StarterPack 2 Опубликовано: 23 февраля (изменено) Всім привіт! Мій перший гров, вирішив взяти саме цей сорт для індора бо відносно слабкопахнучий, доволі швидко росте, і як я читав - невибагливий. Зараз рослинкам вже 31 і 29 днів (так, виглядають вони слабовато для свого віку, я начитався репортів де в 30 днів вже кущі що збирати пора, але мені хоч би трохи виростити). При тому що рослина, якій 31 день виглядала краще, на ній більше суцвіть і взагалі я на неї основну ставку і робив, бо друга растіха яка молодше в один момент ніби зупинилась в розвитку (мені здалось шо то був перелив, хоча лив небагато). З приводу того, шо юзаю для вирощування: Лампа в мене ось така - https://prom.ua/ua/p1752391793-led-fitosvitilnik-quantum.html Гроубокс 60х60х140 Поливаю водичкою з осмосу, заміряв ппм - 60 Недавно ще додав вентилятор для обдуву (обдуваю буквально годинки по 2 в день, в рандомний час) Само собою, витяжний вентилятор+фільтр Грунт: Субстрат універсальний + Кокос + вермикуліт та пермикуліт (по пропорціях все ок, тут на форумів кілька днів читав). По удобрах, на 15 день від каски першої растіхи зверху насипав біогумусу обом в горшки, трішки розмішав з грунтом і полив то все водою. Оскільки вже мабуть понад тиждень як почали формуватись суцвіття на першій растішці, позавчора я вирішив додати біогумусу на цвітіння, і от зараз не знаю чи рішення було вірним (біогумусу додав обом, просто тій шо росте неактивно дав десь вдвічі менше). Все росло +- ок, друга растіха трохи відставала як я і писав, і зараз вона відстає ніби не на 2 дні, а на добрий тиждень по розвитку. Не така висока, хоча листя більше і кучніше, суцвіття тільки починають рости, в той час як перша вже буйно росте. Тому було прийнято прямо сьогодні вранці бахнути 0.1-0.3г корневину на 100г води і полити, думаю шо в неї можливо з коренем не дуже ситуація, якщо вона так мало п'є. Так от сьогодні коли це робив, помітив не дуже хорошу картину, при чому на обох рослинах, фото зараз надаю. Перші 6 фоток, це та растішка котра росте активніше, така фігня з'явилась тільки сьогодні, вчора займався LST і розтягував її, такого точно не було б. Листки почали жовтіти десь дні 2-3 тому, на 6 фотографії підкреслив шо вони набагто жовтіші за інші. І крім того з'явились якісь дивні плями, почитав шо це може бути нестача магнію та кальцію, але важко точно визначити, тому сюди і пишу( По молодшій растішці фотки починаючи з 7. Там ситуація не така, листя не жовтіє, але появились чорні плямки на листках чи темно зелені, а також жовтуваті вкраплення. Допоможіть розібратись шо з ними не так, гайз! Бо вже дуже багато ресурсу та часу вклав в це все, неохота все втратити :( Изменено 23 февраля пользователем StarterPack Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Аспара 713 Опубликовано: 23 февраля Начнем с главного, Бро ты в курсе что твои крохотулички уже зацвели в полный рост ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 164 Опубликовано: 24 февраля 19 годин тому, StarterPack сказав: Субстрат універсальний + Кокос То ж різні підходи до субстатів взагалі... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас