СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 5 августа Харвест по трохи відбувається ,квіти дуже плотні, низи залишаю на доспівання ,було зрізано татарку і біг грейпси.Татарок ще залишилось 5 рослин але самих здорових ,біг грейпси всі порізав. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 8 августа (изменено) Харв потихеньку продовжується ,дуже тяжко з цими поливами ,але хочеш результат маєш попрацювати ,по татаркам лишилось дві самі жирні ,лишив хай докінця стоять стігми лізуть нові ппс.Гарна нлвина мімозар заквітнув і я розумію чому його дикарь пильнув тепер він буде квітнути швидше щоб дати потомство це природа кожен дбає про своїх дітей ось я зрозумів щоб швидше заквітнула дама треба її таво ну ви зрозуміли в ауті сенсеміллю тяжко получить,алке запилення способствує швидшому дозрівання. Изменено 8 августа пользователем СэрМюллех 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 258 Опубликовано: 8 августа Жиииир 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 8 августа 7 часов назад, СэрМюллех сказал: Харв потихеньку продовжується ,дуже тяжко з цими поливами ,але хочеш результат маєш попрацювати ,по татаркам лишилось дві самі жирні ,лишив хай докінця стоять стігми лізуть нові ппс.Гарна нлвина мімозар заквітнув і я розумію чому його дикарь пильнув тепер він буде квітнути швидше щоб дати потомство це природа кожен дбає про своїх дітей ось я зрозумів щоб швидше заквітнула дама треба її таво ну ви зрозуміли в ауті сенсеміллю тяжко получить,алке запилення способствує швидшому дозрівання. Красивые кусты. По поводу какой-либо стимуляции опылением,не замечал такого.Семян практически всегда много,но шоб растения раньше вызрели чем у кого то…,у кого с опылением более мения дело обстоит,вроде как не.Я больше склоняюсь к генетическим причинам,как не крути,а у местных по ранникам,работы много,по стабильности много вопросов,а у некоторых хватает совести написать шо аклиматизированы,стабилизированы и т.д.,а по факту там шо угодно может вылезти,от автика до фотика. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 8 августа (изменено) Ну це мої погляди на дану ситуацію, мої думки тобіж рослина як скоріш нарощує масу ,щоб зерна поспіли і дати потомство на слідуючий рік,а щоб поспіло зерно треба щоб сформувалась квітка.Ну в мене в автіках не багато зерена ,ну а те зо красиві кущі ,це дякувати Бро Кактусу ,це аін там щось наворожив, нахрестив ось і такий результат.Ось самі смолянисті кущі це джелато дуже залиті ,в мене ножиці так злірають що не розкриваються заліпають ,приходиться відмивати водою щоб далі працювати ось такі справи Изменено 8 августа пользователем СэрМюллех 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 8 августа 2 часа назад, СэрМюллех сказал: Ну це мої погляди на дану ситуацію, мої думки тобіж рослина як скоріш нарощує масу ,щоб зерна поспіли і дати потомство на слідуючий рік,а щоб поспіло зерно треба щоб сформувалась квітка.Ну в мене в автіках не багато зерена ,ну а те зо красиві кущі ,це дякувати Бро Кактусу ,це аін там щось наворожив, нахрестив ось і такий результат.Ось самі смолянисті кущі це джелато дуже залиті ,в мене ножиці так злірають що не розкриваються заліпають ,приходиться відмивати водою щоб далі працювати ось такі справи Я садил фотики,ранники по среди дикого плантаря,пыльцы-по брови,а как было запланировано генетикой зацвести фотикам в 20х числах сентября,так и получилось.А вот когда растение уже опылилось,вполне логично предположить,шо оно будет стараться быстрей созреть,но скорее это будет касаться семян,чем наращивания массы. По автикам тоже всё довольно просто,в плане того шо семян не очень много.Если посадить позже,к примеру в середине июня,семок будет много,при наличии дичьки.А так получается дичь начинает пылить,когда автики уже больше месяца цветут и некоторые(я думаю большинство)стигмы утрачивает способность размножаться(опыляться),наверняка многие аутмены,ради минимизации количества семян и стараются высадиться по раньше.Ну и конечно от региона и места зависит количество семок,где-то дичь и не видно вообще,а где-то шо конь наебал,и не смотря на то,шо вблизи её не видно,вцелом в округе её много,соответственно семки будет много.А когда растет в глуши,на пример на полянке в лесу,либо каком нибудь другом локализированом месте,то пыльце туда довольно сложно попасть,не смотря на её способность преодолевать по воздуху до 20ти км,сооьветственно и семок будет единицы на куст. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 10 августа Зрізав RBX2 одна залишилась сатівний фєн, ще зелена стоїть 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 13 августа (изменено) Всім привіт аут продовжується треба різати ,але по деяким причинам відбій на деякий час ,татарку треба всю зрізати вже готові, ww і джелатто теж асе різати ,хоть би дощів не було що плісьнява не зявилась.Але другий не добрий фактор зявився це тумани,так що такі справи ,дуже радує мімозари зацвіли зявилися шишулькі,а біг юа ще ні ,якщо приморозків в вересні ге буде то щось добре і наросте,а може і вицвіте. Изменено 13 августа пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 13 августа Ось такі горіхи має татарка ще більші ніж оригінал горох дай все 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 539 Опубликовано: 18 августа В 08.08.2024 в 22:58, Хотабыч сказал: Семян практически всегда много, Ну фиг его знает, я опять в этом году вырастил автик без единной семки. Наверное место и сроки зацветания сильно имеют значение. 2 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 18 августа (изменено) Харв продовжуеться ,зрвзав дві жирнючі татарки фото виложив , джелатки нарізавщо нижні подоспівали і вдову.Біг-юа на першій фото потім мімзари і татаркі ,я вшоці плісняви ге має і це добре.Бкло опробувпно Біг грейпс від крісса і Татарскька рокет Кочество гарне шо та шо та грибе будь здоров Рєбзі хто такі авти ростив я вперше такі здоровенні шиши підіймаю Изменено 18 августа пользователем СэрМюллех 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 20 августа Попробували з кумом вчора gelato приїхав в гості каже давно чогось добринького не курив ,ну давай кажу попробуєм ,я через папіроску приколотив ,а кум мені водного ,да які проблеми на водного ,я розтер шишку розтабачив з табачком як всігда ,а кум і не розтирав шишку запижував і давай тягать каже ох і добра по вкусу, шо хочу сказать трірало його добре я невмію тріпи писать короче 5 балів советую таку травку повинен кожен виростить,не знаю як прикур до неї бо прикурюєшся бистро якщо одну масть довбить по три рази на день. Кактус величезне дякую кум в накауті сказав буду чаще заїжжать в гості 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Milwaukee 2 222 Опубликовано: 21 августа Крутая татарка, бро! Теперь знаю, что сажать на следующий аут!) а в индоре как она себя показывает ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 21 августа Друже за індор до кактуса попробйуй джелато я тобі скажу чесно яд ще той криси вмирають ,я так советую.Хочеш вихлоп тобіж врожай татарка набер 1 дуже врожайна мясиста,ось на даний момент на роботі товариша накурив чуваку за 40 + щоб розумів не може чохли зібрать ,начальник кричить іди роботу заказ роби а його бідолагу тріпає ,каже навіщо я два зробив.Треба такі вєщі в вечері курять перед сном бажано, Треба ще ww ,RBX 2 посмакувать 4 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Milwaukee 2 222 Опубликовано: 21 августа (изменено) 12 минут назад, СэрМюллех сказал: Друже за індор до кактуса попробйуй джелато я тобі скажу чесно яд ще той криси вмирають ,я так советую.Хочеш вихлоп тобіж врожай татарка набер 1 дуже врожайна мясиста,ось на даний момент на роботі товариша накурив чуваку за 40 + щоб розумів не може чохли зібрать ,начальник кричить іди роботу заказ роби а його бідолагу тріпає ,каже навіщо я два зробив.Треба такі вєщі в вечері курять перед сном бажано, Треба ще ww ,RBX 2 посмакувать Ахаха нее, на работе нельзя так, сам курю только после 5 вечера). Бро, ты тут у кого то на форуме орехи татарки брал? Изменено 21 августа пользователем Milwaukee 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 21 августа 1 час назад, Milwaukee сказал: Ахаха нее, на работе нельзя так, сам курю только после 5 вечера). Бро, ты тут у кого то на форуме орехи татарки брал? Kaktus у нього брав.Я багато стрейнів брав і в krissa ,і в PSTOL.Від постола ще ростуть дівчата від кріса одна лишилась.А татарская ракєта то це до Кактуса.Big grapse теж достойна дудка ,Те що пробував все огонь я задоволений 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 23 августа (изменено) Харвест продовжуєиься сьогодні зрізав два байрактара і вдови підчистив одна лишилась перші дві фото це полянка вдов жирні вже позрізав раніше це залишкі і дві доцвітають але лишилась одна.Що ще замітив фотік від сідсмене жвавіше квітне чим фасти чому х.з напевно генетика ось таку даму маю.І лишилось три куща Джелатто і низив багато після завтра підуть під ніж бо готові, я хотів янтаря я його отримав ,дуже сахарні,прохання до кактуса зберегти цю генетику і фінотіп шиш тількі з розовуватим відтінком середньої плотності великі чашечкі де формується зерно і дуже сахарні,ось цей фен фоткі 5 6 7 8 а 9 ми курили і ми його курили з цього 9 куща ,дуже сильна падлюка ,даже для нас прикурених.І Big graps теж часа два три навплює гарно ,пятку з собою ность паліво воняє ппс хто ростив той підтвердить ,Ще ростуть з піздньої висадки від Постола Авто Екстріми три рослини Три Хард дей і дві на городі в картоплі Дизелі треба глянуть сьогодні мо під ніж підуть бо картоплю треба скоро копать ,всім добра і безпечного харва ,треба пробувати Вдову підсохла. Изменено 23 августа пользователем СэрМюллех 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
VladIsLove 1 252 Опубликовано: 23 августа Офигеть бро, вот это кристаллы моща) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 23 августа 2 часа назад, СэрМюллех сказал: Харвест продовжуєиься сьогодні зрізав два байрактара і вдови підчистив одна лишилась перші дві фото це полянка вдов жирні вже позрізав раніше це залишкі і дві доцвітають але лишилась одна.Що ще замітив фотік від сідсмене жвавіше квітне чим фасти чому х.з напевно генетика ось таку даму маю.І лишилось три куща Джелатто і низив багато після завтра підуть під ніж бо готові, я хотів янтаря я його отримав ,дуже сахарні,прохання до кактуса зберегти цю генетику і фінотіп шиш тількі з розовуватим відтінком середньої плотності великі чашечкі де формується зерно і дуже сахарні,ось цей фен фоткі 5 6 7 8 а 9 ми курили і ми його курили з цього 9 куща ,дуже сильна падлюка ,даже для нас прикурених.І Big graps теж часа два три навплює гарно ,пятку з собою ность паліво воняє ппс хто ростив той підтвердить ,Ще ростуть з піздньої висадки від Постола Авто Екстріми три рослини Три Хард дей і дві на городі в картоплі Дизелі треба глянуть сьогодні мо під ніж підуть бо картоплю треба скоро копать ,всім добра і безпечного харва ,треба пробувати Вдову підсохла. У тебя разве фотик от сидсмана?вроде на упаковке было авто написано…Я несколько лет назад садил фаст,джек херер вроде,в конце мая,так зацвел в конце(25-27августа). Растения красивые,дай Джа погоды. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 23 августа 22 минуты назад, Хотабыч сказал: У тебя разве фотик от сидсмана?вроде на упаковке было авто написано…Я несколько лет назад садил фаст,джек херер вроде,в конце мая,так зацвел в конце(25-27августа). Растения красивые,дай Джа погоды. Отож авто написано а полусилось не авто северне а фото у мене дві їх росте одна здорова а друга менша її подїв моьильок точку росту зїли хай колись сфотаю покажу і магазини збой дають накуряться і пакують автіки з фотіками путають ,але мімозар якось по породістому виглядить. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 23 августа І так приїхав з другої локації ,Я був шокований цвіте Спецс манкі від Шевченка одна ,ще дві тількі починають,остача мовчать,ті що квітнуть полив і полив RBX2.Воду треба возить дуже далеко ,страдаліци засуху переживають стойко вєєрні посохли,нічого вмене ціль в ауті спейс манкі піднять,дай джа теплої осені сонця дякую джа.Всім растаманам 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 23 августа Ось такі ту дві шт от Постола Дізєлі 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Milwaukee 2 222 Опубликовано: 24 августа 16 часов назад, СэрМюллех сказал: І так приїхав з другої локації ,Я був шокований цвіте Спецс манкі від Шевченка одна ,ще дві тількі починають,остача мовчать,ті що квітнуть полив і полив RBX2.Воду треба возить дуже далеко ,страдаліци засуху переживають стойко вєєрні посохли,нічого вмене ціль в ауті спейс манкі піднять,дай джа теплої осені сонця дякую джа.Всім растаманам Бро, шикарные кусты, скажи что за сорт на последних фотках? монстр бляха муха))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 24 августа RBX2 від krisa , було 12 рослин лишився цей монстр. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 25 августа Вмім привіт два дні курим WW avto сильна варенька індюк ще той накурює дуже качествєнно тількі один мінус курити дуже тяжко потягнуть не можна забиває міха ппм кашель страшний,я думаю і пролєчка не поможе сука термояд. 6 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас