Перейти к публикации

Перший індор , кокос , fotofem Грааль1/Голоса від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

4 часа назад, VladIsLove сказал:

Уже точно не зелёное 👍🏻) как с плесенью? 

Досить багато друже , все що здалося підозрілим вирізав , фото на газеті це все що я забраковав 

IMG_20240728_182011406.jpg

IMG_20240728_182032157.jpg

IMG_20240728_182127487.jpg

IMG_20240728_194819913.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Привіт брази . День 109

Режим 12/12 (61день)

Температура 22-25° , вологість 45-65%

Світло 100w +2x50w cob led коли є електрика , висота до лампи 35см

Що було за ці дні: кормив окремо , для Грааль1 750-800ппм дренаж 850ппм , для Голосів даю мікра+фловерінг+б52 900-950ппм пш6 , дренаж 850ппм , також Голоса обробив світчем - термін очікування 14днів , а Грааль1 буду харвити на днях. Мікри залишилось мало і я зібрався на ще один гров , тож потрібно вибрати добрива ,Jungle Juice нормальний варіант? Або порадьте з власного досвіду бро

IMG_20240731_082438283.jpg

IMG_20240731_082448364.jpg

IMG_20240731_082507004.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 6

Поделиться сообщением

Вага сухого з того що вдалося зберегти , пересушив явно . Бачив в продажі інтегра буст з терпенами , хтось  вже юзав ?

IMG_20240801_143731469.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

5 часов назад, Яр13 сказал:

Jungle Juice нормальний варіант

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Харв Грааль1 , в куточку підозрілі шишкі , ті що з пліснявою я не фоткав бо вже викинув , там небагато половина від того що з голов . Останні 2 дні поливав просто кранухою з пш6 . Цікаво скільки з куща вийде 

IMG_20240802_203500047_HDR.jpg

IMG_20240802_204702703_HDR.jpg

IMG_20240802_211111851_HDR.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Побачив на самих низах що така хуйня і зрізав , до речі що це , чорна гниль ? Некроз ? Шишкі здорові

Коли з бега зняв  ту кокосову мульчу почув запах сирості чи прілості , не знаю як пояснити , не гуд я думаю 

IMG_20240801_215358282.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

10 часов назад, VladIsLove сказал:

Ну на счёт этого хз, я фитоспорин добавляю иногда в компот и всё равно запаха сырости при извлечении корней не избежать, и какой-то природы, сырой кокос, обычное дело...ну и прелость тоже, если я правильно понял о чём ты, то у меня каждый раз эта фигня)

Вчора не уточнив момент, я ж зразу поліз до другого куща - зняв таку ж кокосову мульчу і там  нічим не чути , а не уточнив бо був під впливом мацанкі - яка мене забрала в країну поні та єдинорогів😁 

Во всяком случае с харвом бро:respect:

Щиро дякую бро

А вот на счёт листьев то явно какой-то грибок, выглядит жёстко весьма

І проявився всього за добу

обрабатывать препаратом "квадрис" где-то 3 раза за цикл

Це я вже чітко зрозумів , сьогодні замочую знову два зерна , і в слідуючому грові буду обробляти регулярно .

Мене ще цікавить , як в коріння забрати свій кокос) ? вчора длубав длубав - плюнув і просто вимив весь кокос в каналізацію

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 часа назад, Яр13 сказал:

як в коріння забрати свій кокос

Одразу коріння не вириваєш,а зрізаєш кущ під корень,потім сушиш бег,доки не стане легким

Поделиться сообщением

12 минут назад, Neverminder сказал:

Одразу коріння не вириваєш,а зрізаєш кущ під корень,потім сушиш бег,доки не стане легким

Корінці обов'язково вибирати потім ? 

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Яр13 сказал:

Корінці обов'язково вибирати потім ? 

нє - ти їх вже і не побачиш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Только что, Neverminder сказал:

нє - ти їх вже і не побачиш

Зрозумів, дякую бро

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Привіт брази . День 112

Режим 12/12 (64день)

Температура 22-25° , вологість 45-65%

Світло 100w +2x50w cob led коли є електрика 

Поливав ці дні мікра+ флаверінг + б52 або мегафол , гарно показала себе зв'язка 50% б52 + 50% мегафол , але вчора мікра закінчилася так що далі буде тільки флаверінг )по таблиці це останні 7-10днів - якраз це час очікування після обробки світчем . Нові сємкі вже замочив , будуть знову фотікі від бро Кактус - Анімал кукі та Крим , планую зі старту дати їм 12/12 , чи правильно я розумію що в такому випадку вега буде як в автіків ?

IMG_20240803_220637442.jpg

IMG_20240803_220654999.jpg

670833448_IMG_20240803_2206094162.jpg

IMG_20240803_220749304.jpg

IMG_20240803_220723362.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

2 часа назад, VladIsLove сказал:

Жиза)) я уже пытаюсь паузы делать даже не от того что мозги устали, а чисто физиологически

Раніше паузи виходили самі собою по різним причинам , а зараз вже рік без вихідних , сам не раз думав що пора вже відпочити від диму але як його не курити коли воно постійно є 

наверное я не так понял этот запах, наверное всё таки дичь какая-то у того куста была

Та запах той самий , сирої землі , щось схоже на запах міцелію чи грибів , може воно і не страшно але побачивши грибок на листах я подумав що воно пов'язане одне з одним . Буде мені наука 

Бро, не могу найти, а в каком возрасте ты эти перевёл на цвет?

На 48 день здається , але лампа висіла відносно низько і я думаю що я їх трохи задушив світлом , тому вони і не високі 

По опыту знакомого - есть шанс что огермиться растение из-за стресса. Но в то же время видел на форуме так делали, получалось...ну имхо - мне было бы мало😂 поменьше даже чем автик ухоженный, как чупа чупс с парой веточек дополнительных. Хотя конечно от генетики зависит, но всё же - у фотика сразу же с рождения будет гормон цветения фигачить от малого дня, вообще интересно, но я не люблю риски такие, всё же подержал бы хотя бы неделю на большом дне а там можно и уменьшить) больше успеет веток выкинуть, от чего и массы будет больше)

Я розумію, але тут дилема , бо в боксі Голоса буде ще днів 10-14 при режимі 12/12 , а зерна замочив вже щоб встигнути до заморозків . Може растіху перевести на 14/10 на цих 10 днів і молодняк не піде зразу на цвіт , чи піде на ревегу ?

Поделиться сообщением

3 часа назад, VladIsLove сказал:

Жиза)) я уже пытаюсь паузы делать даже не от того что мозги устали, а чисто физиологически - пищевод и кишечник отёкшие и в размерах больше чем надо. Врач мне так сказал "всё что влияет на мозги вызывает эти отёки. На наркомана вы не похожи, предположу что любите выпить."😂😁  Но это я уже месяцев 7 изо дня в день ебашу практически, никому не советую, это дичь полная))) паузы так или иначе придётся делать, но вопрос с какими отходосами... У всех конечно индивидуально но тема с отёком вроде как универсальная реакция на "отравление" организма

Прикол этих "отёков" в том, что всего-то максимуму недели 2 не покурить и отпустят эти спазмы и всякие ощущения дикие в животе, но для привыкшего курить мозга иногда и до вечера дождаться тяжко)

Успехов с новыми 2мя зёрнами:rasta_peace:

Афигеть, жёстко на самом деле :fool: грибки штука специфическая, могут в инкубационном периоде развивать грибницу например в горшке, а потом через расту резко споры полезли походу или что-то в этом духе

Тогда наверное я не так понял этот запах, наверное всё таки дичь какая-то у того куста была:fool: 

Бро, расскажи немного подробнее как оно у тебя, ты же получается делаешь так?) Куда они исчезнут? Я долго мучился с этим вопросом, кто-то отбирает корни, кто-то выкидывает. Но отбирание корней - всегда процесс муторный. Или же, если высушить горшок, то это будет намного проще? Я остановился пока на том что кокос это расходник который не стоит этих усилий, выкидываю на огород после 1го цикла...хотя сам по себе кокос может выдержать и 4 цикла, но с корнями дичь - ведь если что-то останется, тогда может от них корневая гниль пойти. Кроме конечно мелких мелких корешков, они по-моему перегнивают на изи и без последствий. Во всяком случае как-то мне кто-то ответил что кокосий это расходник и проще не париться) но если с сухого кокоса корни легко извлечь (что возможно, не пробовал,) тогда можно и сэкономить немного)

Я кокос не викидаю - то ж не земля)))

На харві я кущ зрізаю під корінь. Бег з корневою залишаю до повного висихання,шоб був вже легкий. Тоді легко видаляється основний корінь, а дрібніші корінчики просто вмирають. Тож висушив,вийняв корінь,промив добряче,зарядив - і вперед на наступний цикл...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Привіт брази . День 116

Режим 12/12 (68день)

Температура 22-25° , вологість 45-65%

Світло 140w +2x50w cob led коли є електрика 

Поливав ці дні флаверінг + б52 або мегафол , вхід 750 -800ппм пш6 - дренаж 1100ппм пш6.5 . З переходом на флаверінг пш дренажу почав рости , я так розумію що це через добрива ? Раста потихеньку підїдає нижні лопухи , ще я трохи додав світла - хз чи потрібно це на останніх 7-10 днях . Думаю сьогодні зважити суху вагу Грааль1 і написати тріп репорт 

IMG_20240807_082148584.jpg

IMG_20240807_082121230.jpg

IMG_20240807_081859582.jpg

уточнив
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

4 часа назад, Яр13 сказал:

Поливав ці дні мікра+ флаверінг + б52 або мегафол

IMG_20240807_082121230.jpg

Привіт! А ти мегафол під корінь ллєш чи по листу?

Поделиться сообщением

15 минут назад, Louvre сказал:

Привіт! А ти мегафол під корінь ллєш чи по листу?

Під корінь бро , дуже крута штука , єдине не знаю як воно себе покаже при такому частому використанні бо по інструкції використання 1 раз на тиждень, або 1раз перед стресом і 1 раз після (наприклад обрізка листя)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Понятно) Я вважав, що мегафол тільки по листу можна, то тільки з пульвіка обробляв, а під корінь це для мене шось новеньке) А скільки мл на літр використовуєш - так як і по листу чи трохи більше?

Поделиться сообщением

10 минут назад, Louvre сказал:

Понятно) Я вважав, що мегафол тільки по листу можна, то тільки з пульвіка обробляв, а під корінь це для мене шось новеньке) А скільки мл на літр використовуєш - так як і по листу чи трохи більше?

Даю як в інструкції 2.5мл/1л це під корінь , а по листу я давав з мікрою і давав менше , здається 1.5мл/1л бо боявся що погорить листя але думаю що не повинно

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 07.08.2024 в 06:34, VladIsLove сказал:

Ну смотри, хозяин барин, для эксперимента можешь попробовать так, может тебе больше понравится процесс грова так) но в общей массе, идеально это давать максимальной свет без обжигания, там где концентрация светового потока и не слишком сильная, но и не слабая. Обычно даже по руке можно понять, где какой световой поток и в каком месте он будет ближе всего к солнышку обычному) Потому что в другом случае может просто у тебя будет жидче растение, больше веток и шишки реже, или же просто длина стеблей будет больше, а количество шиш где-то такое же

Жесть який брєд ти тут людям виписуєш. Іди полікуйся і нічого не радь тут людям бо ти повний нуль і шарлатан :giggling:

39 минут назад, Яр13 сказал:

Даю як в інструкції 2.5мл/1л це під корінь

Бро, мегафол якраз саме для листової підкормки і розроблений. Це досить толкові добрива, які дають відчутний ефект при використанні по листу і саме в цьому головна цінність мегафолу - по листу. Під корінь краще використовувати щось простіше, тобто призначене саме під корінь в інших концентраціях і з іншою біологічною доступністю

Поделиться сообщением

22 минуты назад, Warming сказал:

Жесть

Бро твій трешток нікого не цікавить 

23 минуты назад, Warming сказал:

Бро, мегафол якраз саме для листової підкормки і розроблений. Це досить толкові добрива, які дають відчутний ефект при використанні по листу і саме в цьому головна цінність мегафолу - по листу. Під корінь краще використовувати щось простіше, тобто призначене саме під корінь в інших концентраціях і з іншою біологічною доступністю

Я не маю досвіду взагалі , але я думаю логічно , вона може його засвоїти через коріння ? Там анінокіслоти і азот , це вона точно втягне , беру даю 2.5мл/1л і дивлюсь слідуючі два дні чи наростають шишкі і вони наростають , може суб'єктивно, але працює , коштує 25мл десь 30грн , раста вже на фініші - через тиждень харв і я особливо не бачу причини докуповувати щось простіше , він є під рукою і я його юзаю

• Like +1 1

Поделиться сообщением

11 минут назад, Яр13 сказал:

вона може його засвоїти через коріння ?

Звісно може. Воду також може :rasta_peace:

Поделиться сообщением

Харв Грааль1 

На 105дні голови і на 110 дні низа

114гр файних шишок , підозрілих і гнилих шишок не важив там грам 10 ну і пліснява з'їла грам 15 . При всіх обставинах більше грама на ват , нормально, от чесно з цього куща можна було ще зняти - потримати ще пару неділь і на ньому гарно наростало але але

По накуру - сильна трава , для малокурящих 1 , для прикурених 2 і обох розмазало 😁 , в принципі можна сказати що трава підійде для денних покурів бо в сон не клонить але робити щось ліниво , більше хочеться пипиздякати з друзями  - можливо якщо курити не два а один тоді не так ліниво 😁  , накур плотний б'є жорстко по короткостроковій пам'яті , ти такий говориш говориш з кимось і хуяк ... Бля , про що я тільки що говорив ?

Запах - сильний але нічого особливого просто трава . Смак промитої і не промитої відрізняється в користь промитої , але теж нічого особливого просто трава , я її пересушив і думаю здуріти і купити на пробу маленький інтегра буст з терпенами і окремо пролічити баночку з нею , якщо що відпишусь тут

IMG_20240808_143826736.jpg

IMG_20240416_200142168_HDR.jpg

753728409_IMG_20240720_214926889_HDR2.jpg

• Like +1 8

Поделиться сообщением

В 08.08.2024 в 17:02, Яр13 сказал:

Харв Грааль1 

На 105дні голови і на 110 дні низа

114гр файних шишок , підозрілих і гнилих шишок не важив там грам 10 ну і пліснява з'їла грам 15 . При всіх обставинах більше грама на ват , нормально, от чесно з цього куща можна було ще зняти - потримати ще пару неділь і на ньому гарно наростало але але

По накуру - сильна трава , для малокурящих 1 , для прикурених 2 і обох розмазало 😁 , в принципі можна сказати що трава підійде для денних покурів бо в сон не клонить але робити щось ліниво , більше хочеться пипиздякати з друзями  - можливо якщо курити не два а один тоді не так ліниво 😁  , накур плотний б'є жорстко по короткостроковій пам'яті , ти такий говориш говориш з кимось і хуяк ... Бля , про що я тільки що говорив ?

Запах - сильний але нічого особливого просто трава . Смак промитої і не промитої відрізняється в користь промитої , але теж нічого особливого просто трава , я її пересушив і думаю здуріти і купити на пробу маленький інтегра буст з терпенами і окремо пролічити баночку з нею , якщо що відпишусь тут

IMG_20240808_143826736.jpg

IMG_20240416_200142168_HDR.jpg

753728409_IMG_20240720_214926889_HDR2.jpg

Не плохой результат по граалю,интересно как тебе зайдёт голоса,в сравнении с ним.По поводу одного или двух мокрых напасов,для плотного накура…раньше не задумывался об этом,а сейчас стараюсь обозначить этот момент,так как вытяг с мокрого,-это условная мера,ведь у кого то верх литровый и насыпает треть наперстка,а кто то использует вместо верха двушку,а при таком обьеме,можно целый напер выпалить за раз если не спешить.

За мегафол хотел свои пять коп вставить.На сколько я понимаю,речь идет о валагровских удобрах,которые в красных упаковках по 25 гр в жидком виде.?Сейчас все садовые магазины закрыты,а до 2022года покупал их частенько.У нас была линия из трёх видов,-радифарм,мегафол и плантафол.Как говорила продавщица,под корень радифарм,а по листу мегафол,но в случае отсутствия радифарма,мегафол тоже можно под корень,но с чуть большей концентрацией,чем по листу(в принципе то шо ты писал выше).Плантафол я не использовал,но за него неплохо отзывался боярский,в своем крайнем грове.

Удачных накуров и мягкого дыма

• Like +1 5

Поделиться сообщением

В 10.08.2024 в 07:58, Хотабыч сказал:

интересно как тебе зайдёт голоса

Ще пару днів , сьогодні вже на воді , пробував курити її десь на 5-6 тижні цвіту , але зараз я думаю вона буде інша , бачу що тріхоми помутніли і де не де є вже коричневі 

так как вытяг с мокрого,-это условная мера

Ти правий бро , я курю з 1.5л верху і насипаю середньо або навіть менше , не люблю оці плотно/молочні напаси від яких потім  легені випльовуєш , хоча чув таке що не кашлянеш - не кайфанеш 

На сколько я понимаю,речь идет о валагровских удобрах

Да бро вони , особисто для себе зробив відкриття в плані мегафолу 

Удачных накуров и мягкого дыма

Ти заходь бро , навзаєм бро !

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...