Sin 541 Опубликовано: 3 марта, 2024 Итак, сегодня замочил семена и жду пока напитаеться ,семя -от компании Old Kiev Hills -єль курандеро авто. фем . Субстрат Квітка пш 5.5-6.5.обьем 10л. Свет 16/8 есть все спектри +даже досвет с у/ф с купюроприймача 😅😉😄 не менше 300ват + биколор. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 2 апреля, 2024 Земля там покупна такшто не турбуйтеся зверху то для маскування з оточенням. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 15 апреля, 2024 В 03.04.2024 в 08:11, Хотабыч сказал: А широта какая бро? Ты только эль курандеро в аут закинул,чи ранники sima тоже?Интересно как покажет себя этакая авантюра,у самого уже есть высаженые как рассадой,так и семкой. Бог его знает,Миколаївська область! Так і його теж вже висадив і раннікі і авто почав. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 15 апреля, 2024 Вже по коліно а я 1,80см.😜🤙💨 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 23 апреля, 2024 В 15.04.2024 в 19:00, Sin сказал: Вже по коліно а я 1,80см.😜🤙💨 Блін йому пофіг ці перепади температури, сьогодні бачив та обробил ампліго від шкідників для профілактики,так як умови розвитку не найкращі,всім удачного Грову,наступного разу запечетлю так як цього телефону не було зі мною.😉🤙💨💨💨💨Так ось майже по пояс і бокові гарно пішли в розвиток,ось я і гадаю треба його -топати ,чи хай так росте ,чуйка що і так буде монстр🤤👍👍🔥😜 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 15 мая, 2024 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 18 июля, 2024 Вот ещё несколько свежих фоток .) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 24 августа, 2024 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 3 октября, 2024 Вот последніє фото вашой ялинки ,бомба, но количество сухої ще не знаю. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 4 октября, 2024 21 час назад, OldKyivHills сказал: Чекаємо на смоук репорт бро) Що до качества бомба,а друга зовсім красного цвіту і теж єль курандерро позже посадив і маленька а так у кента сохне орхідея доки!!! Дякую за гарну гінетіку , детальніше пізніше. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 25 октября, 2024 Ну що я можу вам сказати друзі велику ще кент не приніс до взвешиванія а маленьку я вже вирушив вийшло 30гр. Но я пізно посадив та трохи за рано срізав но воно того коштує,це насіння на 100%відповідає своей ціні. Миу двох берем малюсеньку бошечку і крапалим її трохи табака і виходить по два не великих мокрих хоча хватає і по одному а по второму мене так пре що аж до параної та ізмени трохи,вкус це щось неповторне насичений дим вкусом хорошого дуста аж страшно вдома шабити бо пахне дуже і далі часів п'ять тебе не відпускає,чесно це насправді один з лучших моїх гровів,дубас повністю відповідає заявленим качеством,я цілком доволен. Дуже багато сахару на шишках та насичений смак,цитрусов та дусту ось фото того скільки дохуя для двох.дякую за такий гарний посадковий матеріал ,репорт окончен. Фото і вес більшої скину трохи пізніше. VID_20241025_120218.mp4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 193 Опубликовано: 3 марта, 2024 Удачного грова,бро.. Я перлита добавил бы... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 3 марта, 2024 Дякую,він там є і перліт і вермікуліт просто я пролив водою і так не особо замітно. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 368 Опубликовано: 3 марта, 2024 З початком,бро. То в тебе фемки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 6 марта, 2024 Так автоквітучі/феменізіроване насіння. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 6 марта, 2024 Щось напевно з першим пішло не так,я не став пророщувати до корінця, а лише додав в контейнері трохи води і дочекавшись коли семя потоне ,переместив його в субстрат і вже третій день тиша,ще трохи зачикаю якщо не побачу результати то буду вже пророщювать наступну зернинку до корінця,а поки чекаємо дива мої малі ростуть... Та ні ,то я поторапілся сейчас прісмотрелся корешок растет-🌲😉🤙💨💨💨 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 7 марта, 2024 И вот немного погодя показалось проросшее семя, сквозь субстрат)))😉🤙💨💨💨 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 7 марта, 2024 І Так сьогодні 07.03 -день народження так би мовити ,росток скинув каску😀🎂!!! Шлях в нове життя 😉👍✊👊. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 9 марта, 2024 Сегодня 9.03. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 12 марта, 2024 Доки щє розвиваємо кореневу... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 14 марта, 2024 Виникло питання сам собой ,росток почав тягнутися відать інші дівчата затеняють його і ось почав трохи тягнутися. А я що міркую підігнути кільцем і прикопати? ,або ж просто докупити Тай до сипати субстрату?. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 694 Опубликовано: 15 марта, 2024 В 03.03.2024 в 14:58, Neverminder сказав: З початком,бро. То в тебе фемки Привіт бро, я не знаю з чього ти взяв що це автік) але це фотік.. 23 години тому, Sin сказав: Виникло питання сам собой ,росток почав тягнутися відать інші дівчата затеняють його і ось почав трохи тягнутися. А я що міркую підігнути кільцем і прикопати? ,або ж просто докупити Тай до сипати субстрату?. Прикопай краще землею 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 368 Опубликовано: 15 марта, 2024 1 година тому, OldKyivHills сказав: з чього ти взяв що це автік де я таке писав? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 694 Опубликовано: 15 марта, 2024 13 хвилини тому, Neverminder сказав: де я таке писав? Вибач) не те повідомлення процитував це я кажу "Sin" він написав що авто) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 19 марта, 2024 Прикольно, а я чогось думав шчо це авто квітучі сорт,навіть був певен що El.Curandero. -це автік,а оказався фотіком,но це навіть+, нехай росте а потім я можливо зріжу до початка цвітіння з неї декілька клонів в аут,вже розсадити спробую.))) Треба на їхній офіційний сайт зайти подивитися які сроки,початок/кінець цвітіння (ранній або пізній),та до яких розмірів можливо розігнати той кущик і.т.д. Ну що ,будемо сприймати це як бонус. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 694 Опубликовано: 19 марта, 2024 39 хвилин тому, Sin сказав: Прикольно, а я чогось думав шчо це авто квітучі сорт,навіть був певен що El.Curandero. -це автік,а оказався фотіком,но це навіть+, нехай росте а потім я можливо зріжу до початка цвітіння з неї декілька клонів в аут,вже розсадити спробую.))) Треба на їхній офіційний сайт зайти подивитися які сроки,початок/кінець цвітіння (ранній або пізній),та до яких розмірів можливо розігнати той кущик і.т.д. Ну що ,будемо сприймати це як бонус. В ауті зацвітає десь в перших числах вересня, відцвітає кінець жовтня +/- 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 694 Опубликовано: 19 марта, 2024 Будемо слідкувати бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 200 Опубликовано: 21 марта, 2024 В 19.03.2024 в 15:36, Sin сказал: ,но це навіть+, нехай росте а потім я можливо зріжу до початка цвітіння з неї декілька клонів в аут,вже розсадити спробую Делай бро,аутдорщики оценят. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 21 марта, 2024 ✊✊✊🤙💨 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 21 марта, 2024 А по стаканчиках розсадив ті горішки що Бро Sim -підігнав на аут, на разі тільки фотікі та фасти .так як ще трохи за рановато, но невеличкою розсадою думаю витримають, можно буде замольчувати якщо холодно,но думаю все буде гаразд. А вже потім і авто, можливо ?? Сорти теж 🔥тутанхомон,горіла глю,горіла гёрл. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 23 марта, 2024 Ось на разі ми були такі))) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 25 марта, 2024 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 27 марта, 2024 Погано лише одно, що врядом цвітуть автікі і світло триває максимально 16/8, Все буде добре -Джа дасть змогу підняти достойний кущь!!!. П.с а маленькі сьогодні повинні іти до великого життя 😉... 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 29 марта, 2024 Додав трохи Мікорізу в розведеному розчіні з дистелеваної водою.А так загалом я її🌲 не кваплю),можливо і підійняти трохи до світла, і почати гнути ,но навіщо -це ж фотік і він ,і так доволі гарний ,а топнути або загнути доки на вегі буду тримати -завжди встигну😉🤙💨💨😜 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 2 апреля, 2024 Бро вибачай но не предвіджені обставини вимушен був пересадити в аут ,но думаю все буде гаразд, там малеча вже добре росте. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас