Перейти к публикации
  • 0

Автополив

Вопрос

Вітаю всіх. Хтось користувався таким автополивом? Є сенс брати?

https://rozetka.com.ua/ua/252272786/p252272786/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAxaCvBhBaEiwAvsLmWNOPlfFnw_-w-aWtTT2VVynQugRNjpmmJ7vszRlwS9-HHouCNlUpDxoC7jUQAvD_BwE

Зараз планую два фотіка з короткою вегою в малому боксі розтягнути під скрогом, вручну поливати не зручно буде. Буду вдячний за ідеї

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
6 минут назад, ХаПаZz сказал:

Я пробував гуглити цей ph controller  E-Mode. І мене з ним водило виключно по кацапським сайтам. Але вартість такої штуки все одно дуже висока.

Так я тобі його і не пропоную 

Поделиться сообщением

• 0

Тема про автополив, цікава ваша думка.

Якщо таки мати свіжий компот, і питання тільки поливати. То для кокоса краще поливати часто (кожну годину-дві) якщо просихає по вазі? Є поняття мінімального інтервалу?

В мене в теперішньому гроу є система поливу. Поливаю насосом. Він на smart розетці. 4л заливає за 2хв. Але можу і налаштувати цикл щоб 15 сек лив і 1:45 чекав. Так за 8 год вилиє ті 4л. Можна і то діло на 12/18/24 год розтягнути. Також цікаво саме на ніч. Щоб поливалось коли немає світла.

Хтось експерементував з тим щоб не зразу поливати а поступово протягом доби але з новим компотом кожного дня?

Поделиться сообщением

• 0
11 часов назад, ХаПаZz сказал:

Я пробував гуглити цей ph controller  E-Mode. І мене з ним водило виключно по кацапським сайтам. Але вартість такої штуки все одно дуже висока.

Так і е, це расіянці зробили і продают

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, kotoamatsukami сказал:

Тема про автополив, цікава ваша думка.

Якщо таки мати свіжий компот, і питання тільки поливати. То для кокоса краще поливати часто (кожну годину-дві) якщо просихає по вазі? Є поняття мінімального інтервалу?

В мене в теперішньому гроу є система поливу. Поливаю насосом. Він на smart розетці. 4л заливає за 2хв. Але можу і налаштувати цикл щоб 15 сек лив і 1:45 чекав. Так за 8 год вилиє ті 4л. Можна і то діло на 12/18/24 год розтягнути. Також цікаво саме на ніч. Щоб поливалось коли немає світла.

Хтось експерементував з тим щоб не зразу поливати а поступово протягом доби але з новим компотом кожного дня?

Поливай по коли це потрібно, нах тобі 100500 поливів за день ?

Поделиться сообщением

• 0

Проливати потрібно до дренажу... завжди як просохдо, знов до дренажу.

Поделиться сообщением

• 0
2 hours ago, Сын-Джа said:

нах

Питання ж було "чи хтось експерементував, або ж має грунтовне теоретичне пояснення"

Не цікаво мені "просто гроувити". Цікаво займатись дослідницьким ділом.

2 hours ago, Сын-Джа said:

Проливати потрібно до дренажу... завжди як просохдо, знов до дренажу.

Це база, так. В теперішньому репорті це все є в табличках.

Я малих растіх важу кожен день і поливаю коли залишилось 30% води. А знаю я скільки води бо важу мокрий мішок + сухий кокос, і коли поливаю до дренажу то важу і знаю скільки води затрималось. Тут теж питання про 30%, чи хтось експерементував різні пропорції просихання. Але я б опасався просихання <10% бо буферизації буде гаплик якщо кокос просохне.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...