычно проходит и на рост не влияет вообще. Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 8 минут назад, webmaster сказал: это от брызганий твоих ? Чего это?первый раз такое слышу,просвети exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 февраля, 2024 8 минут назад, webmaster сказал: посмотрел 100 ватт твоя лампа, можно пока чуть повыше поднять сантиметров на 10 хотябы. То что кончики листа сохнут это от брызганий твоих, перестань её вообще брызгать. Растение отлично обходится вообще без опрыскиваний весь цикл . То что лист рябой это генетическое, говорят типа вирус но это не страшно, чуть позже обычно проходит и на рост не влияет вообще. Капець. Вже міски їдуть)) Но кал маг я вже все одно замовила)) В мене просто була проблема з ростом на початку, то ж мені порадили бризкати б-52 з водичкою, щоб мала роздуплилась. Мені здается це допомогло, суто моя думка. На рахунок лампи, спробую підійму. Дякую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 518 Опубликовано: 29 февраля, 2024 Только что, sshkiper сказал: ? Чего это? вода долго капельками на краях листа висит отсюда и проблемы Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 028 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 февраля, 2024 1 минуту назад, sshkiper сказал: ? Чего это? Тоже не понял... ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас