mzlo1026 1 053 Опубликовано: 16 апреля Не знаю, з чого почати, почну як вмію. Перехід з зими у весну в цьому році був дуже різким, тож починаємо трохи раніше ніж зазвичай. В цьому році не полінувався, замовив мачете. Поляну підготував, лунки накопав. Цьогорічний сетап по насінню: Eleven roses, bay burger, caramelo early від Delicious seeds (брав у бро @Barabashka69, як завжди все на найвищому рівні); Gorilla zkittlez, uncle 34 подарункові з минулорічного ярмарку, якщо не помиляюсь також від барабашки; Auto mango, auto watermelon від бро @sim під репорт; Auto glue gelato від barney (бонус від барабашки); Ціла купа різних фотиків від бро @STAFFТГК , ще не визначився які саме буду піднімати. Автіки від sim вже в стаканах під лампою(3 mango, 4 watermelon), проросли 7 з 7, ще кілька штук дав другу в аут. Рози вже також під лампою, проросли 3 з 3. Бокс для розсади виглядає якось так: Лампа 65w на 281 діодах. Дівчата вже встигли пережити напад єбучого кота, на щастя всі вижили Сьогодні вже виглядають як ні в чому не бувало. Чекаю, коли пройдуть «єврейські кучки», після буду замочувати другу партію дівчат. поки що якось так 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 210 Опубликовано: 16 апреля Больших и вкусных шишек тебе бро 2 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 400 Опубликовано: 16 апреля З початком Бро 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 090 Опубликовано: 16 апреля Со стартом бро. 3 часа назад, mzlo1026 сказал: вже встигли пережити напад єбучого кота, на щастя всі вижили С этими надо держать ухо востро,могут не только попереворачивать интересуясь,а и отгрызть молодые верхухи. Набор семян у тебя хороший,хотя фотики на твоей широте,лотерея ещё та. 3 часа назад, mzlo1026 сказал: купа різних фотиків від бро @STAFFТГК , ще не визначився які саме буду піднімати Я бы порекомендовал просмотреть шо пишут по отзывам с аута,по сортам которые у тебя.Я старался следить за его темой с раздачами,в смысле шо по отзывам пишут,конкретно с аута,они разные.В основном поздно зацветают и поднять шо то более мения удается тем,у кого аут домашний(либо юг).Правда у него была раздача и ранников,может у тебя такие. У меня выросли большими,но зацвели с 15 по 25 сентября,и были ранние заморозки,так шо качество получилось так себе. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 16 апреля 3 минуты назад, Хотабыч сказал: Со стартом бро. С этими надо держать ухо востро,могут не только попереворачивать интересуясь,а и отгрызть молодые верхухи. Набор семян у тебя хороший,хотя фотики на твоей широте,лотерея ещё та. Я бы порекомендовал просмотреть шо пишут по отзывам с аута,по сортам которые у тебя.Я старался следить за его темой с раздачами,в смысле шо по отзывам пишут,конкретно с аута,они разные.В основном поздно зацветают и поднять шо то более мения удается тем,у кого аут домашний(либо юг).Правда у него была раздача и ранников,может у тебя такие. У меня выросли большими,но зацвели с 15 по 25 сентября,и были ранние заморозки,так шо качество получилось так себе. Дякую бро. В стафа замовляв автіки, приїхали фотіки але насип такий, шо гріх жалітись. Саме тому ще не визначився, чого скільки буду замочувати. Від делішесів все ерлі, в минулому році піднімав ці троянди. Зацвіли в середині серпня, обробив фунгіцидами на початку цвіту, ще й вересень був сухий. То визріли дай боже. По ситуації з котом я сам винен , прорізав вертикальні щілини прямо навпроти стаканів, це була пряма провокація для кота. Пощастило що всі ростки залишились цілі, і лежали +- навпроти своїх стаканів) але з приводу двох я все ж тепер не впевнений, де хто.з щілини заклеів скотчем, прорізав менші, і так щоб через них було не дістати по фотікам , висаджу в аут двухтижневими , десь на початку травня, вже буде як буде 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 090 Опубликовано: 16 апреля 5 часов назад, mzlo1026 сказал: В стафа замовляв автіки, приїхали фотіки Это конечно бочина. 5 часов назад, mzlo1026 сказал: але насип такий, шо гріх жалітись Так то оно так,и я сам убеждался в его щедрости,только речь ведь о другом.С автиков ,при любом раскладе урожай вызревший снимешь,а вот с фотиками далеко не факт и как то не особо успокоит шо их много,если они не вызревают.Конечно если индоришь,то не пропадут(отзывы по индору вроде неплохие),но расклад не айс,у меня как чисто аутдорщика есть семки которым по 6-7 лет,и генетика неплохая,а понту в аут тулить нет. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 062 Опубликовано: 16 апреля з котом щось треба робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 17 апреля 11 часов назад, jumbojet сказал: з котом щось треба робити Кіт вчора з вікна випав, добре шо другий поверх)) заклеів великі щілини, зробив кілька малих в незручних для кота місцях. Лампу закріпив зверху мотузками, так шо більше таких ситуацій з котом не повинно відбуватись 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 037 Опубликовано: 17 апреля 35 хвилин тому, mzlo1026 сказав: Кіт вчора з вікна випав, добре шо другий поверх)) В мене теж випадав з другого в сніг, коли сцяв не там де треба...Швидко перестав))) 1 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kushtik 24 Опубликовано: 17 апреля Пробував підняти від Стафа на 49 широті десь 6 чи 7 сортів , і поняв шо це онлі індор стафчик.Ні одна недозріла навіть на 50%,в індорі шишки виростають ахуєнні всі як в нього на фотках чи відосіках.Досі маю соур тенджі ,брюса, зкітлс то підуть на індор. Підписуюсь, файного грову бро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 17 апреля 2 часа назад, Kushtik сказал: Пробував підняти від Стафа на 49 широті десь 6 чи 7 сортів , і поняв шо це онлі індор стафчик.Ні одна недозріла навіть на 50%,в індорі шишки виростають ахуєнні всі як в нього на фотках чи відосіках.Досі маю соур тенджі ,брюса, зкітлс то підуть на індор. Підписуюсь, файного грову бро Тоді навіть не буду намагатись, залишу на майбутнє. Дякую за відгук і за підписку 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Барт 237 Опубликовано: 17 апреля Привіт Бро, також з 50тої. Фотіків і мені хочеться, але для нас канають тільки фасти, і то якщо осінь без морозів) Добре тобі з боксом хоч і не величким, а в мене тупо хардкор, буду робити якусь тепличку біля містяка і підіймати там. Бля, в минулому році, замутив таку тему, знайшов не потрібну раму з вікна, цілу зі склом, і копнув під неї розміром яму, в яму стаканчики,вікно зверху і все б було б збс і виглядало чотко, але пішов добрячий дощ, я приходжу як тільки скінчився, а вони плавають, це був пздц. Але наче все обійшлось. Сезон вважаю успішним. 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 24 апреля Поки що нічого особливо цікавого не відбувається, відповідно і постити було нічого. Дівчата ростуть, одна чи через генетику чи через стреси трошки постраждала. Замочив ще 5 семок, бонусну caramelo, подарункові gorilla zkittlez та uncle 34(всередині виявилась не 1 а 3 насінини). Проросли 5 з 5 Якщо погода дозволить, частина дівчат переїде в посадку вже найближчими днями 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 529 Опубликовано: 24 апреля Пора бы их на волю 1 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 24 апреля 1 час назад, sanya7777 сказал: Пора бы их на аолю На ці вихідні передають покращення погоди. Якщо так і буде - дівчата поїдуть в аут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 28 апреля Перших дівчат висадив 1 watermelon auto 2 eleven roses 3 mango auto Полив водою з гетероауксином, посипав навколо кожної херню від слимаків. В минулому році один з кущів схавав заєць, можливо хтось знає дієві способи його відпугнути? 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 28 апреля 1 година тому, mzlo1026 сказав: В минулому році один з кущів схавав заєць, можливо хтось знає дієві способи його відпугнути? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 6 мая На днях був на ділянці, полив дівчат по кілька літрів кожну. Підготував ще декілька лунок. Mango auto від бро @sim трохи підросли, решту не фотографував: на найближчий тиждень передають похолодання, по декілька ночей підряд буде +3..+4. Що думаєте на цей рахунок? Думаю накрити половинами 6л баклажок. Ось такі піони ще маю 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 400 Опубликовано: 6 мая Бро, обов'язково накрий, щоб не стресанулись 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 559 Опубликовано: 8 мая Барабашке респект , узнаю колбочки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 8 мая 4 часа назад, voodoojuice сказал: Барабашке респект , узнаю колбочки Вибір насіння, сервіс - моя повага Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 8 мая Сьогодні була можливість відвідати ділянку, що я можу вам сказати - використовуйте засіб від слимаків! на місці побачив буквально слимачий цвинтар. На жаль фото зробив не чітке, але навколо деяких дівчат валялось по 4-5 ахуевших від таких смаколиків слимаків. З 10 дівчат 9 цілі, до однієї підрозділ слимаків попри великі втрати з міг прорватись. На щастя, це був автик, при чому той, що зловив мутацію. Відтер від слизу як міг, але боюсь , що йому габела. Підсипав ще гранул. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 559 Опубликовано: 8 мая 29 минут назад, mzlo1026 сказал: Сьогодні була можливість відвідати ділянку, що я можу вам сказати - використовуйте засіб від слимаків! на місці побачив буквально слимачий цвинтар. На жаль фото зробив не чітке, але навколо деяких дівчат валялось по 4-5 ахуевших від таких смаколиків слимаків. З 10 дівчат 9 цілі, до однієї підрозділ слимаків попри великі втрати з міг прорватись. На щастя, це був автик, при чому той, що зловив мутацію. Відтер від слизу як міг, але боюсь , що йому габела. Підсипав ще гранул. Мені від них допомагав bros "снаколь от слизней" а потім їжак з Херсонських лісів прибіг і їв слимаків і равликів , поки не підсів на котячий корм ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 14 июля Дуже довго не писав, особливо не було про що. Якщо коротко - перші автіки сьогодні вже поливав ріпеном. Друга хвиля поки що на червоному рості. Ранніки закінчують вегетацію, вже всі показали стать По автікам від бро @simпоки що можу сказати, що певна частина має генетичний дефект у вигляді лисячого хвосту замість шишковидних суцвіть, при цьому індюшну структуру самого куща . Також останній тиждень почала з'являтись пліснява, при тому що погода суха і спекотна, але це в більшій чи меншій мірі проявилось на всіх автіках . По ефекту поки що рано говорити, з тих що видаляв через плісняву, пробу знімав, з 2 міняє. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 14 июля Взяв також фунгіцид від сінгенти, в 3 декаді планую робити перше внесення по раннікам Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения