Olka 280 Опубликовано: 1 мая, 2024 В 29.04.2024 в 18:51, kotoamatsukami сказав: Заберіть дітей і вразливих від екрану. Фото під спойлером. Йоли пали Я такого ще не бачила. Другий гроу а вже такі експерименти. Імхо краще б перше навчився гровити так щоб дівчата не мали стресу а потім вже такий екстрім. Плюсь виглядає як перебор. Розумію що ростимо за ради вихлопу але це якось дуже не гуманно щодо дівчат. Надіюсь їй не боляче. З іншої сторони можу зрозуміти жагу експериментатора. Бажаю щоб таки все успішно закінчилось. І не замуч решту молодняка. Можливо хоча б без загинання а тільки Швазі… 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 2 hours ago, ZamSiFar said: Сравни их NPK, Sensi 4-0-0, Plagron 5-0-0 Це ти дуже правильно зауважив. Дякую за небайдужість) Я читав склад на офф сайті і там не писало про азот і помилково вніс в таблицю про те що там він без азоту. Але я помилився. Тільки ти зауважив) Я таки не купую Плагрон поки а дивлюсь в сторону саморобного але там ще є питання на які я ще не отримав відповіді.. Тут обговорення Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 1 мая, 2024 2 hours ago, Noname91 said: Бро, классный гров у тебя. Желаю успехов и хорошего урожая, буду следить за твоим репортом Дяк дяк, тобі теж вдалих гроувів 2 hours ago, Noname91 said: Насчёт выравнивания пш, попробуй сначала замешать в компот все стимуляторы, а уже после всего добавлять базу с пш перфект и тогда всё будет ровно Вдячний за пораду. Спробую і відпишусь. Але то вже буду знати коли растіха буде добре їсти. З малими дозуванням стимуляторів pH не "їде" вниз так сильно. Я навіть не згадаю де я вичитав що перше база а потім стіми але зараз гуглю і таки пишуть як ти радиш. Але дивно що на офф feed chart там перше база. Блін, могли б її в кінець таблиці поставити, було б зрозуміліше) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vacuum 6 757 Опубликовано: 2 мая, 2024 5 ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 342 Опубликовано: 2 мая, 2024 покаж шо там вийшло upd бачу не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 2 мая, 2024 ДВК 47 (Bloom 10) Виглядає добре. Їдемо далі. День експеримента щоб заміряти показники з останніх 250мл дренажу. Щей так вийшло що сьогодні поливати аж 4 растіхи. То вирішив зробити так на всіх і порівняти. Магічний завтик і на Сквітр не 200 останні зібрав, відволікся а потім переплутав ємності, буває. Але всеодно інформативно але і куди ж без фіаско) На фото пише «полив» а по факту це «дренаж після поливу». Власне що ми бачимо. Дійсно є сенс заміряти не весь дренаж а останній 250мл. Чи робити так на постійні основі? З 4ма растіхами це реально гєморно. Треба багато ємностей + заміри робити х3. Раз зробив, висновки зробив, повторювати буду хіба якщо мене буде прискіпливо цікавити останні 250мл. Що мене здивувало так це те що pH того другого зливу показував вищий pH аніж першого і загального коли змішав (окрім Squirt). По ppm зрозуміла логіка. p.s. бачу що Auto Extreme перекормлюю але і так даю мало а буду давати ще менше, але це вже зовсім інша історія (репорт) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 2 мая, 2024 7 минут назад, kotoamatsukami сказал: Виглядає добре. Їдемо далі. Салют) а поближе сфоткай. Бо це не добре - а железо) Точнее его деф. Нормальное явление, после такого пиздеца ловить дефицити. Особенно с поломаными ребрами. Прикупи вот такоеhttps://epicentrk.ua/ua/shop/biostymuliator-rostu-roslyn-valagro-breksil-zalizo-brexil-fe-mikroelementy-15-h.html уверен - пригодится Для интереса чекни пот этот пост. Тут я думал шо все, пизда. НО.. тут результат 12 минут назад, kotoamatsukami сказал: Дійсно є сенс заміряти не весь дренаж а останній 250мл 12 минут назад, kotoamatsukami сказал: Чи робити так на постійні основі? З 4ма растіхами це реально гєморно так и делаю) Геморно? да. Но ты ж знал на шо идешь) в целом, когда руку набьешь, можно не дрочится и делать контрольные замеры в случае если что то вылазит по листу. Просто начнешь чувствовать растение. Но я привык все держать на контроле) 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 2 мая, 2024 есть кто живой в теме? ) может я хуйню несу) поправьте если шо 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 2 мая, 2024 15 minutes ago, boyarskiy said: Салют) а поближе сфоткай. Бо це не добре - а железо) Точнее его деф. Так, деф є, фото дійсно краще покаже, але тут важко було не попасти в дефіцит коли заявку до 0.5 зрізав. Сьогодні 1.5 як і завтра планую а потім 2 спробую. 17 minutes ago, boyarskiy said: уверен - пригодится Невже того заліза мало в тій преміум базі? Гляну на те що ти кинув але вже стільки всього накупленого що я вже трохи пливу з цим всім) 18 minutes ago, boyarskiy said: так и делаю) Геморно? да. Но ты ж знал на шо идешь) Типу так та і мені в прикол це все. Просто це не для всіх. Тому написав що геморно) Але всеодно більше в кайф їх обслуговувати) Треба це діло трохи автоматизувати, по замовляв з Алі ще поки їде. Маленький тизер (ще тестую, буде пост як буде готово) Spoiler 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 2 мая, 2024 8 минут назад, kotoamatsukami сказал: Невже того заліза мало в тій преміум базі? достаточно, но пока оно дойдет по ломаным стеблям к макухам - будет поздно. В целом, тебе надо открыть для себя внекорневые подкормки) Это тема! Пока не очухается - действуй по листу. В корень лей средний компотик, не наваливай. А по листу можно вывезти почти любую растиху, имхо Железо в хелатной форме усвоится за пару часов. збс придумано) возьму назаметку) бо я дырявил трубки, которые все время забивались) Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 2 мая, 2024 25 minutes ago, boyarskiy said: В целом, тебе надо открыть для себя внекорневые подкормки) Бро, бачу ти не уважно читаєш репорт) На везі було і b52 i b12 i micro i магній сульфат і калій сульфа і янтарка і фульвік) В постах є) а ти кажеш "відкрити треба") Навіть після швазі давав b52+micro по тому що лишилось. Залізо по листу ще не освоїв. Але готовий навчитись) 32 minutes ago, boyarskiy said: Железо в хелатной форме усвоится за пару часов Користуєшся готовим магазинним рішенням чи реагенти купуєш і робиш? І яке дозування? І ти кажеш за желізо. А не магній? Вода зворотній осмос 5ppm. Калмаг не даю бо ще не зробив... Вона в мене так світліла на везі то я давав магній сульфат то допомагало. Поки ще не давав. 30 minutes ago, boyarskiy said: збс придумано) Дякую) але є нюанси + хочеться регулюєму капельницю кожну) але це такий варік "робочий". Тільки щоб насос не потужний був або краник ставити щоб регулювати потік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 3 мая, 2024 10 часов назад, kotoamatsukami сказал: Бро, бачу ти не уважно читаєш репорт) может быть и пропустил. Я вижу проблему - пишу) 10 часов назад, kotoamatsukami сказал: Користуєшся готовим магазинним рішенням чи реагенти купуєш і робиш? І яке дозування? 12 часов назад, boyarskiy сказал: Прикупи вот такоеhttps://epicentrk.ua/ua/shop/biostymuliator-rostu-roslyn-valagro-breksil-zalizo-brexil-fe-mikroelementy-15-h.html А теперь ты невнимателен)) Вот такое юзаю. Дозировку в пол шишки для начала. Если лечит - еще одну обработку через пару дней. Железо сильно кислит! компот получится около 4-4,5 ПШ. Я выравнивал до 6. Хз надо/не надо - я выровнял 10 часов назад, kotoamatsukami сказал: І ти кажеш за желізо. А не магній? Вода зворотній осмос 5ppm сужу по признакам. Это либо железо либо сера. БОльше склоняюсь к железу. Однако, если дашь еще сульфатом, то хуже не станет. Цель вылечить, а не ебаться с диагнозом) а тут как по мне одно из двух. 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 3 мая, 2024 2 hours ago, boyarskiy said: Дозировку в пол шишки для начала Це 0.5 ml/l чи як? На пачці 1.5мл/л то мб пів шишки це пів порції і тоді 0.75 мл/л? Чи щоб деф перекрити краще 1+ дати? 2 hours ago, boyarskiy said: Я выравнивал до 6. Думаю це хороша ідея. Теж так зроблю. Загалом все що полисту рівняю (до і після замісу) до 5.8-6.3. 6.0 мій ідеал але деколи бєсіт з 6.2 до 6.0 збивати бо даєш мацьопну капельку того мінус і вже 4 2 hours ago, boyarskiy said: Цель вылечить, а не ебаться с диагнозом) а тут как по мне одно из двух. Домовились, купую, лікуємо і глянемо як допоможе. Велике тобі дякую за поради 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 3 мая, 2024 9 часов назад, kotoamatsukami сказал: Це 0.5 ml/l чи як? На пачці 1.5мл/л то мб пів шишки це пів порції і тоді 0.75 мл/л? ну да, пол дозы) для начала) если пойдет прогресс - дашь еше чутка. Я сторонник мелких доз. Лучше недокормить, чем попалить нахуй листву и сосать чупачупс я и в корень обычно лью не много) мой максимум на всех циклах, если память не подводит - около 700 ппм компота на пике развития. И ничо, наростает как то) 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 3 мая, 2024 На упаковці 1.5 мл/л. Я зупинився на 1 мл/л. Чи багато чи мало взнаємо завтра. Фото зробив. Буде час все розпишу і закину в репорт. Сьогодні багато часу всрав на DIY CalMag. Ще треба підбирати концентрацію. Думаю зроблю окремий пост і сюди закину лінку. Багато часу треба оформити це все з фото і інструкціями. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 3 мая, 2024 3 hours ago, boyarskiy said: Я сторонник мелких доз. Я десь теж вже приходжу до цього усвідомлення. Перший гроу був тотальн й передоз. Зараз менший але всеодно є. От растіхи малі ще є 3. Буду кормити значно менше. Подивимось як буде) Але ще не докінця розумію грань між малою і замалою. Та і з базою ще +/- зрозуміло а от з стимуляторами взагалі ні. Не зрозуміло чи кожен можна давати пів дози, тобто 1мл/л а не 2мл/л і очікувати що це буде дієво максимально а не без сенсу через малу концентрацію. Не зрозуміло де в стимуляторах ця межа. От наприклад Bud Ignitor, його давати тільки 2 тижня. Поки не зрозуміло чи 2мл/л точно приведе до передозу тою Ламінарією і чи 1 мл/л буде мати той суттєвий корисний ефект щоб це мало сенс для кінцевого продукту. Трохи гризе то питання Хочу заглибитись в "мат (хім) частину". Але це все потребує багато часу. Все поступово. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 4 мая, 2024 9 часов назад, kotoamatsukami сказал: Але ще не докінця розумію грань між малою і замалою У меня индикатором служит самая нижняя ботва( первая пара листьев). Кормлю на пониженных до тех пор, пока не увижу признаки азотного голодания. Тоесть нахожу нижний порог. И от него уже пляшем) К тому времени -это уже пол веги а то и больше. Так может и не правильно делать, поэтому не призываю. Но так четко понятно что ты не давишь ее хавкой. Способ имеет свои минуса, но опять же. имхо, лучше на пониженных чем палить. 9 часов назад, kotoamatsukami сказал: з стимуляторами взагалі ні. Не зрозуміло чи кожен можна давати пів дози, тобто 1мл/л а не 2мл/л Стимы тоже даю пол дозы. Но тут чисто аспект жадности) Они дорогие, а расход нормальный. Но так подумать, ведь и без них растет) просто на базе! Так что я мыслю так: Лучше с ними хоть и пол дозы, чем совсем без них. 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 4 мая, 2024 10 hours ago, boyarskiy said: Но тут чисто аспект жадности) Тут власне в мене погляд зі сторони «дорого щоб оказалось не дієвим». Є така думала що от Адванседи вивели що саме стільки треба тих стімів і що така порція буде ефективно. А при меншій порції ефективність і наявність результату може геометрично падати. Відповідно десь є параноя щоб не вийшло так що я плачу гроші за ефект якого немає… Планую їм написати лист з питаннями. По результатах відпишусь. 10 hours ago, boyarskiy said: Так что я мыслю так: Лучше с ними хоть и пол дозы, чем совсем без них. Поки теж так думаю) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 4 мая, 2024 Вчора таки купив той Megafol+ та як писав вище давав порцію 1мл/л. Ось як це виглядає Змішував на міксері з Алі. На 200мл. Осмос Потрохи сипимо Все висипав Розмішане виглядає сидр) Так вийшло що були аж 4 піддослідні. Сквірт, Zkittles OG в 3л і 1.5 та Auto Extreme. До обробки Spoiler Обробка Spoiler Через годину Spoiler Через добу Spoiler Що я можу сказати? Думаю якась частина дефіциту покрита, але не на 100%. По малих растіхах з моїм малим досвідом взагалі важко сказати чи щось помінялось. От думаю, обробити ще раз чи поки ок… Також взяв Revive від Advanced Nutrient. Спробую дати під корінь раз-два поливи. Загалом растіха виглядає ок. Ось так їла цей тиждень. Вологість вже вернув до 50. Їдемо далі) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 4 мая, 2024 результат на лицо) и всего за сутки) Покоцаной можешь повторить лайтовое железо с мегафолом по листу. Можно даже в один замес. И на этом с железом все. Дальше вывезет А мелким и поломаной - раз в две недели для профилактики мегафол можно. Они тебя порадуют 2 часа назад, kotoamatsukami сказал: Вчора таки купив той Megafol+ та як писав вище давав порцію 1мл/л. Ось як це виглядає Это не мегафол) это Железо Мегафол жидкий, темный Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 6 мая, 2024 On 5/4/2024 at 11:55 PM, boyarskiy said: Это не мегафол) это Железо Так, дякую за корекцію, не то написав) То було On 5/4/2024 at 11:55 PM, boyarskiy said: повторить лайтовое железо с мегафолом по листу Йомайо, щось я перший раз читав і пропустив слово «лайтово» Дав порцію як по інструкції, такий замєс дав 5.7pH то вже так і лишив. Фото після обробки Spoiler І через 24 години Spoiler @boyarskiy велике дякую за допомогу і поради 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 6 мая, 2024 3 часа назад, kotoamatsukami сказал: Скрыть содержимое @boyarskiy велике дякую за допомогу і поради ноу проблем) только больше не давай пизды ей) хай вже росте) 2 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 6 мая, 2024 1 hour ago, boyarskiy said: только больше не давай пизды ей) Думаю що так і буде, максимум на сухий горшок розтащу вітки з основної коли дуже ніжно Продовжувати швазі поки не бачу сенсу, теж більше схиляюсь до того що це більле для фотіка і дорослішого за 40 днів. Такий експеремент теж треба буде провести. А ця вже без другого швазі поїде. Хіба диво за 20 днів заросте бокс 1 hour ago, boyarskiy said: хай вже росте) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 544 Опубликовано: 6 мая, 2024 8 минут назад, kotoamatsukami сказал: Хіба диво за 20 днів заросте бокс так оно и будет. Она щас накидает зелени) Но листовую подкормку не забрасівай в профилактических целях. Пока позволяет шишло. ** имею ввиду мегафол. Ништяки может всякие.. гуматы.. но железо уже не надо. Разрулили 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 7 мая, 2024 ДВК 52 (Bloom 15) даю 0.5 ml/l Connoisseur Bloom Coco, Bud Ignitor, Bud Candy, Big Bud і вертаю B52 та подаю якийсь період Sensizym є такі дефекти 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас