Перейти к публикации

Авторський фотополімерний 3д друк. Декоративний контейнер JAHvelin та інше під замовлення

Рекомендованные сообщения

Продаю надруковані на фотополімерному принтері вироби. 

Як ідея - можно використати в якості контейнера для насіння, який потім перетвориться в прикольний міні брелок для ключів. Всі написи можу легко замінити на ваші, наприклад з параметрами сорту. Також планую виготовлення ліхтариків і павербанків на основі цих контейнерів(але це пізніше) 

Також можу виготовити будь які декоративні контейнери для зброї чи снаряди під замовлення. (чи взагалі можу надрукувати будь що, була б моделька) 

Маленькі контейнери будуть коштувати дешево і друкуватись сотнями якщо треба буде. Більше партія, менше роботи - менше ціна. 

Середні і великі контейнери можу пофарбувати під натуральний ДЖАвелін. Маленькі - в одному кольорі або не фарбувати взагалі.  

Ціна залежить від розміру і складності, розмір можна зробити майже будь яким. На фото "пілотні" версії без написів. Всі різьби гарно працюють, контейнери міцні і герметичні, можна хоч о стіну кидати. 

100% прибутка від всього що буде продане - пущу на покупку смоли і друк накольників, перекрутів і всяких корисних штук для ЗСУ. 

Ваша покупка насуває смоли і свинцю в сраку москалю. :demon2:

СЛАВА УКРАЇНІ ! 

396162543__2024-04-16_031610349.thumb.png.a0c53af109e2568050e1d737ee16ce76.pngimage.thumb.png.8d28d788f46a9faac13dcb77ccc1c66c.png

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...