sim 424 Опубликовано: 14 июля, 2024 (изменено) 7 часов назад, mzlo1026 сказал: Дуже довго не писав, особливо не було про що. Якщо коротко - перші автіки сьогодні вже поливав ріпеном. Друга хвиля поки що на червоному рості. Ранніки закінчують вегетацію, вже всі показали стать По автікам від бро @simпоки що можу сказати, що певна частина має генетичний дефект у вигляді лисячого хвосту замість шишковидних суцвіть, при цьому індюшну структуру самого куща . Також останній тиждень почала з'являтись пліснява, при тому що погода суха і спекотна, але це в більшій чи меншій мірі проявилось на всіх автіках . По ефекту поки що рано говорити, з тих що видаляв через плісняву, пробу знімав, з 2 міняє. Бро плісняву не раджу вживати, лисячий хвіст можливий також від стресів, Бро пише Изменено 14 июля, 2024 пользователем sim Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 055 Опубликовано: 15 июля, 2024 5 часов назад, sim сказал: Бро плісняву не раджу вживати, лисячий хвіст можливий також від стресів, Бро пише Бро плісняву відібрав, цілі шишки залишив) не стрес, саме генетика проявилась, так як стресів у рослин особливо і не було, лише кіт перевернув на самому початку. Буду в селі - зроблю більш детальні фото 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 15 июля, 2024 В 16.04.2024 в 10:35, mzlo1026 сказал: Auto mango, auto watermelon від бро @sim під репорт; Бро у яких саме проявився лисячий ? Булоб добре знати для інформації. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 055 Опубликовано: 21 июля, 2024 В 15.07.2024 в 11:49, sim сказал: Бро у яких саме проявився лисячий ? Булоб добре знати для інформації. Watermelon: Ці дівки в плані генетики виглядають цілком нормально,по прухе теж цілком робочі, 2 баночні. Трохи пізніше скину фото більш вдалих екземплярів. Mango: Знову ж таки, таку генетичну особливість проявила лише частина кущів, решта виглядає цілком нормально. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 055 Опубликовано: 21 июля, 2024 В 15.07.2024 в 11:49, sim сказал: Бро у яких саме проявився лисячий ? Булоб добре знати для інформації. Теж watermelon, але ця прям гарнюня як треба) 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 055 Опубликовано: 28 июля, 2024 Зняв майже всі автіки, залишились одна green lady від бро @kriss. Що можу сказати, watermelon і mango мені не зайшли, ні по щільності шш ні по силі. Pineapple chunk i sweet tooth значно кращі генетично. Менше плісняви, правильні кущі з округлими доволі щільними шишами. По прухє теж краще рази в 1,5-2. Green lady від Кріса, glue gelato від Barney farms - топчик. Після крайнього дощу всипались снігом, набрали як треба. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 28 июля, 2024 Дякую за тест Бро. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения