pro100grow 1 705 Опубликовано: 9 апреля Аутдор, @milen9, @sim, @RISEWEED, @POSTAL, @STAFFТГК 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 9 апреля Бажаю всим мирного неба Тут почну репорт аутдорного вирощування медичного каннабісу👨🏾⚖️ Першими в ватні диски полетіли горіхи від бро @sim,Kritical Kush Fast fem,O,G Kush Fast fem,також сьогодні був на диких плентах,знайшов нові перспективні,дуже гарно.Поділюсь: -паралельно викопав лунки для россади,пізніше засиплю субстрат 17 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 411 Опубликовано: 9 апреля З початком Бро, весна цього року тепліша за попередні роки, відносно і аут раніший 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 234 Опубликовано: 9 апреля медичний ключовий момент ) вдачного грову бро ! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 030 Опубликовано: 9 апреля good luck 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 287 Опубликовано: 10 апреля Рівного грову,бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 10 апреля 10 часов назад, Maui сказал: медичний ключовий момент ) вдачного грову бро ! Так точно,бро)Тільки медичні сорти🤭 9 часов назад, GG19876 сказал: good luck дякую🤝 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 10 апреля 3 часа назад, Neverminder сказал: Рівного грову,бро! Благодарочка,бро.Сподіваюсь цей сезон порадує смачними шишками 10 часов назад, sim сказал: З початком Бро, весна цього року тепліша за попередні роки, відносно і аут раніший Дякую.Так,вже +29 на сонці вдень 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 548 Опубликовано: 10 апреля Успешного грова браза 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 10 апреля 1 час назад, MrHaze сказал: Успешного грова браза Спасіба бро,сподіваюсь на успіхи 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 543 Опубликовано: 10 апреля В 10.04.2024 в 11:45, pro100grow сказал: сподіваюсь на успіхи Та скільки там того літа, воно пролетить, як комета у небі) І Успіхи будуть і Врожай, як треба) Дякувати Матері Природі та її Сестрі Погоді за таку Надихаючу Весну. З Теплим Початком! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 11 апреля 23 часа назад, Louvre сказал: Та скільки там того літа, воно пролетить, як комета у небі) І Успіхи будуть і Врожай, як треба) Дякувати Матері Природі та її Сестрі Погоді за таку Надихаючу Весну. З Теплим Початком! Ну з сезону в сезон,врожай відрізняється та й багато інших факторів впливають на врожай,двуногі,наприклад) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 543 Опубликовано: 11 апреля 1 час назад, pro100grow сказал: та й багато інших факторів впливають на врожай,двуногі,наприклад) з погодою все буде добре) а от двоногі то є самі люті хижаки Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 11 апреля 15 минут назад, Louvre сказал: з погодою все буде добре) а от двуногі то є самі люті хижаки та ще ті животіни)лазять там де їм не нада Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 13 апреля @STAFFТГК -Florida Bitch f/f -Widow's Slap f/f -Cookies OG f/f -Taсамая FLO f/f @POSTAL -G13 Haze F/F -New Moon F/F -Candy Kush F/F @milen9 -Kerosene Krash F/F -Wedding Cheesecake F/F @sim,твої горіхи всі проросли в другана і вже в стаканах 10/10 -O.G Kush Fast Fem -Kritical Kush Fast Fem -S.A.D Fast Fem посадка буде в стакани 350г,після в 1Л вазони,топну верхан,загартую і в аут вже сформовані скелети. 8 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 411 Опубликовано: 13 апреля 4 хвилини тому, pro100grow сказав: @sim,твої горіхи всі проросли в другана і вже в стаканах 10/10 Супер Бро, гарного їм розвитку та без шкідників. 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 539 Опубликовано: 14 апреля В 13.04.2024 в 08:52, pro100grow сказал: посадка буде в стакани 350г,після в 1Л вазони,топну верхан,загартую і в аут вже сформовані скелети. Серьёзный подход бро! Интиресно посмотреть Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 14 апреля 6 часов назад, sanya7777 сказал: Серьёзный подход бро! Интиресно посмотреть Я так в минулому році садив,річ в тому,що коли коріння більш сформовані-рослина відразу після пересадки почуває себе набагато краще і не жовкне. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 17 апреля Widow's slap,Florida Bich- @STAFFТГК Wedding Cheasecake- @milen9 перші сходи,візуально,всі інші сємки піднялись над грунтом вже в стаканах 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 21 апреля Проростання: @milen9 -Wedding Cheasecake 2/2 -Kerosene Krash 0/2 @POSTAL -New Moon 0/2 -Candy Kush 0/2 -G-13 Haze 0/2 @STAFFТГК -Widow's slap 2/3 -Тасамая Flo 2/3 -Florida Bich 2/2 -Coocies OG 3/3 Було прийняте рішення замочити останні 3 горіха -Afghani #1 від братішки @POSTAL,також прошу звернути увагу на ось таку хуйову роботу пошти,на мою думку,конверт добре мʼяли руками і більшість сємок приїхали поломані,подавлені,я якось спочатку не звернув увагу,витягнув з конверта і поклав в коробку а коли замочував,витягував з упаковок і вони всі були тріснуті збоку а деякі розсипались в руках,я самі живенькі замочив,вони ніби набухли я з корневіном і в земельку під легкий дощ ще на той день і не проросли ні одна,пощастило тільки автікам,які були всередині бутерброда з упаковок,хоча Afghan Kush і ще там якийсь авт теж лопнувші розваляні в упаковці. -O.G Kush foto від @milen9 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 241 Опубликовано: 21 апреля 1 час назад, pro100grow сказал: Проростання: @milen9 -Wedding Cheasecake 2/2 -Kerosene Krash 0/2 @POSTAL -New Moon 0/2 -Candy Kush 0/2 -G-13 Haze 0/2 @STAFFТГК -Widow's slap 2/3 -Тасамая Flo 2/3 -Florida Bich 2/2 -Coocies OG 3/3 Було прийняте рішення замочити останні 3 горіха -Afghani #1 від братішки @POSTAL,також прошу звернути увагу на ось таку хуйову роботу пошти,на мою думку,конверт добре мʼяли руками і більшість сємок приїхали поломані,подавлені,я якось спочатку не звернув увагу,витягнув з конверта і поклав в коробку а коли замочував,витягував з упаковок і вони всі були тріснуті збоку а деякі розсипались в руках,я самі живенькі замочив,вони ніби набухли я з корневіном і в земельку під легкий дощ ще на той день і не проросли ні одна,пощастило тільки автікам,які були всередині бутерброда з упаковок,хоча Afghan Kush і ще там якийсь авт теж лопнувші розваляні в упаковці. -O.G Kush foto від @milen9 Привіт ) прикро що ти раніше не звернувся та не показав (( а що по новой луне ? Канди кушь ? Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
13thSm0ke 276 Опубликовано: 21 апреля 1 час назад, pro100grow сказал: Проростання: @milen9 -Wedding Cheasecake 2/2 -Kerosene Krash 0/2 @POSTAL -New Moon 0/2 -Candy Kush 0/2 -G-13 Haze 0/2 @STAFFТГК -Widow's slap 2/3 -Тасамая Flo 2/3 -Florida Bich 2/2 -Coocies OG 3/3 Було прийняте рішення замочити останні 3 горіха -Afghani #1 від братішки @POSTAL,також прошу звернути увагу на ось таку хуйову роботу пошти,на мою думку,конверт добре мʼяли руками і більшість сємок приїхали поломані,подавлені,я якось спочатку не звернув увагу,витягнув з конверта і поклав в коробку а коли замочував,витягував з упаковок і вони всі були тріснуті збоку а деякі розсипались в руках,я самі живенькі замочив,вони ніби набухли я з корневіном і в земельку під легкий дощ ще на той день і не проросли ні одна,пощастило тільки автікам,які були всередині бутерброда з упаковок,хоча Afghan Kush і ще там якийсь авт теж лопнувші розваляні в упаковці. -O.G Kush foto від @milen9 Бро, в мене от стафтгк, все проросли 3из 3 и все сорта, мб как то ты не так проращиваешь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 21 апреля 1 час назад, POSTAL сказал: Привіт ) прикро що ти раніше не звернувся та не показав (( а що по новой луне ? Канди кушь ? труснуті були всі збоку абсолютно і не проросли також гі кенді куш на луна,раніше не заернувся бо попросту не замітив того,тільки як пророщував подумав що це в тебе така фішка типу лускати горіхи,щоб краще проростали,але не в цей раз:( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 705 Опубликовано: 21 апреля 1 час назад, 13thSm0ke сказал: Бро, в мене от стафтгк, все проросли 3из 3 и все сорта, мб как то ты не так проращиваешь? Від Стафф всі сємки були в колбочках і одну щось зжерло попросту в стакані,способ пророщування ні разу не підводив,там є інші питання 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 241 Опубликовано: 21 апреля 1 минуту назад, pro100grow сказал: Від Стафф всі сємки були в колбочках і одну щось зжерло попросту в стакані,способ пророщування ні разу не підводив,там є інші питання 3 минуты назад, pro100grow сказал: труснуті були всі збоку абсолютно і не проросли також гі кенді куш на луна,раніше не заернувся бо попросту не замітив того,тільки як пророщував подумав що це в тебе така фішка типу лускати горіхи,щоб краще проростали,але не в цей раз:( Я після тебе не одну сотню замовлень відправив ) було якесь одне замовлення де пару горіхів тріснуті , там людина зробила відразу фото конверту , там наче на ньому стояли. А так якщо брати за всі роки , то це край рідко щоб були пошкоджені горіхи. А щоб прям всі передавлені , та і канді куш з міцною шкорлупою. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения