MrSilverBullet 72 Опубликовано: 1 апреля 14 hours ago, INVICTUS said: Та й з поливом не части. Я на землі перши рази десь раз в 7-10 днів проливав до дренажу та їм вистачало з достатком. Земля має властивість затримувати вологу, це не кокос котрий сохне за пів дня Дякую за всі поради, друже. Я до них придивлюсь. Щодо поливу, я не певен точно по кількості необхідного поливу, дивлюсь паличкою від суші наскільки грунт просох, і намагаюсь давати коли земля вже підсихає - це якраз раз 3-4 дні після поливу. Але напевно це й є перелив... Просто не розумію по яким крітеріям можна зрозуміти що вже пора лити) 13 hours ago, ХаПаZz said: Земля багата різними металами при стоку в дренаж все сумується до купи. Також в землі чималий буфер. Кислий пш вказує на значну кількість гумінових з'їднаннь в землі. Робити з цим нічого не треба. Важливо заливати рівний пш 6.5 і все буде добре. Зрозумів, приняв! Дякую за теорію по біохімічним процесам, я вже разів 5 перечитав, багато гуглив і майже все розумію, що написано. Буду по листу пробувати давати 2мл бусту + 1мл мікри. Подивлюсь як буде реагувати) Підскажи, якщо давати по листу, то потрібно буде ще додавати B-Booster в воду для поливу? І чи правильно я зрозумів, що мінерали додавати потрібно буде тільки після того, як ППМ виходу з землі зменшиться до маленьких показників, що буде означати що кількість мінералів в землі зменшилась? 7 minutes ago, Бакс said: Скинь вид збоку Вид збоку: 6 minutes ago, Бакс said: Підсип грунту під сім'ядолі Чи є сенс підсипати грунт прямо до сімядолі, враховуючи, що я хочу тренувати рослину по LST? І хотів запитати ще, для чого це робити? Щоб була стабільність? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 424 Опубликовано: 1 апреля (изменено) 14 часов назад, MrSilverBullet сказал: якщо давати по листу, то потрібно буде ще додавати B-Booster в воду для поливу? В тебе земля, тож тобі треба чередувати поливи з водою. А б-52 (B-Booster) давати через полив з добривами. Тобто : розчин+б-52 - вода- розчин без б-52 - вода - розчин+б-52. В тебе десь 4-6 поливів з цим бустером получиться. Дуже сильно напхати вкусняшок не раджу, б-52 це здебільшого доступний кальцій який дуже потрібен на везі і на гідропонічних субстратах. На землі потреба в кальції менша. Великі дози + крануха сильно залужнять коріневу і утвориться засол, який призведе до постійно високого пш та антагонізму між елементами. У твоєму випадку більш актуально мати окремо б-52 і мікру. В мене кокос, і таке комбо рослина сприймає легше. Твоя від такої пари буде викидати багато катіонів блокуючи фосфор і буде рости корінаста з короткими погонами. Витягування можна запустити збільшеною дозою цинко вмістного добрива по листу (гумати мають цинку достатньо) Регулярно давай мікру, а б-52 давай через раз. Внутрішні амінокислоти по листу заходять добре. 14 часов назад, MrSilverBullet сказал: І чи правильно я зрозумів, що мінерали додавати потрібно буде тільки після того, як ППМ виходу з землі зменшиться до маленьких показників, що буде означати що кількість мінералів в землі зменшилась? Порахувати кількість ппм в землі не получиться. Кожен раз в дренажі буде якась цифра, але ці дані ні про що, не говорять. ЦЕ в кокосі можна вичисляти скільки там тих солей набралося чи з'їлося. Регулярні поливи будуть змивати з верхнього шару землі до низу утворюючи нові форми та з'єднання. Здебільшого це стосується доступності фосфору який в землі йде завжди у вигляді кальцій-фосфату який рослина розкислює кислотним залишком гидрооксиду поглинаючи аніони чи отримуючи кислий душ по листу. Твоїм добривам під землю підходить таблиця нижче. Старайся не навалювати рослині від щедрості азоту чи мікри. Переїдання гірше голоду. Тобі б обзавестися гуматами, вони прекрасно комбінуються з мінеральними добривами. 14 часов назад, MrSilverBullet сказал: Чи є сенс підсипати грунт прямо до сімядолі, враховуючи, що я хочу тренувати рослину по LST? Ні, в цьому випадку не бачу потреби. Хіба що, якщо витягнеться ще більше. Але краще мати таку ніжку та зазор. Легше поливати, все провітрюється. Изменено 2 апреля пользователем ХаПаZz 3 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 2 апреля @ХаПаZz Дякую велике за детальний опис) Особливо за цикл поливу, я до цього начитавшись інших репортів - думав, що потрібно постійно компотом підливати Зараз зрозумів, що наступний раз, краще буду на кокосі робити гроу) Щодо гуматів - почитаю, можливо щось дозамовлю. Дякую! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 4 апреля День 17 від сбросу каски: Пролив 1.4л води з ph 6.47, 50ppm. На виході отримав 5.1 PH, 3300 ppm Кожну ніч, коли вимикається світло - даю Micro 1ml/l та B-booster 2ml/l по листу, близько 20-40 мл Намагаюсь будь-якими способами підіймати вологість хочаб до 47-50%, але через те, що немає місця для зволожувача, то приходиться видумувати якісь альтернативи. Наприклад - помістити інші рослини, які люблять вологу і їх поливаю кожен день. Також пластмасові стакани з водою і тряпкою, щоб волога швидше випаровувалась. Але все одно це досить таки спірний успіх дає. Також поставив зволожувач зовні, але жалкую, що для нього місця не вистачає всередині боксу... По вигляду малої: На одному з перших листів з'явилась велика жовта пляма ще дні 3 тому, але сильно не звертаю уваги, бо бачу, що нові листя мають здоровий колір. Інших чітко виражених проблем поки що не бачу, сподіваюсь і не побачу) Завтра планую робити перше LST 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 4 апреля До речі, запах від неї стоїть в хаті добрячий такий) вже підʼєднав вугільний фільтр, спочатку через нього просто повітря виходило, використовуючи лише вентиляцію на вдув, але зараз вона вже почала просочуватись з бокса і запах стоїть в найближчий кімнаті) А ще зрозумів що сорт не фемінізований, трохи засмутився від цього) Не знаю правда що для мене зміниться від цього, але засмутився 😂 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 5 апреля 05.04 - Сьогодні намагався зробити LST, щоб я не робив - результат негативний. Через те що гроубег дуже гнучкий і він не давав зафіксувати ножку квітки, яким би чином, я не намагався це зробити) Дішло до того, що я намагався зафіксувати стінки гроубега за допомогою мотузки до каркасу гроубокса, але успіху нуль... Тому буду виключно Scrog намагатись робити у цьому грові Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Noname91 154 Опубликовано: 5 апреля 11 часов назад, MrSilverBullet сказал: 05.04 - Сьогодні намагався зробити LST, щоб я не робив - результат негативний. Через те що гроубег дуже гнучкий і він не давав зафіксувати ножку квітки, яким би чином, я не намагався це зробити) Дішло до того, що я намагався зафіксувати стінки гроубега за допомогою мотузки до каркасу гроубокса, але успіху нуль... Тому буду виключно Scrog намагатись робити у цьому грові Бро нужно вставить жёсткую проволоку, можно алюминий, лучше стальную по радиусу горшка тогда будет к чему закрепиться. Если будешь брать алюминий то старайся егос первого раза загнуть правильно, он от лишних перегибов сломается сразу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 9 апреля 22 день від скиду каски Сьогодні зробив пролив 1.3л води зі слабеньким компотом (25% від таблиці виробника, PH 6.7) для середньої вегетації + додав туди 40% від норми B-Booster. Взагалі дуже багато за останні 5 днів дивився і інтернеті багато інфи і вирішив трохи поексперементувати зі своїм автіком: я почав робити LST за допомогою проволок, але з гроубегом - це просто задача з зірочкою. Після того, я вирішів задіяти садові металеві скоби, які обмотав ізолентою, щоб вони не реагували на воду) Також я підрізав два лопухи - один який валявся на землі, і другий який був зонтом для нових відростків від стовбура... Якщо чесно, то я думав, що зараз буде або максимальне фіаско, або неперевершений успіх)) Але, нічого взагалі не трапилось растіхі тупо на це було пофіг, вона на наступний ранок загоїла рани і ніяких бувально слідів не залишилось, тільки помітно стало, що вона трохи швидше почала збільшуватись в об'ємі) Точно можу сказати, що наступний раз не буду гроубегом користуватись, це дуже не зручна штука) Фотки P.S Під час LST, я трохи покоцав листву, тому певні листки виглядають трохи побитими) Ну добре що хочаб досвід отримав) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Noname91 154 Опубликовано: 10 апреля В 09.04.2024 в 12:51, MrSilverBullet сказал: Сьогодні зробив пролив 1.3л води зі слабеньким компотом (25% від таблиці виробника, PH 6.7) для середньої вегетації + додав туди 40% від норми B-Booster. Бро, попробуй сначала померять дренаж после полива водой и всё будет гуд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 13 апреля 26 день Вчора поливав чистою водою з Ph 7.4, ppm 43. Пролив 1.4 літри - на виході було знову дуже дивний результат Ph 4.2, ppm 2910 Я взяв більший Ph води ніж рекомендований, тому що подумав що на виході тоді повинно бути кращий результат по Ph ніж переостаннього поливу... На 17му дні після поливу на виході було Ph 5.1... Не розумію що відбувається, вже почав думати, що це пов"язано якимось чином з керамзітом, який я використав як дренаж, але начебто ні... По землі, яку я використовував написано в описі що стартовий Ph 6.1, тому я дуже дивуюсь яким чином вихід може бути таким закисленним... Квітка наче нічого такого не відчуває, принаймні якихось видимих показників немає. Тому рухаюсь далі з цим же циклом проливу, але думки пролити літрів 5 з Ph 6.5 - вже були. Можливо хтось зможе підсказати, чи потрібно проливати грунт з подібним показником? Також вчора після поливу зробив трохи LST, та підрізав два лопухи.. Не знаю чи це правильно, але мені здавалось що вони заважали паросткам. Але я подумав і напевно квітці вже достатньо високого стресу, думаю що далі не буду обрізати, а буду тільки підгинати, щоб вона фокусувалась виключно на розвитку Фото: Підбиті листи - це моя необережність і випадкове падіння вентиля на обдув) 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
StarterPack 2 Опубликовано: 19 апреля Не знаю, може не претендую на "золоту шишку року" за кращий урожай, але скажу тобі що поки не треба так нещадно растіху різати. Я на попередньому циклі почав теж рано різати, в результаті це добряче вдарило по росту рослини (теж блюшка авто фем). Ну але ті растіхи ще й були на повній органіці без всіх приколів. Ти ж теж можеш листочок відігнути кудись, я так зараз роблю де виходить і норм виходить. Тому що растіха вкладала сили в листя, це її запас корисних речовин в разі чого, а ти листочки на ще незакінченій вегетації вже відрізав) краще поки не поспішай сильно, вона ще манюня, стресів краще поменше 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 22 апреля Привіт усім! Трохи зник ентузіазм писати так часто в репорт, проте зараз, поки в мене є трохи часу, вирішив розписати стан справ і в цілому, що нового я дізнався) Все так же курив форум весь цей час подивився багато гров репортів, здебільшого цікався тими репортами що на землі і дуже було цікаво, як зробити результати максимальними, наскільки це можливо в плані сухого продукту. В цілому із нового, побачив пару репортів де в тенту 40х40 робили 100гр+ на автіках, тому сподіваюсь що зможу на цьому зробити хочаб 60+, з моїм рівнем вживання цього вистачить на рік точно) Прикупив собі ріпен, щоб на кінець цикла проливати ним але до цього ще дуже далеко. До речі про цикл... Я приколіст і думав що те що на коробці написано Flowering - 56 днів, це означає що весь цикл це 56 днів) Як же я засмутився на 30му дні, коли зрозумів що в цілому цикл 90-110 днів зазвичай триває) В мене аж дизмораль певна була)))) Але зараз я трохи втамув себе, зробив два пролива на29 двк 1.5л 50% від таблиці виробника добрив на середню вегу 33 двк 1.5л чистої води з ПШ 6.3 В мене в середньому якраз виходить що я раз на 4 дні поливаю, з дренажа виходить десь мл 70. Наступного разу буду лити десь 1.8л і дренаж зливати, бо мені здається що там багато солей на дні застрягло і через це на дренажі такі показники дибильні (пш 4.7, ппм 2220 при останньому поливі). Але заради справедливості пш по троху вирівнюється. Якби на дренаж виходило хочаб 10% проливу - то зараз повинен був бути нормальний пш Сьогодні (22.04) 35 двк Із тренувань я робив тільки LST, так як я почитав біблію гровера, де дуже чітко описано те що обрізати листи потрібно тільки двох випадках - якщо 50 процента листа вже відмерло і в якомусь іншому випадку)) Саме ж ЛСТ виглядає трохи криво - гроубеги якщо чесно повна ху*ня, на них гнути еффективно майже не можливо. А також я дуже наклонив головну колу і поливати зараз не дуже зручно. Але в цілому квітка виглядає добре, скоріше за все, скоро буде передцвіт) Фотки 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 22 апреля On 4/19/2024 at 3:28 PM, StarterPack said: Не знаю, може не претендую на "золоту шишку року" за кращий урожай, але скажу тобі що поки не треба так нещадно растіху різати. Я на попередньому циклі почав теж рано різати, в результаті це добряче вдарило по росту рослини (теж блюшка авто фем). Ну але ті растіхи ще й були на повній органіці без всіх приколів. Ти ж теж можеш листочок відігнути кудись, я так зараз роблю де виходить і норм виходить. Тому що растіха вкладала сили в листя, це її запас корисних речовин в разі чого, а ти листочки на ще незакінченій вегетації вже відрізав) краще поки не поспішай сильно, вона ще манюня, стресів краще поменше Дякую, друже за пораду Я після цього ще рази два цією хернею зайнявся і перестав. Бо почитав літературу де про це чітко написано - що відрізати листя для світла - це брєд Мало того, що вона сили вкладає в їх виробництво, так ще зрізання на ранній стадії лишає її можливості вироблення цукрів необхідних для життєвої енергії. Тому на цих етапах різання листів це максимально безглузда ідея, яка просто знизить врожай, особливо для автіка якщо не секрет, то скільки вийшло в цьому гроші, де різав листя? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DumbassEast 140 Опубликовано: 22 апреля Бажаю вдалого грову! Ось зараз гровлю з гроубегом та робив LST. Мені вдалось на OLX намутити таку поличку, вона просто ідеально підходить під мої потреби. Дуже зручно збирати дренаж, та підв'язувати до неї рослинку. Можеш десь пошукати, це схоже на поличку для посуду. І ще я використовую резинки, чомусь їх деякі люди хейтять, але мені подобається. Просто беру на удавку і нічого не перетискає. Прихований текст 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 219 Опубликовано: 23 апреля 20 часов назад, MrSilverBullet сказал: Дякую, друже за пораду Я після цього ще рази два цією хернею зайнявся і перестав. Бо почитав літературу де про це чітко написано - що відрізати листя для світла - це брєд Мало того, що вона сили вкладає в їх виробництво, так ще зрізання на ранній стадії лишає її можливості вироблення цукрів необхідних для життєвої енергії. Тому на цих етапах різання листів це максимально безглузда ідея, яка просто знизить врожай, особливо для автіка якщо не секрет, то скільки вийшло в цьому гроші, де різав листя? Ну дивись друже, це точно не брэд)) Коли рослина на стідії цвітіння і в тебе багато лопухів котрі мало того що просто займають багато місця, так ще й збирають вологу додаткову і не дають нормально проходити повітрю між квіточками якщо ти з цим нічого не зробиш то є велика вероятность що в тебе буде цвіль котра сожре від 10% до 30% твого врожаю. Теж саме і на піздній вегі. Перший місяць взагалі краще не турбувати ( не чикрижити) рослину і допомогати їй зростати. Якщо маленький бокс то лст + скрог буде все рівно і гарно Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 25 апреля On 4/22/2024 at 10:28 PM, DumbassEast said: Бажаю вдалого грову! Ось зараз гровлю з гроубегом та робив LST. Мені вдалось на OLX намутити таку поличку, вона просто ідеально підходить під мої потреби. Дуже зручно збирати дренаж, та підв'язувати до неї рослинку. Можеш десь пошукати, це схоже на поличку для посуду. І ще я використовую резинки, чомусь їх деякі люди хейтять, але мені подобається. Просто беру на удавку і нічого не перетискає. Reveal hidden contents Дякую за побажання та пораду! Нажаль в мене в боксі місця не вистачає що подібну поличку поставити, так як тара для дренажу повніст"ю займає місце Я вже трохи привчився проволокою перев'язувати до гроубегу - трохи не зручно й полив також не зручний, але для цього грову підійде. Наступного вже буду використовувати AirPot On 4/23/2024 at 2:01 PM, Технотопарь said: Ну дивись друже, це точно не брэд)) Коли рослина на стідії цвітіння і в тебе багато лопухів котрі мало того що просто займають багато місця, так ще й збирають вологу додаткову і не дають нормально проходити повітрю між квіточками якщо ти з цим нічого не зробиш то є велика вероятность що в тебе буде цвіль котра сожре від 10% до 30% твого врожаю. Теж саме і на піздній вегі. Перший місяць взагалі краще не турбувати ( не чикрижити) рослину і допомогати їй зростати. Якщо маленький бокс то лст + скрог буде все рівно і гарно Трохи за цей час поглибився в питання, дійсно в цьому нічого такого немає, + на везі я сам пару разів цю гіпотезу перевірив і з генами рудералісу мала нічого взагалі не боїться, навіть стопів якихось в розвитку не було. Зараз в мене передквіт на стадії переходу в повноцінний квіт (почали подейкуди формуватись маленькі шишки) Думаю зараз нічого не різати, просто великі лопухи дуже ніжно вниз загинаю, щоб вони були нижче суцвіть. Але думаю, що буду трошки підрізати, коли побачу, що вони в рості вже призупиняться. Кому цікаво зараз вигляд ось такий: Spoiler 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
StarterPack 2 Опубликовано: 25 апреля В 22.04.2024 в 14:06, MrSilverBullet сказав: Дякую, друже за пораду Я після цього ще рази два цією хернею зайнявся і перестав. Бо почитав літературу де про це чітко написано - що відрізати листя для світла - це брєд Мало того, що вона сили вкладає в їх виробництво, так ще зрізання на ранній стадії лишає її можливості вироблення цукрів необхідних для життєвої енергії. Тому на цих етапах різання листів це максимально безглузда ідея, яка просто знизить врожай, особливо для автіка якщо не секрет, то скільки вийшло в цьому гроші, де різав листя? Привіт) Скажу тобі по правді - я зрізав кущі до повного дозрівання. Ну дивись як було, перша растіха в мене чогось сильно зупинилась в рості і була дуже в'яла - причин не знаю, але в неї така фігня почалась з дня 15 мабуть, коли б мала навпаки активно набирати ще до повного дозрівання. То видно просто вона не прижилась, бо я і різав її небагато зовсім, то з неї може грамів 5 сухих шиш вийшло б. А з другої растіхи було б з 15-20 сухого, вона краще набагато виглядала, але через то шо я почав рано її різати вона не так багато викинула кол. Може потримав би другу ще днів 20 то було б більше і по ефекту інакше, але мені і так дуже сподобалось Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
StarterPack 2 Опубликовано: 25 апреля І підкажи, до речі, шо за вентилятор у тебе? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 28 апреля 41 ДВК, 4 день квіту За шість днів з останнього допису, в мене вийшло нормально залстшити гілки, щоб рослина повністю весь грошик закрила, купив два перехідник з E27 на 4 патрона E27 (120 грн/шт) та докупив 5 лампочок 2700k на 9w та змінив одну лампу 40в 6400к на лампу повного 50w. Сьогодні повісив скрог сітку на висоті 18 см від землі, бо ЛСТ робити вже не вийде, хочу нормально просто по сіткі пустити) Тому зараз у мене світло таке: лампа 6400к на 40в + лампа повного циклу на 50в + 5 ламп 2700к на 8в + 1 лампа 3000к на 10в В сумі приблизно 140в. Після того як додав світла то растіха почала швидше розвиватись. Принаймні по відчуттям Проливи: 36 ДВК - B-52 1.5ml, micro 1ml, grow 1ml, bloom 0.8ml. Вхід: Ph 6.4, 700ppm, 1.8л. Вихід: 5.5ph, ppm 2500, 300ml 39 ДВК - Чиста вода. Вхід: Ph 6.3, 150ppm, 1.5л. Вихід: 5.3ph, ppm 2200 Завтра планую пролити знову компотом, і думаю щодо того, щоб дати невелику кількість калмагу На 39му та 40му дні обрізав по 4 лопуха, бо деякі сильно заважали. Вони робили дуже великі скупчення біля землі, через це там могла утворюватись зона підвищеної вологості, також прибрав великі лопухи зверху, щоб була змога іншим гілкам світло отримувати. Ну й ще хотілось подивитись як буде реагувати квітка. Спойлер: нормально, ріст не зупинився, шишки формуються. Завтра думаю ще зайві лопухи зрізати перед підкормкою і залишити на днів 5-7 в спокої. До речі - лопухи я сушу і думаю потім як набереться 10-15 грам спробувати зробити масло з них) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 28 апреля On 4/25/2024 at 5:04 PM, StarterPack said: І підкажи, до речі, шо за вентилятор у тебе? Вентилятор на обдув - RZTK FT 1515B А на вдув - usb вентилятор від компа) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 588 Опубликовано: 29 апреля В 10.04.2024 в 22:28, Noname91 сказал: Бро, попробуй сначала померять дренаж после полива водой и всё будет гуд так він в землі ростить,чим йому це поможе? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 2 мая 45 ДВК / 8 днів квіту Сьогодні перед проливом трохи підрізав кущ, зрізав більшу частину листя знизу і трохи почікав зверху. Але намагався без фанатизму - для мене основне зараз, щоб не було проблем і в сумі зрізав десь відсотків 25% лопухів. Робив це здебільшого, щоб краще повітря циркулювало. Попередні тести показали, що зрізання 8 великих лопухів було без проблемним. Сподіваюсь цього разу також проблем не буде) Полив: 42 ДВК / 5 днів квіту - калмаг 0.4мл/l, мікро 1.2мл/l, гроу 0.4мл/l, блум 1.4мл/l * 2 літри. Вхід 6.5 пш, вихід 4.5пш45 ДВК / 8 днів квіту - Чиста вода * 1.7 літри. Вхід 6.55 пш, вихід 4.7пш До підрізання: Spoiler Після підрізання: 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 10 мая Всім привіт, зараз 53 ДВК, 16 днів квіту За тиждень квітка витягнулась в деяких місцях на 10-13см і з'явились нові шишки Поливаю кожних два дні, через раз даю компот. Дозамовив собі ще TopMax від BioBizz. Захотілось ще бахнути якийсь стимулятор квіту) Наступного разу уже буду компот робити з ним) Також думаю ще підрізати лопухи через два дні, бо щось дуже сильно заросла Фотки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Сад0в0д 338 Опубликовано: 15 мая Вітаю. Старші товариші рекомендують різать лопухи на 2-3 тижні цвітіння, а взагалі є резинки, не канцелярські, не для грошей, а такі що дівчата для волосся використовують, дуже тоненькі і маленькі, дуже зручно закручувати в них лопухи. Що стосується дренажу, спробуй відкалібрувати ph метр і купи для перевірки рідкий ph тест, на флорі 100 гривень коштує. Не бачу в шо стікає дренаж, але в мене було таке, що ємність була алюмінієва і я не міг зрозуміти, чому на вході 6.5 , а на виході 4, а справа була в тому, що мінеральні сольові добрива окислювали алюмінієву ємність. Тож використовуй або пластик або емальований метал. Гарних врожаїв. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 15 мая 7 hours ago, Сад0в0д said: Вітаю. Старші товариші рекомендують різать лопухи на 2-3 тижні цвітіння, а взагалі є резинки, не канцелярські, не для грошей, а такі що дівчата для волосся використовують, дуже тоненькі і маленькі, дуже зручно закручувати в них лопухи. Що стосується дренажу, спробуй відкалібрувати ph метр і купи для перевірки рідкий ph тест, на флорі 100 гривень коштує. Не бачу в шо стікає дренаж, але в мене було таке, що ємність була алюмінієва і я не міг зрозуміти, чому на вході 6.5 , а на виході 4, а справа була в тому, що мінеральні сольові добрива окислювали алюмінієву ємність. Тож використовуй або пластик або емальований метал. Гарних врожаїв. Дякую за поради, ще на 18 дні квіту дефоліацію зробив, доволі таки радикальну (десь відсотків 60 лопухів прибрав) Квітка стопнулась на 2 дні в розвитку далі напевно буду тільки кормити та не буду чіпати по пш метру - він відкалібрований та показує +- адекватну цифру А що дренажу, я вже трохи підзабив, бо якихось візуальних проблем немає. Підозра є на керамзітовий дренаж що він перекос робить, бо інших причин немає. Піддон із пластику Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас