kotoamatsukami 520 Опубликовано: 29 апреля, 2024 2 hours ago, Louvre said: Даремно не дослухався до порад олдових, а вони правду казали) Я дотримувався олдових порад ось цих Але нічого страшного, це досвід. Тепер зрозуміліший алгоритм: логіка з таблиці + слідкувати по рослині і розуміти в якій кількості такі компоненти як азот і т.д. даються растісі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 29 апреля, 2024 І такс. Швази або ж Thee A Light. Знайшов я відос на якому є інструкція що робити і якоби 100% все буде гуд, автор заявляє про 2.5г/W що при моїх має дати 650г+ ну побачимо побачимо. Буде або epic win або epic fail Ось схема з відео Автор каже що на перший день цвіту треба здерти все крім верхніх чотирьох рівнів і всю листву забрати. Далі збільшити вологість до 80% на 4 дні (казав це особливо важливо). Повторити процедуру через 20 днів. Екстримально? Так. Божевілля? Можливо. Але я експерементатор так що го. Також розминав стеблі і позагибав все щоб було +/- на одному рівні. Заберіть дітей і вразливих від екрану. Фото під спойлером. Spoiler Місця стало побільше. Витяжку поставив на найменшу швидкість, це десь 250м3 і на режим 15хв працює і 30хв вико. Зволожувач максимально 75% має налаштування автоматичне. Надіюсь висока вологість не зіпсує вугілля в фільтрі. Також коли гнув деякі стеблі то тріснула зовнішня оболонка, цікаво як заросте і чи буде ок в результаті. Покормив базою 0.5 мл/л і по 1мл/л дав Bud Ignitor I Bud Candy. Купив Megafol Plus, але провтик в тому що це по листу а листа то ж немає… Наступний раз буду його давати за день перед обрізкою. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 601 Опубликовано: 29 апреля, 2024 35 минут назад, kotoamatsukami сказал: Далі збільшити вологість до 80% на 4 дні (казав це особливо важливо) так и есть) писал про влажность. В идеале как он говорит до 80. Но не меньше 65. Короче чем больше тем лучше. Так растиха бістрее востановится. За фильтр не парься) у тебя будет пол кило стафа. Купишь новій фільтр) 38 минут назад, kotoamatsukami сказал: Також коли гнув деякі стеблі я ебу) ото ты дорвался) ну стрессанет она знатно. Так что забей болт на фильтр. Наваливай влагу. 39 минут назад, kotoamatsukami сказал: Купив Megafol Plus, але провтик в тому що це по листу а листа то ж немає… я тебе говорил что б не в ноль) Чем то раста должна принимать свет) Но уже как есть.Мегафол СРОЧНО применить!) хоть на стебли брызгай. На шишки .. на все. Через часок как впитается навали обдува, что б просушило шишло и не цепнуть плесень. Хотя думаю до нее далеко.. Ну и видимо след раз вообще кормить не надо) хватит и водички. Пить она щас не будет особо. Думаю не скоро подсушит горшок с учетом влажности. 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 29 апреля, 2024 1 hour ago, boyarskiy said: так и есть) писал про влажность. В идеале как он говорит до 80. Но не меньше 65. Так так, в мене зволожувач Electrolux, він просто монстр, вже за 5хв волога стала 75% і норм тримає. Датчик температури і вологості в апці показує що 75-78 по графіку. Тому волога точно буде. Також 24 градуси, думаю норм. 1 hour ago, boyarskiy said: у тебя будет пол кило стафа. Купишь новій фільтр) Якоби і так. Але ця кореляція не принесе гроші а для себе одного забагато. А фільтр жалко. Але це досвід) Цікаво що вийде) Але вже виглядає що 7л горшок дає велику растіху. Цікаво як ті в 3л і 1.5л розкриються. Якщо ця переживе Швазі то і наступних чекає Єдиний поки мінус це те що це діло часо затратне, я поки обстриг, погнув і прибрав і 2 год пролетіли. Добре що не 4 растіхи за раз) 1 hour ago, boyarskiy said: я тебе говорил что б не в ноль) Чем то раста должна принимать свет) Но уже как есть. Так, казав, і я розумію цю логіку. Але автор відоса там клявся божився що все буде збс і за 20 днів знов купа листя буде. От в знаємо чи листя в 0 це робочий варік. Бо заявочка на 2.5г/w це серйозно. А в неї і так преміум світло, хавка і клімат. Цікаво цікаво. 1 hour ago, boyarskiy said: Мегафол СРОЧНО применить!) хоть на стебли брызгай. На шишки .. на все. Ок, дам ще вечерком. На упаковці дозування 2.5мл/л. Дам 2 щоб не в крайності. 1 hour ago, boyarskiy said: навали обдува Там два monkey fan 20W поворотні + 15W ще один. Думаю норм. 1 hour ago, boyarskiy said: Ну и видимо след раз вообще кормить не надо) хватит и водички. Завтра буде калмаг той плагронівський + корм як сьогодні. А скільки мл то вже поважу горшок, тепер це ізі. А не то що той кущ що був перед тим) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 601 Опубликовано: 29 апреля, 2024 3 минуты назад, kotoamatsukami сказал: Але автор відоса там клявся божився що все буде збс я не смотрел видос) если честно. Но думаю там говорилось, (надеюсь что говорилось) что такие мансы прокатят если растиха здорова в момент обрезки) А ты свою ободрал после передоза) Она и так уже стрессовала а ты добавил) надеюсь понял логику) То что сработало у одного - совсем не означает что сработает у всех) Это ж растение) Держим кулаки кароч) Интересный эксперимент. Но довольно жесткий) Я под швази подразумеваю обрезку 80% ботвы и не ломать при этом ветки. При таком раскладе уже через 5 дней снова лес) Ну у меня было во всяком случае 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 29 апреля, 2024 6 minutes ago, boyarskiy said: надеюсь понял логику) То что сработало у одного - совсем не означает что сработает у всех) Это ж растение) Так, розумію, сама растіха вроді норм була, а передоз затронув по моїм оцінках 1/10 листя. Також дав Мегафол (2мл вийшло 360 ppm і зробив 6.0 pH). 7 minutes ago, boyarskiy said: Держим кулаки кароч) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 29 апреля, 2024 1 час назад, kotoamatsukami сказал: І такс. Швази або ж Thee A Light. Знайшов я відос на якому є інструкція що робити і якоби 100% все буде гуд, автор заявляє про 2.5г/W що при моїх має дати 650г+ ну побачимо побачимо. Буде або epic win або epic fail Ось схема з відео Автор каже що на перший день цвіту треба здерти все крім верхніх чотирьох рівнів і всю листву забрати. Далі збільшити вологість до 80% на 4 дні (казав це особливо важливо). Повторити процедуру через 20 днів. Екстримально? Так. Божевілля? Можливо. Але я експерементатор так що го. Також розминав стеблі і позагибав все щоб було +/- на одному рівні. Заберіть дітей і вразливих від екрану. Фото під спойлером. Скрыть содержимое Місця стало побільше. Витяжку поставив на найменшу швидкість, це десь 250м3 і на режим 15хв працює і 30хв вико. Зволожувач максимально 75% має налаштування автоматичне. Надіюсь висока вологість не зіпсує вугілля в фільтрі. Також коли гнув деякі стеблі то тріснула зовнішня оболонка, цікаво як заросте і чи буде ок в результаті. Покормив базою 0.5 мл/л і по 1мл/л дав Bud Ignitor I Bud Candy. Купив Megafol Plus, але провтик в тому що це по листу а листа то ж немає… Наступний раз буду його давати за день перед обрізкою. йобн бобн lst- low stress training low- легкий це вже швазі якесь з бдсм в перемішку 2 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 564 Опубликовано: 29 апреля, 2024 3 часа назад, kotoamatsukami сказал: Заберіть дітей і вразливих від екрану. Фото під спойлером. Скрыть содержимое Який відчайдух! Постриг, наче буддистського монаха) Просвітлення не за горами, як курнеш ... 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 30 апреля, 2024 Мабуть цікаво таки що з нею через 24 год після обрізання тому пишу пост сьогодні. ДВК 45 (Bloom 8) Поки я поливав всіх вологість трохи впала а так стабільно було 75%. Поважив її, добавив 20%, вирішив полити 1л. Дав 0.5мл/л бази і по 1 ml/l BudIgnitor та BudCandy а також BigBudCoco так як його давати з другої неділі цвіту а це якраз сьогодні. Цей заміс дав 392ppm та 5.9 pH. В дренаж отримав 220 мл є 22% що 2% відхилення від плану тому поливати по вазі це топчик Дренаж 765 ppm (+373) та 7.4 pH (+1.5). Чесно кажучи це перший раз за весь мій досвід щоб pH відрізнявся на +1.5 pH. По плану завтра дати всі ті ж компоненти але всі з порцією 0.5 ml/l і дам щоб було 30-40% дренажу. Тут хіба питання нагальне чи треба перемивати той pH чи хай так буде і за декілька днів стабілізуєтсься? По вигляду вона норм. Вчора розмішав Мегафол на 100мл і вийшло плотно 2 рази обробити з перервою 4 год (другий після відключення світла). Сьогодні бачу що шишечки на всіх стеблах почали тягнутись вверх, жодна шишечка не виглядає зле (імхо). От ще декілька ближчих фото Spoiler 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 601 Опубликовано: 30 апреля, 2024 1 час назад, kotoamatsukami сказал: В дренаж отримав 220 мл мало, не показательно. Там может быть совсем другой ПШ в реальности. раз уж решил полить, то и лить надо было до нормального дренажа. ЧТо б снять адекватные показатели. НО.. скачок пш вероятен. Я в этих процессах не силен особо. Но точно знаю, что раста начинает работать на востановление. Активно производить аминокислоты что б востановиться. Вероятно, это и отображается в прикорневой зоне. Пропустил этот урок ботаники ( 1 час назад, kotoamatsukami сказал: щоб було 30-40% дренажу. Тут хіба питання нагальне чи треба перемивати той pH чи хай так буде і за декілька днів стабілізуєтсься? вот так надо было делать изначально) пока не ясно что советовать) может там все ок в любом случае, если в корневой пизда - тебе поможет подкормка по листу) 1 час назад, kotoamatsukami сказал: Тут хіба питання нагальне чи треба перемивати той pH чи хай так буде і за декілька днів стабілізуєтсься? тут палка двух концов посмотри нормальный дренаж. Слей все и замерь последние 200 -300 мл В принципе, достаточно лить правильный вход! Тем более что у тебя адванседы. но это на здоровой растихе) а не отпизженой))) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 30 апреля, 2024 8 minutes ago, boyarskiy said: то и лить надо было до нормального дренажа А що таке "нормальний дренаж"? 15-25% це не нормальний дренаж? 8 minutes ago, boyarskiy said: вот так надо было делать изначально 30-40% імхо екстра, я так роблю якщо ppm росте і треба "домити". Але послухаю, дам завтра 40%. 8 minutes ago, boyarskiy said: Слей все и замерь последние 200 -300 мл Ок, останні 300мл завтра заміряю. Ніколи не міряв саме останні, завжди міряв весь дренаж. Але я розумію твою логіку і не маю чим це покрити. Просто не так зручно ловити ті останні 200мл. 8 minutes ago, boyarskiy said: а не отпизженой))) Вона перероджується як Фенікс, все буде тіп топ 8 minutes ago, boyarskiy said: В принципе, достаточно лить правильный вход! А це з досвідом якого поки немає. Цікаво б було знати правильну відповідь про те що який в цій ситуації компот буде правильни. Бо лию те дозування аля 0.5 а в голові "сомнительнооо, но ОКЕЙ", бо перший раз те швазі і толком не вичитав як кормити після швазі з результатами, так що поки план як описав в попередньому. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 601 Опубликовано: 30 апреля, 2024 16 минут назад, kotoamatsukami сказал: А що таке "нормальний дренаж"? 15-25% це не нормальний дренаж? я процентами не меряю, но надо что б вытекало нормально. ну например, залил 5 литров, вытекло 2 и замерял последние 200-300 . 17 минут назад, kotoamatsukami сказал: Ок, останні 300мл завтра заміряю. Ніколи не міряв саме останні, завжди міряв весь дренаж. Але я розумію твою логіку і не маю чим це покрити. Просто не так зручно ловити ті останні 200мл. тут все просто. Сначала медленным поливом растворяешь и вымываешь не использованые соли. Вымещая их новым замесом. Самые актуальные показатели будут именно в последнем стоке. Примерно то, что и в горшке Замеряя весь дренаж - ты замеряеешь его "среднее" 19 минут назад, kotoamatsukami сказал: Вона перероджується як Фенікс, все буде тіп топ мегафолом можно уже не давать наверное. не сильно понял эту штуку. Передоза быть не должно от нее, но тем не менее 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
4apik 409 Опубликовано: 1 мая, 2024 Бро ну у тебя 80 % сатива 20 % индика . Сатива не очень любит удобрения ,будет выкидывать когти или горят листья . Ей нужно минимальные количество удобр. Корми через раз , или каждый полив но 50 % раствором. Растение само покажет когда ей будет нужно . Почти у всех гроверов ,в конце цветения подпаленые листья , и они думают что так и должно быть . Не слушай никого, смотри по растению. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 544 Опубликовано: 1 мая, 2024 Я такого знущання над автоквітучим стрейном давно не бачив, питання тільки для чого. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 1 мая, 2024 31 хвилину тому, Barabashka69 сказав: Я такого знущання над автоквітучим стрейном давно не бачив, питання тільки для чого. Досвід, він такий 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 1 hour ago, Barabashka69 said: питання тільки для чого Я оригінально гроувив в 6-7л з очікуваннях що не велика буде. Але виросла велика настільки що власне лампа вже була високо для нових раст. Також вона зайняла дуже багато місця. Малим взагалі не хватало місця і світла внизу. Далі в якості експеременту була обрана Швазі+Supercroping техніка. Автор заявляв "як та на яку активно останні 3 роки переходять". Підсумовуючи факт того що треба звільнити трохи місця та і те що в мене ще є що курити то було вирішено спробувати експеремент. Результати якого ми побачимо. Можливо растіха ще віддячить за цю процедуру достойним шишлом 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 3 hours ago, 4apik said: Сатива не очень любит удобрения ,будет выкидывать когти или горят листья Дякую за пораду бро. А щодо 0.5 дозування це ти тільки про базу чи і стимулятори такі як BudIgnitor,BudCandy,BigBud,B52 теж 0.5 порції? 3 hours ago, 4apik said: Не слушай никого, смотри по растению. Base Але ще мАло досвіду, вчусь) Новий репорт новий урок Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 1 hour ago, andriyko said: Досвід, він такий Я божевільний доктор Я провожу експеременти 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
4apik 409 Опубликовано: 1 мая, 2024 1 час назад, kotoamatsukami сказал: Дякую за пораду бро. А щодо 0.5 дозування це ти тільки про базу чи і стимулятори такі як BudIgnitor,BudCandy,BigBud,B52 теж 0.5 порції? Base Але ще мАло досвіду, вчусь) Новий репорт новий урок Думаю каждого элемента по 0.5 дозы. Стимы без базы, не будут работать как нужно, не перекармливай и будут здоровые растихи. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 564 Опубликовано: 1 мая, 2024 2 часа назад, kotoamatsukami сказал: було вирішено спробувати експеремент. Результати якого ми побачимо. Можливо растіха ще віддячить за цю процедуру достойним шишлом Віддячить, навіть не сумнівайся! З інтересом стежу за процесом 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 601 Опубликовано: 1 мая, 2024 бля) я думал єто фотік. 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 1 hour ago, 4apik said: Думаю каждого элемента по 0.5 дозы. Стимы без базы, не будут работать как нужно, не перекармливай и будут здоровые растихи Дуже дякую за пораду 59 minutes ago, boyarskiy said: бля) я думал єто фотік. Я десь теж думав що такий екстрим більше для фотіка. Але побачимо вже що буде з автіком) 1 hour ago, Louvre said: Віддячить, навіть не сумнівайся! З інтересом стежу за процесом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ZamSiFar 13 Опубликовано: 1 мая, 2024 (изменено) В 28.04.2024 в 18:30, kotoamatsukami сказал: 4 додаткового Азоту? О_О Нафіга там той азот? О_О Що я далі буду робити з КалМагом? Мені поки найбільше подобається Plagron CalMag Pro. Завтра буде калмаг той плагронівський + корм як сьогодні. Бро извини, но это гениально, говорить что в Sensi Cal Mag Xtra много азота и купить Plagron CalMag Pro. Сравни их NPK, Sensi 4-0-0, Plagron 5-0-0. То есть ты купил калмаг где азота еще больше Логичней было бы взять Calcium Magnesium Terra Aquatica (GHE) 1-0-0 Изменено 1 мая, 2024 пользователем ZamSiFar 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Noname91 157 Опубликовано: 1 мая, 2024 Бро, классный гров у тебя. Желаю успехов и хорошего урожая, буду следить за твоим репортом. Насчёт выравнивания пш, попробуй сначала замешать в компот все стимуляторы, а уже после всего добавлять базу с пш перфект и тогда всё будет ровно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 ДВК 46 (Bloom 9) Годував 1.5л з концентрацією 0.5 мл/л. Всі ті ж добрива що і вчора. 266 ppm 6.1 pH. Загальний дренаж 43%. Зібрав дренаж останніх 200 мл і там 620 ppm 7.1 pH. Наче все ок. Шишки все більше дивляться вгору. Якихось проблем не видно. Їдемо далі) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас